Hey jude, dont make it bad..

Åååh ja dör, så fruktansvärt gullig !! Enjoy.
Speciellt slutet "better, better, better aaaaaah"


Chicks for free..

Dudes nu sticker vi till kåbban, Sweeet !! Men först bröllop, håller på å göra mej klar nu men har så förbannat ont i magen. Fick världens mensvärk igår, var så nära attt börja grina på stan, funderade på att sätta mej ner på sundsgatan å låta nån köra över mej, för de var SMÄRTA !

Tagga upp nu folket å ha ett helvetes Gott nytt ÅR !

That aint bad luck..

Jag älskar min bil, de måste ja erkänna. Men hade min röda flamma vart en (vänta nu, flamma ! nja snara Röda ishelvete !) kille så hade ja dumpat han för läääänge sen ! Men visst, ja älskar min pärla. Men de för INTE bra vinterdäck. Körde fast på gården igår kväll kl 4.00 på natten. Mörcan hade stått i Älsklingens garage hela kvällen å tinat upp så tänkte, Jaa ja snor mamis plats i carporten när ja kommer hem. Joda, körde ut mammas bil, backade upp min.. men länge än så kom ja inte. För visst fan körde ja fast, och körde fast så pass att varken min eller mammas bil tog sej in i carporten. Så där stog två bilar, en Mercedes-Benz å en Elantra, dömda till att frysa huven av sej hela natten, med en tom carport utom räckhåll, flinandes i mörkret. To bad.

Sen när ja idag skulle hem från Farmor å Farfar, kom detta problem upp igen. Hade dock så tur att kära Farbror skulle hem samtidigt och hjälpte mej att komma loss dom sjuhundrafemtioelva gångerna benzen grävde ner sig i den kalla snön. Men så sant som jag sitter här, så kom ja loss och tog mej hem. Goodie goodie.

Happy Valentine !!

Eftersom att alla andra skriver om denna årliga tradition bore väl jag också göra de antar ja, men varför vara mainstreem och skriva god jul när man kan vara jag och skriva GLAD MIDSOMMAR !! :D De är en årlig tradition för mej, har nog int skrivit God jul på typ 5 år till nån haha ;D

Iaf så är de ju Julmustdagen idag å har faktiskt, till min stora förvåning, varit väldigt väldigt trevligt. For som alltid till farmor på morron å gosa lite me svea å fick lite klappar sen hem och som alltid se Kalle och sen som alltid käka julbord me kusinerna/mormor,morfar/family och sen som alltid öppnat resten av klapparna. Snacka gråa inrutade mönster, men MEN trixade till lite changes iår ändå, hämtade farski å skussa han till Tommy och Erika, där han va tomte (shyyy hemlis !) åt Agnes och Kevin, vilket var väldigt roligt för dom. För hörru farsan, din gammla gubbe, du gör en helsikes bra tomte ! :D Och sen när ja kom hem så kom Älsklingen förbi också, vilket var väldigt mysigt.

Vi spelade även nått typ av Julklappsspel som var väldigt.. ja.. skrikigt, upphetsande, förbaskat skojjit. Där ja vann en isskapa till bilen, värsta lyxmodellen dessutom haha ;D

Så för att summera, de har vart en bra kväll. Å bättre ska de bli, för snart är de NYÅR BABY !!

U-landsproblem..

Varför i h-vete finns dom bästa bandt-shirtarna bara i killsize ?!!!!!!! Nävisst finns zeppelin, ramones, cash, kizz, ACDC å allt dom i tjejsize men NOG FAN ÄR DOM ROSA !!!! ja vill ha en svart snygg tshirt me ett bra band.. i min storlek inte i gubben next door's.


Dessa vill ja ha ^^ <3
Rockville.se


Eller dessa från shirtstore.se, hur kul vore de inte om ja kom i den rosa haha,
dels för att den är rosa (!) och för texten xD


You gotta love it..

Lite av en helvetes vecka har de vart i veckan, prov tisdag onsdag och torsdag. Flyttade dock onsdagsprovet till fredag, för att ja tänkte att jag skulle plugga till fredagsprovet(produktion) på onsdagen men icket (aah surprise surprise) utan de vart mycke annat men läste iaf igenom papprena till torsdagsprovet (Kristendom/Judendom) och de gick nog hyffsat. Tisdagsprovet(reglerteknik) gick nog också hyffsat, G iallafall. Däremot morgondagens produktionsprov kommer nog gå ganska käpprätt åt helvete. Har suttit i x antal timmar nu och försökt läsa in, två kapitel har nog fastnat men resten försvinner lika fort som ja läst de, de sätter sej inte i huvudet. Så får se hur de går.. Ursh, får försöka satsa på omprov antar jag, wich sucks BIG TIME ! Dock så trots gliringar och gnäll så rockar ju skolan ! You gotta love it !

