brings music to my ear..

No one's listening - Gogo dolls




Mean - Pink


Ho-ho-holiday..

Dedär me att man bara slappar loss på lovet är ju bullshit, flänger runt hela tiden så är ständigt trött haha, i måndags vart de fika på stan me frida, sen igår kuta ja efter en 3åring på skeppet och idag har ja å frida vart i lule å spenderat pengar.. Så lite sådär trött känner man sej, speciellt efter att somnat runt 2 varje natt och stigit upp runt 9. ooh im good ;D

Och angående skeppet så klagar ja inte, hade minst lika skojj som lilltjommen, att ta me en unge är ju bara lite av en ursäkt för att själv få leka i leklandet :D "Nämen oooj, måååste ja springa efter henne ner i bolllhavet.. va tråååkigt..not !" Skeppet får 5 av 5 toasters.

Så nu ska ja snart dra iväg på gymmet och pumpa lite, tror ja tar ett dubbelpass och tröttar ut mej lite extra för att sen ligga på soffan och göra absolut ingenting. Sweet !


Oh, we said some things that we can never take back
It's like a train wreck tryna hit the right track
We opened up the wine and we just let it breathe,
But we shoulda drank it down while it was still sweet..


Somliga går i trasiga skor..

Go kväller, vaknade i morse efter en låååång natts sömn å låg och funderade på vad ja skulle hitta på idag. Ringde iallafall Frida och drog en fika me henne på stan, sen kolla vi runt i lite affärer och jag av egen vilja (OMG HALLELUJA) föreslog att vi skulle kolla på skor.. Eftersom att mina älskade favoritskor (converse of course) har börjar ge vika, va är ja inne på ? 7 paret kanske..

Hittade då denna första sko och kärade ner mej direkt. Nu tänker alla att WHAT ?! Märta.. i klackar.. !! Å tänk att så är de, tänkte att vore kul och ha några egna klackar för utgångar och liknande, istället för att låna morskis hela tiden. Kärade som sagt ner mej i dom första me nitarna, kärade ner mej i ett par 600kroners skor.. Jag vill så gärna ha dessa, ruskigt snygga. Satt iaf och dreglade lite över dom på hemsidan nu och hitta dessa andra fräcka skor också, en hunka billigare men ack va fagra dom första var :D Får väl se om de blir ett inköp eller om ja kollar lite i luleå på onsdag först.. 

  


Say hello to hesitence..

Hum.. en kort resumee av helgens bravader får väl bli.. jah.. tre ord chaffis dans glädje.

Har upptäckt att jag inte kan dansa "men följ bara musiken, känn rytmen bla bla bla.." de är int så jäkla lätt ! Att dansa me gammla gubbs som dansa innan ja ens fanns i päronens tankar, då är de int så lätt att ta ikapp på 20sec. Men trots detta så vart de en och en annan sväng om under älghippan i lördags.

Lördagen började då såsom att Älsklingen och jag vaknade, käkade och drog till fjörn för födelsedagsfirande och smörgåstårta (dvs mer käk). Sen bar de av till Zackemannen och Amanda, boysen drog till älghippan (där matsedeln löd något sånt här Rätt: Älg Innehåller: Död älg. ) anyway så drog ja me Amanda till Nybba som äntligen fyllt 18 bast och surrade lite där me folk, men burna iväg efter ett tag och snurrade lite i stan, Amanda fick en liten sightseing i pite stad, innan vi drog till grabbsen som var på topphumör. Där vart de som sagt dans innan våra slagna hjältar ville hemåt. Där har vi de, en kort kort resume av helgen. Inget ordbajseri här, de har ja int lust för. Tjing.

Oro, en krypande känsla som kommer och går. Avsaknaden av ett litet ord, en liten rörelse kan ersättas av denna ångest. You tell me, what up ?

Full of broken thoughts, I cannot repair..

Skrivet, raderat, skrivet, raderat igen.. hur ska man uttrycka en känsla som int går att känna ? hur ska man skriva ner en tanke som man inte ens kan tänka ? hur ska man fånga dom där orden som int går att uttala ? Hur ska man förklara när man inte ens vet själv ?

