All this long years later, its still music to my ears..

Idag bär de av till kåbban, de blir skojjit ^^ å imorrn är de ju nyår JIPPI ^^ Har inget speciellt å slriva, utan är mest av tristess... väntar på morfar som ska häm,ta mej å syster så ska vi till stan.. ska försöka hitta en mössa :)

" I got my thrill behind the wheel upon my daddys lap
Grandpa rode co-pilot with a flashlight and a map
Cane pole out the window it was in the summertime
First time I heard Johnny Cash
Sing I Walk The Line.. "

 

Im like a soul gettin' over the war..

" Betyder glansen i ditt öga att du trånar och längtar?
eller är en ett rop efter ömhet
kanske är den helt enkelt en hinna av rädsla
av ensamhet och av trötthet.. "

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !!! De måste ha varit nått av mina dummaste påhitt, blir äcklad så fort ja tänker tillbak på de..och dej förståss.. Dumma dumma jag. Får hurves varje gång ja förmår mej att tänka tillbaka. Vafan tänkte ja me ?! Galet. Aja man lär sej av sina misstag.. men ändå ursh. Kan man bli så helt äcklad av en människa ?! givetvis av personlighet.. jag är en för godtrogen människa.. slå på fingrarna. Sitter och lyssnar på gammal musik, eller ja gammal och gammal.. lite fetgammal och lite sommarplågor och lite allt möjligt.. får en å tänka tillbaka. BLÄ !

kanske egentligen inte godtrogen.. tror snarare de är att ja är lite väl tanklös, tänker att man lever föralltid och kan därför leva hursomhelst närsomhelst varsomhelst.. men har kommit på att även om man inte råkar illa ut eller nått sånt så har man kvar massa minnen av obehagliga saker och tillfällen. Tänkt om man kunde lägga alla minnen i en bok, så man slapp ha dom i de där kontoret mellan ögonen.. så kunde man bläddra igenom minnena när man själv ville, ist för att se igenom dom som en ful film när man minst vill de..

" From the hands it came down
From the side it came down
From the feet it came down
And ran to the ground
Between heaven and hell
A teardrop fell In the deep crimson dew
The tree of life grew

And the blood gave life
To the branches of the tree
And the blood was the price
That set the captives free
And the numbers that came
Through the fire and the flood Clung to the tree
And were redeemed by the blood

From the tree streamed a light
That started the fight 'Round the tree grew a vine
On whose fruit I could dine
My old friend Lucifer came
Fought to keep me in chains
But I saw through the tricks
Of six-sixty-six

From her hands it came down
From her side it came down
From her feet it came down
And ran to the ground
And a small inner voice Said "You do have a choice."
The vine engrafted me
And I clung to the tree.. "

Tips:
Like a soilder - Johnny cash
Redemtion - Johnny cash
American Woman - Lenny kravitz
Jumper - Third eye blond
( javet, ofta ens ja lyssnar på sånt..typ fjorropop.. men nu råkades den va lit bra.. )
 
She likes rock n' roll - ACDC
Old time rock n' roll - Bob segar

I would..

" I knew it was now of never, Those were the best days of my life.. "

Vad har hänt och inte hänt ? Ja int är de mycke.. Julafton.. Var hos mormor och käka och öppna lite julklappar sen gick ja över till maria och satt å ugglade me henne och ulrika och spela lite poker i nån timme innan va for hem, Fick min ipod å de är ja lycklig över :D De va väl ljuset me julen, och kanske att de inte vart så mycke bråk å skit den här gången, men ändå.. ursh.. skönt att de är över.

Men snart nalkas NYÅR !! :D De blir kåbban i år igen ( förmodligen, wo anne ) Mangeboy Hugo å Fredag kommer ju upp, mina små hjärtan så de kommer bli skitkul.. har äntligen fulländat min nya snowboard utstyrsel nu också.. de vart påkostat men He kost å vara vä.. De vart en svart burton jacka och oranga volcome bralls samt en orangesvart palestinasjal <3 lovlie.. Som sagt så tog vi en tripp upp till blåsiga lule ( ja körde !! ) på mellandagsrean och shoppa lite, vart lilte små grejer som tshirtar och piercingar :) Men både ja å mangeboy är lite halvsjuka så va väl int så mycke på g..

