Love, peace and understanding..

"I always had a repulsive need to be something more than human.."
Vem kan detta helt awesome citat komma från, jo ingen mindre än Bowie mannen him self, David. Det är en ruskigt bra mening, med stor mening. Ungefär som Im too big for this world. Inget kan någonsin kapsla in mej, jag är jag och varför ska man då leva i en liten kub, en liten stad, ett litet liv. Varför ska man då göra som alla andra, leva efter jantelagen och bara vara mainstreem ?

Nej, jag vill inte vara grå och mellanmjölk, jag vill vara jag. Märta, ett udda namn som passar på en udda människa. Udda eller unik ? Tror ja väljer egen. Jag är hon som inte färgade håret blont eller brunt utan blått, jag är hon som inte lyssnade på radions sönderspelade toner utan riktigt gammal äkta rock n' roll, jag är hon som inte fegade ut på gymnasiet för att linjen bara bestod av pojkar, jag är hon som säger vad som tycker och går emot strömmen även om folk kollar lite snett, jag är hon. Egoboost må så vara men även sanningen. Jag vet vem jag är, ibland.

Trots detta ser jag inte ett behov av att hävda mej, folk kan tro att jag söker uppmärksamhet eller bara vill vara i centrum, men stället jag vill vara på är just i denna stund. Och även där ser vi ett bevis på vårt otroliga beroende av att vara som alla andra, för kommer då nån och är nån annan så är hon fel, de stör mej. Jag kan inte säga vad som händer imorrn, jag kan inte säga vem ja kommer möta, jag kan inte säga vem jag kommer bli. Jag kan bara säga vem jag är, just nu. Jag kan säga vad jag älskar och vad ja hatar. Vad jag hatar är gladpack(korvar sej alltid och villl inte allt göra som jag vill), luckor som är öppna, saker som bränner mina fingrar, moln som förstör min soliga lediga dag, krig, skräp i naturen, djurplågeri dag osv osv.. bagateller, eller kanske inte men varför koncentera sej på de ? Varför bli en bitter cynisk svennson som bara ska gå runt och hata ? För jag kan även räkna upp saker jag älskar. Jag älskar min familj, min underbara kille, jag älskar en bra film när ja ska sova, ja älskar en awesome låt när jag slår på radion, jag älskar när människor går sin egen väg utan att försöka vara nån annan.

Om jag har hittat mej ? Mest troligt inte, för som bowie säger. Jag vill vara mer än en människa, men jag är jag mer kan jag inte vara. Eller ?



Rösta på min assnygga sko !!


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


She's a maniac..



On the ice-build iron sanity is a place most never see
It's a hard warm place of mystery, touch it, but can't hold it
You work all your life for that moment in time, it could come or pass you by
It's a push of the world, but there's always a chance
If the hunger stays the night..



RSS 2.0