Thanks again for being my friend and straighten out my life

Man brukar ju säga att man alltid har ett livslångt sökande efter sin livskamrat, att man oftast inte hittar den vid 18 års ålder.. eller ja snarare 17 år. Iallafall så skulle jag lätt kunna spendera resten av mitt liv med min Älskling, jag är inte nån som har så mycke tro på äktenskap, barn och hela familjeköret, men med honom vill ja skaffa barn, hus och volvo.. Gosh I wanna be a soccer mom.. Typ, visst har vi våra tvister om mycke och jag kan ha mina utbrott på hur han ibland säger emot mej eller lägger fram sina komentarer, men trots de så älskar ja honom mer än nånting annat. Han är mer än bara en underbar pojkvän, han är även min bästa vän.. nån som jag kan prata om precis allt med. Som kanske inte alltid visar att han förstår men jag vet ändå att han förstår. Nån som alltid finns där och är perfekt på de sättet bara han kan.

Jag tror inte på själsfränder, och de tror ja inte vi är heller.. men jag vet att trots våra olikheter så passa vi ihop. Vi är som jing och yang, mötet mellan två världar. Jag är inte perfekt, jag har också mina sidor, men trots dessa så finns han kvar hos mej och älskar mej för den jag är. Och för de älskar ja honom. Puss min älskling och tack för att du finns och bara är du <3

"Jag fattar inte.."
"Du behöver inte förstå allt.."
"Nej de är klart, ja har ju dej.."

KÖRKORT !!

Klarade äntligen uppkörningen idag, tredje gången gilt som man brukar säga ;D När ja gick till uppkörningen var ja int speciellt nervis egentligen, tänkte bara Ja kommer änddå kugga, så whatever..  Sen när ja såg att de va samma snubbe som sist när ja kugga tänkte ja bara Jaha.. nu kan ja lika gärna gå hem.. Satt mej iallafall i bilen och börja köra, prata lite för mej själv hela tiden, "Inga tåg där nej de va ju bra" och var totalt kolugn. Tror de va de ja vann på, att ja int stressa upp mej och var så nervis. Iallafall när vi kom tillbaka så sa han Ja märta, körning var helt godkänd. Vart helt chockad, och då började lillhjärte pumpa fort, pickpickpick typ. För då tänkte ja Shit, ja får köra bil nu.. själv.. omg !

Så när ja gick ur bilen kunde ja knappt hålla tillbaka ett litet skratt, ringde direkt till Henke och var överlycklig, velade mellan om ja skulle ringa till Älskligen eller om ja skulle fara till jobbet och överasska honom, men hanringde och då börja ja nästan gråta av lycka haha :D Iallafall skynda ja mej till Morskis jobb men int va hon där nej, för hon va på kurs.. Fuck ! ringde henne men utan resultat, ringde då mormor utan svar där heller.. Jahapp, här står man med körkort men utan bil.. faaaan ! Men mormor svara då tillslut och vart ungefär lika glad som ja och lovade att ja skulle få låna volvon, samtidgt ringer mamma i lycka eftersom hon förstog att ja hade klarat de och sa att ja även fick ta Houndyien, så där stog ja me två bilar helt plötsligt.. men de vart mammsens bil. Stack då ut till firman och pussa på Älskligen och sen snurra ngra varv i stan innan ja hämta upp hjärtevännen efter skolan och körde lite bil me henne.

Sen när Älsklingen hade slutat for vi en sväng till lule/storheden och käka och shoppa lite.. eller nja.. köpte en ny lady shaver och kolla på lite datorer.. men tror nog lönen får gå till en bil och tattoos istället.. min crapskitidiotburk här hemma får hänga med ett tag till..

Btw så far mami till USA på freda så då får ja ha bilen en heel vecka woho för mej va haha ;D + då att lönen slank ner på kontot idag.. inte en dålig dag inte. Shit asså ;D



 

Obehag och statliga hjälpmedel Part 2..

Uppdate från min polisanmälan, gubben ringde igen i lördags.. De löd väl ungefär nått sånt här.

J: hallå ?
G: Jo hej, det var ***** igen..
J: *suck* jaha..
G: Jo de är ju så att dom ringde från polisen i piteå.
J: Ja ? ja anmälde dej.
G: Jo precis, och ja tänkte att kunde du inte ta bort den anmälan ?
J: Nej.
G: Nähä, men kan du inte snälla ta bort den ?!
J: Nej.. för att du har ringt mej så många gånger, är dels grymt irriterande och sjukt obehagligt. Så nej, ja tänkte inte ta bort den. Du får bara helt enkelt sluta ringa mej så får ja se hur ja gör. Men fan om du ringer en gång till då ringer ja polisen igen. Ring aldrig mer !!
G: nej de ska ja inte, men kan du ta bort anmälan ?
J: Nej, ring för helvete aldrig mer till mej.
G: Nej, ursäkta de ska ja inte.
J: *klick*

Fan å, ja är inge å leka me haha ;D

Im a poet, dont you know it..

