Du gamla du fria, du fjällhöga nord.

Asså vafan ! kör ju som sagt moppe till jobbet, och trots att de är smidigt och soft så är de inget jämnfört me bil. Men tror allvarligt bilarna att mopedister inte är trafikanter ?! visst så kan de vara att mopedister kan ha sämre trafiknärvaro och sämre på trafikreglerna, men trots de så har vi/dom lika mycke rätt i trafiken som billister, en bil kan int tränga sej före i en rondell bara för att de är en moppe som kommer. Varför ska just moppen ALLTID stanna för bilen när man kommer till blomlådor/farthållare (blommlåds from hell) ?! varför ska alltid bilen få köra före ?! Tycker de är grymt orättvist, och nu är de ju int så att man är nån ängel mot mopedisterna själv heller när ja kör bil, men försöker ändå tänka på de.

För kom å tänka på hur grymt osäker man är på en vespa, har ju fått in vanan me bilbälte så känns hur grymt oskyddad man är. Om då nån dumjävel i en bil tänker Hah ja ska före för ja kör en bil, en dodge. Då är de ju bara gegga kvar av mopedisten sen. Tro mej ja vet, blev påkörd av en bil på en parkering och va gick de då, 5km/h MAX ? och flög som en vante. Nä de är fan helt otroligt hur vissa människor tänker. Men som tidigare skivet, människor är apor..försent utvecklade i en förtidig framtid.

Sverige sucks för att..

..moralen är puckad. För då i ena stund så ska man hjälpa dom fattiga och skänka pengar och vara så otroligt kristen, men sen röstar vi fram moderaterna. Som ENBART sätter dom "rika" i centrum.. dom bästa tandisarna/sjukvårdarna blir placerade på fina privatkliniker. vanliga svennsons som jobbar på ICA då ? vars ska dom ?

..man får int säga ungar, man ska säga barn. Ja herregud, att säga unge är ju tydligen samma sak som att säga skitiga snorvalp. Man ska säga barn, för då är man barnvänlig. Säger man unge så hatar man barn. men lyssna här då UNGEUNGEUNGEUNGEUNGEUNGEUNGE.. jag hatar inte barn, tycker dom är fina.. i måttliga mängder. Älskar andras barn, men skulle inte vilja ha en egen unge. Men man får ju tydligen slå barn, man får skita i dom, man får föda dom och uppfostra dom till att gå på socialbidrag men HERREGUD OM DU KALLAR BARNET FÖR UNGE !

..många tror dom är bättre än andra. Jantelagen, jag är störts bäst och vackrast å passa dej för att göra och tycka som jag, för jag kan ändå allt bättre än du. Ungefär så låter många. Varför ska vi inte låta invandrare komma hit ?
Dom tar våra jobb ! 
Jaha vilka då. städjobben och jobben på max. Jamen varsågod och ta dom ist och låt Achmed ta ditt chefsjobb på Ikea ist. De vore ju faktiskt äkta godhet.
Dom får ha burka men vi får int ha keps !
Nu är du bara dum, de är väl skillnad på religon och dålig hårdag, lämna kepan hemma så slipper du kepsfrillan så slipper du tjaffset.
Dom förstör bara och slåss !
De gör väl förfan en vanlig svensson lika mycke, bara att de hör till en vardag och uppmärksammas inte lika mycke.

Sarkastisk, cynisk och smått irriterad..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0