Every evening got to have an end..

Sådär, då va en till arbetsdag avklarad. Klockan är 02.30 och ja har just kommit hem. För dom som int fattat de så  har ja stigit upp 6 i morse och jobbat till nu. Om ja har ont i fötter och knän ? MASSOR ! Jobbade iaf i Kärleklandet ikväll som bartender. Skitskojj, skulle lätt ha gjort de hela helgen om de int var för min älskling och mina kära troll till vänner. Nykter, dansande, sjungande och jäävligt glad.. lätt värt sätt att spendera de årliga Piteå Dansar Och Ler !

Snacka me en skittrevlig vakt och minst 15 pers frågade om ja va Ullis dotter, jojajjemän. Kontakter Kontakter. Fick massor me blinkningar, erbjudanden och kärleksförklaringar (och dricks, 300 spänn + små tjugor osv som ja la i kassan).. Suckade mest, sa Jaja och gav egentligen inte ett skit i vad som sa, lyssnade int ens.. Men är väl ändå kul att höra sånt. Komplimanger Komplimanger. Dock tycker ja fulla 50+ gubbar int är så värt att ens ögna en sekund. Men vafan, man måst ju va inställsam. Och som tur är så har man en bardisk mellan DeFulla och oss, så slipper ha nån som ska grabba tag i en och tro att "Hey babe ja är 50 och ja tror ja kan göra hur ja vill". Men som sagt så slapp man de så de har verkligen vart en superkväll !

Men trots den dunkande musiken, de (vissa) härliga folket och den spirande glädjen så måste kvällen ha ett slut. Så nu sitter ja här me ömmande fötter och en längtan efter morgondagens öldrickande med mina hjärtan.

 

   

Kommentarer
Postat av: ulliiiss

självklart så ska vi det :) Party party!. kommer bli grymt skojj :)

2009-07-24 @ 21:19:53
URL: http://ulliiiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0