My thoughts go out to you, my Immortal Beloved.
I can live only wholly with you or not at all -
Be calm my life, my all. Only by calm consideration of
our existence can we achive our purpose to live together,
oh continue to love me, never misjudge the most faithful heart
or your beloved.
Ever Thine
Ever Mine
Ever Ours

- Ludwig Van Beethoven

A moment of steel a dryout house..

Ursh ja kräks snart på allt som har me stress, nervositet och alla annan jävla skit som man ska hinna me och göra. Man ska hinna städa, köra bil, klara körkortet, äta mat, sova, umgås, passa tider, gå i skola.. Ja ork int. Ja förstår inte när man ska hinna leva också ?! Jag är inte tragiskt, jag är stressad !

Klarar ja int uppkörningen nästa gång dräper ja mej, skulle blir så besviken. Jovisst är de att Gör om Gör rätt, men de känns karare bara som Gör om Gör fel.. för int fan blir de rätt iallafall. This sucks.

Cuttin' off the phone, leave me the fuck alone..

Im old !

hahahahahhaha kolla in denna hemsida xD Asskojj !! Du kan se hur du skulle sett ut på kort genom olika årstionden..

Yearbook Yourself

 

Obehag och statliga hjälpmedel..

Nu ska ja försöka förklara om detta hemliga jag skrivit om tidigare, det var så att i vintras fick ja samtal på samtal på samtal av en gubbe i luleå. Och det var inte så att jag pratade me honom varje gång han ringde, utan han ringde några signaler och la sen på, flera gånger dagligen. Tillslut hann jag svara en gång och då lös samtaler ungefär såhär

Jag: Vem är de ?
Gubbe: Jo de är *****.
J: Jaha ? Men vem är du ?
G: Ja jag är en trevlig kille som gillar bla bla bla (kommer int exakt ihåg) Vad gillar du ?
J: ööh.. jaha ? men vad vill du mej?
G: Jag vill ha nån mysig och trevlig att prata me..
J: Jaha.. men vars har du fått mitt nummer ?
G: hehe, ja jag har sparat de från nånstans..
J: eum.. hur gammal är du ?
G: Hehe joo, jag är ju.. hehe.. lite över 40, 40+ kan man ju säga.
J: *irriterat* jomen du ja är 17 så..
G: Ojoj, jaha.. då ska ja inte ringa nå mer.. *klick*

Så sen var de inte mer me de, men nu för kanske en månad sen så började han ringa igen, och som tidigare bara nog me signaler att man han få upp telefonen men inte svara, alltså bara en signal kanske.. Iallafall så kollade ja upp namnet på honom och jodå han var 40+, närmare sagt 56 bast. Grymt obehagligt, så ja ringde polisen och anmälde gubben. Och han fortsatte ringa lite då och då. Samtidigt ringde dom från polisen och bad mej komma in och lämna lite uppgifter så sagt och gjort. Fick berätta om allt och hur ja kände och när de startade osv osv och vi kom då fram till att han slutade ringa i vintras när ja va 17 men började nån vecka igen efter ja fyllt 18, coincident ?!

Iallafall så gick anmälan vidare och som skulle ringa upp gubben, och fanns de vidare bevis och tjosanhejsan så kunde han bli fälld för trakasserier vilket leder till böter och fängelse (!). Detta var i tisdags och gick och funderade idag hur de har gått, och när ja höll på å städa i läggan så ringer ett okänt nummer, när ja svara var de gubben.

G: *låter grymt nervös och skakis* Jo hej de var *****, jag tänkte bara be om ursäkt för jag vill inget illa men jag tycker det är bra med dom som gillar folk av samma kön och hjälper till med det och tänkte bara berätta att ja står för de och bla bla bla (uppfattade inte ens hälften)
J: Jaha ? men du har ju ringt flera gånger och int sagt nått bara lagt på och när ja ringt upp efter 2 sec så har du int svarat..
G: jo men ja har haft mycke på jobbet.
J: jamen du har tid att ringa mej 70000 gånger men inte att svara när ja ringer upp direkt efter du lagt på ?!
G: jo, altså jag ber om ursäkt och jag vill inget ont bara, det var nån annan flicka också, men jag ville bara få säga de. Känna att jag har sagt det och.. bla bla
J: Jaha, men DU har ringt flera gånger och bara lagt på.. *vägrar ge mej* och du ringde i vintras också och då sa du inget om nått sånt här..
G: jo asså, nej.. eum.. jag ber om ursäkt men jag.. bla bla..