De är ingen ide att ha förväntingar, att ha förhoppningar, längtan. När man vet att demesta ändå går i stupet, särskilt när de är nått viktigt, då kan de självklart inte gå som man vill. De dagliga kaxet som energis elever brukar uttycka sig. Varför gå och låtsas att allt är frid och fröjd när de verkligen inte är de, varför gömma tårar när man egentligen borde låta alla se dom och låta sig omfamnas av värme och kärlek. Men vad ska de ge när den man mest vill krama inte är här ? När den enda som kan göra allt bättre är miltals bort ?

De är inte så att jag skyller nått eller liknande på nån, de enda jag säger att när man som mest behöver lite pojkvänlove så finns de inte inom räckhåll.

Varför ska man gå omkring och låtsas vara glad när man inte är de ? Varför kan man inte bara ställa sig under träder på torget och skrika Trösta mej, betala min skuld på hemmakväll och hyr mej en film ! Nej, man istället ska man bara suck it up.

Jag har inte sovit ordentligt på hela veckan, jag som sover så mycke annars kan inte sova. Jag vill inte sova,jag vill inte vakna. Jag vill sitta här i min fotölj och göra löjliga quizez på facebook, fördriva tiden och slippa tänka på morgondagen. Fast samtidigt så vill jag ha imorrn mer än nånsin, då kommer ju sugarlove hem.

ursh nu ger ja fan idehär, jag driver mej själv till deprisson.  


LK tjänar mer och mer..

aaaaargh.. ja vet int va ja ska skriva, eller ja vet precis va ja vill skriva men hittar inga ord för de. Hittar inga ord för att förklara gruvan, den grå, hemska, fula gruvfan.

Älsklingen är ju som tidigare skrivet borta och jobbar, saknar ja honom ? JA ! Han är visserligen int (vad ja har förstått) nere i gruvan för tillfället men ändå, bara veta att vilken dag som helst ska han ner i the hole of hell. Ursh, känns otryggt.. Sen också när han berättar om sprängningarna och om hur marken skakar, gör int saken bättre. Var int såhär orolig förr, men då var de int lika detaljerat berättat heller tror ja. KOM HEM ÄLSKLING !

" Man försöker ge en bild att säkerheten är primär,
men när facket börjar morra då går åsikter isär.
Och man ska förstärka berget, eller låta tiden gå
en nollvision bland olycksfall är mycket svår att nå.. "

BUHU !!



Ja älskling, far ner i gruvan du. Känns tryggt och säkert..
Ja förstår dom som grinar !

We are the world..

Denna är så fruktansvärt grym, å när Brucan tar i får man rysningar av behag och pirr i kroppen, ursh va han är sexig ! Och man vill bara se och nypa i kinden på Cindy när hon hoppande pressar fram sina toner, sen alla dom andra som man bara känner värmen från.

Man tänker ju ibland att kändisar ska va så själviska och fjantiga men här gick alla pengar från singeln oavkortat till de svältande i etiopien, hur osjälviskt och omtänksamt är de inte, godhet ända ut i fingertopparna helt awesome, och med tanke på att singeln sålde 80 000 dollar (ca 640 000 svenska pengar) bara första veckan så vart de nog en fin slant. Dock tror många att detta var en låt av Mikael Jacksson men faktiskt så var Lionel Richie och Steve Wonder me och skrev den också, FAKTISKT !

..men Bruce är hetast av alla, och när man hör hans underbara hesa röst får man (jag) skälvan...






Something like that..

Då var de söndag igen, älsklingen for till gällivare igen, bilen stannade igen, jag såg walk the line igen.. Same same but so diffrent.

De har vart en tuff helg, och Älsklingen har funnit där mer än nånsin förr, och de värmer så otroligt. hoho nu menar ja ju int att han int funnit förr, för de har han, alltid.. dedär lät grymt konstigt. Mena bara att.. ja vet inte, men jag älskar han för att han håller om mej, försöker få mej på bra humör, tröstar och bryr sej. En riktig ängel är vad han är. Puss Magnus, puss på dej !