Iaf så var vi allihopa å såg Yes man på kvällen, jääävligt rolig film kan ja lova :D lätt sevärd ! Dendär Jim Carrey är en kul typ.. tror int han gjort en kass film ( bortsett från dom filmerna där han ska va nån seriös tråkig typ, dom suger ).. SE DEN !
Har även köpt min eferlängtade Vänner box.. ÄNTLIGEN ! Har bara tagit mej ett halvår att köpa den.. congratz !

Å vi har två veckors lov kvar.. jag älskar jullovet !

" I heard this thing called rock'n'roll
It hit me right between the eyes
It left me always paralyzed

I bought me records by the score
and even then I wanted more
I taught myself to reel and jive
I sure did get it organized.. "


Om en plats som kan få hjärtat att jubla..

Har varit en helt konstig helg, helt underbart kul men konstig.. Började då me att de tjorva (som vannlit) innan vi kom oss iväg där på fredags kvällen. Men vi kom oss iväg iallfall, när vi kom fram så var hela husvagnen helt översnöad.. mysigt, not ! Anyway så fick killarna skotta och fixa värmen å sånt så gick vi brudar å gjord mat, grisigt Oh yes. Men de gick ändå.. Efter de så satt vi i husvagnen och myste, spelade Plump och vara bara allmänt mysiga, för att sen bädda upp och lägga oss. Men ftersom vissa hade druckig nån öl så snarkade vissa (inga namn nämnda, mange). Så var väl lagomt glad, var otroligt nära på att ta mitt täcke och mina kuddar och lägga mej i bilen eller i service huset, men lyckades somna ändå.. Fick inte sova länge innan ett jävla sms ringde in. Då vart ja riktigt förbannand så de tog mej kanske en timme innan ja kunde somna om.. Men lyckades.

Vaknade på morron av att ett flygande huvud kollade på mej och försökte väcka mej. De var då erika som kollade ner från överslafen, pigg och glad. Så vi tillsammans hjälptes åt att väcka dom andra som var måttligt pigga. Men upp fick vi dom :D Rise and Shine ! Så fixade fram frulle och senklädde vi på oss för att göra backen farlig. Men icke anande så vart vi själva brudarna, killarna bangade och pysslade om husvagnen istället. När vi träffades för lunch i resturangen så ringde Connypojken och tänkte komma upp också, efter många om och men så vart de så. Så efter lite mer lycka i backen for vi in till husvagnen för lite After Ski innan bastun.  När vi sedan gick och basta så upptäcker vi att ensamma är vi ju, så killarna kom över till dameras bastu och basta tsms me oss, mysigt värre. När dom sedan gått och vi la på den sista touchen så ringer mange "Hörrudu har du nyckeln ?" De hade ja ju inte, den låg ju inne i husvagnen. "Jaha, för dörren är låst"  FUCK ! Så Jojje "Hugo" fick agera Karlsson på taket och skruva upp soltaket och krypa in och låsa upp. Nu i efterhand är de ganska kul att tänka på, men då var inte kul alls. Men ingen skada skedd, vi myste vidare och var upp till puben en sväng innan vi kröp till kojjs nångång på natten.

När min klocka ringde 10 på sönda morron var de inte lätt alls att få upp nån, men lyckades väcka erika så hon hoppade över till connyJojje och Frida och bokstavligen hoppade upp dom. Guuuud förbannat var allt sm hördes för typ 10 min innan dom steg upp.. Och idag så kom även killarna och åkte, vilket var jävligt kul, för först fick erika conny att hyra en snowboard, men efter ett åk bytte han till slalom.. Vilket han inte riktigt heller kunde åka.. Så vi fick oss några riktigt goda asflabb åt honom, speciellt etfersom att han plockade X antal tallar och gjorde X antal volter och vurpor. Men inte surade han för de :D När vi sedan lämnade killarnai resturangen för att gå hem och göra lite mat så kommer johan till service huset "har du nyckeln, dörren är låst" Jävla skit, den låt återigen inne i husvagnen, samt med mejslarna.. Men nu visste vi ju iaf hur vi skulle göra så de gick bra, och efter att ha städat i husvagnen så myste vi lite innan vi for. Och eftersom att alla var så grymt övertrötta så hade vi kul, skrattadeåt ingenting typ.. Sjukt kul helg. <3