Fattade knappt nått av de han sa för han lät grymt skakis och nervös, men det var nått om lika sexuallitet och nån annan tjej och han ville ha nått sagt.. ja vet inte.. fattade inte så mycke. Men känner mej fortfarande inte nöjd, för nu känns de nästan bara värre. Dels att han fortfarande har mitt nummer, nånting om sexualiteter osv.. ringer han igen så vet ja inte vad ja gör.Men nu är ja lite mosig i huvudet pga allt detta så ska fortsätta lite me städningen så kanske ja lugnar ner mej lite.. Vissa människor är tydligen bara helt puckade i hela huvudet.


Kvällsblogg...

Är ändå gode stolt över mej själv, idag har ja käkat både frulle, luch och midda + en banan. Woho för mej, kommer int ihåg sist ja gjorde de :D Mina dagar (mest arbetsdagar) brukar bestå av en macka på morron å typ tre bananer under dagen. Sen kanske kanske midda om ja ids göra nå. Men sen mina arbetskollegor började tjata på mej att ja måst blit bättre på å käka så tänkte ja Jo jävla nu ska ja.. Jodå, de gick.. idag. Får se om ja är lika duktig imorrn :)

Btw så har ja upptäckt en grop ja har på handen ! Typ mellan handledsbenet (?!) och själva handen. handen altså, om man trycker där blir de en grop som vägrar bli.. hum.. ogropig (?) igen. Skummt värre. Aja de var den tisdagen. Nu ska ja dejta kudden och vänta på min aldrig svikande vän John Blund. Tjing.

Hur vacker är inte denna bild ?!?!?!?!!!!
Syftar inte på tjejen, utan på omgivningen. De ser så himla mysigt ut, typ ett strandhus i L.A eller nå.




And a little forgiveness..

Hur najs va int denna design ?! FavvoMalin fixa den, helt grym vart den. Johnny på sidan, visserligen kanske int alla ser de, men han finns där ;)
Finns en sak ja vill skriva och berätta om, men tror int de är så smart att skriva de för då kan de bli trubbel. Men dom som känner mej vet va de handlar om, handar om obehag och ett statligt hjälpmedel.


Så eftersom att alla vart så grymt nyfikna nu (höhö) så ska ja berätta om att snart börjar skolan om och då blir de sista året i min skolgång, PANIK ! Yes sir, men kanske skönt ändå.. fast fan.. dom som säger att jobb är bättre än skolan är ju fetlurade, nog fan är skolan slapp och soft ändå.. har man ett shysst sommarjobb så man tjänar ihop en stadig summa så man klarar sej så är ju skolan soooft. Man får 1050guldpengar i månaden för att glida på statliga lokaler. Vad kan va fel me de ? Börja 10.00 och sluta 13.00.. Hur kan man egentligen klaga ? Få retas me små ettor och lärare, få umgås och lata på lektioner, få free käk och ändå få en utbildning.. Vad är the problem lixom ?

Kan ju lova att sommarn int vart ens en liten bit som planerad, va hände me Götet, utlandet, hemmafesterna, beachen och roadtripperna ? Jo de kan ja berätta, de ersattes av detta beryktade Jobbet. Jobbet som slet ut på en dagar i ända, Jobbet som sabbade dom så väl planerade sommarplanerna, Jobbet som trots gnäll och kroppssmärtor ändå rockade.. (säger ja nu, en dag före slut och 6 dar före löning) . Nä ja är int bitter, trots omställningar så har sommarn faktiskt vart grrreat !


Uppendi..

Lustigt när man upptäcker prylar som man ändå ser dagligen, sen upptäcker man helst plötsligt hur speciellt just den grejen är. Har ju som lyssnat på Pink sen ja va en liten flicka, men javet int.. har då missat vissa av hennes låtar tydligen. och shit får rysningar nu när ja lyssnar på hennes texter. Denna låt är underbar, om man lyssnar på texten och musiken och hennes underbara röst !!

