You take my by the heart when you take me by the hand..

Fredag:
Har kommit hem från en helg full av röj.. Var på barents konferansen med jobbet. Skitkul, kan inte fatta att ja hade tänkt hoppa av :P stupid jag. Anyway så började allt me att vi for till hotellet (Furuborg) kl 11 på fredan och checkade in, jag å Jullan som i ett rum å Linda i de andra. Så sen käka vi lunch me föreläsarna innan vi alla samlades för att lyssna i 6 timmar på olika föreläsningar. Barents är en internationell konferans, så ryssland, danmark, finland och sverige var där. Skithärliga människor, och jätte bra föreläsningar. Men sen på Kvällen på fredan så vart de fest, vi förfesta i storsviten på hotellet tsms me allihopa, sen drog vi vidare till Polstjärnan och fortsatte där.

vi satt och spelade Sanning och Konsekvens med ryssarna, så Valentin (ryss) som kund jättebra engelska fick sitta och översätta :D Stog sen och sncakde me några ryssar, och dom försökte att säga ett svenskt ord till mej, men jag fatta inte alls va dom sa. När de efter ett tag kom upp för mej att de va Fitta dom sa så börja dom skratta, sa bara Big no så får man inte säga haha ;D Sen när vi kom tillbaka till hotellet så la vi oss för att orka upp på skolan dan efter, det var Öppet hus för 9orna. Så vaknade lite seg och slö och käka hotellfrukost MUMS ! :D

Lördag:
Var då som sagt på skolan och fick sen skuss av Johan tillbaka till hotellet och smög in till föreläsningen. Vi delades upp i grupper och fick disskutera om lite vad vi tycker om fortsatta barent om 10 år. Vår grupp var väl inte den piggaste och mest seriösa så våra förslag blev tex. Space-Pride.. så vi tänkte att om vi slang bensin från ryssland och fyller hela furuborgs hotell så har vi ju så vi kan ha en Pridefestival på typ saturnus om 10 år :D woho !

Sen gick vi och käkade på Doktors villan, julbord :D käka massa lax och räkor. Mumsigt värre. Och efterrätten var lite kulig, typ ett bord me godis och frukt haha, så tog lite skumtomtar och én mandarin, var inte direkt på ett käka massa mat och slisk humör. Efter de gick vi och gjord oss klara för en till utekväll. Denna kväll vart spenderad (efter förfest med champange och cider i lyx sviten) på kårhuset, där de var dragshow och öppen bar. Asskojjit, fast vart lite mycke på slutet så tjurade ihop lite men men skojj var de ändå :D

Rfsl for the win ! Inga fester är roligare än tsms me oss ;)

" No more speed, I'm almost there
Gotta keep cool now, gotta take care
Last car to pass, here I go
And the line of cars drove down real slow
And the radio played that forgotten song
Brenda Lee's comin' on strong
And the newsman sang his same song
Oh one more radar lover gone
When I get lonely and I'm sure I've had enough
He sends his comfort comin' in from above.. "

You bringin all the good things out in me..

Fick värsta nerslaget ikväll, blev helt yr, tappade känseln i fingrarna och hjärtat slog jättesnabbt.. skitläskigt var de.. plus att ja fick svårt å andas. Men jag överlevde,som alltid. Im superwoman ! typ.

Hur ska ja kunna förklara min kärlek till dej ? Du är den bästa som finns, är så glad att vi har hittat tillbaka till varandra. Du får mej och känna mej lite stadigare.. ute på lite hal is men ändå stadig.
För jag är inte van, jag är inte van att ha en annan människa att luta mej mot. Jag är inte van att ha nån som alltid finns där och bara är helt underbar (förutom mina älskade vänner såklart, ni är dom bästa. slår allt, finns alltid där att spackla när en spricka i muren kommer). För jag har förlorat så många fina vänner, eller förlorat och förlorat.. vi har väl växt ifrån varandra på nått konstigt sätt. För att man verkligen trodde skulle finnas kvar tillslutet finns en dag inte där längre. Just därför har jag så svårt att tro att nått nånsin kommer hålla livet ut. Jag vill inte säga att dom jag har nu kommer alltid finnas där, men de tror jag ändå. För även om man kanske har glidit ifrån varandra nångång sådär omsänder så har man alltid hittat tillbaka ,och  man upptäcker att dendär kärleken som bara vänner kan ha alltid funnits där. Tillsammans sår vi ett träd, våra grenar sprider sej åt alla håll hela tiden, från varandra, mot varandra.. de spelar ingen roll. För stammen är ändå alltid vi, och den kan aldrig gro isär.

Kärlek ? En kär lek.. Ettan förlorar tvåan vann. Jag  vet att jag är tvåan isåfall, för jag har vunnit. Därför säger ja dom där förbannade orden som är så svåra för mej annars, ta år dej hjärtat. För Jag älskar dej.


" Livin' easy, lovin' free, season ticket, on a one - way ride
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride
Don't need reason, don't need rhyme
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too

No stop signs, speed limit, nobody's gonna slow me down
Like a wheel, gonna spin it. nobody's gonna mess me around
Hey Satan, payin' my dues, playin' in a rockin' band
Hey Mama, look at me, I'm on my way to the promised land.. "



(Sluta kolla upp mej, to late to apologize, this ship has saild)



             

Im the best pal that you boys ever had..