Har som sagt vart en tuff helg, många tankar har snurrat i huvudet och ordet har bara stocknat i halsen. Men allt ordnar sej. Har kännt mej som ett vandrande lik och säkert sett ut som ett också, på kvällarna har luften gått ur kroppen och alla krafter har bara rämnat. Och då finns de ingen bättre tröst än att ligga i famnen på Älsklingen.

Älskade älskade Malin, de finns få som du. Tur att du alltid bara finns ett telefonsamtal bort. Tur att vi är så lika, vad skulle ja göra utan dej. Du är defenitivt polstjärnan på min himmel.

 


Facebook..

Sj_apa_profile

Blev du en sjöapa? Det är absolut det tuffaste man kan bli! Sjöaporna är överallt hela tiden! Dom vill alltid vara i centrum och om en sjöapa ska komma fram någonstan så går han RAKT FRAM! inget kan komma i hans väg! inte ens en get För då klättrar han bara över geten! Sjöapan har jämt och ständigt sluga ögon. Och litar inte på någon! Sjöapor kan vara svåra att lita på, eftersom dom jämt är så misstänksamma! Och dom har helt enkelt inte tid med vänner! Dom ska alltid ut på äventyr!

Haha tyckte de va lite kul ;D


Sweety pie..

Hahahahahah så fruktansvärt urgullig !!!!


There's a long way to the top, in you wanna Rock n' Roll..

Det är kul när man återupptäcket gammal musikman lyssna mycket på förr. Sån musik som lixom har glidit undet mattan lite, tex. HIM, Nationalteatern, Judas Priest, Zeppelin.. ja sånt som alltid snurrade i hörlurarna för nått år sen, dom där asgrymma bandet som bara är hur bäst som helst men blivit tillfälligt ersatta me moderniseringar. Men sen när man lyssnar på dom igen så ryser man bara av välbehag. Tänker skiva ner lite av dessa totally awesome band som alla bara borde älska.

Ramones, Zeppelin, Black sabbath, Motörhead, Jimi Hendrix, The who, Van halen, Nirvana, Sex pistols, The knack, The clash, Volbeat, Dire straits, Thåström, The sounds, ACDC, Aerosmith, Bruce spingsteen, Danko Jones, Imperiet, Judas Preist, HIM, National Teatern, 69 eyes, Kizz, Winnberbäck, Metallica, Offspring, Tom petty och många måånga fler.. ååååh underbara musik !!

Rockmusik, rock, är en av den moderna tidens viktigaste musikaliska och kulturella rörelser. Den uppkom i mitten av 1900-talet och omfattar idag ett närmast oändligt spann av musikgenrer, ofta förknippade med olika tidsepoker och kulturella identiteter i form av mode, film, litteratur, konst med mera.

  

Åsså får vi inte glömma vår lilla sidekick, dampbarnet Bam <3


Cuckoon's nest..

Gökboet kan ju vara en av tidernas bästa filmer, den som int har sett den har begått ett stort misstag. Handlar då om så mycke mer, enligt mej, än bara själva handlingen. Handlar även om hur phsykenheterna såg ut back in the days. Hur patienterna behandlades och "straffades" för olydnad. Jag får nästan tårar i ögonen när ja ser de, hur dom utsattes för shocktreatment och hur personalen behandlade som som småbarn, som phsykon. Oket visst, dom var väl i phsykisk okondition men dom ska ju ändå behandlas som människor.. 

Två av mina favoritscener, dock den andra är int riktigt den ja sökte efter utan den ja villa ha var den där Chief fattar basket och faktiskt hjälper till att spela, den scenen är truly awesome. Man börjar le bara man ser den.. Höj dock ljudet på andra klippet, sjukt låg ljudvolym på klippet.



 


So long fellas..

what up !?

de ska ja berätta, nu ska ja sova som normala människor ska göra vid denna tid. Sen imorrn ska ja till vårdcentralen och sen träna å sen kommer DARLING hem !! :D

å snart är de Halloween, kan de blir bättre ?!?!?!? :D:D:D

Orka rubrik..

