Please don't ignore me cause you know I adore you..

Har nu fått sommarlov och de är gooode skönt, känns dock knappt men vafan skitsamma..

Torsdag:
galet kul fest hemma hos mej. Började kvällen med klassen En1a och vi grillade och lejda oss. Fick se en helt nya sida av vissa, väldigt härligt. Två snapsar blir en drink, Två drinkar blir en grogg, tre groggar blir ett hopkok. Sånt fick vi veta den kvällen haha, Och även detta mysiga recept:

John och Flonks mördardrink:
* Mintu
* Pucko
* Mjölk
*Oboy

Majks Glassdrink:
* Choklasglass
* Mintu
* nån annan grej som är väligt viktig men som ja nu glömt bort..

Sedan kom massa andra folk, vet inte riktigt vilka som kom men kul var de iaf :D Och massa saker hände den kvällen, både dåliga och bra saker. Men slutade iaf med att ja stängde ner huset och begav mej mot stan i sällskap med Tommy Pelle Robin Erika Mia Niklas coh Carro. Frid och fröjd, jag och tommy sliter oss från gruppen och går å träffar David, som jag förövrigt hängde ihop med resten av kvällen. Kom hem nångång vid 3 - halv 4 och somnade jävlat så fort ja lagt huvudet på kudden.

Fredag:
Vaknar bakis som ett as och går upp och dricker vatten, vad ser ja ? ett jävla bombnedslag. Fyfasen va stökigt de var på gården och i köket. Kladd som fan på golvet och brukar och flaskor i drivor. Men absolut värt de ! Tog mej två timmar och 3 svarta plastsäckar innan förödelsen var borta. Fick lite hjälp av Joel och Flonk en stund, och hade fruktansvärt ont i magen av alla cider så de gjorde arbetet ännu jobbigare. Men sen vart de fint igen.. Men då upptäcker jag att min digitalkamera saknas, shit ! Söker efter den och märker att den finn inte i huset eller på gården, så ringer runt lite och hör om nån hittat den men nej, shit igen ! Känner ändå att folket som var hos mej var inte sånt folk som gör så, så kände mej inte föör orolig. Och så sant som de är sagt kommer Robin med min kamera, han kompis hade tagit fel. Så finemang min kamera är tillbaka YÄÄÄY !

La mej på soffan för att sova bort min bakishet och då ringde Malin (öberg) och fråga om vi skull hitt på nå, å jag sa RÄDDA MEJ FRÅN DETTA BAKISHELVETE, JA TACK ! Så jag dushade och malin kom å vi drog nermot badhusparken för att se Nordman. Kul som fan, han är otroligt bra asså ! Carola å Perelli släng er i väggen, nordman is the shit ! Rockar på där i badhusparken tillsammans med Frida å Fredde, sen for vi och hyrde en rulle (som givetvis sög !) och köpte liet karra. Mysigt slut på en jättefin kväll.

Lördag:
Fortfarande ont i magen sen torsdag men life goes on. Jocke ringde å väckte mej på morron å ville ha me mej på Dragrace och tänkte varför inte, så for dit me han å kolla på tuffa bilar me mycke speeeed ! Sen träffade ja gullungen Daniel, en vän som ja träffade i vintras i kåbban. Han hade kommit hit från ÖVERkalix (mycke viktigt med över, fäör de är ju ändå 7 mils skillnad ;D) för att se på lite dragrace och köra lite i cruisingen i stan på kvälln, så h'ngde ihop med han å hans polare hela kvällen, de vart en sväng till skellefteå crouising också, riktigt söt människa dedär. Så nu har ja nyss kommit hem och känner att ja kommer sakna min vän från överkalix, vem vet när vi ses igen. Puss på dej.

De gör ont men gå ändå, du kan alltid vända om.


       


RSS 2.0