I pray that God will give me courage
To carry on til we meet again
It's hard to know she's gone forever
They're carrying her home on the evening train...



They carrin' her home.. on the evening train.

Har fått tillbaka min dator nu, fungerande och fräsh. Givetvis funkade den itne samma dag som ja fick hem den, men  se är de ju alltid. alltid nått som kaxar. Men sen kom anders och kolla på den och fixade allt, har även fått ett nytt tangentbord (som om de är massa stav fel å skit så är de föratt ja int har vant mej än vid de nya ) så nu har mitt modifierade vackra gamla tangenbord åkt i korgen.

Har en konstig känsla i magen, är ensam hemma och de är mörkt  ute. Jag sitter i mitt rum och lyssnar på the one and only Cash och har en myslampa tänd i fönstret.. och jag vet inte hur man ska förklara känslan. Som en blandning av trivsel och värme men samtidigt dendär lilla känslan av att nått inte är som de brukar fast samtidigt allt är precis som de alltid varit. Kanske är de som är grejen, att allt är som vanligt igen.. tristess ? Jag vet inte, om ja stänger av musiken är allt så tyst..

Är facinerad, förundrad kanske.. nä facinerad är rätt ord, av människan. Inte anatomin eller så utan bara människan i största allmänhet. Som tex en klass. Hur man sätts samman pga av ett val och tvingas leva med varandra i tre år, tvingas bli vänner. Och att man trivs med det, att man tycker om att bli vänner med sånna som man aldrig annars hade stött på. Och när man tex går i korridoren, varför hälsar man bar på vissa? varför hälsar man inte på alla ? alla är vi ju männikor.. så varför kan mna inte då hälsa på hälsa på alla som om de vore en bekant när man kan hata en främling pga nått man hört nån annan säga ? Det är en tänkare, jag förstår inte människan.. hur den kan klara av att prata, gå och leva på ett visst sätt.. varför just så ? Varför är människan som den är ? Människan är ju ett pågående projekt som aldrig tar slut.. hur kan man bli kär i vissa och inte andra ? och varför blir man de ? vad är de ? Mänskligheten är bara en stor fet fråga utan svar.. facinerande..

" If you could read my mind, love,
What a tale my thoughts could tell.
Just like an old time movie,
'Bout a ghost from a wishin' well.
In a castle dark or a fortress strong,
With chains upon my feet.
You know that ghost is me.
And I will never be set free
As long as I'm a ghost that you can't see. "

               
 

Your a glowing star but right now you're on fire.

Jag vet inte vad eller hur ja ska skriva. Eller hur ja ska säga. Men jag vet att ja snart kommer få phsykbryt. Men jag älskar dej ska du veta, fina vänner ska man hålla fast vid. Och du är en fin vän. En av dom bästa ska du veta, men du måste tagga ner hjärtat. Så bli inte arg, för jag kan inte bara skita i heja heller. För de har ja prövat förr, att bara sopa de under mattan.. så jävla långt under mattan de går, jävlat under golvplankorna och ner i marken. Men de funkar inte i längden. För har tappat en bästa vän förr.. å tänker då fan inte låta de hända igen. Så nu är de upp till dej. Och jagvet att äen om de är jobbit att höra ibland att nån påpekar sina brister så blir de ändå bättre i slutändan. för allihopa, thats what friends are for.

There are moment when I dont know if its real, or if anybody feels the way I feel.
I need insperation... not just another negotiation.

Puss å knull hjärtegull

I forgot to forget to forget..

8/11
ÅÅåh vilken seg dag.. eller ska ja kanske säga morron.. klockan är 16.00 å ja vakna för en halvtimmme sen :P
men har varit så trött hela veckan. Var ju i stlm i tisdags -ons. Och jobbade ju ånda till 24.00 + och vart hämtar 04.00 så
hann sova två timmar. Och sen blir de ju lite sova när man är borta sådär, eftersom vårt plan gick 7 på onsdan så..


11/11
Grattis märta, ännu ett inläg som börjas skriva typ tre dar innan de publiceras.. congratz. Men ja orkar fan inte.. Tappar lusten för allt lite då och då. Känner mej helt utslagen. Jag vet inte, allt känns bara jobbigt. Som att jag aldrig är ledig, bara massa krav och måsten hela tiden. För de går väl sådär halvers i skolan just nu, och min lärare är inte så glad på mej. Så skulle behöva fara bort ett tag, bort från allt typ. Men vafan he orn sä.

Har ju mina solstrålar som alltid lyser, finns inget bättre än dom <3



Jag älskar visst dej, jag har bara svårt att säga dom där tre orden. Är rädd för att dom ska bli nått man bara säger, vill int att dom ska tappa meningen. Men Jag älskar dej.



Jag är inte den som tror på fåglar i bur,
eller vingklippta dresserade djur.
Fast de flaxar både hökar och duvor i mitt bröst
när han står där i min tambur.

Jag är inte den som tror på ringar av guld,
monument eller löften från din mun.
Nä, javet att de kommer att göra så ont
det slår mej just i saligheten stund.

RSS 2.0