Trough the shell..

Idag är en dålig dag, har mycke i skallen och vill skriva av mej. För den som läser detta och känner mej så vill jag INTE prata om detta senare. Detta är nog första och enda gången jag kommer lämna ut mej själv som nu. Läs gärna mej håll käften om de med mej sen !

"I finally learnd what life is about.
hangin' on when your heart had enough
and givin more whan you want to give up "

- Nicole Richie

 " Im sorry I cant be perfect.. " Vem sjöng så ? Jo fjortispopparna Simple Plan, å nog för att ja gräms över att sån musik finns på datorn ( fjorropop är INTE rock) så måste ja hålla me om att vissa texter kan vara lite inspirerande.

Men just dedär me perfektion, varför ska de vara nått man strävar efter ? Ingen kan ju ändå uppnå de. Ingen kan vara perfekt i allas ögon. För vad är prefektion ? Är man perfekt bara för att man är känd, smal, tjock, glad, lessen, söt, rolig ? Vad är perfekt mer exakt ? Vad är kriterierna för att vara perfekt ?

Hur många vet egentligen om vad som rörs inne i andra människors huvuden ? Hur många vet vad som döljs under ytan, och vad människorna egentligen ligger och tänker på på kvällarna ? Hur många tänker på skillnaden mellan självförtroende och självaktning ?

Jag kan erkänna att jag har grymt bra självförtoende, jag kan stå för mina åsikter och säga i princip vad som helst, jag går min egan väg och gör ofta som jag själv vill, spela roll vad andra säger, jag kan framstå som kaxig, lite dryg och otroligt självsäker. Jag sticker ut ur mängden i många punker och jag är en väldigt stark tjej. Men nått som gör att ja inte sticker ut är denna otroliga rädsla och  missunsamhet över min kropp och världens självidéal, jag kan tillsynes verka ganska obrydd och kan disskutera i timmar om ideal och konsekvernserna av olika saker, men under ytan så går jag dagarna i ända och tänker på vikt, mått och kalorier.
 
Visst är de som säkert för många att detta går i vågor, det går upp och ner. Vissa dagar kan ja känna "Skitsamma ja är ändå jävlat tuffast i världen" andra dagar vill ja knappt gå ut för inget känns bra, vill bara sitta i mjukisbrallor och lyssna på musik.  Sen är de dagarna när ja är så glad och munter och livet leker men sen på natten kan ja ligga och tänka på framtiden och alla dess väggrenar. Jag tänker imorrn måste ja fara å träna men sen kommer morgondagen och ja får ingen tid till att träna. För ett tag sen prövade jag och mamma en diet som hette God Balans, detta slutade me att jag for in på akuten för att min mage la av. Sen var de perioden då jag inte åt nånting, de kunde gå två dagar och de enda jag ätit var ett äpple. Visst är de fortfarande så, att de kan gå dagar och de enda jag ätit är lite melon, nån macka och kanske lite cola light (javet, min börda). Jag är inte förmögen till att känna hungerkänslor längre.

Mina vänner tjatar på mej att ja måste äta, vilket ja tycker är jättebra så ja får in de i skallen nångång, men javet inte, de blir som inte av bara. För när ja väl äter är jag väldigt lite och blir mätt direkt. När vi ska festa så tänker ja bara shit ja kommer gå upp i vikt, sen en fredagkväll så kan ja känna shit va mysigt de skulle vara me lite godis (detta är då dom bra dagarn) och efteråt när ja ligger och ska sova så känner ja bara hur ja MÅSTE ut och springa bort kvällens godsaker. De finns så mycke bakom detta men ja orkar inte skriva ner allt, för nu när ja hör hur ja skriver så inser ja hur sjukligt detta beteende låter. Detta har blivit en mani för mej. Samtidigt som jag inte vill erkänna för nån och visa mej svag. Detta är då min dåliga självakting. Jag är fortfarande jag, jag spelar inte eller låtsas inte vara nått ja inte är.. jag låter bara bli att låta folk veta vissa saker. Att mina tankegångar går såhär kan vara för att i alla år har ja fått höra att jag är stor, både lång och kurvig, sen kommer killarna i klassens kommentarer om hur brudar ska vara (dvs porrtjärnor) och jag är förvånad över mej själv att ja ens bryr mej om va doms äger, för annars så ids jaint ens ägna dom en tanke. Men just i denna kateogorin så suger ja åt mej alla ord (givetvis är deras diskutioner aldrig riktade till mej, utan de är bara allmänt grabbsnack) och komentarer som en svamp.. 

För det är egentligen ganska sjukt, jag vet ju att de är inget fel på min kropp, jag har aldrig haft problem me att hitta kläder, träffa människor eller få romanser. men trots de så i min ensamhet väller dessa tankar fram. Varför ? Jag har som en ängel och en djävul på axlarna, ena säger shit va fin du är, de vet du, de har du alltid varit. Medans den andra säger Haha vafan tror du, hur tror du världen ser ut ? Ska du verkligen äta idag ?  och oftast är de lättast att lyssna på de sämre.. Jag kanske behöver hjälp..

Och igen, detta vill ja inte prata om.

Läste en blogg och hon skrev såhär:
" I alla fall. Jag satt och diskuterade med en killkompis tidigare. Och vet ni vad jag kom på? Det är inte så konstigt att vi tjejer har komplex för att vi inte ser ut som modellerna i tidningarna. Och det är inte för att vi inte vet hur retuscherat det är, det är för att KILLAR inte vet att dom är retuscherade!!  "
Är detta int lite sant ? jovisstär de så, för spelar ingen roll hur nöjd man är med sej sjäkv, sålänge man tror att andra inte ser en som fin. Samtidigt som så länge man INTE är nöjd med sej själv spelar de ingen roll hur fin andra tycker manär.. De är lite dubbelmoral över de hela.

I have a dream..



Som tidigare skrivet så tänker ja ofta i min trötthet på jobbet att ja ska ta en liten powernap när ja komemr hem, men som också tidigare skrivet så brukar ja misslyckas. Brukar ha för mycke för mej så de brukar int hinnas me. Eller så hinns de me men blir väckt efter 15 min av att antingen syster, mami eller mormor kommer hem med buller och bang.


Iallafall så somnade jag igår i min säng till desperata hemmafruar. Då drömde jag att Jag Frida Ullis Hjärtat Johan och Zacke skulle på fest så vi gick hemifrån mej, när vi gick förbi strömnäs skolan så var demassa bänkar och folk där så vi stannade och surrade på osv, sen spillde en tant fil på mej så Frida hjälpte mej att ta bort de. Sen skulle vi av nån anledning åka buss, fast håller bort från stan. Då när vi satt och väntade på bussen i nått skul så satt Angelica och väntade me oss. När sen bussen kom satt vi oss på där och då kom Christoffersson som hade börjat platta håret, och de var INTE snyggt. Sen satt jag och Frida och sjöng på bussen och grabbarna var typ tjuriga. När vi sedan skulle hoppa av så började bussen rulla innan vi hade hunnit hoppa av så en snubbe fastande me armen i bussdörren och vart hängande utanför bussen medans den körde. Sen vart ja lite deppig för att Älsklingen itne prata me mej så pratade me zacke sm trösta mej och gav mej en kram, då kom Ullis å hjärtat och tog över sina respektive och sen började jag och Hjärtat att dansa, värsta piruetterna å skit. Men mitt i en piruett tappa hjärtat taget så ja flög all världens väg och fastnade sidleds på en vägg, där ja hängde kvar innan ja hoppa ner igen. Och då börja vi garva så vi int kunde stå.. sen vakna ja me ett leende på läpparna.. De va en grymt kul dröm :D

Och måste tillägga att ja somnade i en vääldigt konstig ställningen så har lite småont i axeln idag.

Jobbkul..

Sitter och smörjer in tatueringen på jobbet idag när en liten pojke kommer fram

Pojken: Va gör du ?
Jag: Smörjer min tatuering
Pojken: varför då ?
Jag: ..så att den int torkar
Pojken: *Tittar på mej med en underlig blick och ungefär som att ja är dum i huvudet, suckar * "Har du ritat på dej ?"


Keep on rocking in the free world !

Okey nu ska ja berätta lite som lycka ! Igår klockan 6, sharp. Så tatuerade jag mej. Som synes på bilden så skrev ja Keep on rocking in the free world efter Niel Young låt med samma namn. Är så grymt nöjd asså, riktigt glad :D Var int sådär jätte nervös överhuvudtaget, men när hon starta maskinen så ja hörde ljudet fick ja direkt flashbacks från alla besök hos tandis. Den låter ganska likt fast högre och.. djupare på nå sätt. Satt bara å tänka "Låt oss börja så ja får känna hur de känns ! " För de är ju de man är nervig för, int är de för att man (vilket skulle vara idiotiskt när man väl sitter där) tvivlar på sitt motiv/ställe, eller hur om de kommer bli som man tänkt sej osv, utan de är ju just för smärtan. Vilken inte alls var hög, tyckte faktiskt inte alls de va farligt. De var visserligen inte skönt nått ja skulle vilja göra varje dag men de var då int alls farligt, int som alla får de att låta.