http://www.pixbox.se/usr_show_id45521_page0_order1.html  För fler bilder från helgen ! :D


         

It was gone with the wind but its all coming back to me..

Julavslutningen på Energi idag, jävligt kul var de.. Börja då me att simon hämta upp mej hemmaoch så for vi dit, där sjöng Simon å Dennis en egenskriven låt (dennis är jävvlat kung på att skriva låtar) med musik från Halleluja.. fick rysningar.. Sen käka vi grillar, och eftersom att lärarna är så fina så fixade som veggi till mej ♥ Sen så fortsatte Energi konserten, Tillochme Sussi sjöng Proud Mary.. Var länge sen ja mådde så bra, allt var som så perfekt.. Sjöng själv också I will survive ^^ Sen sjöng några fler också, de va verkligen blandat haha ;) Det var också en tävling, vi fick ett papper me typ 10 påståenden Tex. Kan rille sjunga som mössen i Askunden Ja Nej.. osv.. Jag fanns me på pappret Kan Märta och Tomas sjunga och göra rörelserna till I ett hus i skogen slut ? Vi fixade kanske inte riktigt de.. men kul var de ;D De är sjukt hur mycke ja trivs på energi, alla är så mysiga ♥

" When you touch me like this
And when you hold me like that
It was gone with the wind
But it's all coming back to me
When you see me like this
And when I see you like that
Then we see what we want to see
All coming back to me
The flesh and the fantasies
All coming back to me
I can barely recall
But it's all coming back to me now

If you forgive me all this
If I forgive you all that
We forgive and forget
And it's all coming back to me
When you see me like this
And when I see you like that
We see just what we want to see
All coming back to me
The flesh and the fantasies
All coming back to me
I can barely recall but it's all coming back to me now.. "

  

Hatar spegelbilder egentligen.. men ville ha en bild på min klädsel för kände mej så fin idag ^^ Å dum som ja var glömde ja telefonen hemma så har inga kort från dagen :'(

My honeypuppy !

Var på bio igår med Malin, The day the earth stood still.. helt ok faktiskt, lite konstigt slut men klart sevärd :) Är så kul å göra saker me dej gullet, varesej de är bio, fest eller bara en hemmakväll i soffan me en film så är de alltid lite mysigt/skojj..  Jag älskar dej ♥  Hoppas de blir kittel för oss i år också ;D

En grej ja aldrig fatta me filmen va att jorden stog ju aldrig still.. som jag hade fattat de skulle jorden stanna ett dygn.. för de vore ju inte heller så bra för oss tror ja !!

Å imorrn blir de Kåbban, skojj !!



Älskar dej, du är min bästa vän ♥

Fear me not, just dont go against me..

Grr.. har PMS.. stackars mina nära å kära. Jag skulle inte vilja råka ut för mej när ja får mina dampryck, men fick ändå bara två idag.. ett under verkstan och ett när ja kom hem, men ist för att agera ut på intet så for ja å träna. Jävligt skönt, spenderade 1 timme på gymmet och gick sen ut me nelly i 40 min, så nu mår ja fint och ä'r glad och trött.. Har faktiskt hunnit fått mycke gjort sen ja kom hem, har tillock me ätit (yäy grattis mej), har hunnit träna och övningsköra.. börjar bli riktigt haj på å köra farsans bil. Men ändå slår morsans hyundai alla, ruskit skön å köra :D

