So sad, so afraid, so frentic.. Im a soulweeper.

Jävla äckelbloggs cp mongo fulhelvete ! Skrev ett inlägg men så loggades ja ut.. ORKA !!!

Tydligen ska allt jävlas, kan lova att pärlan inte är mycke värd just nu, den står ute på gården och skäms. Äcklet tjuvstannade igår i backen från Step In, jävlat mitt i backen. happ.. stod där ja stod, tills ja kom på att ja faktiskt kan köra åt sidan me startmotorn, sen kom mamma och bogsera. Ironin i de hela är att ja fick UA på besiktningen samma dag. Känner att ja snart kan börja grina, ork int me allt rackel. Givetvis starta den int när ja skulle till skolan i morse heller, men fick åka me Adam.

Jag: Världen suger, Livet suger..
Mogge: Men nog är de väl ändå skillnad på bra och dåligt ?
Jag: Gränsen är hårfin..
Christoffersson: Gränsen är tydligen en mercedes..

Jag: De är så typiskt min otur, först moppen sen bilen me samma problem..
Adam: Ja du har int tur me dina fordon, du kanske borde börja cykla..
Jag: Då skulle ja väl få punka eller kedjan skulle gå av eller nå, och skulle ja ist börja gå skulle ja väl bryta benet..
Adam: Ja, och skulle du få färdtjänst skulle dom köra i diket..
Jag: Eeexakt, borde kanske sitta på en stol i ett tomt rum och göra inget..
Adam: haha, Fast då skulle väl stolsbenet gå av..




My key dont fit my life no more..

Aaargh ! De är lustigt hur en (som så många gånger tidigare skrivet) känsla kan ändras på två röda. Bara för att man tex. läser en liten rad på nätet, eller att man ser en obekräftad förfrågan, att man hör ett svar på en fråga eller ett tonfall. Är världen till för att styra människors olika förmågor till att känna ? Eller är den bara till för att förvirra ? Det är så lätt att säga Ja när man egentligen tänker Oh fuck. Det är så lätt att snacka sej ur en situation så att den ska falla in i glömskan, iallafall för stunden. Det är lätt att lova saker som ligger så långt bort. Det är lätt att skriva utan att säga.

Men är de inte så att för varje lättja finns de ett avund, en girighet och ett frosseri ? Men då är ju frågan, frosseri i vad ? Mänskligt krypteri ? För i mina ögon lever så många för att just klara sej undan, klara sej undan skola, konfrontationer, skuld eller varför inte bara nått så simpelt som att slänga soporna. Alltid är de nått man ska lyckas slinga sej ur. Jag vet inte, det är svårt att ge en tillit på ord, ord som kan förändras beroende på humör. Ord är nått flyktigt likt en fågel om hösten, lika snabbt som dom har uttalats kan dom ha ändrats. Eller är de så att det egentligen inte är orden som ändrats utan bara själva undermeningen ?

Tänkt om alla bara kunde göra som dom sagt, istället för att lova bara för att sen bryta. Är löften inget värt i dagens samhälle ? Fast iochförsig så skulle alla hålla sina uttalanden skulle nog världen bestå av ett stort Jag orkar inte, De går inte, Jag vill inte. Då kanske det är bättre att hålla världen flytande med dom tomma orden om ett löfte.

Så svara då ärligt ? Skäms du ? 

" Echoes knocking on locked doors
All the laughter from before
I’d rather live out on the street
Than in this haunted memory

I’ve called the movers, called the maids
We’ll try to exorcise this place "


Horoskop..

Horoscope of the day.
Cancer
Your heart is going through quite a lot these days.
It may be that you've got to make some big changes! They should be all positive, though, so don't worry too much about where you're headed.


Vidskeplig (?) som ja är så tror ja stenhårt på allt som har me horoskop och liknande att göra. Detta stämde gode bra, saknar min Älskling.


give mee !

Alex What Goes Around SEK 299, The Stray Boys - NELLY.COMBad 9 Hairday SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COM

Eftersom att ja vill ha den oranga tycker ja att nån ska köpa den till mej ^^ haha här låter vi bortskämda, nämen funderarpå att klicka hem den, han skulle ju passa gode fint till mina täckisar.. dock så är 299:- lite overkill för en mössa.. Får se hur ja gör iaf. Dock verkar den mörkblå lite kul också 69:- :D Som sagt, får se hur ja gör.. Dessa finns ( + andra roliga saker ) Nelly.se


say what ?

