Cryin' - "Honeybear - are you still my baby?"

Every single day, I walk down the street
I hear people say, "Baby's so sweet"
Ever since puberty , Everybody stares at me
Boys - girls
I can't can't help it baby
So be kind, Don't lose your mind
Just remember that I'm your baby

Take me for what I am
Who I was meant to be
And if you give a damn
Take me baby or leave me

A tiger in a cage, Can never see the sun
This diva needs her stage, Baby - let's have fun!
You are the one I choose, Folks'd kill to fill your shoes
You love the limelight too, baby
So be mine Or don't waste my time

No way - can I be what I'm not, But hey - don't you want your girl hot!
Don't fight - don't lose your head, Cause every night - who's in your bed?

Baby what's my sin?

Rise with the sun and welcome the day..

Bittersweet, You're gonna be the death of me. I dont want you, but I need you. I love you and hate you at the very same time..

Känner en konstig känsla i magen, ja vet inte vad de är.. men de är en bra känsla. Himmlen är blå och sjärnklar, mina vänner har de bra och de går framåt. Jag känner en positiv känsla. Min bubbla är stark igen, min mark är solid. Jag har tagit ett steg högre på min trappa, jag längtar efter att få se vad som väntar där uppe, men efter tidigare erfarenheter tänker jag inte rusa upp för d kan vara halt och lätt att halka ner igen, då slår man sej, då gör de ont. För man brukar säga "ett steg fram är två steg bak" Nu känns de som att jag tagit ett steg fram istället och lixom glömt bort dedär med att gå tillbaka. Får se hur de är imorron, jag tror mina gropar, mina sprickor beror ganska mycke på tristess. På att när jag är hemma själv och inte har nått att göra så tänker jag för mycke, som sagt analyserar sönder saker. Men jag håller mej sysselsatt.. jag håller mej i sällskap. Jag badade i Mias jacuzzi men Mia och erika idag, kändes som att alla bekymmer stannade kvar i poolen, att jag som tvättade av mej de smutsiga, det som annars tynger ner så mycke. Jag känenr mej ren. Som att djupt under dedär jobbiga smutsiga finns de lyckliga. Its time for some changes around here, såsant.. har klippt av de långa håret, har tvättat bort mina sorger, de känns bra. Men vem vet när dom växer tillbaka.. vem vet om jag fortsätter hålla håret kort och därme kanske också mina bekymmer håller sej borta. De får framtiden utvisa... Min mentala istid har smält totalt nu, som polarisarna, min vattennivå steg med att isarna smälte. Så nu ligger jag högre, jag flyter med strömmarna, simmar motströms när ja känner för de. Men känner att jag måste inte längre kämpa för att hålla mej på ytan, jag kan andas utan att slita ut med med simtag. Jag komemr inte drunka, jag kommer överleva.

Jag älskar dej hjärtat.


Ja kan inte ens stå när du inte ser på...

Va vore jag utan dina andetag ? Du är värd att dö för.

De är svårt när man inte vet vad man egentligen vet.. känns som tomt på nått sätt, känn som att ja egetligen borde göra en sak men ja vill inte. Passion ? glöd ? eld ? nej.. aska.. grå tom livslös aska. Vad går livet ut på ? att bli beroende av en viss människa ? att leva efter en annans villkor ? tydligen.

Ja gjorde de, ja släppte in en annan i min bubbla, och hur blev de ? min bubbla sprack. jag ligger numera bara på golvet och känner hur ja flyter iväg, torkar in i golvet. Snart är ja borta, gone, away.. då finns de ingen återvändo. då måste ja byta golv, kan inte ha mitt egna längre. De är förstört. Då måste jag lita fullständigt på att någon annan har stadigare golv, stadigare mark än min egna. För mitt golv, min mark min grund måste bytas ut. Den är förstörd.
Men trots att jag måste byta ut min mark, trots att jag måste dela den me nån annan så har ja ändå mina egna ben att stå på, jag min egna kropp att lita på. Mej själv, jag ! jag ska lära mej leva igen, jag hitta tillbaka, jag ska hitta tryggheten. För den kan egentligen ingen ta ifrån mej, kanske låna, men inte ta bort helt. Den finns därute nånstans.. De gäller bara att följa spåren. jag tror absolut att de finns fortspår som leder till min förlorade självständighet. Stora spår, sånna som man ser men blundar för att man inte vill se. Men dom finns.

Idetorka !

vad har hänt ? nyår, malin å malins födelsedag only..

i ork it !

RSS 2.0