Lets get this party started..

Tänkte slänga in ett litet inlägg nusåhär på morronkvisten. Har haft en väldigt händelserik helg.. eller ja, kanske inte riktigt så händelserik men iallafall så var lördagen händelserik.. eller.. ja.. vafan.. hade svinskojj på lördagskvällen. Vi var på Beach Partyt på havsbadet, jerka spela Rock n' Roll så de svängde om de, Awsome !!

Det började iallafall med att jag tvingade upp älsklingen runt 1 (hade ställt larmet på 12 men han vägrade upp då så vi vart försenade till Robin), anyway så for vi då till Robin och fira honom som fyllde 21, stora pojken ! Sen drog vi hem och tog en dusch och fixa till oss lite inför kommande partykvällen. Sen vart de att stressa till Tommy och Erika för grillning och lite smått förfest, mycke gott var de. Quornfiléer och potatissallad, slå de om ni kan !! Satt och pratade me Ullis och fick mej några goda skratt tillsammans me henne. Fin tjej dedär.

Sen drog vi vidare i Johans benz600 till havsbadet, shit ,Tommy körde 260km/h på motorvägen och trots min nära-döden-skräck måste jag ändå erkänna att de kändes som att köra 110km/h. Farligt Farligt men härligt härligt. När vi kom dit möttes vi upp allihopa för att traska in tillsammans, Jag Älskling Johan Tommy Erika Erika Robin Johan Ullis Zacke + bror. Vi var en fin liten klunga. Och måste understryka att man KAN smita igenom ett hål i stängslet bara för att man inte sett stora öppningen (ej till området bara till campingen, tro mej nu är ja 18 då plankar ja ICKET). Så vi traskade på mot partyområdet och när vi kom in gick vi direkt till stora öltältet me musik, alkohol och vänner, i väntan på vår kära Jerry skulle börja spela.

Grabbarna han väl rasa två bänkar och ett bord innan vi gick mot Jerry, vi fick en bra placering, långt fram och fri sikt tills nån lång brud ställde sig framför mej och vägrade flytta lite åtsidan trots att ja bad henne. Men aja hon flyttade sig sen iallafall, men då började nån liten tant att leva jävel så vi kallade på vakten och hon och hennes uppkäftiga karl fick lämna området. Sen vart de fullt ös. Rock on ! Nu ska ja inte pladdra på ingående om hela kvällen men när vi sedan dragit hem framåt småtimmarna så kan ja ändå summera kvällen som otroligt lyckad !

Klicka på bilderna för att göra dom större..



           

Kommentarer
Postat av: Ullis

Så grymt trevlig kväll de var :) de där måste vi ta och göra om tycker jag :) dock så kanske inte jerka är med då också :)

2009-07-07 @ 01:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0