Ska inte säga att farsans bil är skit, den är faktiskt riktigt fin för å va en av pappas bilar.. han gav upp Volvo 740 för min skull å köpte en Toyota Camry bara för att ja skulle ha nå bättre å köra. Så när han kom förbi på jobbet och visade bilen vart ja glatt överasskad för den va riktigt fin, både inne å ute.. tills ja ser att de inte finns kvar nått handtag på förarisdan på yttersidan.. Där fick ja, för att tro att farsans köpt en hel och fräsh bil haha .. Visst den sjönk lite i mina ögon men de är trots allt en -93 och de är pappas bil så vad kan man förvänta sej ;) (btw så finns de en liiten bit kvar av handdtaget som man kan pilla på så man får upp dörren, bara så ingen nu tror att man måste åla sej igenom hela bilden för att komma in)

Hoppas hoppas hoppas att ja får min Ipod i julklapp,, då kanske julen bli lite mindre misslyckad iaf, och är less på att lyssna i telefonen, trots att de är skitbra ljud i lurarna så är de ingen musiktelefon.. har ca 350 låtar i mobilen nu, börjar bli lite ont om utrymme.. Men får väl se va äckel tomten kommer me :)

" Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather
And stars may collide
But I love you until the end of time.. "

If you dont like it.. Bite me.

Kan männskor verkligen inte at att nån annan är bättre än en själv ? Satt igår kväll och läste i Bild extra eller hänt extra eller va dom nu heter.. tidningarna som lägger ut sidor och åter sidor om kändisars liv. Men iallafall så kommer ja til ett uppslag som bara är fullsmockat med folks brister.. "Tyra banks har faktiskt jätte hög panna så så perfekt och vacker är hon inte." Nähä ? och ? kan de vara så att hon inte är helt pefekt, för vem är de ? Hon är vacker men folk är för småsinta och kan inte glädjas åt andra så dom kan bara inte erkänna de. Blir otroligt less på sånt där jävla skitsnack, för i grund och botten så dom som säger Att (tex.) Tyra banks är egentligen ful för hon har ju hög panna, dom önskar egentligen att dom var hon för hon är gode jäkla het. Hur orkar man sitta och poängtera folks brister bara för att.. jah, egentligen bara för att. Alla är väl unika och vackra på sitt sätt, grjejen är bara att vissa publiceras mer än andra.

Samma sak är de i tex. Idol. Om vi tar som exempel Idol- vinnarn ( ingen kan väl ha missat att han vann, står precis överallt.. ) Kevin, när han sjöng så sjöng han läskigt bra, men om man nångång skulle sjunga en fel ton, eller tappa bort ett ord så skulle hela svenska folket sitta och utvärdera honom och komma fram till att Haha han är gentligen inte alls så bra, hörde du inte, han tog ju fel ton. så kass ! De är ju åter om denna avundsjuka och missundssammhet.. Ingen kan glöjdas åt nån annan, man kan låtsas vara glad men där inne nånstans så finns ändå avnudsjukan och tankarna Ja skulle kunna göra dedär minst lika bra, varför ska han/hon få stå där och inte jag ? Jag är säkert lite bättre.. dedär kan ja göra bättre.. Är de inte så ? Den som kommer till mej och säger att jag är aldrig svundsjuk eller ens liiite missundsam, den är ju fetlögnarn nr.I. För de ligger nog i människan natur att alltid vara bäst och högt på toppen, jävligt kasst gjort av the big man där uppe i skyn..

Varför orkar man ens egentligen jämnföra sej själv med alla dom där som lyckats lite mer ? För de är väl de man gör ? Icket bra, icket bra.. men egentligen kanske de är bättre å vara den där missundsamma typen hemma i soffan framför tv.n.. då slippar man ju iallafall bli utvärderad av folket på utsidan. Fast hah, de är ju inte bara kändisar folk avundas, de är även nära och kära, de spelar ingen roll vilken relation man har till personen så länge man ser nån annan lyckas så kryper den lilla avundsjukan fram ur hörnen för att etsa sej fast på insidan. Varför ? De tror ja ingen vet, för de är ju inte riktigt så i alla fall att man är avundsjuk bara för att vara avundsjuk, de är ju så människan är byggd.. Å de är väl inte bara människan som är så ? Även lejonen ska ha de största byten och bråkar sedan me den som har fått de, aporna ska ha den bästa platsen i trädet me flest bananer Kosta vad de kosta vill.. Allt handlar om att vara bästa störst och starkast, även om man inte är de kan man ju alltid låtstas..

