Vill inte titta framåt, men är livrädd att fasta här..

Jag förstår egentligen inte, jag förstår mej inte på människan eviga sökande efter att få veta framtiden, nyfikenheten, stressen, otråligheten av att inte kunna vänta och ge livet till tåls och visa själv  hur vägen kommer bli. Nej, man ska spå sej eller läsa tarotkort bara för att ge sej själv och otåligheten tillfredställelsen. Vad är då vitsen med att leva ut en framtid om man ändå vet hur banan kommer gå ?

Morsan va å spådde sej i fredags och visserligen är de goode läckert dedär, men fan ändå.. trist å få allt serverat, sitta och tänka Jaha är de så de kommer bli.. För tänk om man då får veta nåt skittrist, happ.. kul. Eller nått kul, de blir ju int riktigt lika skojj när de ävl händer om man vet om de.. Skit asså.

Har fått veta lite lustiga grejer om mej själv, som många säker vet så är ja ju ganska emot detta me att ha barn. Låter alltid som nån bitch när ja säger de, men iallafall så vill ja int ha barn av olika orsaker. Och fick då höra att i min framtid kommer ja ha tvillingar + 1 = 3 kids. woot ?! Dock har ja alltid velat, om ja nu ska ha barn, ha tvillingar.. eller har alltid velat vara tvilling. Hmm.. lustigt, va ska dom heta ? har ju några kidsnamn ja gillar Tex. Lisa-Marie, Anna-Isabell, Li (på en flicka), Liv, Jesper, Casper, Christoffer, Lukas, Liam.. Men men, rätt som de är så blir de en Orvar.. De är ju de som är de fina me framtiden, You'll never know.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0