Tke me for what I am, for what I was ment to be..

Min helg var varit minst sagt mysig. I fredags var ja me en vän, sen myste jag med mamma och hunden och såg idol på kvällen. Men idol kan bajsa, är de nån konspiration mellan dom så att de inte spelar nån hur folk röstar. menar ju att vissa kan ju fan int ens sjunga å ändå är dom kvar. ingen nytt att se på detta kassa program.

lörda vaknade jag va att kära malin ringde och bad mej följa me p Thai garden på kvällen. självklart :) Så den kvällen satt jag malin malin martina och martin på Thai garden och myse, sen blev de roasters nån timme med lite varm choklad och latte. Sen for vi hem till moi och såg Rent sevärd om något. ETT MÅSTE ! mHm. Roger, en sexig jävel. Sen skulle martina martina malin och malin sova över, men de blev malin.. Jonsson asså.. Ja lite svårt att hänga me maybe, de var alltså Martina segerstedth Martina Aronsson Malin Karlsson och Malin jonsson. Var den enda som hade eget namn mohahah. Men det var väldigt mysigt eftersom att martina S och Malin K just kommit hem från östersund. och hade inte träffat aronsson på ett tag så de en guldkväll.

söndag morron blev lite knas eftersom att ingen av oss fattat att man skulle ställa tillbak klockan en timme. så martina sa tt klockan var 12.50 malin sa att klockan var 13.50 och min mobil sa att den var 14.50, men då ringde vi unga fröken ur och hon sa att klockan var 13.50 ^^ Sen kom martina kom till mej å vi satt och snackade ett tag innan jag och jonsson for och träffade Mia på gymmet och var där några timmar. Biffade oss höhö. Typ, sen följde Mia_flicka91_coolgirl mej hem och vi käkade tacos och såg lite film, och efter det så satt vi och snacka i några timmar och hade allmänt kul haha. Och nu har vi sett en till film, happy life right. så..

kan vara dags att sova nu kl 5.30 på natta ^^


image3
Den gröna snubben är en hejting mumms ;)

Didnt we almost have it all ?

I've found the perfect way to say I love you
To paint it into our hearts once for all.
It may sound funny like I'm joking it away,
But no, this is the way.

Are you the one to show them how I feel?
If you'd like to be the lead star of my love song,
Just take my hand we'll show them it's for real.
 No one can write a love song quite like I do!
So just take my hand and we'll make them understand.


may i say that i wish it to happend. I'd like it
to happen very much yes.
So pleas listen to my dreams and show
me the lights. Let my heart be filled and repaird.
Dont let him be that shy, just make him open
his arms and close them around me.
Dont go..



 

Mirror mirror on the wall..

" Haha var och tränade idag, det är väldigt kul att se på folk som tränar. förmodligen inte sitta och råglo men bara kolla lite, snegla sådär. På hur folk lyfter på vikter som dom egentligen inte orkar, på minerna dom gör. För första gången man kör en maskin/nånting måste man inte lägga på 10000 kilo bara fö att man kan, bättre att ta de slow och kämpa sig upp, visst känns de då bättre när man väl kommit upp till om där 100000 kilona som man inte orkade från början ;) men självklart, man vill ju inte verka svag eller så, för nog ser de bättre ut när man lyfter mer. Och dom som byggde gymmet, vems jävla ide var de att sätta dom där satans speglarna framför ?! för när man siter där och trycker på som bäst och plötsligt får syn på sig själv  spegeln, inte känner man sig så hejt då. Men dock finns det ingen som är sexig när man tränar åf cårs. Det här är ju direkt relaterat till det jag skrivit om tidigare ,intellektets förfall. Folk är KREATUR.
När jag frågar varför speglarna finns säger dom att man vill se om man gör rätt, jomen självklart är de så. Men jag själv skulle hellre träna utan speglar för att behålla liite självförtoende ;)

Detta är väldigt roligt, speglar asså. För man kommer ju förmodligen aldrig att se sig själv for real. därför är ju speglar rätt så bra att ha. Skulle vilja se den som sminkat sig utan en spegel, kladdigt. Och nog är de kul att få sitta i sin ensamhet och göra miner i speglarna, sånt förgyller mina kvällen.. nja inte riktigt. Men kul är de ^^ "

Didnt I see you crying ?