Showin' up !

ooou snöö... typ jättemycke snö.. älskar ju vintern och snön och fina backar osv, mennär man är ute å går är de int kul me blötsnö som faller. Men ändå ska ju int klaga, då blir de ju snöbolls krig ^^

Fick ett gulligt uppvaknande idag, Erika ringde och var sllmänt gullig, hon hade stannat hemma från jörn för å va me moi. Sweet, får väl se va som händer ikväll då :) Åååh hittade värsta Johnny radiokanalen nyss, HUR UNDERBART ÄR INTE DE ?! Längtar tills ja ska få göraom mitt rum, då blir de ju en fototapetvägg me Johnny på sen grå väggar och svarta och vita möbler, NICE ! Men nu ska ja hoppa i dushen för sen kommer mange och vi ska å se Frida som lucia på stan :)

" Well, you wonder why I always dress in black,
Why you never see bright colors on my back,
And why does my appearance seem to have a somber tone.
Well, there's a reason for the things that I have on.

I wear the black for the poor and the beaten down,
Livin' in the hopeless, hungry side of town,
I wear it for the prisoner who has long paid for his crime,
But is there because he's a victim of the times.. "

Sweet dreams !

Oh sweet back in the days..

Ja tänk va vissa människor gör för andra, verkligen säger upp sitt liv och sin tillvaro för att kunna plikta en annan människa.. hur sjukt är inte de ? Det är lite skrattretande enligt mej, för vad bra kommer ur de ? Åssit å inget... de enda som kommer ur de är ett ständig grävande i magen och en röst somsäger Detta är inte jag, de var inte dehär ja ville. Och visst, man gör väl misstag, man kanske väljer fel ibland, de gö rju alla ibland. Men då är de ju dom som egentligen i bakhuvudet vet att dom har gjort fel men skiter i den där magkänslan å fortsätter som vanligt.. å dom är ju bara goooode bosa ! (dumma i skallen) Dom borde verkligen checka över sin tillvaro och tänka ett steg längre på dedär valet dom gjorde.. tex. vad har man gemensamt me en karl som är över 20 år äldre ? Inte mkt skulle ja tro, kanske KANSKE om man har tur så tycker man om samma maträtter och filmer, och de är ju verkligen de som grundar ett förhållande.. fetchans.. så är de ju inte.. Å sen den där lite gubbsjuka karln som bara vill ha en liten oerfaren eld i sitt liv, lite extra spicy.. Jaha vilken bli kryddan då ? Förutmjukelse kanske, eller varför inte äckel från andra ?
Nä ja vet inte, andra kanske de tycker de är helt ok att gänga ihop me en dubbelt så gammal karl, för va är de för fel på de ? ALLT MÄNNSKOR ALLT, ÖPPNA ÖGONEN FÖRFAN. sitt inte bara där å säg hur fel ni tycker de är.. gör nånting istället.. herregud, vi människor är verkligen patetiska när de kommer till andra människa.. Vi är hög av hopplös feg KREATUR..

Hah.. här sitter jag och spyr galla över människan förfall och tillbakagång till stenåldern.. jag är ju trots allt en människa jag me (Japp de är faktiskt sant, man lär sej nått nytt varje dag), men jag tycker fortfarande att vi förfaller, vi litar för mycke på vad andra kan göra för oss, och glömmer bort att man är ju faktiskt sin egna person och man gör sina egna val och får sina egna följder.. Hoppsan, allt dedär ja förlitade mej på andra drabbade plötsligt mej själv, nämen ärsh då nu vart de ju jobbit.. aja nån kommer fixa dedär åt mej ändå.. He orndar sej.. Snacka om att inte lära sej av sina misstag.