Givetvis spelar mycke in, de är säkert väldigt individuellt hur kan man tycker de känns, och kroppen frigör endorfiner som är smärtdämpande och man blir ju som "van" efter en stund. Men måste erkänna att första strecket just vid handleden kändes, satt och tänkte på hur ja skulle jämnföra känslan, de är ungefär en blandning mellan att man gnuggar baksidan på en tändsticka mot huden länge och att ta en spruta.. fast ändå inte, för en spruta är såååå mycke hemskare haha ;D Tjejen som ja tatuerade mej hos var supertrevligt och skitduktig. Så efter två timmar gick ja därifrån med en rocklåt på armen, 700 kr fattigare och gladare än nånsin. Hade en enorm "ÄNTLIGEN !! YES YES YES !!"- känsla i magen.

Nu kommer nån viktig jävel säga "Men hur kommer du tycka om den tatueringen när du är 40 ?!" men då är de faktiskt såhär att just den texten betyder nått för mej, förutom att de är en grym låt så enligt mej så är undermeningen med Keep on rocking in the free world, stå på dej själv och var den du är no matter what. Låt inte andra trycka ner dej kör ditt egna race. Vilket jag tycker passar bra in på mej, och de är väl förfan jag som valt den, misstycker du så måste inte ja de, bara för att den inte betyder nått för dej så kanske den gör de för mej. Så där har du, och en sak till.. även om ja skulle tycka den va onödig när ja är gammal (40+) så what, den sitter ju ändå där. Mycke ja kan göra ? Nej. Så gläds me mej istället !!


Omplastad

Min kärlek :D

Och nej den är inte sned, vrider bara på armen lite.

PDOL 09

Den vart väl int den bästa men den summerar helgen :D


Festival, Öl och Goda vänners sällskap..

"Sommaren är kort, de mesta regnar bort.." Var de inte vår alldeles egna Ledin som sjöng dom betänka orden. Jovisst var de det, och så som de regnade under årets festivalhelg så kan ja inte annat än att hålla me. Under torsdagen såg vädret lovande ut och jag tänkte i min godtrogenhet "Kanske att vädret ändå låter oss få, som årligt, ett soligt PDOL" Men icket, regn och rusk tyngde himmlen men trots detta så vart helgen mer än lyckad.

Vi började med att sitta (under tak) hemma hos mig. Och knäppte en och en annan öl, Sarek en ny favorit. Fredagen spenderades med Johannes, Angelica, Frida, Johan, Jonas, Hjärtat och Jag. Glada vänners sällskap som man brukar säga. Alla kände tagget inför kvällen och skratt och skålar delades ut. När sedan klockan började närma sig ingång så ringde vi taxi för att slippa sabba den så tillfixade frillan och säger till chaffisen "Var här senast 9, PRICK" åjovars, nog var han där 9, inte prick men har aldrig vart me om att Pites taxibilar vart så snabba. För vi trots att vi bokat dejt me chaffisen så förväntade vi oss att få vänta minst 20 min, as usual. Så när taxibussen rullade in på infarten vart de full rulle med att hinna plocka ihop leg, pengar,kamera och telefon. Hade påminnt allihopa ca 2 timmar före att Påmin mej nu att ta legget, för ja glömmer så lätt. Å jovisst glömde ja, inte legget utan biljetten. Halvvägs till stan säger Frida till mej "har du nu leget, och biljetten.." Känner bara hur ja vill dra nått gammalt över mej när ja skriker till Chaffisen BACKA FÖRHELVETE ! Så 60+ kostade oss för att ta en liten extra tur runt Pitholm.

När vi senare kommer fram till den trevligt rörliga staden så tar vi en lov inne på kvantum för att besöka en toalett och hämta ut lite pengar, Fick lön i fredags och har väl gått ca 2000 kr, men de är väl spenderade pengar, för att sedan traska in mot området. När vi väl kommit in efter vakters sökande i väskor och fickor så beger vi oss mot Kärlekslandet för att fylla på promilleförrådet och där möts vi av bra musik, glada människor och trevliga arbetspolare som som jag var lediga denna fredagskväll. Vi skålade där ett tag för att senare spana runt på området. Just denna kväll hände inte mer än vi drog runt från krog till krog och bara njöt av rörelsen i piteå bara för att många timmar senare vakna med tungt huvud och en enorm seghet.

Hjärtat och jag bestämde oss för att fara ner till stan och käka lite innan kvällens bravader drar igång igen, och sagt och gjort så for vi in till stan men käkade faktiskt på Big Boy istället för att sluka en annan festivallunch. Mätta och belåtna for vi hem var för sig och ja slog på en rulle och la mig i sängen för att taktikvila lite inför lördagens festande. Jovars vila vart de, när ja vaknade en timme senare, 45 minuter innan alla skulle komma kände jag inte alls för att knäppa en bärs och traska runt i regnet. Men joda, man är väl en partypingla, så masade mej upp efter 3 snoozningar och ställde mej i skållande hett dushvatten. När ja kom ut kände ja att Jamen ändå, hejna blir skojj. Så la på lite partysmink, vax i frillan och efter en radikal i garderoben så var jag Fit for fight.

Ullis, Zacke, Frida, Hjärtat och Robbe rullade in på uppfarten och packade kylen med alkohol and here we go again. Hjärtats inköp från teknikmagasinet var en höjade under kvällen, närmligen denna lilla Beer Bong aka. Party Shootern som gjorde att en och en annan flaska halsades i ensekunders fart. Även kära mor (MammaMärta som Hjärtat så fint sa kvällen innan) tilldelade oss sitt sällskap en stund under förfestandet. Även fast det tog en stund att komma igång så vart de lika mycke party som kvällen innan, om inte mer, och när vi ringde taxi fick ja höra från allihop "Du har väl me dej biljetten idag ?!"

Kvällen spenderades likt alla andra festivalkvällar med alkohol, borttappande av varandra, mat och bra musik. För inte får ja glömma att klockan ett stod jag och Hjärtat vid Babylon scenen och Hardcore Superstar drog igång med ett härligt riff. Hur ska man summera helgen, jo de finns ett ord AWSOME ! När vi kom hem efter en vandring i de intelänge så regninga vädret så slängde jag kvällen innan en tanke och drack lite vatten, för att vakna upp på morron med en välmående men en enormtrötthet och ömmande fötter. Men de var de värt.

Every evening got to have an end..

Sådär, då va en till arbetsdag avklarad. Klockan är 02.30 och ja har just kommit hem. För dom som int fattat de så  har ja stigit upp 6 i morse och jobbat till nu. Om ja har ont i fötter och knän ? MASSOR ! Jobbade iaf i Kärleklandet ikväll som bartender. Skitskojj, skulle lätt ha gjort de hela helgen om de int var för min älskling och mina kära troll till vänner. Nykter, dansande, sjungande och jäävligt glad.. lätt värt sätt att spendera de årliga Piteå Dansar Och Ler !

Snacka me en skittrevlig vakt och minst 15 pers frågade om ja va Ullis dotter, jojajjemän. Kontakter Kontakter. Fick massor me blinkningar, erbjudanden och kärleksförklaringar (och dricks, 300 spänn + små tjugor osv som ja la i kassan).. Suckade mest, sa Jaja och gav egentligen inte ett skit i vad som sa, lyssnade int ens.. Men är väl ändå kul att höra sånt. Komplimanger Komplimanger. Dock tycker ja fulla 50+ gubbar int är så värt att ens ögna en sekund. Men vafan, man måst ju va inställsam. Och som tur är så har man en bardisk mellan DeFulla och oss, så slipper ha nån som ska grabba tag i en och tro att "Hey babe ja är 50 och ja tror ja kan göra hur ja vill". Men som sagt så slapp man de så de har verkligen vart en superkväll !

Men trots den dunkande musiken, de (vissa) härliga folket och den spirande glädjen så måste kvällen ha ett slut. Så nu sitter ja här me ömmande fötter och en längtan efter morgondagens öldrickande med mina hjärtan.

 

   

I have a dream..



Sov på lunchen idag och hade två skitknäppa drömmar. Den ena handlade om att min bästa bästis bodde på phsyk åsså hälsa ja på henne, då hade hon några fler polare där och sen börja dom supa och leva om så då bestämde vi oss för att rymma !

Den andra handlade om att jag och fd.kollega sov på lunchen på jobbet, och när vi vaknade lagomt till vi skulle börja om så kom E och hälsa på  och ville att vi skulle åka me i hans nya bil. De gjorde vi, men då speciella med denna bil var att man kunde flytta ratten från förarsidan till passagerarsidan, så jag som satt på passagerarsidan fick köra. Den var förövrigt automat vilket ja upptäckte när jag skulle växla. Sen råkade vi krocka med en bil som rullade baklänges och krockade i en tredje bil. Då flýttade E över ratten till sin sida och körde snabbt därifrån. När vi hade gömt oss bakom ett staket (just brevid den andra bilen typ :O ) så sprang vi iväg. och så stog vi å väntade på.. javetintvad. Iallafall så sa ja till E typ "asså ja har ju börjat om, ja måst tillbaka till jobbet, vi kan ju bara säga att de va vi och att de va en olyckshändelse.." då sa han "men du kan ju inte lämna mej här själv ! Om vi väntar här kanske dom hinner glömma bort de."

Sen vakna ja i panik och tänkte FAN nu har ja försovit mej, men såg då att klockan va bara halv 1 (börjar om 1) så de va ju lungt. Bra me taktikvila inför ikväll :)

I have a dream..



