Summertimes, and the living is easy..

Igår vart de en helkväll hos Linda å Ers, vi satt å snacka om allt mellan himmel och jord och Linda tvinga mej å äta haha, är så dum att ja int käkar nå lunch på jobbet, men känner mej dock int hungrig men där på kvällen vid 9 tiden så kände ja hur de kurrade till lite i magen, men ides dock int äta nå men då sa Linda "men vafan du måst äta, j gör dej nå. Du har ju kvar  nå quornfiléer här sen vi grilla" Så hon gjorde  mat åt mej, haha snacka bortskämd ja kände mej. Hjälpte dock henne me disken sen som gentjänst. Tack gumman för att du är så söt.

Sen for vi hem och skulle lägga oss men då kom hjärtat på att Hoppsan, glömde bädda sängen.. så vi fick börja me de,  och gjorde ett tappert försök i att vika älsklingens tvätt men han vika typ 4 tröjor innan han snörde allt på soffan. Hopplös är va han är, puss.

Så nu är de lördag och soooooooooligt ! efter en sväng på brillans och en tur på stan så for ja hem och bytte om till nått liite sommrigare, kjol (!!) hör och häpna. Inte ofta man ser mej i nått sådant. Iallafall så ska vi nog å bada nu, kyla ner kroppen lite..


Kommentarer
Postat av: Linda

du ÄR bortskämmd ;)

2009-07-12 @ 13:43:03
URL: http://lindamadelen.blogg.se/
Postat av: Öbba ;)

Klart det är och jag gillar det :>

2009-07-12 @ 14:09:24
URL: http://maliinohberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0