Man säger att vi lever i den moderna tiden nu, att vi lever på apparater och moderniseringar.. jovisst nog kan de va så. Visst har våra samhällen och livsstil moderniserats, men människan i sej går då fan inte framåt. Ibland tror ja att de bara är våra kroppar som utvecklats, hjärnan glömde vi kvar där på stenåldern. För människor pratar hela tiden om industru, produktion, maskiner och utveckling.. när allt egentligen handlar om att hitta en partner (som helst ska va bra i sängen eller vara rik så man får skryta), bilda familj så fort som möjligt, skaffa bil och hus och leva gott.. Kosta va de kosta vill.. bevisligen..

Ditt pucko..

Laughs is just air trying to break free..

Hahahah är de int kul så säg xD




The word is out..

Grattis grattis grattis gumman, du kommer bli finaste Lucian. Kände på mej att du skulle vinna ;)

Bortglömd, bortglömd som fan. Jävligt sur känsla.. men de blir ju lätt så kanske, går inte samma linje, bor lite längre bort.. blir kanske så då. Men ja vet inte, kanske inte heller ens är nått bara ja som får PMSdamp och analyzerar sönder allti igen, pfft.. jobbit. Men sicken tur då att ja har Johnnymannen å lyssna på haha ;D Nämen allvarligt, skärp dej, hejn är jobbit. Du sa att du inte skulle göra som dom andra..

Å cafét ska stänga.. vars ska ja nu jobba ? vars ska vi nu hänga..  fyfan, känns bajs. Så nu behöver ja sällskap, nån att prata me för hejna känns skittråkigt, men du lägger bara på och säger ringer sen... jag fanns för dej, varför gör inte du de för mej ? You tell me..

" Right Now! Well it's finally time to face my fears
Gonna get the hell out of here and create
a fresher atmosphere
But the consequence is clear
There's a furnace set on high and a
yearning undefined
But it's time to turn the tide
Like You! Perseverence is a useless tool
Just a patron on a ship of fools feigning
interest in the cast and crew
While you've broken every single rule.. "




Somliga går med trasiga skor..

ORKA ORKA ORKA !! Allt bara fetpajjar hela tiden.. min telefon har gått sönder, mina hörlurar har gått sönder, mina jeans har gått sönder, min jacka tappar knappar, mina skor har gått sönder.. plus att de är så jävla kallt.. 20 minus idag.. KUL ! näääe.. fast har fått mina nya täckbralls ida NAJS ! oranga med lite svarta mönster på fickorna.. så de blir å köpa en svart jacka sen också.. inte dåligt inte dåligt ;)

Å scora 60p av 91p på vvs provet.. hur kung är inte jag !?! typ jättekung :D Jaja javet, de va int toppresultat men vafan.. för att va jag så är de bra faktiskt. Och till helgen är de luciavaka på jobbet å helögen efter de är de KÅBBAN OH YÄÄH ! Så trots att ja går me trasiga skor så har ja värsta skojjet å se fram emot.. Då blir de å mysa me Mangeboy Jojje Frajda å Erikagirl_91_sweetbearpigprutt :D

Och var typ me Öbba ikväll, hon är typ värsta mysig typ ! Jag typ älskar henne. För hon är typ min lilla bästis..

"Somliga går med trasiga skor, säg va beror de på ?" Jo de ska ja berätta.. de beror på converse är skitskor som går sönder hela tiden, men ack så underbart snygga och beroendeframkallande.. JAG ÄLSKAR MINA TRASIGA SKOR !

Det här var åren när jag sa JA till allt utan förbehåll..

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp, Jag har vart kär men där jag är finns inget hjärta att ge bort. Jag saknar ord. Jag saknar tankar dom jag har är gamla, Användna på mörka platser som jag hellre glömmer än har kvar. Nåt slags rekord är satt i att fly så långt bort från sig själv man kan, Härlig bloody Mary blev förfärlig när allt tog slut i en krasch, Där jag gick sönder å gav bort mig själv till andra bit för bit. När jag var klar fans inget kvar. Jag vände inåt o kom ut. Som nånting nytt nåt ljust jag hade velat visa upp för dig.Men du var färdig klar o vidare sa "tack men nej"..

