Crawling up and goes away..

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

It's such a rush..

ursh min tillvaro kan ju brinna i helvetet just nu. Allt på en gång typ, väldans mycke me jobbet nu.. då jobbar ja ju på som vanligt smatidigt som ja ska hinna me styrelsen å sen ska ja på konferens i sthlm om nån vecka också. Åsså sen är de skolan.. javet inte. allt känns bara så fel.. hoppas bara att de är en liten svacka. För inget i världen skulle få mej att byta, omän de känns tungt så blir de väl bättre snart hoppas ja :)

Åsså sen all annan jävla skit.. men ja känner bara blääääääääääää de får gå so de går.. ja ork fan då it.

"Im just at teenage dirtbag baby like you.."

My heart can't possibly break, When it wasn't even whole to start with..

Åååh fetjobbigt, sitter på jobbet nu etfersom min äckeldator har knasat lös totalt, den vill ine allt funka.. bara dör å jävlas hela tiden. Så kan inte lägga upp bilder på bilddagboken eller pixbox, ja kan inte kolla min mejl å ja kan inte skriva blogg.. OLYCKA! men.. har ju morsos dator men den är seg å skruttig eftersom att systeryster inte har nån ananing va hon gör när hon är där. Så nu sitter ja här på jobbet och deppar, men snart ska mami kommaå hämta mej å berätta allt om hennes londonresa.

Har ju som sagt vart hemma hela helgen själv !! men har lyckats kränga lite vänner som har sovit över hos mej (<3). Anyway så har de vart en jättemysig helg, bästa på länge trots monster och hemskheleter i mörka hörn.. enligt mej.

And with a fucked up mind and unsure choises she walks our the door.. Ja vet it va och hur ja ska göra. Ni är dom bästa och dom sötaste så hur ska ja kunna välja ? Jävla skit...

"Om Homo Sapiens verkligen var Homo sapiens, är de därför dom dog ut ?"
"homo sapiens är männikor, din idiot.."

explosm.net


Återigen detta om att folk hela tiden ska ta åt sej.. ORKA !


Cyanide and Happiness, a daily webcomic

Perfection another word for misary..

Ja grunnar inte i mycke, men vissa saker etsar sej fast inombords. Sånna saker som man kanske ångrar men samtidigt är glad att man gjorde. För de är väl så att saker man gör och säger gör en till den man är, och jag är jag. Jag står för de ja gör och säger.. om än ja it är så stolt över allt så står ja ändå för de. Men då är de alla dessa förbannade missförstånd, så ja ska stå och försvara saker som ja inte ens sagt och gjort, men som ändå på nått sätt lyckas bli mitt fel. ÅÅH ja ork it !

Åsså dessa jävlar som inte kan ta att nån kanske verkligen står upp fö sej själv och sin åsikter.. nä för då är man ju antingen uppkäftig, fjortis eller bara jävla wannabe nånting. Så fan heller, man kanske bara är den man är.. men då är de ju också fel. För man ska väl vara nån perfekt illusion om den lilla perfekta tjejen, me perfekta åsikter och ett perfekt sätt att vara på. Jamen dåså Dagen nyheter Ja är väl it perfekt då, men ja är iaf mej själv å de är jävligt speciellt. Som ett litet virus ska den där lilla sökan efter perfektion och acceptans krypa under skinnet och leva där och var obekväm, för vem orkar gå omkring och låtsas bara för nån annan. Ta mej som jag är eller ta mej inte alls.

Åsså har ett annat sorts virus letat sej in inom mej, förvirring tror ja de heter. ORKA ENS !

"Look for the line between love and friends, we'll be twisting ourselfs again.. Follow me, baby I wont let you leave if you belive in me."


Feelings nothing more than feelings..

Haft typ en helt galen helg :D jättekul men väldigt speciell.. Började då me fest på fredan i Böle. Frida hade klassfest å ville att ja skuklle komma m.fl. Så for dit och va värsta öset där, sen kom grabbarna Mange, häggbom å Fredde. De va ju ännu mer skojj.. Polisen hann komma tre gånger innan vi for där runt 2. Men vafan shit happens, kul hade vi då. Omän de vart lite bråk å tjaffs så löst sej de ändå.. typ.

Vakna då på lördan me fetont i skallen, låg kvar till  3 bara för att ja inte ville resa på emj och känna hur bakisheten finns. Blää.. iaf så tog ja mej upp å slog mej direkt ner i soffan och låg där till 6 då mange kom å hämta mej så for vi å käka på Thai Garden, värsta myset juu ^^ Medans vi satt där å prata så ringer frida å är ensam å vill göra nå, så vi hämta upp henne och mange skussa hem oss till moi. Åh just de btw, ja körde liite bil igår :D skitskojj ju :D Så Frida å jag låg hemma igår och bara myste å såg film, såg Den magiska Leksaksaffären å Superhero Movie haha :D


Nja ja vet inte.. känns stort. Men ändå varför inte. Men ja klarar inte av allt detta nå mer, de är för mycke på en gång. Så många olika saker som ska redas ut och fixas. Å sen att nån jävla idiot kommer å är jobbig gör it saken bättre. Men tänker ändå hålla fast vid de som ja alltid hållit fast vid tidigare.. Slappna av å luta mej tillbaka, andas och tänka att allt ordnar sej alltid.





