You can say what you want..

Tycker sverige hela tiden tjatar om hur frispråkig man får va här och vilka rättigheter man har och bla bla bla. Men inte fan är de så.. Vad man än säger till vissa människor eller hur man är gör så är de fel, men allt handlar ju som tolkning. Man kan tolka allt hur man vill. Man kan tolka "Tjena, läget ?" som en sexinvit om man vill de, eller tolka en galen diskriminering som ironsikt och nästan kul. Handlar precis om hur man tolkar saker och ting, och vissa vill tydligen bara tolka allt som dåligt. Så dedär me frispråkighet är bara jävla bullshit.

Man blir som man umgås brukar man ju säga, och utan att säga förmycke så är de sant. Man gör som andra gör. Menar som tex. kommer man till en polare som ligger i soffan och gluttar tv så blir de att man själv gör de också, är man me nån som målar grafitti så blir de lätt själv att man gör de också. Visst finns de vissa människor som går emot, men oftast gör man som andra gör. Kanske dels för tristessen med att om man går emot så blir man ensam me att gå emot, de är alltid roligare å va två.. hur kassa sakerna än är.

Och på tal om tomtar och troll så dricker ja sjukt mycke vatten på jobbet, så har böjar dricka massa vatten hemma också vilket resulterar i att jag måste kissa hela tiden. Så springer nu, sen ska ja ta två päron och slå igång Family guy. Tjing !

Idiot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0