Spittin' in fire, puttin' on a show, struttin' like a chicken to that radio..

Har börjat äta lite grann igen, känns lite konstigt..har ju int käkat nå på en månad. Men gott är de iaf ^^ Idag fick ja igen pengar för matersättningen sen APUn, 500 + 100 som ja fick för å hjälpa randolf å lyfta nå bryggor. Inte helt fel, for på stan en sväng efter skolan inhandlade lite nya kläder. några tröjor å ett par shorts, not bad not bad. Fick älsklingen å shoppa lite igår också.. de va kul. Morski klippte å färga hans hår å , grymt sexig vart han. Dock så är han ju alltid finaste men fick en liten extra touch av sexighet nu haha ;D

Inget fotbollslag i sommar, sucks bigtime. Hade verkligen sett fram emot de, men icket ska man få ha sån tur. Skit.

" Yes, you want her, Look at her
You know you do
It's possible, She wants you too
There's one way to ask her

It don't take a word, Not a single word
Go on and kiss the girl

Shalalalala
My oh my
Looks like the boy's too shy
Ain't gonna kiss the girl.. "

Har typ fet tappat stinget.. skrivkramp ?

Endorfiner..

Urdrag ur min dagbok:
Har vart å spelat fotboll, fyfan va de är kul :D Känner verkligen hur endorfinerna släpps lös i kroppen, dels för att fotboll är de bästa som finns och för att man får igång flåset lite. Vi var Jag Frida Erika Robin Jimmy Erik Chrille Pelle å Tommy. Lätt att vi ska göra om de, ja dör så roligt fotboll är <3

Har dock fått grymt ont i mina benhinnor, som ja alltid får när ja är ute å springer, tror de är för att ja använder mina converse alltid annars, får skaffa en inläggssula och lägga in i dom. MEN !!!! Har kollat upp korpenlagen i fotboll ochv i har fortfarande til att anmäla vårt lag, fyfan va kul de skulle vara. Så vi saknar typ 4-5 spelare för att få ihop vårt lag men de fixar vi. LOVE IT ! :D:D:D

Å snart kommer hjärtat hem :)



Woho happy times..

Halleluja, har fått sommarjobb, hur great är inte de !! Blir å jobba hela sommarn på Ahlsell de blir nog skojj. Var in idag och fick lite papper som ja skulle fylla i om vilken storlek ja ska ha på arbetskläderna, kontonummer å sån skit. Åååå hela min sommar är räddad !! En grym lättnad har spritt sej i kroppen för nu behöv ja int oroa mej nå mer för jobbe, nu kan ja fullt koncentera mej på Da drivers licens. Woho !

•Såg en grym film på svenskan idag, Seven hette den, ett starkt filmtips !!
•Hade mattenationella idag, shit.. hoppas de gick vägen..
•Fick bra betyg i engelskan, dock trodde ja de gick bättre på nationella men fick ändå ett starkt VG så får väl va nöjd.

" Said you don't owe me nothin' and as far as I know
Lord don't owe nothin' to you
And I ain't askin' for a miracle Lord
just a little bit of luck will do

And you know I ain't never prayed before
but it always seemed to me
If prayin' is the same as beggin' Lord
I don't take no charity.. "

Midnight lady, precious little baby..

haha vet att de har vart torrt värre här på sistone.. men har int haft nå vettigt å skriva om. å har man int de så blir de bara swoll..

Imorrn far älsklingen till gällevare igen, grymt trist. Men de har vart en fin vecka ändå, han sov hos mej från torsdag till söndag, så ja slapp vara ensam hemma medans mamma va i båsta på nå lyxkonferans.

Igår hade ja iaf grillfest hemma hos mej, de va trevligt trevligt :) va va väl typ 15 pers (dock in som käka men som va där iaf) så de va trevligt. Villa vart väl mer bladiga än andra maha, dock va ja nykter men de va då skojj ändå. Då kan man sträcka på sej dan efter å säga "aaah vilken härlig dag, ska vi ut å springa ?"

Men nu fan är sommarn på G !!

" Hej, det är jag som hör av mig
Ja, jag kunde inte låta bli
Är du förvånad över av att höra min röst igen?
Mm, det är sant, du är hemma snart
Visst, men jag kom just att tänka på
Kommer du ihåg den där första gången?

Jag är lika hopplöst förälskad
Nu som då
Har samma glödande känslor
Det är bara så
Här går jag genom våra rum och väntar
Jag längtar med hela min kropp

Säg, nog är det bortkastad tid det här
Vi kunde ju vara tillsammans nu
Du, lägg inte på
Jag vill känna din närhet

Släng dig på tåget och kom hem
Jag kommer att stå där på perrongen
Och räkna varje sekund och minut tills jag får hålla om dig
Och dränka dig i kyssar.. "

  
  

Blankstep..

Har sett hockeyn, sverige sucks. Kasst anfall. Ursh. Men är ändå glad för har äntligen fått hem och tillbaka min dator :D så surfar på vågorna nu :D Har inge å skriva, tänkte bara säga de. om de är bra väder imorrn ska ja ut å springa, oh yes.