Både ja å Morski vill fara å se henne i sthlm, hur coolt vore inte de.. MYCHE !! men de kostar, både tid och pengar.. jag har tid men morsan måst ju jobba.. jobba är onödigt !! Eller jah.. hehe.. måste ju iof jobba för att kunna finansiera ett Pinkkonsert.. Men ja har snart jobbat klart ! Woho för mej.. Buhu för dej mammsen ;)



Go away
Give me a chance to miss you
Say goodbye
It'll make me want to kiss you
I love you so
Much more when you're not here
Watchin all the bad shows
Drinking all of my beer

I don't believe Adam and Eve
Spent every goddamn day together
If you give me some room there will be room enough for two

Tonight
Leave me alone, I'm lonely
Alone, I'm lonely
I'm tired
Leave me alone, I'm lonely
Alone, I'm lonely tonight

I don't wanna wake up with another
But I don't wanna always wake up with you either
No you can't hop into my shower
All I ask for is one fuckin' hour
You taste so sweet
But I can't eat the same thing every day
Cuttin off the phone
Leave me the fuck alone
Tomorrow I'll be beggin' you to come home

Go away, Come back
Go away, Come back
Why can't I just have it both ways
Go away, Come back
Go away, Come back
I wish you knew the difference
Go away, Come back

Go away, Give me a chance to miss you
Say goodbye, It'll make me want to kiss you..
<3

Kvinnofolk..

Satt och tänkte idag på hur otroligt stor betydelse vänner har i ens liv. Och att dom finns av alla slag, de finns som man kan skämta me, dom man kan prata me allt om, dom som alltid finns där, dom som är lik en själv och dom som bara är.. Jag har väldigt väldigt mycke vänner, men när de väl gäller så ser man vilka vänner som står kvar. Här är sex av  mina vänner, dom som jag uppskrattar mest av alla. Dom som ja vet att ja kan ringa till om nått krisar.

Och vanligtvis så umgås ja hellre me grabbar, tycker nästan de är jobbigt att umgås me tjejer, alltid tjaffs å bla bla.. men dessa 6 små flickor är speciella. De måst in vara nå särskilt utan bara att dom är och är som dom är (haha) gör att dom är väldigt fina. Puss på er bejbs.

You've got a friend in me
If you've got troubles,I've got 'em too
There isn't anything I wouldn't do for you
We stick together and can see it through
Cause you've got a friend in me

Some other folks might be
A little bit smarter than I am
Bigger and stronger too
Maybe
But none of them will ever love you
The way I do, it's me and you..



ÄlsklingsMalin
 
 
GullisUllis


SnyggoLinda

 
Min Fru Erika

 
SnutteFrida

 
FavvoMia

Lördag.. Skitrubrik..

Fick skatteåterbäringen i förrgår så shoppade lite idag, dvs Tre tröjor.. en randig (no shit..), en svart som ja redan har men har börjat bli lite urtvättad, och en adidas tröja. Sen kom ja på att C har en likadan så va tvungen å kolla igenom mina bilder för å se om min verkligen va likadan som hans, inte rikgit likadan va den. Iallafall så kom ja över lite gamla bilder, kanska kul å  se hur man såg ut då !

Sista dan på jobbet på onsdag, tror ni ja längtar !?!?! Skönt  å komma tillbaka till skolan å slappa igen haha ;D



   





  


Pic session..

Olika frillor ja haft.. som ja hitta bilder på haha xD

 




Min vän, mitt hjärta, min framtid...

Jag älskar dej ska du veta. Trough rain wind and weather.. no matter what.

When I was, a younger girl
I hadn't a care
Foolin' around
Hittin' the town
Growin' my hair
You came along
And stole my heart
When you entered my life
Oh boy you got what it takes
Wanna make you my man

Since then I never look back
It's almost like living a dream
And oh I love you

You came along from far away
And found me here
I was playing around
Feeling down
Hiding my fear
You picked me up from off the floor
And gave me a smile
You said you're much too young,
Your life ain't begun
Let's walk for awhile

And as my head was spinning round
I gazed into your eyes
Oh I want you

And thank you boy for being my friend
And shining your light on my life
Cause oh I need you..



I Love You - Nine Days

Så nära får ingen gå..

Haha min uppdate som ja lovade i fredags att ja skulle göra i måndags vart väl lite väl liten.. snarare obefintlig. Men laddaa ner Absolute Rock Anthems 1 & 2 å denna låt fanns me, brings me back.. den är så fin, lyssna mycke på Kent i mina deppar dagar. Folk får säga vad dom vill, men Kent är bra !! Denna test är så fin också.. De är lustigt hur vissa texter etsar sej fast i skallen och sitter där.. Har kanske fått en liten knäpp i skallen..

Jag vill ha din ryggrad här
Fäst den i mig
Jag är alltid tryggast när
du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån...
en rörelse i ögonvrån..

Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå.
så nära får ingen gå...

Lägg dig ner precis
som du alltid gör.
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå...
så nära får ingen gå....

Kräm - Kent
För dom som har Spotify kan lyssna på låten här, för er omoderna losers som inte har de.. synd för er ! ;)

Freedom..