ÄCKEL !!

Tore up the tracks again..

Tycker så synd om er, även fast ni har dragit på er hejna själv. Men ändå, såg idag hur ledsna ni var, hur mycke ångest å skam ni kände.. och jag vet att ni är jättefina killar, ni är ju mina vänner. Och allt detta kommer säkert gå bra :)

Gaah ! ja ork it me hejan nå mer, he tar ju aldrig slut. Allt dedär självklara lyser igenom, jag är ett glashus och du är en sten.. blää !

åsså saknar ja Mia, hjärtat krya på dej å kom å va me mej !

Kom hem..


Make up something quick..

fan ta er, hur i helvete kan ni göra nått sånt ?! ja vet int om ja ska va arg eller som ja bara ska börja lipa. Hur kan man vara så jävla dum ?! Att sabba nått sådär, varför ? bara för att ? Det var ju inte så att det var en bil eller ett hus ni skulle sabba, de va ju DEN bilen å DE huset.. Känns ju jävligt personligt eftersom att de är mitt jobb, mina vänner och de jag kämpar för. Ja fattar de inte...

Har äntligen börjat me körkortet så nu blir de andra bullar. Kursen va väl int så farlig som alla säger, gick ganska fort ändå :)

Mamma var och spådde sig idag, när hon fråga om mej så sa tanten att jag hade ett vuxet sinne, en vuxen i ett barn kropp typ. Att jag var stark och självständig, en stadig och jämn tonåring. Och att min guide genom livet, som alltid vakar över mej och vet min väg i livet är Märtha ( mammas mormor ) som alltid finns vid min sida. Också att jag har kvar min skyddsängel som hjälper mej. Hon sa också att alla dom gånger som man känner sej iaktagen och förföljd, de är då som skyddsänglarna har gått för nära, blivit lite för nyfikna. Jag tror på änglar, jag tror att dom finns och vakar över oss. Och jag tror att dom är det vackraste och renase som finns. Och jag vet att min ängel kommer alltid finnas hos mej och att hon medveted låter mej göra mej illa så man kan härdas,för när de väl gäller så finns dom där. Tack min ängel.

"I would give everything to know, just to hold and to finally have him.. If its to be, that there just no one for, I will try not to cry much.."


Asshole !

Helvetes Jävla idiot jävlar ! Inatt har det varit förstörelse på rfsl igen. Nazisterna har varit och kastat sönder rutorna, bucklat och kvaddat föreningsbilen. hur i helvete kan dom göra så ? varför ?! Dom måste ju ha gjort de nångång efter vi stängde, för vi va kvar till kancke halv 3 - 3.. Som tur var blev två gripna, TJILLIT ÅT ER ! ÅÅÅÅH ja blir så förbannad.. ja fattar inte vitsen me de, eftersom att för några år sen var de försök till mordbrand av samma gäng, dom kastade in molotovcoctails så hela polstjärnan brann ner. Men eftersom att vi byggt upp och fortsatt så borde dom fatta att vi ger fan it upp. För nog fortsätter vi å ha caféet öppet osv, dock me förstärkt säkerhet... känns lite läskigt att de finns dom där ute som verkligen vill göra fysisk skada.. Policen vet ju fan vars dom där nazisterna bor, varför inte bara gripa dom ? Idioter.

   

Doobie doobie doobie di do

(Ursäkta mitt språk nu men jävladatorhelvete ! när ja hade skrivit klar mitt inlägg och trycker på publicera så arkar de så måst skriva om hela inlägget.. snopp !)

blääääääääää va de är tidigt... klockan är 09.00 å de är lörda.. har hunnit å dusha å grejer redan dessutom.. ska till arjeplog å hämta en husvagn.. japp, ska tydligen bli husvagnsmänniska. KUL ENS ! men aja va gör man inte för lite lycka ? Får du iaf en till underbar vintersäson i kåbban tsms me min kära bräda ( som jag förövrigt gift mej me). Iaf så kom vi oss iväg utan problem, jag mami å mangeboy. Mange vart anlitad som husvagnschaffis och hade en sån där snitzig GPS, så den/hon berättade och visade oss mycket punktligt hur vi skulle köra, men hon (som jag btw har döpt till Greta) vart less på oss på vägen hem och slutade prata helt, surkärring ! MEN DE HAR SNÖAT IDAG ! WIEEEEE !

När vi kom hem så var de bara att snabbt byta om för att fara å jobba. Var bartender på medlemsfesten på Polstjärnan( café23/Rfsl ) under hela kvällen, skojj som faen. Mycke trevligt folk.

Ursäkta för min konstiga rubrik men kom it på nå bättre, Husvagn å barrunda kanske ?! Men nu är klockan 03.09 (jobbigt ojämt tal !) och ja ska hoppa i säng. Imorrn ska ja bara jäsa å sova. Hela veckan har känts seg och tärd så den som väker mej imorrn Dödar jag.  John blund kom å besök mej nu !

"Where Im I gonna sleep tonight ?"

       
       

RSS 2.0