Hej mitt vinterland..

Ja älskar vintern, nu må ja säga de när ja sitter inne i värmen, men ja älskar älskar vintern. Allt är så vacker, man kan ut och leka i snön, nyår kommer, ett nytt år, snowboard ! Va finns de inte att älska.. Kylan kanske då, men me rätt cupévärmare och rätta täckbrallerna så är de chill :D

De va en hård helg i helgen, hårt jobb, trötthet och lite mat. Plus att ja haft en sån ruskig träningvärk i låren, härligt ! Hoppas dock de lagt sej lite till imorrn, lunchspinning innan jobbet. Gött. Nu måste måste måste ja sova. Men har hamnat i en sån övertrötthet så även fast ja vet att om ja skulle blunda så skulle ja somna fortare än snabbast. Men har ingen vidare lust. Men får ta och dejta john blund, drömma mej bort om vita backar och en härlig härlig vinter..


- 14,5 igår kväll, de får en att hamna i dom äkta norrlänningstakterna hah ;D


Be true..

Jag tycker inte man ska utge sej för att vara nån man inte är, nått man vill vara, ett ideal eller raka motsatsen. Jag tycker inte man ska hävda och skrika ut här är jag och se mej, för jag är såhär. Är de nått man måste berätta att man är så är man de inte. Nej, är man den man är så är de är de enough.

Finns de människor som är så ärliga att dom kan gå nakna på stan ? För är de inte så att är man helt ärlig så har man inget att skämmas för, kan man gå utan en stil, utan smink, utan musik och utan sällskap, då tror ja man är de ärligaste man någonsin kan vara. Ärligt är härligt, tror ja hört de på nån reklam nångång. De stämmer nog, för tänkt om man kunde blotta ut hela sin kropp och själ utan nånsom helst baktanke om sympati eller medhåll. Tänk om man kunde berätta för alla om sina innersta tankar, utan att skämmas. Att man kunde se alla människor utan minsta avund eller åtrå. Man kunde säga Hej, detta är jag. och sen låta människor upptäcka själv hur personen i fråga är.

För är de inte så att i många fall när man pratar me någon så säger personen "jag är bla bla", har människan den självinsikten att verkligen se hur människan är ? kan jag verkligen säga att jag är si eller så ? De tror ja inte. Ja tror inte man själv kan märka hur man själv är. Och ja tror att kunde man de skulle man slippa åtskilligt många disskutioner. Men vad vet jag, jag är ju en känslomänniska.. tror ja.


RSS 2.0