Nu är de fredag och klockan är 15.28. Alltså 32 minuter kvar till stängning. Sen är de helg.. i tre långa dagar. Sköönt, sen är de bara två veckor kvar av jobbet på Ahlsell, måste ju dock understryka att de är även bara två veckor kvar av de beryktatde sommar lovet. Kan man kalla de sommmarlov när man har vart ledig EN dag på hela sommarn ? När man dessutom jobbar 16timmar dagen innan.. nja ja vet inte.. Men som sagt nu är de fredag och ja ska hem och pussa på min älskling. Får se va helgen har att erbjuda. Tjing !




Risk för dålig uppdatering under helgen, eftersom att hjärtats dator är mongo. Men återkommer annars på måndag, Its a deal.

Call me a Hippie..

Jag har upptäckt att teknologin har börjat vara  min vän igen ! förr gick alla mina tekniska prylar sönder, heeeela tiden. Mina mp3's sluta funka av oförklarliga orsaker, mina telefoner barka på otaligt många sätt, kameror gick smärtsamma avslut till mötes och tillochme tv-dosor fick ett abrupt slut.

Tex min knöslyxmobil för typ 6500pengar hamnde i ett juiceglas dagen efter inköpt (dock var det inte ja som tappade den) men då fick ja en ny på försäkringen, en av mina MP3er tappade alla knappar och började flagna färg, displayen på min kamera sprack utan orsak och the main reson.. Inget var mitt fel !! okey.. ja må kanske ha vart lite väl brutal mot vissa prylar men enligt mej så är ja oskyldigt dömd ! typ..

Det dom fick mej att tänka på detta var iallafall mina nuvarande grejer, som tex min telefon.. har har klarat sig i ett helt år plus, utan att gå sönder.. den må vara repig och skabbig men funkar som en klocka, min Ipod är lite repid i kanterna men ser bra ut och funkar utan problem tilloch me kameran funkar ( praise the lord ), snacka om halleluja moment.

Räknade ut att ja har avverkat 9 teleföner sen 11 års ålder, men nu har ja min stjärna en 810i (tror ja den heter), den funkar ALLTID ! Men man ska väl aldrig säga aldrig så Peppar peppar ta i trä.

Och nu till nått helt annat, Vegeterian, Miljömedveten, Femenist, Styrelsen för RFSL, Organic Cotton kläder.. Hippie ?
men ja är inte en hippie.. ja är ju Rocker ! fast värnar om mina medmänniskor..

 
Make A Change Save The Earth
Dom skratta åt mej när ja köpte tröjan "så jävla typiskt du !"
Organic Cotton <3

Fur is dead..

Åååååååååååh detta samhälle ! It drives me crazy ! Skulle lätt kunna gå omrking och vara förbannad hela dagarna, för står för så mycke och så många människor retar mej för de. Eller retar och retar.. visserligen bara för att dom vet att ja blir så irriterad.. HAHA skitkul verkligen.. Iallafall så satt ja på jobbet idag och hade lite dötid så kollade runt lite på några bloggar, och hamnade på nån blondinfjortisblogg. Där skrev hon ett långt utlägg om hojna "blondinbella" och om att hon gillar päls (grr..) och hur ful hon var bla bla bla fjortissnack.. Iallafall de ja skulle komma fram till var att ja läste komentarerna och där dök detta upp :

Postat av: --

äter inte du kött? jo det gör du ... djuren dödas för att vi ska få mat på bordet! det spelar för i helvete ingen roll om dom gör en päls jacka av ett djur som redan dödats för att sånna som du ska käka på macdonalds varje dag! tror du själv att man dödar ett djur och bara tar pälsen och inte äter köttet! åhhh tröga människa...

Vem är de som är trög här egentligen ?! Djuren som ÄR pälsen är oftast uppfödda just i de syftet, att bli päls.. inte för köttet. De är ju inte riktigt så att man går omkring me grispäls.. hur skulle de se ut ? Minkarna tex föds verkligen inte upp i köttets syfte, kan man ens äta mink ? Dom föds upp för att bli burna av rika idioter som tror att det är snyggt att bära flått kadaver på sig. Stereotypa beteenden hos pälsdjuren på farmerna är vanliga, tex att minkarna springer av och an i buren, kastar sig mog väggarna och visar sig otroligt aggressiva. Dessa psykiska störningar kan jämföras med schizofreni eller autism hos människan. Bara i sverige föds de upp ca 1,4 miljoner minkar årligen och tusentals kaniner och chinchillor ,bara för att gynna ytliga människor, på ca 140 olika pälsfarmer. Låter de sunt ?

Dessutom är detta även en miljöfråga, hur tänker människorna när dom bidrar till att grundvattnet förorenas, kropparna från de flådda djuren slängs här och där och vid beredningen av pälsarna används en stor mängd kemikalieblandningar med krom-innehåll. Tänker dom jamen ja änvänder ju faktisk lågenergi lampor ! Så de jämnar ut sej..