Drömde att jag var på en ö, de va jättefint där, värsta solnedgången och mysigt, i thailandliknande typ. Sen kom Bruce springsteen (han såg ut som han gjorde i sina unga glansdagar) och sa "Om jag spelar en spelning till bara för din skull, vill du gifta dej me mej då ?"  När ja sa att de int går för att ja redan har min kärlek hemma så vart han skitlessen och sa att han var tvungen att gå hem och skriva en låt om sin olyckliga kärlek. Sen så gifte vi oss tydligen ändå, för när jag kom hem så hade ett jätte gelé monster förstört hela sverige (såg Monsters vs. Aliens igår, säkert därifrån) så följde me Bruce till USA ..

Sen drömde ja nått helt annat, då var int jag me utan jag såg som allt som i en film, samtidigt som ja såg allt från mitt perspektiv.. lite svårt att förklara men ni kanske fattar :P Iallafall så fann int människor utan alla var gigantiska tummar, och sen gifte sig två jättetummar me varandra.. Vafan är detta för giftas drömmar ?! Och hur var dedär me drömtydning, vill ju då hellre gifta mej me Bruce än en gigantisk tumme !

Så nu sitter jag och lyssnar på Blinded by the light i min kära Bruce ära.

Pic Session

Ska få resten på en skiva, då kommer fler bilder läggas upp Japp japp, även på bästaste bästa Malin.. Nu är de dags att sova, hård dag imorrn.. Natti natti.




Film review..

 Walk the Line ♥♥♥♥♥ 5/5
Självbiografi/Drama
Favvo film, ALLTID högst på listan. Hur kan man int älska denna ? För dom som int sett den så handlar den om Johnny Cash's liv, om han upp och nergångar, om hans familj, vänner, band och karriär. Om hans eviga kärlek till June Carter och om hans misslyckade familjeliv med Vivian Liberto. Och Juaquin Phoenix och Reese Witherspoon gör rollerna så grymt bra, så realistiskt och sångmässigt underbart. Enligt min egan åsikt så sjunger Reese tillochme bättre än den riktiga June Carter haha :D 5/5 jag ÄLSKAR honom å hans musik ♥

 Lejonkungen ♥♥♥♥♥ 5/5
Barnfilm
Har man int sett denna är men ju född under en sten och älskar man den inte så är man ju bara rent allmänt puckad. Denna har alltid vart min älsklingsfilm, ända sen ja var liten. Kalla mej barnlig om ni vill spela roll för den här filmer ROCKAR ! 5/5 undra varför, världens bästa barnfilm !

 Tjenare Kungen ♥♥♥♥ 5/5
Komedi
Denna kan ja se om och om igen, en riktigt må bra film. Kan vara för att för mej så är vänskapen och musiken så viktig, och i denna film är de grymt bra musik, tuffa kläder, självständighet och viljan om att uppnå ett mål. Den handlar om Abra som kommer från en liten skitby och träffar Millan på en liten konsert i folkets park. Efter de så följer hon henne till Göteborg och där bildar dom band och försöker sikta mot toppen. Denna film rockar, bokstavligen ! 5/5 för att den grunnar på så mycke, den är grymt gjord och man blir glad av den.

 RENT ♥♥♥♥♥ 5/5
Musikal
Bra musik, tuff mijlö och bra budskap. Denna är film är så vacker på ett grymt och verklighetsbaserat vis. Handlar om kampen mot Aids, om viljan till självständighet och kampen mot förtryck. De är en musikal med musik som ja även laddat ner till Ipoden, man kan fälla en tår samtidigt som man blir varm innombords och ett och ett annat skratt förekommer också. SE DEN ! 5/5 för att den är one of a kind och så ruskigt bra..

 Forrest Gump ♥♥♥♥♥ 5/5
Drama/Komedi
Behöver man ens beskriva denna ? Skulle vara som Kult isåfall, ett måste. Lätt en av världens genom tidernas bästa film. Bäst gjord, bäst spelad och.. ja.. bara helt Awesome 5/5 skulle de kunna vara nått annat ? Den må va lång, men 2 timmar + och man känner varje gång den slutar att man vill bara se mer !

 Big Fish ♥♥♥♥ 4/5
Fantasy
Gjord av den underbara Tim burton. Handlar om en pappa, lite av en mytoman och sagoberättare. Han berättar om sitt liv på sin dödsbädd för sin son och svärdotter. Han berättar om hur han rest i världen, hur han kämpat mot monster och hur han övervunnit de mesta. 4/5 den känns lång, men ack så bra. Och vilket slut.. wow !

 The Rocky Horror Picture Show ♥♥♥♥ 4/5
Musikal/Komedi
Gammal film, musikal. Handlar om trans och oliak sexualiteter och om hur dessa olika kan utvecklas. Handlar om kärlek, onska och framförallt musik. Frank N Further kommer ,med sina två betjänter Riff Raff och Magenta samt sin lilla groupie Colombia, till jorden från planeten Transylvania och planerar att skapa den perfekta mannen för att ha till sin. När då Janet och Brad besöker hans slott med avsikten om att få hjälp med en punktering så blir de inte riktigt som dom tänkt sig.. 4/5 för att den är gammal därför lite kasst gjord på vissa ställen.
"Im just a sweet transvestite, from transsexual, Transelvanya."

 Taken ♥♥♥♥♥
Actrion/Thriller
En ny favorit, handlar om trafficing. Bryan är en fd. Livvakt och har flyttat från LA för att komma närmare sin 17åriga dotter. När hon far till Paris med en vän får Bryan ett hemskt samtal från henne där han hör hur hon blir hon kidnappad. Bryan sticker till Paris för att söka efter sin dotter men de är int lätt, han har bara 70 timmar på sig innan hon säljs som prostituerad till andra länder. 5/5 Shit asså, man sitter på helspänn under hela filmen.


Fundera..

"Ja asså, de va typ tre grisar eller nått, åsså typ en varg. Sen ville vargen käka upp grisarna så han blåste ner deras hus, men då sprang grisarna å typ gömde sej.. eller nått.. Slut" Älsklingens variant på Dom tre små grisarna. va säger du Linda, ska han få vara sagoberättare för erat kid ? ;)

Ja ork int leva ! Ibland.. allt kör ihop sej typ, slutar 4 idag och 4 ska ja på möte men ska till mona halv 5 så då hinner ja ju int till mötet.. så måst rusa dit efteråt.. och sen måst ja skynda hem till Nelly och sen käka för att sen fara tillbaka till stan å träffa min bästaste bästis Malin. Ja är så KASS på att planera.. shit asså. men fan, tosdagskväll Kärlekslandet Be there, ja jobbar.

Äntligen äntligen är de PDOL igen, I löööv it ! Alla är som så glada och de är mycke folk å rörelse.. skitkul :D Dock går ja me en ständig klump i magen, de är oron över körkortet. Försöker ja mej lite tid varje dag å iallafall läsa lite i boken men känns int som att de räcker.. Plus att ja kan int fara å plugga på körskolan för dom stänger 5 ja slutar 4 så de blir så ont om tid. Shit, livets stora problem asså.. Btw BMW, Peugeot eller Toyya ? Hmm.. tåls att tänka på..

Vill inte titta framåt, men är livrädd att fasta här..

Jag förstår egentligen inte, jag förstår mej inte på människan eviga sökande efter att få veta framtiden, nyfikenheten, stressen, otråligheten av att inte kunna vänta och ge livet till tåls och visa själv  hur vägen kommer bli. Nej, man ska spå sej eller läsa tarotkort bara för att ge sej själv och otåligheten tillfredställelsen. Vad är då vitsen med att leva ut en framtid om man ändå vet hur banan kommer gå ?

Morsan va å spådde sej i fredags och visserligen är de goode läckert dedär, men fan ändå.. trist å få allt serverat, sitta och tänka Jaha är de så de kommer bli.. För tänk om man då får veta nåt skittrist, happ.. kul. Eller nått kul, de blir ju int riktigt lika skojj när de ävl händer om man vet om de.. Skit asså.

Har fått veta lite lustiga grejer om mej själv, som många säker vet så är ja ju ganska emot detta me att ha barn. Låter alltid som nån bitch när ja säger de, men iallafall så vill ja int ha barn av olika orsaker. Och fick då höra att i min framtid kommer ja ha tvillingar + 1 = 3 kids. woot ?! Dock har ja alltid velat, om ja nu ska ha barn, ha tvillingar.. eller har alltid velat vara tvilling. Hmm.. lustigt, va ska dom heta ? har ju några kidsnamn ja gillar Tex. Lisa-Marie, Anna-Isabell, Li (på en flicka), Liv, Jesper, Casper, Christoffer, Lukas, Liam.. Men men, rätt som de är så blir de en Orvar.. De är ju de som är de fina me framtiden, You'll never know.

Notis !

Ursäkta för kass uppdatering, men min jävlaäckelcpmongo dator är så seg att ja snart snör ut den genom fönstret.

Me myself and I, so me..

Känner igen mej som fan i dessa, haha..
(klicka på dessa, om ja gjorde dom större så vart dom omöjliga å läsa.. )









och måste få tillägga att om folket på jobbet inte byter ringsignaler snart så tar ja livet av mej, är så grymt less på alla kassa signaler som ringer stup i kvarten !! haha

I have a dream..