Haft en riktigt bra helg i helgen faktiskt, har kännt mej lite låg hela veckan men lördagens var riktigt rolig. Iallafall så har ja som haft en lite halvkass vecka, dels är ju Älsklingen inte hemma och sen allt dedär me bilen och lite pms imellan åt. Så veckan har väl vart som den vart.. så ber om ursäkt för eventuella sympatidepressioner haha ;D

Iallafall så satt ja å Älsklingen hos Simon hela fredagkväll (efter att ha käkat på Furu, de sög) och efter att pojkarna dragit i sej lite vin och öl så började disskutionen om samhällets svårigheter och livets mening. You know. Satt där i mitter och bara lyssnade samt tittade på en livespelning av HIM. Disskutionerna vart ruskigt djupa där efter ett tag å då gav ja upp och ville hem.. livets mening har en helt annan mening när man är nykter, get my piont ?

Sen lördagen.. drog till PiteåTown (ish..) me Jonsson en sväng och kirrade nå nya bralls och liknande, sen bestämde vi för att gå ut på kvällen. Så käka midda me JohanFrida å Älsklingen på kvällen och och sen drog vi ut hela högen, inte bara vi då utan självklart resten av gänget också.. Träffade sjuk mycke folk ute, och tydligen massa människor som kände maj fast ja int dom.. hmm.. aja, skojj iaf.

Nu återgå till svetsen. So long suckers.. 

Love peace and understanding.. bullshit.

Om man säger såhär, vars är världen påväg ? Samhället idag består enbart av prestationer, allt handlar om att prestera, lyckas och få makt. Makt inom arbetet, makt i ett förhållande och denna otroliga makt över sig själv. Allt handlar om att ha kontroll, ens största fiende är ju ändå sig själv. Och då återstår den stora fråga, är de värt de ? Är de värt att kämpa en oändlig kamp om nått som man ändå aldrig kommer vinna ? Man kommer ändå stå där i slutet och känner Ja kanske.. men ja kunde ha gjort bättre. Och då kommer den stora besvikelsen, sanningen om misslyckanden.

Men om man tänker åt andra håller då, om man tänker sej att man ska sluta kämpa, sluta prestera för att skita i makten.. va är man då ? Ingenting. Och om, observera OM man skulle känna en uns av lycka, ett litet steg innanför vinnarcirkeln, ja då vet man ju att de är ett stort fett misslyckande för någon annan. Ta tex ett jobb, om jag är bäst så är nån annan sämst, och där spelar den där stora makten in igen. Den enes lycka är den andres misär. Och hur kul är de på en skala ? Ettan förlora tvåan vann som man brukar säga.

Jag vill kunna förlora, jag vill kunna vinna, jag vill kunna göra som fan ja vill.. utan att de ska krakelera för någon annan eller mitt egna framtida jag. Jag vill inte känna den där stressen över att måsta kämpa, prestera, vinna. Jag vill kunna luta mig tillbaka och bara känna lugnet. Men de gör man aldrig, spelar ingen roll hur avslappnad man är.. stressen finns ändå alltid där.

Just pågrund av detta tror jag att världen är som den är, för tänkt på hur mycke de sociala samhället påverkas av detta. Om prestationer, makt och vinst inte fanns skulle de inte finnas krig, misär och våld. Tänkt så otrolligt mycke bättre världen skulle varam livet skulle vara.. för alla. Make love not war.


Poetry..

håller på me Romantiken, Neutralismen och Realismen på svenskan nu, eller asså int precis nu.. men den här tiden typ :P Då ska vi iaf skiva dikter å sån skit, de fanns lite roliga dikter i en bok där..

Jag hoppas att du inte alls har de bra
jag hoppas att du ligger vaken som jag.
Och känner dej lustig glad och rörd
yr och änglig och mycket störd.

Och rätt som de är så får du brått
att lägga dej rätt för att somna gott.
Jag hoppas de dröjer en liten stund
Jag hoppas du inte får en blund..
- Haha hur härlig va int denna xD
---------

Jag köpte min kärlek för pengar
för mej fanns ej annat få.
Sjung vacker i skorrande strängar
sjung vacker om kärlek ändå.

Den drömmen som alltid besannats
som dröm vore den vacker att få.
För den som ur Eden förbannats
är Eden ett Eden ändå.
- klingar fint när man läser den
---------

Se mej alltid för den jag är
Lova att alltid hålla mej kär

Trots att ja ofta kan göra fel
Så ska du veta att de är bara en del

En del av de fina som du och jag har
En del av den kärlek som alltid finns kvar

Lova att alltid hålla mej kär
Lova att alltid stanna här.
- Av meej ^^

help me..