Köper man utlänska pälsar kan man intr heller vara 100% säker på vad de är för päls, säger dom mink kan de lika gärna vara katt, säger dom räv kan de lika gärna vara hund.. Och man ska heller inte säga att "jamen dom tar så bra hand om dom, dom lever ett bra liv, dom somnar bara in"  För de är rent jävla bullshit. I många fall lever djuret fortfarande när de flås, så att ägna en liten extra tanke om hur de egentligen ligger till bakom de dendär mysiga pälsen.

Minkar: (detta då enligt statistik i sverige) Minkarna gasas ihjäl med koldioxid.
Chinchillor: Dödar på ett sätt där man fäster en elektrod i örat och en i svansen sen skickas ström genom kroppen tills chinchillan dör. Eller att man tar tag i svansen och i pannan, därefter dras huvudet nedåt samtidigt som djurets nacke böjs bakåt. + att man svälter dom efter deras halva livstid, eftersom att det är lättare att flå ett magert djur och pälsen är bättre.
Kaniner: Det finns iget generellt sätt hur man dödar kaniner.

Katter/Hundar: Det finns inget generellt sätt hur man dödar katter/hundar, men dessa råkar oftast ut för att bli flådda levande, kanske på sin höjd efter ett kast i marken.


Rävkroppar mals ner till rävfoder i Finland på pälsfarmerna. Men minkroppar får inte användas, för två år sedan infördes en regel om att minkkroppar inte längre får användas i mink- eller rävfoder. Nu kostar det för minkfarmarna att förstöra kropparna. Men i en del andra EU-länder använder man minkkropparna i foder.

Skulle kunna skriva om detta hela dagen men detta summerar nog de mesta, jag får alltid en liten tår i ögonvrån när ja disskuterar, läser, hör om detta ämne, För tänk om nån skulle traska omkring me min Nelly, Lindas Douglas eller Fridas Madonna som jacka ?! Jag förstår inte hur man kan flå, stycka eller döda ett djur för pälsen eller köttet skull.. Jag personligen tycker päls är fruktansvärt fult, men dom som nu tycker de är så snyggt kan väl likagärna använda fejk ? vad är skillnaden förutom priset ? De är ju int så att man förlorar på att köpa fejk, billigare, sundare för både miljö och djur och man slipper dessa disskutioner. Om alla skulle börja köpa fejk skulle pälsindustrin sjunka och med tiden säkert försvinna helt (håll tummarna). För de är väl så, allt handlar om pengar.. 


Here's the rest of your fur coat..

Looking back over my shoulder, with an aching in my heart..

Someone to open each and every door.. Johnny Johnny Johnny, va ska ja göra me dej ? Har alltid en lur i örat och mina favvo låtar rullandes på jobbet, Your help me get trough the day. Funderar om de skulle underlätta mitt teoriplugg om ja hade lite kärlek spelandes i bakrunden.. jo kanske, men risken är stor att mina tankar skulle färdas tilla ndra platser. Och har dom flugit en gång så kommer dom inte tillbaka nå mer den kvällen.

De är Freda imorrn, å ja har visserligen pluggat varje dag.. mer eller mindre. I måndags tog ja mej igenom en fas sen vart ja så pissed för att ja hatar faserna så ja tappade koncentrationen och tisdags satt ja på körskolan två timmar sen igår satt ja me boken en timme nånting.. De går grymt bra när ja väl har koncentrationen men tappar den lätt, igår satt ja och pluggade för fullt sen ringde Hjärtat.. koncentration Gone. Hade körkortsboken funnits på ljudbok hade de gått så mycke lättare..

Iallafall så for ja till Älskligen igår, dock skulle han ut me grabbarna på kalles för lite semeaster öl. Men satt iallafall så satt vi nån timme allihop i läggan och surrade, Jag Älskling David Simon och Robbe. Mucho trevligt. Sen när dom drog ut så såg ja först klart Sex education show på 3an, haha mycke informellt program ;D Sen så fick ja tråkigt så tänkte att "kan ju lika gärna göra nå nytta" så diskade, plockade undan allta burkar och glas och torkade av borden. När ja gick och bytte om till lite mer sovvänliga kläder så upptäckte ja att Halleluja SCI börja just. Så såg klart de och gick sen och la mej. Men kunde fan inte somna, låg i sängen och lyssnade på alla ljus utanför, skränigt folk och bilar. inte nu för att de stör på nått sätt, de är snarare skönare än dödstyst.