Dessutom är de megakallt ute nu, typ -25. Men förstår ändå inte va allt gnäll är över, vi är väll norrlänningar ?! De är ju inte så att vintern kom oväntat. De är ju inte så att de är kallare än förr. De finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder hah. Men visst är de jobbigt när bilen står ihopfusen på parkeingen och växelspaken är så seg att man måste använda båda händerna för att orka växla. Men de är väl njutningen me vintern, You gotta love it.

Å dessutom så känner ja inte för att gnälla så mycke, visserligen går humöret upp och ner, växlar varje sekund av nån okänd orsak (PMS faktiskt inte..) Men just nu känns de hyffsat,  på bättrings vägen iallafall. Har ju bara massa saker att se fram emot, Jullov, Nyår !! Så varför tjura ? You gotta love it.

Tänkte bara skriva ännu en gång att ja längtar till nyår ! Vi blir så ett gäng på Jag Älskling Johan Frida Zacke Jadde Robbe å Kakan som drar upp till stugan å lever livet, åka bräda, festa och bara softa loss. Kommer bli as sweeeet ! Känns som att både jag och hjärtat har förtjänat detta och att vi båda behöver komma bort från trista pitestad lite, få släppa loss och känna lunget (partytagget!) i goda vänners sällskap. Efter allt tjorv och tjaffs så är allting äntligen klart, därett tag så såg de ut som att de inte skulle bli nå för att vi vart för få men nu börjar folk droppa in å vi är nästan snart för många haha. Men ju fler desto bättre. Nyår 09/10 You gotta love it !


Tell me, YOU GOTTA LOVE IT !


Bättringsväg..

Sen en tid tillbaka har jag varit trött, Försökt att vara allt på samma gång.
Så mycket man kan göra och borde och vill, Mitt i allt så ska man räcka till.
Sen en tid tillbaka har jag varit tom, Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan, Och mitt i allt så ska man vara sann.
Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler, Och samlat damm på min gitarr.
För allting jag skriver blir ändå för kort, Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst, Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van, Men jag har tröttnat på att vara likadan
Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag, Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där, Och snart har man glömt vem man är
Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär, Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där, Men snart ska jag hitta den jag är..

Melissa Horn – Sen en tid tillbaka

Good times..

Längtar så sjukt mkt till nyår !! Fan va kul vi kommer ha !! AAH ! :D

Sail on silvergirl..

Likt en skalbagge som ligger på rygg och inte tar sig runt, inte tar sej på rätt köl igen. Så känns de. Jag ligger vaken på kvällarna, sömnlös. Jag förvärrar situationer som redan är nog dåliga. Jag tänker tillbaka på gammla misstag, på gamla snedsteg. Jag somnar tillslut och vaknar till en morron, till en dag full av stategiskt påklistrade leenden och skämt. För att senare komma hem och somna på soffan av utmattning, dels pågrund av lite sömn och allt spelande. Ingen ser, ingen vet, ingen hör.

Vem är jag ? Vem är personen i speglen ? Vem är den personen som skrattar, skämtar och är sådär begaglig att vara me ? Vem är den personen som låtsas ? Jag ? Aldrig. Kanske. Vem vet..

Jag kommer på nya saker hela tiden, saker som förklarar gårdagens varför, förra årets hur och framatidens när. Jag har en inre stress, ett liten jag som bara sliter i håret och skriker De går inte, jag kan inte, de duger inte, varför försöker du ens ! Och de inre jaget tar sej ut på utsidan ibland, i form av panik och ångest. Och jag vet inte vars jag ska lägga den paniken, paniken sprider sej överallt. Jag klampar omking i kvicksand, ju fler steg jag tar desto djupare sjunker jag, jag sträcker mej efter kanten men når bara med fingertopparna och precis som jag tycker jag får ett bra tag för att dra mej upp igen så sjunker jag precis så att jag tappar taget, fästet.. Va hände ?

Orka ens, nu skiter ja i detta och ser Ice Age istället.

Just a drop of water in an endless sea..