Nån sa att jag är som en hund. ivrig och lätt att trigga upp, svår att lugna ner. Kan sova var som helst när som helst och har ingen tidsuppfattning. gosig och lätt att prata med. busig och blåst.
Kanske..



Älskling, det blir lättare med tiden. Ge de lite tid.




Snart är de kåbban som gäller, kul som faaan :D och vilket år de kommer att bli sen :D många helger med bara kompisarna. Gosh gosh..

kom inte närmre.. åh snälla kom närme.

ja skulle säga att vi är plus minus noll. vi kommer ändå att dö samtidigt. du och jag. Ingen poäng att leva utan en vän, jag förstog inte då men nu vet jag vem de kommer att bli. andas, ja kan inte andas. för de låter så pinsamt kvavs när ja står brevid dej. för trött fö att dölja, de måste ju va uppenbart. för när man säger nej menar man ja. duvet som ibland när man säger ja och skakar på skallen, menar man int nej då ? lite kul att tänka på ;D samma sak som att tänka vad ett svart hål är, och va händer me tingen som far in där ? sånt håller mej vaken om natten. oh ja. bom bam baby. 

va händer efter döden ? och vad är själen ? och tankar ?  är de typ som i harry potter, att tankar är som silversträngar.. lite coolt skulle de va :D att veta att silver tråkar far imkring som blixtar i skallen, filosofiskt.

vintervintervintervintervintervintervintervintervintervintervintervintervintervinter ja vill ha ! snöö ! vill kunna åka snowboard snaart, äkta lycka woho :D till lilla stugan, lilla puben, lilla backarna, lilla kåbdalis. gulligt. ja vill !

hurry hurry hurry before I go insane.. just put me in a weelchair and push me to the show, before I start to go.

My daddy was never a cowboy,a gunman or rondeostar... he never played blackjack or poker, drink wiskey or smoked the cigar..



Ligger stilla mjuk och varm, vid min sida så tätt inpå. Dej ja endast får se på håll, nu mjuk och varm utan kläder på. Hon är hemma inget vet, fickan full utav guld hon har. Köpte hus och köpte man, skynda nu hem.

Det är dags att gå nu, lilla vän. Skynda på och ta dej hem. Det är dags att gå nu lilla vän, skynda på vi ses igen.



Fick tillbaka internet och hemtelefon igår, nått stömmel hade grävt av en kabel någgerst. Å duktiga som dom var tog de en vecka att fixa Congratz !



Oh shit..

gdfhdh

Jag har tänkt mej att börja skriva lite mer seriöst än mina senaste liet fjolliga inlägg, mog kan bamse sagor och sikter vara kul ock läsa de me.. Men iaf så är ja så frktansvärt less. Less på pojkar, ja förlåt men de är sant. Orkar inte me pojkars dåliga argument och gnäll. Visst ja tycker om er som fan allihop ( ingen speciell med ren generellt) men asså de blir för mycke ibland. Som tex, de skulle inte skada att ha en till tjej i klassen.

När alla vännerna gått hem,då börjar man tveka om taniga tal. Ensam i världen, här är jag. Är jag starkt eller svag ? Spelar ingen roll.När varje sekund känns som en minut, jag inte hittar ut. När alla mina vänner är som ljus, ett ljus som brinner ut. när varje veke bär en knut. - GT

Hur kan nått så rätt kännas så fel ? Kanske för de som är fel känns rätt. Vafan ska man göra ? Bakom mina solglasögon kan ja vara vem jag vill. Där kan ja skita fullständigt i va folk tycker och säger, varför ska man beöva glasögon till de ? Självklart menar ja inte att bara gå omkring och va helt off och obrydd, men bara att se skillnad på vad man ska ta åt sej å inte.. To bad boy, men de här är min stil.

Asså när de ringer, då kan de vara vem som helst. Man kan aldrig veta.. Ett samtal kan förändra ens liv eller hur ?! Och samtidigt så är de så kul när nån ringer. För när man ser ett missat samtal på mobilen och de är ett nummer man inte känner igen eller dolt då känns du ju lite surt.För när de ringer måst man väl svara.. typ..

RSS 2.0