.. sen som fortsättning på den fruktansvärt dåliga dag så ringer kära morbror, verkstan hade hört av sej och dom hade int hittat nå fel, för sjävklart hade skithögen startat när dom skulle börja me den. Så felet kvarstår fortfarande utan att nån vet va de är.. Känns fett hopplöst, började nästan grina. För ja vet int va ja ska göra.. känns bara så fruktansvärt jobbigt..

P-suckers from hell.. Samhällets avskum.

Ursh kände på mej i morse att detta va ingen bra dag, en sån där dag som även om man hade satt sej i ett tomt rum på en stol så hade nått jävulskap hänt. Joda de hände..

Macke kom inspringandes efter lunchen och ropa "Satan, ja har fått p-böter" alla vi som hade parkerat vid Energi kutade ut till våra bilar, joda nog hade Samhällets avskum vart där och satt en lapp. 250kr i böter för "felparkering". Felparkering my ass !! säger ja då bara, jävla idioter. De finns inga parkeringar utanför energi, eller de finns plats men inga rutor. Jaja har vi tänkt, vi står int ivägen för nån eller nå.. och lärarn på Energi står ju där osv.. Men nej neeej inte ska de går för sej.

Och nu tänker vissa "ha ha skyll dej själv ! stå på P-däcket" Jamen då är ju grejen att där uppe på däcket får man inbrott/slangning/parkeringsbuckor. Vem ska betala för dom ? skolan ? kommun ? P-lisidioterna ? Nädå, de ska vi stå för själva.. vars ligger logiken ? De står ju mellan att antingen få böter eller inbrott. Hmm.. va ska man välja. Jag å Majk gick iaf till syo-rummen för att fråga vem som ringer p-fjollorna men nä int fan var de nån där. Så vi gick till rektorn men han är då minst lika dum i huvudet. "jah jag parkerar då alltid på p-däcket å int har ja haft nå inbrott" Nämen din jävla idiot du parkerar INNE I däcket, där 1. alla vet att lärarna parkerar 2. de är grindar.

Vem fan vill vara P-lisa ? dom måste ju hata mänskligheten, nått fel måste de ju vara på dom. Och int fan är dom trevliga heller, har nån nånsin träffat en trevlig P-lisa ? Nä. Känner nån en P-lisa ? Nä, för dom kan fan int ha nå vänner. Dom är dom där feta gubbarna som vart nekad en dejt på studentbalen och därför hatar alla, och klimakteriekärringarna som tror dom vet bättre än alla andra. Och hur ofta ser man en sån där missanpassad jävel sätta en lapp ? typ aldrig, som sitter väl i buskarna och väntar på att bilägarn ska gå för att sen kuta dit och sätta en lapp. och sen springa undan med hjärtat i halsgropen och adrenalinet rusandes genom kroppen "SHIT vilket rus, mohahahhahahah".

Egentligen är summan av bötern int så farlig, de är bara principen och att dom int kan bete sej. Vi ringde till nån snubbe som satt lappen, men int fan lyssna han. Men vadååå han har väl en given plats tillsammans me dom andra P-pulvrena så varför ska han bry sej. Samma me rektorn, han har ju också given plats så varför ska han bry sej. Samma me kommunfjollan som ringer dit P-puckona, han har väl en egen ruta me motorvärmare så varför ska han bry sej. Dumfucks.

Borde sätta dit en skyld "P-lisa Förbjuden" så när vi får böter skickar vi böter till dom för att dom existerar.


Horror momento..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !! De vart tjorvit nu, int alls som ja hade tänkt mej >.< Hoppas skatten kommer snart så ja får den betald och klar..


I will hold you up ..

..Cuz for us there is no end, All you gotta do is have a little Faith in me.
When your secret heart, Cannot speak so easily, Come here darlin
From a whisper start..To have a little faith in me.


Fight the break of dawn..

Remember my name ! Im gonna live forever, Im gonna learn how to fly (high), I feel it coming togehter, People gonna see me and pray..