Ibland kan det vara svårt att få ett perspektiv på hur livet egentligen är. Vad som är viktigt och vad som bara är och finns utan nån som helst tanke. Vad som är relevant och vad som inte är de. Ibland är de svårt att se bortom trasigheten, bortom glaset med kvicksand, bortom allt dedär som sakta men säkert karvar sin väg in i skallbenet. Det är så lätt att låta de trasiga ta över ens egna värld, en egna utrymme, det är lätt att låta de lägga sig över en likt en slöja och på nått sätt klista sig fast i huden, men de är inte alls lika lätt att få bort de. Varken lacknafta eller aceton hjälper. För varje gång man tar tag i de silkestunna tyget av ångest och försöker rycka bort föjler en bit av huden med och tillslut står man där, hudlös.

Jag är stark, jag är en solid människa men vissa saker kan inte ens Pippi Långstrump lyfta. Förvandlingen från berg till marshmallow går med ljusets hastighet. Människans personliga ryggsäck rymmer tusen ton av känslor, ord och tankar. Men ibland blir utrymmet bli så otroligt sprängfyllt så spännet går upp, och hur man än försöker så kan man inte stänga, det är de som kallas att Bägaren rinner över. När denna omtalade bägare rinner över är de aldrig lite, och de tar alltid ut sig i form av ilska eller sorg. Så antingen svämmar den över med hårda ord eller salta tårar.

Jag känner mej hudlös, med alla nerver och ådror på utsidan. Allt är blottat, och kommer minsta lilla smutskorn för nära mina blottade vener så brister allt. Nakenheten gör sej påmind och allt resulterar i kaos. Jag försöker ta steg bort från trasigheten varje dag men mina avskalade fötter gör sej påminda. Man kämpar dagligen för att få tillbaka sin hud, sitt skydd och sakta men säkert växer den tillbaka, men det är inte smärtfritt. Men en dag kommer även jag stå med full mänsklig mundering, men just nu, just idag är jag mer blottad än förut.

Älskling jag vet hur de känns, när broar till tryggheten bränns.

I wanna rock n' roll all night..

Nu har de hänt, min tur har vänt (woho de rimma, hah). Iallafall så hade vi ju tänkt fira nyår i kåbban men var ute i sen tid så alla stugor vart uppbokade.. buhu för oss va. Men så igår så såg ja att de fanns två lediga stugor, dom nya fräsha lyxiga stugorna i "blåfjäll", dock va de lite tjaffs me tjaffs så bad mamma maila ägarn å höra om de skulle gå för sej att vi skulle få boka en stuga och fick svar idag att Jå jajjemän de är bara att boka. Tror ni ja blev nå glad !! :D Skojja inte, kände hur de flaxa i magen och förhoppningarna hoppa till max.

Ska bli så ruskigt kul, really exited. Dock kostar de lite extra slantar än beräknat men enligt mej är de iaf totalt värt de, dessutom ju fler vi är desto billigare blir de. Så hittils blir de kåbban med Älskling Frida Johan Zacke Amanda å Jadde (prell. Angelica å Johannes också, hoppas hoppas) . Dock verkar inte resten lika crazyhappy som jag, men vi får väll snacka ihop alla så hittar dom säkert tagget också.

Detta var lätt de bästa som kunde hända på länge, behöver verkligen en liten mini weekend för att bara ha roligt. Med tanke på hur saker har vart både phsykiskt och fyskiskt så känner jag att ja förtjänar detta, och jag ser fram emot de som aldrig förr. hitta tagget människor å Lets get this party started.



Några härliga bilder från förra årets nyår ! :D

A little gamblin' is fun when its with me..

Min dator lagg lagg laggar.. skrev ett inlägg men de försvann. Skrev typ att hur typiskt de är att humöret ibland går upp och ner, att ena dagen(eller varför inte sekunden) så är allt tipp topp, man är hur glad som helst sen POFF så ändras de. Vilka är dom tre känslorna ? Glädje Sorg Ilska.. ja, de är väl dom tre grundern till allt vad man kan känna. men nu spelar de ingen roll, för ja är glad å lite förväntansfull, är lite sdär som ja kan bli.. lite full på adrenalin och bara allmänt happyface, men summan av kardemumman är Jag är bäst så suck it suckers ! mohahah, juust kiddin' ^^

Dock saknar ja mitt hjärtegull, kom hem nuuuuuu.. RAOUS ! haha.

Sen är ja gode vidskeplig av mej, jag är lite så att hoppas man för mycke på nå så händer de int. Säger man de högt så blir de inte så. Så därför tänker ja inte säga de ja hoppas på, en kan säga att de handlar om New Years Eve. Så utan att veta va de är hoppas ja ni håller alla tummar, tår och örsnibbar för mej.



Å sen har ja dessutom gått och blivit långhårig ^^ OCH OCH OCH så har ja fått tummen ur röven och satt upp en julstjärna ! Jul - ursh.. men stjärnorna är fina.


RSS 2.0