" Cause Im a picker
Im a grinner
Im a lover
And Im a sinner
I play my music in the sun.. "

Awsome !

Grymt härlig låt !! Enjoy


It takes the one to have the other..

" It takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is.
It takes some fears to make you trust, It takes those tears to make it rust.
It takes the dust to have it polished.. "

Sunshine, birds singing and flowers blooming..

Mopedskiten kruppar igen och jag orkar inte. Idag regnade de som om nån dödat en hel spindelfamilj och ja tänkte Jamen ja tar moppen då är de ju lungt, plus att ja har sovmorron till 10 å behöver ju int fara förns 10 i. Men inte fan ska de gå, neeej helvetet ska stanna efter 5 meter och vägra starta igen. så jag traskar till skolan, sjukt irriterad i regnet och kommer 15 min försent. sucks big time. så släng den förbannade skiten i skogen eller vafan som helst, är så grymt less på att den ska rackla.

De är grymt gulligt av alla och hjälpa mej me å försöka fixa den, och alltid när nån har mecklat lite me den så går den fint.. i nån dag. sen börjar de rackla igen. Och jag (som många andra) kan inte förstå vad som är fel, är nått fel eller är detta guds straff för att ja skolka i 7an ?! Ja börjar ge upp, de är ju int lönt längre. Ja fattar inte varför den gör såhär bara för att den är min. De är bara så typiskt.

Regn, hunger, irritation och stress.. finns de nått bättre ?!


Now listen honey..

När man tänker riktigt mycke på nått så relaterar man allt man hör och ser till de man tänker på. Som om nått tråkigt har hänt så känns de som att alla låtar är gjorda för att passa EXAKT den stunden och sinnesstämningen man är i, eller om nått kul har hänt så tycker man att hela världen ler och de finns inge stuff i världen som skulle klunna tynga ner en. Just i detta tillfälle så går dom flesta av mina tankar till min lilla gruvarbetare borta i gällevare. Känns som att vad folk än säger eller gör så kan ja koppla de på nått litet sätt till han/mej/oss. Satt å lyssnade på i Ipod å varenda låt tyckte ja stämde så bra in, nu säger ja inte att ja är deppad på nå sätt för så är de inte. I just miss him thats all

Å tankarna stormar runt i skallen hela tiden ,satt idag på skolan på rasten och tänkte skicka ett sms. Skrev typ om smset 6 gången innan ja raderade allt och gav upp. Ja känner mej fett sentimental. De är int likt mej att vara såhär pass beroende av nån närhet. Att vara så fäst vid nån, att tänka på nån annan hela tiden och att nästan fälla en tår när nån är borta länge. Herregud va har hänt me mej, ja har blivit blödig ?! Å hela tiden kommer också tanken Gör ja fel ? Ska ja backa lite, är ja för på ? För herremin ja vet ju int gör man gör !! ja vet inte hur man ska vara, tänk om ja gör fel bara för att jag är jag ?! sånna tankar kommer hela tiden. När ja egentligen vet att de är bara mej själv ja kan vara. De är bara jag som gör mej själv till personen jag är, och är de fel så får de va. Ja vet att ja int gör fel, asså alla gör fel givetvis :p men ja gör int fel i å vara jag. För om jag inte var jag, hur skulle jag då vara ? Inte jag iaf. Flummit värre, men min poäng är egentligen att Jag saknar min pojke och han är de bästa jag har PUNKT

Människans hjärna är ganska rolig egentligen, en liten tanke kan väcka en hel tornado ! En liten tanke kan bli till en känsla som blir till en fundering som blir till ett ord som blir till en mening som kan tas på många många olika sätt. Och om man utvecklar en liten tanke så kan de blir ett sånt här inlägg. Vrickat lite, halvskummt men ändå på nått sätt helt klart och rätt. Då krävs de fler tankar i att reda ut de som nån tidigare tänkt. Hänger du me ?


"I don't know what it is, that makes me love you so
I only know, I never wanna let you go
'Cos you started something, can't you see
That ever since we've met, you've had a hold on me

It doesn't matter where you go, or what you do
I wanna spend, each moment of the day with you
Look what has happened, with just one kiss
I never knew that I that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only wanna be with you.. "


Live today sleep tomorrow..

Dagen efter kvällen före.. Inte frestande. De känns så fett ovärt de idag, Vi va hos Zacke igår på valborg, de va trevligt. Hyfsat me folk osv.. å vi grilla å mös allihopa, så de va ju trevligt. Men har lite smått ont i skallen idag och är segare än kola. Men de är väl straffet antar ja. För att citera Frank N Further "Its not easy having a good time. Even smiling makes my face ace"  Nja så drastiska ska va int va, men de är fan int lätt å ha kul..

Åsså drömmer ja konstigt !

" Still I'm glad, I'm glad,
for the youth that I had
Way more sensible, say no more,
cradle's laying on the floor .. "

I love you, dont forget it honey !!


RSS 2.0