Men fick för mej massa tankar, sådär som man kan få på kvällarna i sin ensamhet. Sen börja ja tänka på körkortet och då va de ju kört me att försöka somna, så slog igång Ipoden för att lyssna på lite Cash, Dylan, Hiatt och Sundström. lite lugna favoriter sådär på natten. Tillslut kände ja att jomen nu kan ja nog sova. Så sagt och gjort, somnade men han sova i kanske 5 min innan Älsklingen kom instapplandes. Så där försvann den lilla tröttheten ja äntligen hittat, men int gjorde de nått, för kan hursomhelst ändå alltid somna me hjärtat brevid.

"Älskling, du kommer väl aldrig lessna på mej ?"
"Nej.."
"Lovar du ?"
"Ja.. fast de är svårt att veta, man vet ju inte va som händer i framtiden.. "


Aotch.. Ibland är brutal ärlighet inte alls de bästa.. Men de är väl kanske just sånna tillfällen man märker att kvinnor är från Venus, män från Mars.

" Even though I upset you
I think we make a really good team
I think it's cause I love you
That I've been living in a dream
And it's you who are that dream
And you've already come true.. "

Weekend update..

Älklingen har ju fått lägenhet !! Svinmysig, superfin och nära mej  haha :D Omän de är me dubbla känslor så är ja jätteglad för hans skull, och de är så kul för Erika och Robin bor i huset mittemot och Malin å Chrille bor nått hus snett ifrån också, värsta grannar. Dock måste ja ju understryka att kära mormora bor i huset mittemot också. Gick över me Nelly på lördagskvällen och fick me mej en påse me ägg, skinka, bröd, smör, mjölk, toapapper, tandborstar, tandkräm och tvål.

"Är lägenheten fin ?"
"Jodå.. vi kom just hem."
"har ni nå mat då ?"
"nej vi har int hunnit, men vi ska handla im.."
"MEN HERREGUD FLECKA ! no sko ni vel håvva lite mat, nu tjeck je ve lite mat henna i na posa så ni klar er till a mårnna."
(översättning, Men herregud flicka, nog ska ni väl ha lite mat, nu skickar ja me lite mat i en påse här så ni klarar er till imorrn, Pitbornska RULES ! )

Joför kära mormor, efter ett vegmål på max och en lunch på IKEA så svälter vi till skinn och ben efter en kväll utan mat !! tack TACK för att du är våran lilla lifesaver, jamenar ett ägg är faktiskt skillnaden mellan liv och död ! Puss
(dock så kan faktiskt en toarulle VARA skillnaden mellan liv och död, så du är så söt mormor, tack för att du finns )

Jomen vi var ju som sagt på IKEA på lördagen och shoppade loss till lägenheten, eller älsklingen shoppade loss och ja köpte ljus och småtjaffs för att pryda dom tomma ytorna. Så nu doftar de gott av doftljus och alla bord och fönsterbänkar är prydda me små krimskrams. Fiiiint :D

   

Dock hände detta påväg hem från nordligaste norrland/sverige. Påväg dit upptäcker vi att de är pyspunka på vänster däck på den statoil-lånade släpvagnen och senpåväg hem vaknar ja (somnade, skööönt) av en smäll, då har höger däck sprängts. FAIL ! Man tycker att dom borde ha bättre koll, och de vart int bättre av att vi var tvugna att stanna på en enfilig väg och tror ni bilarna saktade ner.. neeeej, dom körde i 150km/h förbi oss.. Schyrre, not so much..

   

Nu är de lite om möblerat i vardagsrummet och lite mer kramstjaffs framme men this summs it up..

Ego Time.. LOVE ME !

" 118100 tycker absolut att bloggen MLundmark.blogg.se är en grym blogg, den är väluppdaterad, välskriven samt personlig så man får ta del av de verkliga livet. Vi hoppas hon fortsätter i samma stil ! "

" Jo, märtas blogg har ja läst, de är typ en tjej me sin alldeles egna syn på livet och alla människor, man får sig ofta ett gott skratt när man läser den. "

"Grym, kaxig, egen, sarkastisk, rolig och otroligt självsäker är bara några ord man kan beskriva bloggen me. Grymt härligt att läsa om de verkliga livet istället för rosa lulllull.. "


Detta är några komentarer ja fått om min blogg, sjukt kul att höra. Blir verkligen jätteglad, för tycker de är så kul att skriva blogg, så kul att dela mina åsikter om livet i största allmänhet. Kan förstå att vissa inlägg kan verka lite cyniska och kritiska men vadå, alla har väl rätt till en åsikt. Deal with it.

och min besöksstatisitik har verkligen gått upp upp upp på sistonde, de är ju kul att folk finner mina ord intressanta :D


Public Enemies, Waste of time..


Denna får MINUS 5 Stjärnor.