Drömde att jag var i Japan med Älsklingen och mamma + nån mer. Åsså var vi på ett massage ställe men instället för att massagen var i bås så var alla i samma stora rum. Sen vart min väska snodd och då hjälpte snubben som massera mej att hitta den, så vi sökte ryp runt hela Japan. Tillslut hitta vi sen, då var de nån brud som hade snott den men fick tillbaka den iallafall. Då for vi runt i och kolla läget å höll på (älsklingen jag å mamma) sen bodde vi på nått superfint hotell.. Jesus, ja drömmer knasigt altså..

Awsome !




Haha sweet, beräka bloggvärdet på din blogg Här ! :D


Rubriker rubriker..

Sorry för kass uppdatering, men har som int känt att ja haft lusten å skriva nå.. Har haft idéer oh ja, men lust nääe.. Sitter mest och tänker och oroar mej för körkortet.. De pirrari magen varje gång ja tänker på de. Men fan.. en vecka till har gått och har int fått mycke gjort. CRAP !



Hej jag heter Märta och ja är kass på att få saker gjorda ! 

Pinit !

Shit klantígheten slog till idag igen, fattar inte va som händer. Ja må vara klumpig och lite ostadig emellanåt men fan å !! Försov mej idag IGEN, vaknade först 6 och tryckte på snooze och hade då i min klantighet råkat ställa om klockan till 10.00.. så vaknade halv 9 och.. PANIK ! Ringde till chefen som int lät glad så snodde ihop en burk me sallad och drog iväg till jobbet. När ja kom dit höll ja på att skämmas ögonen ur mej, fan va PINIT!

Sen så skulle ja plocka undan lite hårdkartongrullar och efter att ja brutit av dom (vilket man ska) och ska lägga ner dom i wellpap containern så råkar ja smocka upp den i ögonbrynet. aj som fan. Kunde dock knappt hålla mej för skratt när ja insåg hur dumt de måste ha sett ut, PINIT!.. aja shit happens som man brukar säga.

har dock kommit på varför ja alltid är så duktig på att snubbla, jag lyfter inte fötterna nog. Och värre blir de ju då när de är nått lite upphöjt ett steg fram, då är de kört, värst blir de omman är på fest och snubblar (trots att man knappt fått i sej nå) för då tror alla att man är skitpackad.. PINIT ! Så nu vet ni, jag är inte full å dum.. bara klantig och kass på att lyfta fötterna. Men fan se de såhär, är väl tur att man har fötterna på jorden iallafall ;)

Denna dumma låt..

Kalla mej tönt om ni vill, I dont give a damn.. Denna låt är så kass att den är skön.. på nått udda litet sätt. Hatar vanligtvis sån här musik (Rock n' Roll for life you know) men fan, denna är lite skön. Plus att sångarn är lik en snubbe ja känner.. då blir de lite roligare också :)



Drive man drive !

Är lite smått sur på mej själv, att jag aldrig kan göra som ja säger. Sen jag börjat jobba har ja sagt till mej själv att När jag kommer ehm ska ja ta en liten powernap så ja är pigg på kvälln. Har de blivit ? Icket Inte ens sjösportsveckan, men NU ! nu jävlar passar de att sova, nu när ja hade planerat för körkortsinlärning.

Tänkte på jobbet idag, eller tänkte och tänkte. Känner mej lite stressad nu, 4 veckor kvar till teori och uppkörning och ja MÅSTE verkligen komma ihång me teoripluggningen nu. Så idag när ja kom h em startade jag datorn för att göra faserna och min dator har börjat seeeeeega igen så slog på stephen lynch live konsert medans denladdade.. IDIOTI ! somnade 5 och sov till nu. Och nu är de försent att börja plugga. Klockan är halv 8 och vill ha mycke tid på mej när ja pluggar, men jävlar imrorn efter jobbet. Då blir de å plugga arslet av mej. Har också körlektion imorrn bitti FAN ! Dock är de lite bra att ja börjar bli lite stressad för då gör ja bara bättre ifrån mej, hade ja börjat plugga för provet för en månad sen hade de blivit för mycke såhär "De är läänge kvar, int gör de nå om ja.." men nu när ja har lite eld i baken så blir de int så, nu blir de stenhårt !

I have a dream..



Hade en till dröm, och de bär emot att ens skriva om den. Men drömde iallafall att vi satt hemma hos mej några stycken och då sa älsklingen nått som gjorde mej lessen. Så gick till en barack som vi tydligen hade bakom huset och där satt min körskolelärare så satt och prata me henne. Och när ja kom tillbaka så hade alla farit och mange var skitlessen och hade lämnat en lapp där de stog att han skulle lämna mej. Och han hade förövrigt förvandlats tille n hip hopare också, med grenen nere vid knäna och värsta stoooooora tröjan.

När ja vakna på morron så börja ja nästan gråta så väckte hjärtat och kröp ihop i hans famn. Ursh !! för drömmar ibland. Men som tur är så vad ja har läst om drlmtydning så betyder ofta drömmarna motsatsen till vad som verkligen kommer hända, så hjärtat kommer inte bli hiphoppare och kommer inte lämna mej. Min älskling ja hjärtar dej !

I have a dream..



Drömde sådär konstigt igen. Drömde att jag var på antingen en kyrka eller nått folkets hus liknaden, och där var ja chef över en kassa där folk la pengar för att få sin egna älva, typ en tingeling. Och sen kom Malin J och typ nån mer (tror de va nån blond) och ville ha en så satt å surra me dom ett tag. Sen skulle ja gå hem och då var de fetlång kö utanför placet där ja va me folk som ville ha en liten tingeling. Men sket i dom och började traska hem, då gick ja förbi badhusparken och över bron. Där satt alla stans fyllosar samlade så fick sicksacka genom klungan, då stod mamma där efter en bit på vägen och följde me mej hem. Men innan de så fick vi för oss att balansera på räcket till bron. Skitknäppt..

Shit pommes..

Åååååh ja dör. Jobb imorrn, ja vill va ledig, sola och bada. Ge mej en Pina Colada..




Weekday, weekend, end of the week..

Shit vilken helg, har inte vart så speciellt men grymt fin helg ändå. I fredags var vi ju som tidigare skrivet hos Linda, och igår så drog vi på havsbadet och låg i bubbelpoolen och softa i javet inte hur länge. Sen efter att ha gjort oss klara så drog vi vidare till Ers där de va folkat. Vi var bla. Jag Älsklingen Linda Ers Johan Robbe David Ullis Zacke Jojje Joel mfl, där vi drack lite (åssit för mej typ, dock energidryck), och vart heeeelt speedad på energidryck. Shit var så grymt glad och lycklig, hade skitskojj åt ingenting. Alla var typ stendeppiga och irriterade förutom jag å Ullis så vi gick armkrok och var i vår egna lilla happy world.

Sen träffa ja många vänner som ja hälsa på och då vart ju kvällen bara ännu mer lyckad, jo sa ja att de va cruising.. men den va jävlat sämst. Fett lite bilar ute å få som ens va  fräna.

När vi tog en taxi in till stan på kvällen så fick vi den lätt trevligaste chaffisen nånsin, jag å ullis satt fram (minibuss) och grabbarna bak. Så vi satt å tjöta me P (inga namn nämnda, men han hette P..) om allt möjligt. Och ja kan ju meddela att jag har fått förstärkt mitt tro om att ja är synsk. Han spela förövrigt hårdrock på hög volym (tummen upp) och körde i 150 km/h (tummen upp) och stänge av taximetern långt ute på e4an (tummen upp !) .. Tur att man är värsta charmig haha !!

Ullis: Men du är gift va mysigt, har du barn ?
Chaffis: Yes, tre stycken..
Jag: aah två flickor en pojke.
Chaffis (tittar lite skärrat på mej): Öööh.. ja faktiskt !

Sen idag har ja å hjärtat bara legat i sängen och sett film och myst, hjälpte ers me sin fina skrotkompakt .. så idag har inte många knop körts, vi somna int förns 5 igår så lite trötta var vi allihopa.

    

   


När du väl är här kan ja inte röra dej nog och när du är borta saknar ja dej. Detta är skitjobbigt, vill ha den omkring mej hela tiden min skatt. Behöver dej lite varje dag. Puss mitt hjärta, PUSS !

Summertimes, and the living is easy..

Igår vart de en helkväll hos Linda å Ers, vi satt å snacka om allt mellan himmel och jord och Linda tvinga mej å äta haha, är så dum att ja int käkar nå lunch på jobbet, men känner mej dock int hungrig men där på kvällen vid 9 tiden så kände ja hur de kurrade till lite i magen, men ides dock int äta nå men då sa Linda "men vafan du måst äta, j gör dej nå. Du har ju kvar  nå quornfiléer här sen vi grilla" Så hon gjorde  mat åt mej, haha snacka bortskämd ja kände mej. Hjälpte dock henne me disken sen som gentjänst. Tack gumman för att du är så söt.

Sen for vi hem och skulle lägga oss men då kom hjärtat på att Hoppsan, glömde bädda sängen.. så vi fick börja me de,  och gjorde ett tappert försök i att vika älsklingens tvätt men han vika typ 4 tröjor innan han snörde allt på soffan. Hopplös är va han är, puss.

Så nu är de lördag och soooooooooligt ! efter en sväng på brillans och en tur på stan så for ja hem och bytte om till nått liite sommrigare, kjol (!!) hör och häpna. Inte ofta man ser mej i nått sådant. Iallafall så ska vi nog å bada nu, kyla ner kroppen lite..