Jag förstår mej inte på mänskligheten, på människans sätt att betee sej mot varandra. För hur ofta är de inte att man läser om dess sk. Bloggfighter ? Då de alltså är två bloggare som skriver inlägg i sina bloggare till varandra, tex. "men hon som int nämns vid namn är så jävla puckad" eller "Du är dum i huvudet och du vet vem du är" Varför då inte istället bara säga detta till personen om den nu ändå vet vem de är ? Är inte de höjden av feghet, för de är ju exakt samma sak som satt sitta och snacka skit bakom ryggen på nån, skillnaden är bara att man gör de officiellt.

Och dessa "Pikar" som man förväntar sej att folk ska förstå ? Kan man inte bara istället säga vad man vill få sagt, näää inte de, man ska försöka ge en pik och tro att den pikade personen ska förstå detta och ta åt sej, och blir sen förbannad om personen inte fattat detta. Ursh sån skit kan verkligen irritera mej. För grejen är ju att stör man sej på nått hos en person så kan denne inte ändra på det om den inte vet om de, och hur får denna reda på de ? Jo man formar glappkäften till dessa små saker kallade bokstäver och säger de rakt ut, antingen de eller fega ur och säg inget alls.. men då har man int rätt att gå och störa sej på de heller.

Ursh vi homosapiens är som tidigare sagt Kreatur, stuck at stoneage. Eller fel av mej, för på stenåldern slog man ner varandra me klubbor om nån snodde ens tigerskinn. Hmm..kanske de som är svaret på frågan, klubba ner jävlarna ! Jamenar då om nån gång borde man ju ana att nått är fel..

btw, Är de sommarns sista mygga som irriterar mej vid datorskärmen ?

Well done dumfuck..

Å hejbara bruden som uppdaterar, woho för mej va ;D

Jag kan ju ta å berätta lite kort att jag besitter förmågan i att göra bort mej två gången under loppet av en kvart. De börja då me att vi va på dollar och ja köpte en vanlig basic tröja för å ta på elevbygget, å säger till Älsklingen när vi står i kön till kassan. Asså de känns ganska epigt att köpa kläder på dollar, me tanke på deras kvalla.. Å framför mej står en i personalen samt kassörskan.. Bra Märta, BRA !

Sen sätter vi oss i bilen och Älsklingen retar mej ju givetvis för detta så samtidigt ska ja ringa till Bio3an för att boka biljetter till Beck (som var sämst) och han retar på så just när ja säger MEN vafan !! så svarar en tjej i telefon.. Så de första dom hör är Vafa..oj..eum..hej.. åter igen Bra Märta, BRA !!

Så ja lyckades göra bort mej två gången under 15 min, slå de !!

The chains of amistad couldn't hold us..

Älsklingen har börjat jobba i Gällivare igen, lite jobbigt jo men är samtidigt så stolt över honom för att han är så duktig. Han far alltså söndagkväll och kommer hem torsdag eftermidda/kväll. Visst de kanske inte är lång tid men de ändå större delen av veckan å ja saknar honom !!

I helgen så har vi pratat ganska mycke om Gällivare och nu saknar ja honom mer än nånsin, plus så är han så förbannat snygg nu när han är nyklippt å grejer så vill att han ska va hemma så sitta och titta på honom hah ;D
Och när ens bundis är borta såhär så upptääcker man hur mycke man verkligen saknar dom där smågrejerna som egentligen inte är nått speciellt, dom att han tar en i handen, håller om en, ler åt nått man sagt eller bara finns där och lyssnar.

Min älskling, min framtid och min bästa vän förstår du hur mycke jag älskar dej ?! Kom hem och håll om mej !

If tomorrow is judgement day
And Im standin on the front line
And the lord ask me what I did with my life
I will say I spent it withyou

Cause your love is my love
And my love is your love
It would take an eternity to break us
And the chains of amistad coulnt hold us

As the years they pass us by
We stay young through eachothers eyes
And no matter how old we get
Its okay as long as I got you babe..



Im driving to fast and Im driving to far..

Vars ska ja börja ? Har gode mycke å berätta men samtidigt åssit, har varken haft lust tid eller orken till att skiva nå här. Har haft fullt upp me att leva och ta ut Herbie på svängar ;) Iallafall så förra fredan (shit, de va fan int igår ja skrev.. ) Så vart ja stoppad av farbror polisen uti coop, han tyckte ja körde fort i kurvan.. och mjo, kanke.. men körde faktiskt int så fort utan gena kanske lite i väl bara. Fick iallafall göra en sk.rutinkoll vilket innebär att blåsa och visa körkortet. Jotack de gör ja gärna eftersom ja nyss hämtat ut de ^^

Dock har ja upptäckt att ja typ stavat mitt namn fel på körkortet.. har skrivit R konstigt så de ser ut som ett u eller två i.. jobbit, men ser ju dock ut som en pundare på kortet ändå så spela roll ;D

Stay tooned for more action..

quick trick !

sorry sorry sorry för skitjävla dålig uppdatering, men har mycke å berätta så ska försöka kirra en dator och uppdatea lite. sitter nu på jobbet och tjuvskriver lite.. måste kila. tjing.