Igår efterjobbet sammanstrålade Jag Frida Johan och Mange på max för lite flottkäk, man blir sojm aldrig gott mätt på sånna måltider snarare "uuuuh.. ja är määäätt.. ja vill sova.. bläää "  Iallafall så bestämde jag och Frida oss för att traska till bion på kvällen. Litet impuls fall sådär. För ingen av oss visste vilken rulle som gick eller vilka tider, när vi kom tilllägenheten så kolla vi upp filmerna och bestämde oss för Public Enemies. De var inte ett så svårt val eftersom att de bara gick 4 filmer, och en hade vi sett och dom andra gick inte just den dan. Så de fick bli denna film me Johnny 'snygginggen' Depp. Vi möttes upp på bion och satt och surrade ett tag innan filmen började.

Ja kan lova att den var waste of time. Vill ni känna hur livet förkortas sakta och plågsamt me 2½ timme.. då ska ni se denna. De var kassare än kassast. Kände nästan hur rynkorna började komma och döden knacka på axeln. Den var så tråkig ! man brukar ju få olika känslor me olika filmer, men den enda känslan ja fick var träsmak i röven och ont i knäna.

Efter kanske 2 timmar viska Frida till mej "Kan man gå ut även om filmen int är slut ?" Jojajjemän, men fan om man har plågat sej såhär långt så msåte man ju faktiskt se slutet. Omän man fattar hur de kommer gå, Han dör. HAH nu pajja ja slutet så nu har ni abslut ingen anledning alls till att se denna katastrof.

Nått som störde mej var att filmen hade typ 10 slut, tänkte flera gången "Yes äntligen slutar den, hoppas ahn dör snart så ja får gå hem". Men nä nogfan överlevde han. Rullen handlade då atlså om en gangster på 30-talet som rånade banker och bröt sig ut ur fängelser.. thats it. De va de enda som hände.. om och om och om igen.. åsså om igen. Ja kan erkänna att ja gilla atmosfären och 30-talets genrella miljö. Men tyvärr så kompenserade de inte upp för att filmen saknade handling, början och slut...

Men somsagt, vill ni uppleva dom längsta timmarna i livet så se denna. Live and let die, i detta fallet.. Die.

Bye Bye Blackbird

Cars..

Sitter och kikar på bilar, de finns ändå gode många fina bilar i min prisklass.. här är några av mina favorit förslag.. vad tycks ?


Toyya Carina
Pärlan !!



Opel Kadett Cab
I like bigtime !!



Citroën
Ska tydligen vara super.. I dont know..


1. Merca 190
Ge mej !! Grymt fin invändigt också.. Dock i Fagersta, orka bo där..


2. Merca 190
mmmm.. fiiiint !


3. Merca 190
Även denna i nå jävla 08-land.. men vill som stryka på den, cuz I like it !

Körkort..

Hade en dålig morron idag, kändes som att allt gick snett och allt jävlades me just mej, givetvis som alltid när de blir såhär så är de bara småsaker som tex. hittade inte en tröja, hjälmen låg inte som ja ville, hörlurarna vägrade sitta i öronen.. bara sånna där små skitsaker som är så grymt irriterande när man är trött på morron, speciellt me mitt morron humör. Shit asså, kan inte vara kul att tampas me på morron.

Steg upp i morse efter att ha snoozat i typ ett år och när ja titta mej i spegeln fick ja en smärre shock, håret stogm på ända, sömndrucka ögon och en allmänt sur och grinig min. Var tvungen att ägna nån minut att göra grimarser åt mej själv bara så att de skulle se ännu värre ut, de var ganska kul. Nää, halv 7 tiden på  morron är inte min tid på dygnet.

Satt och pluggade körkortet igår, de är nära nu och ja är FETTstressad, vem kan ja skylla på ? Molgan ? för inte är de mitt egna fel att de har gått segt, neeeeeeeeeejdå.. okey, kanske lite.. Iallafall så höll ja på me fasera från helvetet och de gick väl inte så värst strålande. Jag tyckte ju att ja svara helt korrekt men icket ! Ska iallafall på körskolan idag och plugga lite sen blir de att läsa i  boken ikväll, fö har lovat min lilla Frida att visa lägenheten. Ska ja ge mej på ett försök till att koka kaffe ? Nja.. på egen risk isf.

Har kommit fram till att efter ja har gjort klart körkortet så har ja ju all tid i världen att göra vad ja vill, har inte kvar nått att bekymra mej och oroa mej för då. Då blir de att ta tag i mej själv igen, komma igång me träningen och bli lite sundare. Jag har bestämt mej, jag ska bli FRISKIS ! nja.. okey, överdrift kanske.. men ska tränabort lite sommarhull och måste måste måste träna upp mina knän mera, har så ont hela tiden. Grymt jobbit..

RSS 2.0