Live från Norrfjärden..

Sitter och väntar på att älsklingen ska raka sej nu, han blir som så stickig när han int gjort de på en vecka haha. Men snart blir han len igen. Mysigt !

Vart lite stressigt när vi skulle fara för dels så vänta morski besök kl 7 och när ja äntligen blivit klar kl 6 så kom vi på att "Ajfan vi måst förbi på apoteket och köpa nå allergimedecin" för hjärtat har ju två kissar som jag inte tål, eller jah.. är väl int bara dom, tål inga pälsdjur (förutom hundar). Men dock är hans katt söt den har inga öron, den har förfrusit dom !! Jadu detta norrlandet.. I love it !

Nu ska vi till Linda å Pappa Anders..

Shit happens..

Hinner me ett inlägg till. Nått som stör mej grymt mycke är dumma frågor (nog för att jag är expert på att ställa dom själv), tillexempel på jobbet, när de kommer folk ja känner och säger "Jaha, jobbar du här ?" va ska man svara.. "Nä förstår du, jag har sommarlov och de fint väder ute men ja packar hellre upp saker på ett laget för de är sååå himla kul !" Jamenar är inte de gode uppenbart att ja jobbar där.. speciellt när de står stort Ahlsell på ryggen.

Samma sak är de när folk ringer på morron och man svara och dom säger "Sover du?"  Eftersom att man svarat i telefon så sover man ju icket. "vafan tror du, ja sover och därför pratar ja i telefon me dej dumpucko"  .. Dock lyckas alla me att ställa dumma frågor, vissá bara mer än andra.

Jag är expert på de.. eller bara konstiga kommentarer.. kan va lite kul ibland, för i samma sekund som ja sagt de jag sagt så kommer ja på hur korkat de lät :) Men vafan, man kan ju int alltid va Einstein.

Jag: Vi hörs imorrn(fredag) eller till helgen..
Linda: Fredag är ju helg smartfuck.
Jag: neej, fredag är fredag !

quick trick..

Tänkte slänga in ett snabbt litet inlägg nu innan ja drar till norrfjörn. Tänkte faktiskt  uppdatera imorse innan ja for till jobbet men råkade snooza till 25 i 7 så de fanns int tid kvar till de.

vi hade tänkt fara och bada på havsbadet (innomhus) idag, men de vart inte.. tråkigt. men dom hade bara öppet till 8 så antar att de är väl int lönt, hoppas vi far imorrn skulle va goode skojj.. Sitter iallafall me blött hår nu så måst hinna torka de innan mamma kommerhem för då sticker vi dirr.

Puss

shout man, shout !

Tror aldrig ja har vart så arg som ja var idag, kände riktigt hur de bubblade inombords. Gick omkring hemma och svor för mej själv, muttrade otaligt många fula ord. När älsklingen rinde sa han "Du låter bekymrad" å visste inte va ja skulle svara, ville bara skrika. Ååååh hatar att vara arg, må vara lite småsur.. men arg, de tar så mycke energi. Och de är inte ofta jag är arg, kan vara lite lättirriterad men sällan ja är riktigt arg. Ursh man blir helt matt efter, men som tur var kom min hjärtas lycka och jag fick ligga i hans famn och då vart allt mycke bättre. Om han int hade kommit vet ja int va ja hade gjort, var så nära på att slå sönder nått bara för att få ut elden inombords. Men behövde nog äta lite också, för har bara ätit en fralla i morse. Men ringde till  mamma under dagen och bad om Tacos så de var gott, har dock lite ont i magen nu. Men värt de ^^

Nämen nu tänkte jag lägga mej i sängen och se en film på Ipoden, eller lyssna på musik och spela nått spel. Måste dock börja avvänja mej me Ipoden. Sist ja va på hörselkoll såg de int alls bra ut. Läkarn sa att min hörsel hade sjunkit me ca 1 cm (på pappret, sen förra kollen ca 1år sen), och om jag fortsätter att hålla på såhär kommer ja bli döv inom 10 år.. inte kul. Måste börja använda hörselproppar i verkstan och lyssna mindre på musik. Men de blir ju en ond cirkel för eftersom ja redan hör så dåligt så har jag alltid på högsta i Ipoden och tycker ju int själv att ja behöver öronproppar, men tydligen.. Hur kan man ens leva utan musik ? Men kommer ju måste göra de om ja int avvänjer mej lite me musiken.

Dock är de irriterande för folk på stan kan ropa efter mej och ja hör int de, då tror dom att ja dissar dom. Men så är int fallet, skrik högre förfan ! Och om nån säger nått till nån annan som även är riktat till mej så kan dom int alltid förvänta sig att ja hör, och så blir dom tjuriga och tror att ja bara ignorerar de dom sagt. Säg direkt till mej ist så ni kan va säkra på att ja hör. Fan å, den som borde va tjurig är ju jag som bara hör hälften av va folk säger. 

Hatar att fråga Va ? mer än en gång så ibland blir de att ja svarar helt knas på en fråga, haha de kan va ganska kul ibland. Blir ofta fetaste missförstånden, speciellt när ja pratar i telefon.. Men aja dom flesta vet ju ändå hur de ligger till. Var int rädd för å skrika i mitt öra, skriker kanske tillbaka men då vet ni att ja hört iaf :D 

Nu tänkte jag dejta John Blund, Natti. 

True Story..

Hahahahahah ååååh ja dör, Kvinnors Språk !!!
(vet att länken inte syns för den är grå som bakrunden, men den finns där ! Måste ses )

-KvinnorsSpråk-

-Sweeeeeeet-


(Hatar sån här musik vanligvis, men de finns minnen i låten :D Å för att den ens ska va lite bra, så ska de va MYYCKE bas )

You can say what you want..

Tycker sverige hela tiden tjatar om hur frispråkig man får va här och vilka rättigheter man har och bla bla bla. Men inte fan är de så.. Vad man än säger till vissa människor eller hur man är gör så är de fel, men allt handlar ju som tolkning. Man kan tolka allt hur man vill. Man kan tolka "Tjena, läget ?" som en sexinvit om man vill de, eller tolka en galen diskriminering som ironsikt och nästan kul. Handlar precis om hur man tolkar saker och ting, och vissa vill tydligen bara tolka allt som dåligt. Så dedär me frispråkighet är bara jävla bullshit.

Man blir som man umgås brukar man ju säga, och utan att säga förmycke så är de sant. Man gör som andra gör. Menar som tex. kommer man till en polare som ligger i soffan och gluttar tv så blir de att man själv gör de också, är man me nån som målar grafitti så blir de lätt själv att man gör de också. Visst finns de vissa människor som går emot, men oftast gör man som andra gör. Kanske dels för tristessen med att om man går emot så blir man ensam me att gå emot, de är alltid roligare å va två.. hur kassa sakerna än är.

Och på tal om tomtar och troll så dricker ja sjukt mycke vatten på jobbet, så har böjar dricka massa vatten hemma också vilket resulterar i att jag måste kissa hela tiden. Så springer nu, sen ska ja ta två päron och slå igång Family guy. Tjing !

Idiot.


I have a dream..



Hade en till konstig dröm inatt. Drömde att jag skulle få ta mitt körkort, och skulle göra teoriprovet i ett garage typ.. Både Mange Linda å Frida var där, och när ja hade gjort klart provet så hade ja klarat de me 8 poäng. Men kom int ihåg nån fråga så hade typ bara skrivit mitt namn och fått alla rätt.. tänk om de vore så lätt, skönt de skulle vara !!

Har börjat drömma så skitkonstigt, drömmer typ så verkligt så när ja vaknar vet ja int om de verkligen har hänt eller om de bara var fiction. Drömde här om dagen tex. att ja ja hitta mitt (då förtillfället förlagda) pass och de var helt sönderbrutet. Sen när ja vakna satt ja mej i sängen och funderade på om de verkligen var så, men när ja sen kom på att de va en dröm och mitt pass var fortfarande förlagt så kände ja bara ..happ.. :P Är expert på att lägga bort mina prylar och sen glömma vart ja lagt dom, skitjobbit !! Funderar på att köpa en sån där pippryl som piper nrä man trycker på en knapp. Skulle ha en på nyklarna, en på telefonen, en på Ipoden, en på passet och en på plånkan. Dock skulle ja säkert tappa bort knappen man trycker på.. De är fan int lätt ;)


Här kommer en liten enkel guide till några teman och deras betydelser.
Men kom ihåg att varje dröm är personlig o unik för den som drömmer.


Drömmar om vatten ..När man drömmer om vatten handlar det ofta om känslor.
Att Resa.. Berör ödet o den väg genom livet som den drömmande ska följa.
Ormar.. Kan anspela på sexualdriften. Kombinerad med andra drömsymboler kan en orm representera godhet, ondska, eller missunsamhet. Även familjeproblem.. 
Kungligheter.. Indikerar inbilskhet o vanföreställningar om storhet o upphöjdhet
Tappade tänder.. Lösa tänder kan betyda förändring
Att falla.. Rädsla, ångest
Att flyga.. Symboliskt representerar flygdrömmarna ambition. Frihet att höja sig över värdsliga problem.
Hus/Trädgård.. Huset symboliserar jaget eller själen. Trädgården kastar ljus över personligheten.
Att bli jagad.. Kan betyda att du flyr från ett problem
Död.. Din egen död indikerar en ny början. Andras död indikerar en fiendeskap mot den som drömmer.