"Här är där man är, och där är där man inte är. De har ja sett på fem myror är mer är fler elefanter.."


Suckers I drive mercedes..

Åååååh ja har en glad en !! Har köpt en pärla, en merca ^^

( ursäkta för dåliga bilder, men mobilkamerna you know.. )


  



Dock så lovade ja mej själv att aldrig köra eller ha en röd bil.. för har fått i huvudet att röda bilar är sämst, ger otur och skit.. och att den enda som skulle ha en röd bil var mamma.. men tydligen så ville ödet annorlunda. För här sitter ja me en röd pärla..


God created human kind...




Ibland har man en liten vän som man hade mycke närstående, sen gled man själv och vännen långt från varandra och bekom sej bli distans bekanta, nu talar man sällan med varandra och man har tappat dedär man hade förut. Trust, Faith and Belive. Vänner betyder väldigt mycke.. förstår han där uppe de ? och låter han människor glida ifrån varandra me flit eller har han bara glömt bort ?.. Eller är de bara så att de är hans sätt att visa att vännen var ett asshole som man egentligen inte kunde lita på ? Hmm.. världen är konstig..



So take heed, take heed of the western wind..

No, there's nothin' you can send me, my own true love, 
There's nothin' I wish to be ownin'. 
Just carry yourself back to me unspoiled, 
From across that lonesome ocean. 

Oh, but if I had the stars from the darkest night 
And the diamonds from the deepest ocean, 
I'd forsake them all for your sweet kiss, 
For that's all I'm wishin' to be ownin'. 

Oh, how can, how can you ask me again, 
It only brings me sorrow. 
The same thing I want from you today, 
I would want again tomorrow. 

Well, if you, my love, must think that-a-way, 
I'm sure your mind is roamin'. 
I'm sure your thoughts are not with me, 
But with the country to where you're goin'. 




ursh.. ja har en äcklig känsla i magen..

Memory...

Denna låt rör mej verkligen i hjärtat, pappa spelade den alltid i hans gamla volvo (de enda goda minnet ja har från hans hemska volvo 740's). Denna är så fin, kommer ihåg att ja alltid spolade tillbaka och spelade tillbaka bandet och hörde denna om och om igen..



Adrenalinkick !

Skulle skussa hem Malin och Anna skulle åka i Simons bil, och eftersom att Anna skulle sova hos Malin (dvs Simon och jag skulle till samma destination) så vart de givetvis race. Måste säga att de va tur att man kan alla vägar, alla kurvor och gupp, för fort gick de ! Hjärtat pumpade fort och malin fick kolla vänster och jag höger, vem vann ? Jag såklart mohaha. Race me Hyundaien mot Audin. Inte dåligt inte dåligt. Kändes att ja behövde lite blodcirkulation och adrenalin för att rensa ut lite sjukdom. När ja kom hem satt ja mej som vanligt framför facebook och passande nog fanns ett test "Hur är du som förare", fick svaret "Du kan verkligen köra bil" Hell yeah för mej ! Jag är bäst !



Konstig känsla måste ja säga. hmm.. Kan inte säga vad känslan är för de vet ja inte. Osäkerhet ? Ensamhet ? Jag vet inte, men konstigt är de iallafall. Samtidigt som denna lilla ångest smyger på så finns känslan Jag är Jag och mer kan Jag inte vara, duger Jag ? 

Akuten

Som då alla vet så är ja sjuk, men igår var de värst. Eller började kanske i förrgår kväll, hostade så mycke att ja fick tungt och andas men tog lite ventoline och gick och la mej. Iallafall så var de bättre på dagen om än ja såg risigast ut och hostade som ja vet int vad.


Jag och Älsklingen käkade palt hos mormor och fick direktiven om att fara hem och lägga mej och absolute INTE fara på skolan, men dum som ja är tänker ja "äh vafan de är lungt.." trots att ja hade svårt att andas. Stannade hos Älsklingen sen och han slog på South Park filmen åt mej och köpte lite godis, sen for han och hälsade på sin bror som fyllt år. Grattis !


När han kom hem började han städa å själv låg ja ynklig och patetiskt på soffan utan kraft att göra nå så där vid halv 10 tiden knep de om i halsen och världens smärta utvecklades i bröstet så de vart akut in på akuten med andningsnöd. Började grina av rädsla och Älsklingen fick sitta och hålla om mej inne i väntrummet så att ja int skulle svimma. När sjuksyster sen kom fick ja dricka nå tabletter och andas in nå.. ja vet int.. nått iallafall så att de vart lättare och andas. När hon sen lyssnade på lungorna va hon int nöjd så fick andas in i den  där maskinen två gånger till. Vi fick fara hem nångång vid 12+ och så la vi oss direkt. Kunde andas normalt då men hade fortfarande ont i lungorna men hon sa att de va för att ja hade hostat så mycke.