Vaknade me en ruskig träningsvärk imorse, shit asså.. int kännt sån värk på lääänge.. Men är nog som ja sa till Öbbsan, Att när man tränar som man alltid gör, typ regelbundet så vänjer sej musklerna lite så man får int den där outhärdliga härliga muskelvärken.. men sen när man går på ett pass man int gjort förr och använder muskler man int trodde fanns så jäklar ! Haha, de är som en pinande härlighet, vi var iaf på Afropower dans. Har vart grymt skeptiskt mot detta eftersom de låter lite halvkonstigt men de va jäkligt skojjit ! :D Nått att rekomendera.

Som tidigare nämt så jävlas min bild lite me mej och joda, visst skulle den göra de Måndag morron 08.00 också, jajjemän. Då funderade ja väldigt starkt på om The Allmighty har nått särsklit mot mej ( nej ja är int jesusälskare så the allmighty får va nån annan.. typ Johnny eller nån annan gud ) men sen så prata ja me Morbror och skulle få lämna in The rolling pile of poo på en verksta, så då vart ja lite gladare.. man de brukar väl vara så att man försöker kompensera för sina synder.. Så tack Mr. Gud för att du ger mej liite hjälp iaf ^^

SnyggFrida hjälpte mej att bogsera Röda Faran of doom till verkstan idag, efter lite tjorv me spännband ( som inte alls håller för att bogsera en 190e ) och bilkontroll så kom vi oss iväg. Var lite små läbbigt i nerförs och rondeller, och folk skrattade faktiskt åt oss !?? Varför ? För att de (belive it or not) var två brudar som bogserade ? Hmm.. Ja vet då int. Men fram kom vi, efter att Frida sett döden i vitögat när en ung BMW-förare nästan kört på henne. Men nu är de nära att den går klockers igen, finns bara ett ord då.. AWSOME !

Nej du, vissa saker säger man inte.. Eller jo de gör man, men utan att försöka låta stolt.. Think about it.



It's gonna be legen..what for it..dairy !!

Innan ja skriver nått annat måste ja bara understryka " NEJ christoffer, Merca är inte skit. Min otur däremot är enbart skit, a huge pile of poo ! " haha ;D

Kom hem för några timmar sen efter att ha vart i Skeå me älsklingen, firat vår 1års dag ^^ Bodde på Quality City hotel statt. De va Awsome ! Supermysigt hotell och värsta rockbandet i puben på kvällen, iallafall såå när vi kom dit så slappa vi lite innan vi gav oss ut på stan, fikade köpte några öl och bara kolla läget. Sen drog vi tillbaka till hotellet och gick ner till relaxen för lite jacuzzi och mys. Dock blir man ganska fort less, de är ju som skönast i böran när man är lite kall och badet är vaaarm.. men sen blir de som Happ.. nudå ? Vi låg väl dar i 1½ timme innan vi drog tillbaka på rummet, gjorde oss klara och drack Champange. Hur romantiskt är inte de då ?! :D

Fick två superfina silverarmband av älsklingen, han är så fin ! Sen fick han en silverkedja av mej, nivet en sån där halskedja som killar blir så sexiga i haha ;D Iallafall så käka vi fin midda nere på hotellet senare me värsta vinet å grejer, snacka om vuxenpoäng hah ;) Look mommy, Im growing up ! Dock var vin ingen höjare för älsklingen, han tycker inte om de alls.. Senare i väntan på att bandet ( Krutov, brukar även spela i kåbban ) skulle börja spela, chilla vi lite på rummet, och efter att ha badat länge och varm samt druckig öl, champange och vin och blivit sådär lite varm i kroppen och seg knoppen ( åh nej, hur töntigt lät int dedär då >.< ) så power nap'a båda två, shit man kan ju tro att vi är 50+ och måste vila efter middan.. Sen var de full rulle igen, superhärlig kväll :D

Sen vaknade vi ju till de bästa me hoteller, HOTELLFRULLE :D Mumma ! De vart äggröra, fruka, bär och yougurt. Ändå sweet de skulle va me sån fulle varje morron :D


+ Att ja kan tillägga att i helgen har ja haft både klackar och kjol.. omg A SENSATION !!





RSS 2.0