A mind thats week and a back thats strong..

Morsning.
Försov mig imorse, vaknade halv 7 och tänkte "Äh ja snoozar 5 min till"  men istället för 5 min så vart de två timmar. Vaknade halv 9 i panik, SHIT ! Och de ironiska med de hela är att igår försov sig en kollega och dan före en annan kollega så sa igår innan vi sluta, "haha nån måste ju försova sig imorrn också så vi inte bryter mönstret" och vem vart de, JAG !? Damn it ! Ödets ironi eller bara klantighet ?

Hoppas hjärtat kommer ikväll, vill pussa på honom. Fick ett sånt där jätteil av saknar till honom nyss, ibland får man ju sånna.. när man känner att man bara måste ha nått right here right now..

Har som tappat min grej lite, min grej me att alltid lägga in en liten låttext i slutet av ett inlägg.. gjorde alltid de förr. men har som glömt bort de lite. Sitter nu och funderar på vilken text ja ska ta.

"If you see me walking better step aside
A lot of man didn't, a lot of man died
One fist of iron, the other of steel
If the right one won't get you, the other one will..

You load sixteen tons, and what do get
Another day older and deeper in debt.
Saint peter wont you call me, cuz I cant go
I owe me soul to the company store.."

Click..

Pic update..

Vaaaad kan de vara mitt liv präglas av ?! Kan de vara musik och Johnny.. Yes indeed, And I love it !!
(Observera att hyllorna består ENDAST av musikstuff, bara Johnny på översta och min musikbilbel på understa.. plus min Ipod där på bordet och gura i hörnet.. Och sorry för lite kassa bilder, men mobil you know.. )


   



Lite födelsedag prylar.. Champangeglasen fick ja av syster, står 18 på ena å Grattis på andra.. Tvn fick ja av kära morski. Och dom fina blommorna av min Älskling.. Norrbottensringen fick ja av morskimorski, mormor alltså :P

   

För er som läste mitt inlägg om IDkort, så här är bilden från mitt pass.. från 7an.. som sagt förstår att dom kan misstro att de är jag. Är int direkt lik mej..


Märta 13-14 år..

Klicka på bilderna för att göra dom större !

Rock n' Rolla !

Satt på morronen och sorterade varteda av mina inlägg i kategorier, fan inte de lättaste.. men nu är de gjort.. å de vart knas så om nått verkar lite hullerombuller så är de säkert de också. Men ids int !

Haha började tänka på i lördags när vi vänta på Jerka, är ju inte kort men int längst eller. 171cm ner till jorden. Iallafall så stog vi hyffsat lång fram och me fri sikt, men så kom en lång snubbe och ställde sig rätt framför mej. Grymt irriterande, peta han på axeln så sa nått i stil me "Jaha har du tänkt stå där hela livet så att ja int ser nå ? Flytta åt sidan eller huka.." Han flytta på sej. Men då börja Tommy skratta å sa nått till älsklingen i stil me "Ojoj Mange, du har en bestämd tjej" Då svara älsklingen "Jåfan ja får sällan som ja vill" (påskojj givetvis, hoppas ja !) Haha sorry hjärtat men pallar int när  långa männikor tro att dom äger stället. Sen så stod de en liten norrbagge brevid mej, en tant på typ 50 bast, hon  var ändå trevlig.. tills Jerka börja spela. Då börja hon leva jävel och tog verkligen ingen hänsyn till nånannan, hon knuffades, hoppade och luta sig typ mot mej, så fick trycka bort henne hela tiden. Så vart hon sur för att JAG knuffades, ville ju bara int ha hennes bakhuvve i fejjan å ville int hålla upp henne när hon står motlutad mot mej, iallafall så börja hon typ slåss nästan..

Och trots att både Jag, en annan tant, Erika, Johan och Johan sa till henne både vänligt och otrevligt så vägra hon sluta apa sej, så när ja såg att en vakt kolla åt mitt håll peka jag på kärringen. Då börja hon peka på mej, men då peka alla runt om kring oss på henne så vakten kom å skicka ut henne och hennes uppkäftiga karl från området. Sweeet ! Sen kunde jag också njuta av konserten.

Nu menar ju int jag att man ska stå som en tänt ljus på en konsert, självklart ska man hoppa, klappa och sjunga me.. men så länge man int gör de jobbigt och stör andra. Att de knuffas och puffas lite i publiken får man ju räkna me de är ju en del av grejen, men fanå int sådär. Jävla klimakterikärring !



"Dåligt ägg, ruttet ägg, ÄGGRÖRA ! "

Har vart å sett Ice age 3, den va awsome !! Är förundrad över att dom kan animera så jävla bra.. läckert värre. Säger bara SE DEN !  Å kan ju säga att de lär ju komma en 4a också, hoppas hoppas. hatar vanligtvis uppföljare, å 2an sög.. men de gjorde dom fan upp med denna film, den var AWSOME !  Å kan ju också berätta att trots sin kärlek till ekollonet så hittar den lilla ekkorliknande grejen en flickvän.. och.. fan skulle kunna berätta hela filmen.. men de är bättre å bara lägga 80 spänn på å se den, lätt värt de !

"Åh nej, dog du ?!!"
"Ja tyvärr.. men ja överlevde !"

"När vart du såhär spritt språngande galen ?!"
"Tre månader sen. Jag vaknade en morron och upptäckte att jag var gift med en annanas. En FUL annanas !.. men ja älskar henne.."

"Detta är Äggbert, Viteligo och Gulan"



Bored..

Ringde till min kära vän Frida idag och frågade om hon kände för att hänga me på bio och se Ice Age 3 ikväll, självklart sa hon JA, och som tur var var hon och hälsa på min kära vän MammaLinda så hon sa också JAAA till Is Tid 3 ikväll, de blir fett najs ! :D

Bara 20 min kvar innan ja får dra hem ,sweeeeet. när ja kommer hem ska ja göra mej en macka för I jär nalta hugrat som de så fint heter på pitbonska.. Och tror ja ska dra igång ett family guy avsnitt också eftersom att ja somna när vi såg de igår.

Chris: "Do you want some icecream birthdaydude"
Stewie: "Yes, but NO sprinkle, for every sprinkle I will KILL YOU !"

Oooh nerräkningen börjar, nu är de bara 18 min kvar innan ja slutar.. va kan ja hitta på för att få tiden att gå fortare ? + att ja fick ett il av huvudvärk..

Btw så blir ja norrfjärdensbo i helgen, vi skulle ju till gällevare egentligen i helgen och hälsa på lite vänner, men då vart int de och hade redan sagt till morski om mina planer. Så då sa hon när ja berätta om ändringarna "men nu har ja planerat grejer i helgen, skulle ju få va barnfri.. du får int va hemma !!!! Bo hos mange !" Så bor hos älsklingen i helgen haha :D men de blir fan strange, för förutom alla resor och sån och nån enstaka natt hos hjärtat eller vänner så har ja inte sovit borta hos nån polare på javet int hur  många år.. är lite hemmakär tror ja.. Asså att fara bort nånstans med en packad väska är inga problem, men då har man ju som sagt packat en väska, hatar när man int har grejer me sej typ.. å skulle ju va fult å packa en väska bara för att bo borta en helg hos sin kille, Men vadå, sån är jag, lite ful ibland haha ;D


Got no words of Sympathy..

Hur kan en männska födas utan empati ? Vet en speciell homosapiens som inte vet hur man offrar sig eller ens kompromissar för nån annan människa. Som bara ser Jag jag jag. Tycker att grunden till en människan existens borde vara Empati, Sympati och Respekt. Med de kan man komma långt, visst kan man man säkert komma lång utan de också, men de är mycke man förlorar och tappar på vägen.

Har man ingått i ett heligt förbund och har avkommor och ett gammalt liv bakom sig kan man inte bete sig hur som helst. Spelar ingen roll om man baserar det på intressen eller planer, man måste ändå kunna prata med andra människor och inse deras åsikter och deras intressen. Man måste kunna se.. jah.. SE en annan människa. Man kan inte sitta där med skygglapparna på och låtsas som ingenting. Man kan inte sitta där och se hur mycke man tappar och förlorar och fortfarande tro att de beror på nån annan, fortfarande tro att Jamen vadå, jag utövar ju mitt intresse så de är ju andra som gnäller.

De är så lätt att måla upp en fin bild om hur allt är och kan vara, men sen inte inse hur livet egentligen är. De är så lätt att bygga en stark mur baserad på inre lögner och intalanden av sig själv, och sen gömma sig därbakom och inte låta någon komma in, No matter what. Kosta vad de kosta vill, och tro mej för denne människa har de kostat. Man jag förstår inte, jag förstår inte hur man bara kan springa runt och tro att allt är bra, när de i själva verkat är helt krackelerat.  Jag förstår inte..

Empati, Sympati & Respekt.. tre viktiga ord. De finns folk som heeeeeela tiden talar om dessa tre ord, som hela tiden använder dessa tre ord som argument i olika sammanhang. Men när de själva får dessa tre ord emot sig i en disskution så stänger dom av och säger Talk to the hand.. Folk snackar hela tiden om kompromiss och "Tänk int så mycke på dej själv" men va händer när de drabbar personen själv i fråga då, eller gör de aldrig de ? Fråga dej själv, fråga dendär aortapumpen innanför bröstbenet. Fråga om du verkligen aldrig gör fel.. 

morning has broken..

