Check it out !

Kolla in mina nya träingsblogg ! Få tips på bra mat och sund träning. Enjoy !

www.rockinworkout.blogg.se

Kåbdalis

Är de vår ? Eller luras vädret ? Manges farfar hade ett bra ord (kommer dock int ihåg riktigt va de var) tror de var dagsmedja. När de töar på dagarna och fryser på nätterna.

Men på tal om sallad så var vi i kåbban i helgen, UNDERBART ! Och förutom dom sjukt fina backarna och de sjukt fina vädret så var ja så sjukt ledig ! Min första hellediga helg på 9 veckor.

Lördagen bestod av en supernyttig frukost, Paoluns supermüsli och finn chrisp, sen var de ut i backen. Brädan fick bekänna färg i dom halvtaskiga backarna. De hade kräksnöat kvällen innan och under natten så snö fanns de gott om, och alla slalomåkare hade snällt nog åkt upp fina vallar i backen som gjorde föret ännu sämre för oss coola snowboardåkare. Efter att ha framkallat fräknar i solen så vart de afterski med nått gubbband som var coola för 40 år sen, men trodde att dom fortfarande hade "det". Ingen storsucce direkt. Men humöret var på topp. Kvällen avslutades med grillad lax, pesto och cashew nötter till Gladiatorerna. OCh en liten aväng upp på restaurangen där dom anticoola gubbarna åter spelade.

9.00 Klarvaken och dags att riva upp sömntuterna i vagnen. Skidåkar frulle och ut ut i finvädret. Dock var det mamma som krigade med mig idag, grabbarna hade gett upp och gjorde en bivack i backen ist. Fick för mig den brilljanta ideen att lära mig åka skidor ! Så låste in fossingarna i syrrans pjucker och begav mig mot en nypistad SUPERbacke. Idag var föret perfekt, mvg+. Så MammaMu fick agerga skidinstruktör och efter  bara nått åk var jag nästa slalomstjärna (typ..), måste säga att de var enklare ön jag trodde. Vi njöt av solskenet, värmen och dom fina backarna fram till eftermiddagen då jag kände att jag svikit brädan så gick och böt om och rastade brädan lite.

Sen när solen gick i moln och kylan började komma krypandes var det dags för hemfärd. Givetvis kom solen då tillbaka som en hälsning att vi var loosers som stängde oss i bilen när backen faktiskt fortfarande var öppen ?!

Väl hemma vart de en prommis till ica för lite söndagsmys, vilket då fick bli morötter/gurka och dipp. Sen marsh i säng efter nån timme på soffan med värkande slalomvader.

Klart godkänd helg, klart välbehövd !

                                               
                                 


Crossroad

Dehär me bloggandet har totalt gått ur tiden känner jag, det är inte lika uppmärksammat och upplyftande. Och det tror jag inte bara gäller för mig utan rent allmänt, alla som förut frenetisk bloggade har lagt det år sidan för att faktiskt gå ut och leva livet istället för att skriva om det. Sen så finns är ju  facebook dagens nya "it" så bloggar behövs nog inter längre.

Men vafan, varför inte vara lite tvärsöver och faktiskt lägga ut ett inlägg då ?

Mitt liv i helhet består som mest nu av planering, planering och lite planering. Inte för att planeringen alltid håller, men med 3 jobb och diverse andra saker så har en ny kalender vart ett nödvändigt inköp. Jobbar som barchef på Sjöbodan, bartendrar på Valdino och instuerar på Step In. Samt att jag läser Historia för att komplettera betygen inför ansökan till Polishögskolan i April.

"Gosh, hur går de ihop ?!" Tänker då vissa, och jo de ska ja berätta att de gör de inte. De blir bara en gröt i skallen, mina lediga dagar blir bara en stress för att få ihop allt.

Gode boring.

RSS 2.0