Det här var åren när jag sa JA till allt utan förbehåll, Det ledde bara till problem som var långt bortom min kontroll. Linjen är tunn å alltid nära till allt som är grönt o grant. Rim å reson. Bot o bättring. Ge mig en chans till jag kan, I sena nätter efter fester tänker efter vad är sant, Klumpig ful o fumlig slog mig matt för att jag inte fatta att, Jag aldrig kommer att förstå nånting livet bara blir. Det skrämde andan ur mig sen gömde jag mig i ytterfil, Din nya kille är smart o pratar fort med svåra ord om allt han gjort. Jag muckar gräl med allt det där jag också vill men inte törs, Först efteråt blir saker klara varför ska det vara så. Om några år kan vi springa på varandra o säga så illa kan det gå..
Aldrig rätt tid. Aldrig rätt plats. Det kommer aldrig finnas nåt som heter rätt tid rätt plats
Jag ser tillbaks på mörka moln som heter ånger sorg o skam. Dom kanske krossar mig en dag men till dess var det jag som vann..                              - Markus Krunegård

Bore me out..

haha hade lite tråkigt på jobbet.. Men hopp och hej nu ska ja se film  och plocka ur diskmaskinen och göra nytt kaffe ^^ Ha de sämst.

(btw så tappa ja bort min telefon idag, men hitta den så den är inte borttappad länge ^^)

Mitt blev:


M. Kanske inte så jätte smart.
Ä. smått Autistisk
R. Populär bland alla.
T. Omtänksam och bryr dig.
A. Gillar att dricka/festa!

L. Alla älskar dig!
U. Kingen på att bara tare lungt.
N. Du kan behålla hemligheter.
D. Gillar att dansa loss!
M. Kanske inte så jätte smart.
A. Gillar att dricka/festa!
R. Populär bland alla.
K. Vild och galen!

Vad blir ditt namn?

A. Gillar att dricka/festa!
B. Alla vill ha dig!
C. Riktigt barnslig.
D. Gillar att dansa loss!
E. Oh, jättebra kyssare.
F. Bra personlighet och utseende.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Sådär kyssare.
I. Helt underbar i sängen!
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig!
M. Kanske inte så jätte smart.
N. Du kan behålla hemligheter.
O. As sexig, grr.
P. Helt GALEN!
Q. Ful.
R. Populär bland alla.
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam och bryr dig.
U. Kingen på att bara tare lungt.
V. Bästa kyssaren som finns.
W. Tänker sig inte för eller nåt, sjuk i huvudet.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.
Z. Alltid redo!
Å. Smått schizofren
Ä. smått Autistisk
Ö. Smått fall av ADHD

Glad midsommar..

Nu är det jul igen, i både slott och koj,
Ja, Över hela landet drar en kollektiv nojade,
Det pyntas, sjungs och skickas fåniga kort,
Å, jesus se nu vad du har gjort,
För om du inte blivit född hade vi sluppit en högtid med,
tomtar, lutfisk å kvalmig glögg,
Vid nån risig gran,
Och som ackompanjemang,
Får man överdoser utav bjällerklang,
Och när dom återigen rullar Kalle Ankas spratt,
till mer gråt än skratt,
Ja då vet man att:

Nu är det jul igen

Man menar ju att julen den är till för dom små,
Vid fem hade dom väckt en,
Och vid tolv kom hela släkten,
Min morfar och min faster och hennes man med andedräkten,
Dom tvinga en till dans,
Och en massa annat trams,
Sen gräla dem om vikten av att, Hålla sams,

Visst är julen hell,
Men jag står ändå leende,
Och skrattar och bryter,
Och sinnesjukt beteende,
För här finns inte plats för nån variation,
Trots att tomten och oss andra borde gå i pension..




Ja ursh.. dessa tider kväver mej. ORKA !

RSS 2.0