(Btw måste ja tillägga att jag under dom två senaste dagarna har laddat upp 8 inlägg, bloggryck eller tristess på jobbet ? Check it out..)

Goodmoorning Neverland !
Kom nyss till jobbet efter en mysig kväll me min älskling, är så mysigt att sova me honom, att känna hur han håller om en, bara veta att han finns där. Finns få saker som slår de.

Igår innan vi somnade vart de så att vi slog igång ett avsnitt av Hem till Midgård för att somna till.. fast somna och somna.. kan ju inte somna när men dator lever om som fan så de vart att vi såg klart de sen tvinga ja upp älsklingen för att stänga av datorn, SEN kunde vi somna.Och hör och häpna men inte ett enda mygg jävlades me mej under natten, wonderbart ! Kan dock vara för att de har regnar, har sommarn tagit slut redan ?

Har pluggat in en hörlur i ena örat till Ipoden och har upptäckt hur mycke skit ja har där, har ju dragit in all musik ja har på datorn åd å har tydligen bethovens 9:onde symfoni åkt me också, nive dendär som finns i datorn på Exempelmusik när man köper den. Måste nog rensa i min pod.. skiter i va alla snobbiga gamla gubbar säger, Bethoven sucks.

Working class hero..

Då har man käkat lunch och börjat om och jobbat igen, nu tänker säkert vissa Haha jobba !? hur kan man jobba och skriva blogg samtidigt !? Men nu är de så att ja jobbar visst, sitter i kassan å i väntan på kunder så har ja fritt access till internet. Sweet, Och eftersom att ja är brud kan ja göra två saker samtidigt, HAH sug på den !

For in på ÖB och köpte mej en snusdosa, och bruden i kassan kollade på mitt leg, på mej och sen på legget igen. Är inte så lik mej på kortet, borde kanske börja använda de nya istället. Använder ju mitt pass nu såhär i väntan på körkortet och nu var det så att jag råkade tappa bort mitt gamla pass så beställde ett nytt fräsht och samma dag som ja fick de nya så hittade jag mitt gamla. Men då är ju jag så smart att, eftersom de gamla passet är anmält försvunnet så gör de ju int lika mycke om ja tappar de.. de är ju givetvis fortfarande lika korkat att tappa de från första början men de lindrar slaget lite iallafall. Så använder det fram tills de går ut (om en månad) och sen kan ja förhoppningsvis använda körkortet som leg.

Men förstår nästan att folk kan misstro mej när ja visar mitt pass för kortet är från 7an (kom jag fram till igår, trodde de va från 6an) och är inte ett dugg lik mej. Och tur är väl de för ser ut som en liten köttbulle med blont vågigt hår.. inte lika sweet..

Mosquitos..

"Sommarens plågor PITEÅ 
Sommaren är som gjord för soliga dagar på stranden, mysiga kvällar på picknickfiltar och varma nätter när solen aldrig går ner. Det finns dock hemskheter som förstör idyllen.

Myggor
Dessa ettriga rackare driver en till vansinne med sitt surrande. Stickande myggor använder oss som föda till sina barn och lämnar ett kliande bett efter sig. Detta kan bli en hemsk stämningsförstörare en varm junikväll. Bara ben och myggor hör helt enkelt inte ihop." -
Ur dagens PT

Jag hatar myggorna, de finns knappt nå värre. Dom finns alltid där när man ska sova och kommer och surrar just vid öronen, varför just öronen ?! kan dom inte äta på benen eller nått istället, nånstans där dom iallafall inte hörs. Jag förstår inte vitsen me dom heller, folk säger för att fåglarna ska ha nått att äta, men vadå.. käka knott istället !! Myggen borde utrotas, dom fyller inget syfte alls.. dom bits, lever om, sprider sjukdomar och är bara allmänt äckliga.. Vad har människan gjort för att förtjäna ett sånt straff ?

Och dessa myggbett, som bara kliar, svider och finns överallt. Har minst 7000 st hittills i sommar, efter helgen hade ja fått en fin liten samling bakom örat som bestod av ca 6 myggbett.. inte kul, för när ett slutat klia så börjar märket brevid att klia, och nä rman kliar på de så rör man de andra bettet som i sin tur börjar klia igen. De är fan int lätt asså.. jamenar skit i världsfreden så länge myggorna inte finns..

var tvungen å skicka ett sms till 118100 bara för att få veta varför myggorna låter så mycke. Detta fick ja till svar:
Det surrande läte som myggorna ger ifrån sig kommer ifrån luften som förflyttas av deras vingslag när de flyger. Eftersom myggor har väldigt smala vingar som de vibrerar väldigt snabbt så låter deras surr ljusare än till exemel flugan eller humlans.. Äckligt..

Btw så ska ja börja donera blod.. skitskrajj för nålen men skulle kännas så fint att veta att mitt blod kan hjälpa nån stackare nångång. Fast dedär lät äckligt, tänkt nån annan gå omkring me mitt blod inom sig.. läckert..

I have a dream..



Hade en skitkonstig dröm inatt, drömde att jag skulle tatuera mej, göra tatueringen ja vill ha på armen. men de vart inte som ja har tänkt att ja ska ha, hons om tatuera mej gjorde nå snirkel snirkel rint handleden + texten och typ salamikorvar. helskummt..
orsaken till att ja drömde om korvarna var att ja såg Family Guy igår och då säger på Peter att Chris är dödligt sjuk och har klistrat frast salamikorvar på honom. Iallafall så drömde jag så plus att tatueringen skulle ta två sittningar för att färgen tvättades bort när ja dushade, men de gjorde inte ont iallafall, kändes inte ens. Kom ihåg att ja tänkte "fan va bra, de känns ju inte ens. Sweet.."

Såg Jakten på lycka igår, mamma grina som förväntat, den var bra :) Se den !

Du gamla du fria, du fjällhöga nord.

Asså vafan ! kör ju som sagt moppe till jobbet, och trots att de är smidigt och soft så är de inget jämnfört me bil. Men tror allvarligt bilarna att mopedister inte är trafikanter ?! visst så kan de vara att mopedister kan ha sämre trafiknärvaro och sämre på trafikreglerna, men trots de så har vi/dom lika mycke rätt i trafiken som billister, en bil kan int tränga sej före i en rondell bara för att de är en moppe som kommer. Varför ska just moppen ALLTID stanna för bilen när man kommer till blomlådor/farthållare (blommlåds from hell) ?! varför ska alltid bilen få köra före ?! Tycker de är grymt orättvist, och nu är de ju int så att man är nån ängel mot mopedisterna själv heller när ja kör bil, men försöker ändå tänka på de.

För kom å tänka på hur grymt osäker man är på en vespa, har ju fått in vanan me bilbälte så känns hur grymt oskyddad man är. Om då nån dumjävel i en bil tänker Hah ja ska före för ja kör en bil, en dodge. Då är de ju bara gegga kvar av mopedisten sen. Tro mej ja vet, blev påkörd av en bil på en parkering och va gick de då, 5km/h MAX ? och flög som en vante. Nä de är fan helt otroligt hur vissa människor tänker. Men som tidigare skivet, människor är apor..försent utvecklade i en förtidig framtid.

Sverige sucks för att..

..moralen är puckad. För då i ena stund så ska man hjälpa dom fattiga och skänka pengar och vara så otroligt kristen, men sen röstar vi fram moderaterna. Som ENBART sätter dom "rika" i centrum.. dom bästa tandisarna/sjukvårdarna blir placerade på fina privatkliniker. vanliga svennsons som jobbar på ICA då ? vars ska dom ?

..man får int säga ungar, man ska säga barn. Ja herregud, att säga unge är ju tydligen samma sak som att säga skitiga snorvalp. Man ska säga barn, för då är man barnvänlig. Säger man unge så hatar man barn. men lyssna här då UNGEUNGEUNGEUNGEUNGEUNGEUNGE.. jag hatar inte barn, tycker dom är fina.. i måttliga mängder. Älskar andras barn, men skulle inte vilja ha en egen unge. Men man får ju tydligen slå barn, man får skita i dom, man får föda dom och uppfostra dom till att gå på socialbidrag men HERREGUD OM DU KALLAR BARNET FÖR UNGE !

..många tror dom är bättre än andra. Jantelagen, jag är störts bäst och vackrast å passa dej för att göra och tycka som jag, för jag kan ändå allt bättre än du. Ungefär så låter många. Varför ska vi inte låta invandrare komma hit ?
Dom tar våra jobb ! 
Jaha vilka då. städjobben och jobben på max. Jamen varsågod och ta dom ist och låt Achmed ta ditt chefsjobb på Ikea ist. De vore ju faktiskt äkta godhet.
Dom får ha burka men vi får int ha keps !
Nu är du bara dum, de är väl skillnad på religon och dålig hårdag, lämna kepan hemma så slipper du kepsfrillan så slipper du tjaffset.
Dom förstör bara och slåss !
De gör väl förfan en vanlig svensson lika mycke, bara att de hör till en vardag och uppmärksammas inte lika mycke.

Sarkastisk, cynisk och smått irriterad..

Some people say a man is made out of mud..