När ja vakna i morse hade(har fortfarande) ja lite tungt att andas men inte så att de är farligt. Fick nå tabletter och  nytt pulmicort utskrivet så mormor gick och hämta ut de. men måste säga att nu när ja mår bättre så är de fruktansvärt jävla skittråkigt att sitta hemma och göra inget, även fast ja vet att ja int orkar göra nått. 


Hyrde Step Brothers å har int ens stt klart den för den va kassast. Mormor ringde till mamma i USA och berätta om igår så nu är hon skitorolig där borta i Manhattan, tråkgit.. hade int tänkt säha nå för ville int förstöra nå för henne. Men som sagt ja lever iallafall :) 


Lite livsregler.. (tydligen)

1.
Ge människor mer än vad de förväntar sej och gör det för att du tycker om det...
( Im trying)


2.

Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får och sov inte så mycket som du skulle vilja..

( Tror alltför mycke..)

3.

När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt..

( That I do)

4.

När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen...

( ursh, de är jobbigt men så mycke sanningsenligare)

5.

Tro på kärlek vid första ögonkastet...

( pfft..)

6.

Älska djupt och passionerat.
Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att leva livet komplett...

( hmm.. rädslan tar över ibland)

7.

Förolämpa inte!

( vilken människa förolämpar aldrig nån annan ? alla gör de ibland, omän omedvetet)

8.

Tala långsamt men tänk snabbt...

( jodå så borde de vara.. men så är de int..)

9.

Om någon ställer en fråga som du inte
vill svara på, le och fråga istället:
' Varför vill du veta det?'

( ..sen tjatar dom på att få veta ändå )

10.

Säg prosit när du hör någon nysa...

( de gör ja alltid ! tillockme tilld om ja int känner, ren reflex..Pinit ! )

11.

Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap...

( aldrig :) )

12.

När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast...

( alltid :) )

13.

Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler :o)

( hatar telefoner )

14..

Spendera lite tid ensam...

( de bästa )

15..

Öppna din famn för ombyten/förändringar,
men släpp inte på dina värderingar...

( de är mycke sånt nu.. )

16.

Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret...

( mm.. tåls att tänka på )

17.

Lev ett bra och värdigt liv...

( Livet är väl inte slut än.. ? )

18.

När du blir gammal minns det som varit, då kan du njuta av det en andra gång...

( ja är väl int gammal men minnen är the shit !! )

19..

Tro på människor, men lås alltid din bil....

( yes ! )

20.

Dela med dig av allt du vet....
Det är ett sätt att uppnå odödlighet.....

( de gör ja, onödigt vetande är de bästa ! )

21.

Avbryt aldrig någon som håller
på att visa dej sin tillgivenhet...

( aldrig :) )

22.

En gång om året, åk till ett
ställe du aldrig varit på....

( orka.. )

23.

Om du tjänar mycket pengar,
placera dem för att hjälpa andra
medan de fortfarande lever..

( isbjörns fadder ! )

24.

Lär dej alla regler, och bryt en del...

( bryter kanske mer än ja lär.. )

25..

Närma dig köket och kärleken med djärvhet...

( dedär me kök är överkskattat.. )


Boring..

Varför livet ibland suger.. speciellt just nu denna soliga tisdagsförmidda.

Jag hostar snart upp lungorna..

Jag har mensvärk..

Jag har slut värktabletter..

Jag har nått konstigt i läppen så den har svullnat så ja ser ut som om ja har gjort en halv lättförstoring..

Jag är ensam..

kalla mej för kröjmarn om ni vill men då slår ja er. Låt mej få vara sjuk och klaga hur mycke ja vill.. this sucks..

Vet dock att de int har vart sådär jätteuppdaterat här på sistonde, men rätt ut sagt så har ja int haft tid. Jag har kört bil och gått och blivit sjuk. Woho för mej va. Men tänkte bara säga ett stort Grattis till min Frida som klarat körtkortet, nu är hon en i klubben hon me haha ;D

Sen så är morski i USA New York Manhattan, om ja är avis  ? neeeeeeejdå.. inte de, jag ligger mycke hellre hemma och hostar ihjäl mej än å springa omkring i skuggan av frihetsgudinnan å dricker cosmopolitan på manhattan ;).. Dock så finns de ju ljuspunkter i allt, ja har bilen hela veckan ^^

Men nu ska ja dusha och gå ut och få lite frisk luft.. hej på er.

RSS 2.0