Woho va tycks om min nya design !! värsta fräsh å allt, eller min å min, va faktiskt min älskade lilla malin som fixade den. Puss på dej min lilla stjärna. Tyckte iallafall att den vart himla fin, blir som lättare att läsa när de är svart text ist för vit också. Men shit, måste lära mej fixa den själv.. men som de datasnille ja är (not) så lär de ju ta ett tag.

Farbror Pär och Elaine va förbi nu ikväll å önska mej grattis, fick lite pengar och ett gulligt kort. Så vi käka lite melin och jordgubbar, mumsigt oh yes. Så nu väntar ja bara på morski som gick ut me doggen, ska komma hem så vi kan slå igång en rulle. Awsome !

Ska uppdatera lite bilder sen i lördags också och sen kanske fortsätta hinne se Kenny Starfighter, wollie bollie !

(orka att de ska lagga när man lägger upp en bild..)

Picture Session !!

Får mina ryck att uppdatera i en heljokarns fart ibland.. Satt å kollade igenom lite bilder som ja uppdaterat under min bloggtid, kanska kul.. Lägger upp lite redan uppladdade bilder nu från olika tillfällen, klicka på dom för att göra dom större :)

             

Kan ni gissa när allt är ifrån ? Guess not..


Orka rubrik..

Hyrde Dukes of Hazzard igår, kände mej lite bakis och trött så tänke att film, cheez chrunchers och cola light var en bra lösning. Den filmen rockar alltså, grymt härlig :D Hyrde även Jakten på lycka, såg den på bio när den kom och den är också grymt fin. Orkade dock inte se båda igår så har sparar Search for happyness till nån annan slapp kväll i veckan, filmen är nog även nått för mamma så får dra ner henne i soffan me mej.

Dom säger ju att när man har druckit dan innan så gör man av med så mycke endorfiner att de tar ett tag för kroppen att "göra nya". Och de är därför man kan känna sig lite halvdeppig och mellankolisk dan efter en fest, och visst är de så. Dan efter är de lite saker som känns kul, iallafall på morronen. Och de som självklart också bidrar är ju att kroppen knappt får nå sömn under natten, kanske därför ja känner mej så trött idag (neeej, de är absolut inte för att ja somna kl1 igår). Men skit i endorfinerna, de var lätt värt de ! :D

" There's only us, there's only this.
Forget regrets, or life is yours to miss.
No other road, no other way.
No day but today.. "


Lets get this party started..

Tänkte slänga in ett litet inlägg nusåhär på morronkvisten. Har haft en väldigt händelserik helg.. eller ja, kanske inte riktigt så händelserik men iallafall så var lördagen händelserik.. eller.. ja.. vafan.. hade svinskojj på lördagskvällen. Vi var på Beach Partyt på havsbadet, jerka spela Rock n' Roll så de svängde om de, Awsome !!

Det började iallafall med att jag tvingade upp älsklingen runt 1 (hade ställt larmet på 12 men han vägrade upp då så vi vart försenade till Robin), anyway så for vi då till Robin och fira honom som fyllde 21, stora pojken ! Sen drog vi hem och tog en dusch och fixa till oss lite inför kommande partykvällen. Sen vart de att stressa till Tommy och Erika för grillning och lite smått förfest, mycke gott var de. Quornfiléer och potatissallad, slå de om ni kan !! Satt och pratade me Ullis och fick mej några goda skratt tillsammans me henne. Fin tjej dedär.

Sen drog vi vidare i Johans benz600 till havsbadet, shit ,Tommy körde 260km/h på motorvägen och trots min nära-döden-skräck måste jag ändå erkänna att de kändes som att köra 110km/h. Farligt Farligt men härligt härligt. När vi kom dit möttes vi upp allihopa för att traska in tillsammans, Jag Älskling Johan Tommy Erika Erika Robin Johan Ullis Zacke + bror. Vi var en fin liten klunga. Och måste understryka att man KAN smita igenom ett hål i stängslet bara för att man inte sett stora öppningen (ej till området bara till campingen, tro mej nu är ja 18 då plankar ja ICKET). Så vi traskade på mot partyområdet och när vi kom in gick vi direkt till stora öltältet me musik, alkohol och vänner, i väntan på vår kära Jerry skulle börja spela.

Grabbarna han väl rasa två bänkar och ett bord innan vi gick mot Jerry, vi fick en bra placering, långt fram och fri sikt tills nån lång brud ställde sig framför mej och vägrade flytta lite åtsidan trots att ja bad henne. Men aja hon flyttade sig sen iallafall, men då började nån liten tant att leva jävel så vi kallade på vakten och hon och hennes uppkäftiga karl fick lämna området. Sen vart de fullt ös. Rock on ! Nu ska ja inte pladdra på ingående om hela kvällen men när vi sedan dragit hem framåt småtimmarna så kan ja ändå summera kvällen som otroligt lyckad !

Klicka på bilderna för att göra dom större..



           

lookie lookie..

Men ursh !!

(Han vill döda våra kval me fräna ord och skitmoral)

Just like a tattoo..

Nu när man är 18 bast å värsta supermyndig och lagligt får skända sin kropp hur mycke  man vill så ska ja äntligen göra mina efterlängtade tatueringar.. haha skända, ofta ens.. göra den vackrare snarare enligt mig. Ja iaf, har ju många idéer om vad ja ska göra och har lite svårt att välja vilken ja ska börja me. Men de blir nog att börja på underarmen, skriva Keep on rocking in the free world och en old school stjärna, sen blir de att göra en örn på ryggen.

Och nu kommer nån viktig jävel och ska bry sej och ge en föreläsning om hur man ska tänka sej för, motivet ska betyda nått, "tänk att den kommer sitta där forever och hur blir de när du är 40?! " Men då är grejen såhär, örnen har ja tänkt göra sen ja va 15 år så den ligger de mycke tankar och känslor bakom, en örn står för Freedom, Independence, Strengh vilket genom åren har betytt och vart mycke för mig. Och texten är så jag, den har också me frihet och självsstryka att göra, plus att de är Rock n' roll vilket är mitt liv och mitt levnadssätt. Awsome !

Men för att återgå till dessa cyniska personer som bara tror att tatueringar på en 18åring är ett infall som man kommit på dan innan, grymt irriterande.. lite diskriminerande nästan. Varför skulle en 40 åring ha ett mer moget tänkande än en 18åring, bara för att dom är närmare döden och behöver dras me gaddningen i minst 20 år mindre än 18åringen ?! Hallå, varför är de så rätt att en tant på 50år får ha ett infall och göra nått skitfult bara för att hon är 50 ? Varför ger livserfarenhet en rätt att göra nått man kommit på dan innan och som är svinfult ? Orättvist tänkt som fan tycker jag. De kan väl vara lika lejt vare sej man är 18år eller 45år..

Men då och då kommer dessa disskutioner upp och man får höra olika synpunker varje gång, men nått återkommande är "Vilket motiv ? Hur kan du välja de ? De bli väl inte så snyggt ?" och "Vars ska den sitta, tänkt på jobbet i framtiden, de ska väl inte synas så mycke.." Motivet är väl ändå upp till en själv vad man vill ha och vad som betyder nått för en själv, de spelar väl ingen roll och de blir en döskalle eller en liten blomma, så länge man är nöjd med den själv. Och tydligen ska man ju helst ha nått unikt (helst självritat), speciellt och tidlöst, men jaha.. tänkt om ja vill ha samma tatuering som ja såg på bruden på stan. Gör de gaddningen till en ful tatuering ? Tänk om ja vill ha just dedär motivet som ja älskar och tycker är skitsnyggt nu men är lite 2009-tal ? Gör de gaddningen till en ful tatuering ? Ska man välja en tatuering för att man själv tycker den är snygg eller för att den ska passa andras åsikter, tankar och tid. Ska man välja en tatuering som är jaja-okey-snygg bara för att den är tidlös ? Är inte poängen me gaddningen att man själv ska älska den no matter what ?!!! OCH poängen me en tatuering är väl ändå också att den ska just synas, ingen vill väl göra en tatuering i skrevet bara för att ingen ska se den..
 
Men visst är de så att man ska tänka sej lite för, de tycker ja absolut. Men man kan inte välja sin tatuering och placering baserat på vad andra säger och tycker. Vill man ha en bajskorv i pannan och tycker de är jättesmart, jaha men gör dedå. De är ju faktiskt bara en själv de drabbar, ens polare får ju int tatueringen bara för att jag har gjort den och dom tycker de är fel. Tatueringar smittar inte så käft ! (Jag tycker verkligen inte att nån ska göra en bajskorv i pannan för de vore en fruktansvärt dålig idée men You get my point. Nog tycker ja man kan råda till när nån ska tatuera sej, men inte försöka tala folk ur de.)

Jag älskar gaddningar och piercingar, tycker bara att kroppen blir finare. Givetvis passar kanske inte alla i piercingar men gaddningar är lätt nå av de sexigaste som finns och ALLA kan ha de. 

Uppdate:
Glömde skriva att min åsikt om tatueringar förutom att de är snyggast å ja tycker alla borde gadda sej, är att även om man gör nå typiskt "18årigt" som kanske int är så poppis när man är 45 så kan man ju ändå minnas och tänka hur man tänkte då.. behålla lite av ungdomen.. Som sagt, vem bryr sej om 100 år !!



          






RSS 2.0