GLAD MIDSOMMAR ! :D

Jag ser inte riktigt de roliga me julen ?! vars finns dedär som man älskade när man var liten ?

Först vaknar man astidigt och dör pga sömnbrist, sen kommer en pappa (-.-) och tar me en till farmor och farfar som ligger mitt i ingenstans. Där man ska äta de fruktansvärt äckliga dopp i grytan, sen får man lite paket sen skyndar man hem till Kalla anka, som man ändå kan se 364 andra dar om året. Sen ska man göra sej fin för att bara vara hemma. Sen kommer tjocka släkten som man ändå träffar dagligen för att äta ett julbord som är totalt överksattat, de enda som är gott är köttbullar och potatis. de kan ja göra alla andra dagar så de är inge speciellt. Sen ska man sitta och vänta på at tnån gubbe klätt ut sej till en tomte, vilket bara är läskigt. Sen ska man öppna alla paket, för de är väl de julen handlar om ? att bara få och få och få ?! dom som säger att de handlar om gemenskap osv är bara bullshittare, för no fan sklulle dom bli sura om dom inte fick nå paket..

Däremot NYÅR !!! :D:D:D

Uppdatering:
Är de ens lönt att fira jul ? jag tycker allt bara slutar i kaos ändå, kände när vi for hem från farmor och farfar hur ja hade gråten upp i halsen. Satt och såg på min 1åriga syster, på hur hon skrek och grät pga. sömnbrist och rädsla för tomten ( hon blev totalt i chock och livrädd när tomten kom till farmor). Tänkte bara på att jag vill också kunna göra sådär, bara gråta tills de inte går nå mer. bara lägga mej ner och skrika. Men sånt är jag för gammal för. Nu ska man le och va glad. De går inte alls för sig att gråta och skrika, och om man väl gör de så får man en klapp på axeln och ett "de kommer bli bra". så fan heller att de kommer, jag orkar inte. Ja vill inte ha mer julafton..


Here we are now, entertain us !

( Dont forget the old man Lollo ! (en-timmes-skratt) xD


Var och såg förtrollad med mamma och systeryster, den var jätte fin. Men får mej att tänka på om de verkligen finns Happily ever after's. Jag vill tro de, men har en magkänsla att de inte finns.

JulEnergi

Idag var de julavslutning på Energiprogrammet i Piteå. Det var väldigt mysigt. Kände mej väldigt fin i jättelockigt hår, kort sart klänning med vita prickar, svarta knästrumpor och guldskor. Började då med att Hjärtat kom å hämta upp mej åsså for vi till skolan. Där satt alla 1or,2or och 3or samlade i varkstan med fint uppdokade långbord. Då vart de lite sångtävling (kareoke) å va självklart upptvingad av killarna, så de blev en skakig version av "Håll om mej" med nanne grönvall.. eller jah i de här fallet me mej ;) Var riktigt nervös, de brukar ja inte alls vara. Så de gick väl lite sisådär.. men aja skitsamma de bjuder ja på ^^ Sen sjöng ju gulledennis en egen version av "För att du vill, för att du kan", super sweet ! Han vann förövrigt :D Sen sjöng mange också :D Sån't är livet. Ändå bra ^^ Han kom tvåa. Åsså såklart sajmon å plogen ställde upp för svenska folket med Leende guldbruna ögon, charmigt ! en sak ja alltid funderat lite på i den låten är när dom sjunger "just dina guldbruna ögon så blå kan de aldrig mer bli" är dom då blå eller bruna ? förvirrande. Sen kom fler hjältar upp på scen med lite musik ^^ bla. adam och christoffersson ( såg hur less adam blev i slutet, låten tycktes aldrig ha ett slut), haha ja en klart minnesvärd dag
<3 ((vi åt ju också, inte alla som käkat finmaten nere i en upppiffad verksta ^^ ))

Did you know you used to be my hero ?

( tänkte bara säga att ja, ja skriver alla inlägg själv, förutom låttexterna.. :) )

Hur stor roll spelar pappa in i mina förhållanden ? Sitter och glor på sex and the city som jag alltid numera gör på kvällarna och då snackas de mkt om fadergestalten. Och är de verkligen så att om man har/haft en dålig relation med sin pappa så kan alla föhållanden och närmanden med killar gå åt helvete ? är de så ? Kan hända, för min pappa har väl så gott som övergivit mej och jag har en fruktansvärd otur me killar.. förlåt fel av mej, har HAFT ! Nu har ja ju hittat min man. Men jag har och haft ända sen 8an, en ångest och rädsla över killar, eller karlar i största allmänhet. När en karl kommer för nära ( menar inte sexuellt ! ) så får ja panik, en inre ångest. Jag käner hur luften tar slut, allting krymper och jag blir kall. Och allt detta för nån kille som jag inte ens känner, eller nån kille som absolut inte vill nått illa. Men de är hemskt.. jag vill inte ha den rädslan, jag vill inte känna mej obekväm och i andnöd. För så länge människan håller sej på en meters avstånd så funkar de hur bra som helst. Och självklart är de inte alla killar som gör mej illa till mods, mest dom med mörkare röst, mörkframtoning eller barskt utseende. Mycke spelar på ögonen, på hur långt in i sinnet man kan se från start. Och de är väl de som gör att jag klarar mej igenom mina dagar, kan vara därför jag analyserar så mkt på folks beteenden. Men ja förstår mej inte riktigt på de själv så ja kan inge ge nått exakt ideal av vad som skrämmer mej. För somsagt så går ja på en linje med enbart killar och jag de ja kännerpå morron är inte alls rädsla, mer glädje och lycka av att veta att de finns killar med goda avsikter, att alla inte vill illa. Kanske dessa tre år på energi programet kan hjälpa mej genom min rädsla, en slags terapi. För är de int så att man måste möta sin rädslor för att övervinna dom ?


"- Is it so that I dont understand guys because my father abandoned me and my family ?"
"- hey, my father was always around and I dont understand them eather"

Mental Istid

Tänk på hur alla känslor och sinnen kan ändras på bara en sekund..  Hur det man var så säker på att man kände, helt plötsligt kan kännas så fel.. jag är inte säker på vars ja står, på hur stadig min mark är. Jag är inte säker på om marken under mej kommer hålla elelr om jag kommer falla ner i ett svart hål. Tänkt om mina vingar går sönder ? hur man kan vara så fäst vid något som ändå sen kommer smälta bort. Jag är mitt uppe i min mentala istid. allt står stilla, fruset. jag fryser trots att jag har 10000 grader i mitt rum. Men antar att detta egentligen bar är mitt eget fel, jag analyserar och funderar för mkt. Jag vet egentligen att de ine är som jag tror. men är de inet så att man ska följa magkänslan ? kvinnlig intitution kallas de inte så ? Mina sinnen säger åt mej att backa, att låta dej passera.

Jag brukar se mej själv leva i en såpbubbla, en bubbla där bara jag får plats. Där ingen kan komma in och ta mej. Där jag får vara ifred och tänka mina jävla fucking tankar. En såpbibbla boll bubbla är vacker och shiny på utsidan men kan lätt spricka. Jag är fruktansvärt nära på att spricka.. jag tejpar igen varje liten spricka jag ser, men dom blir bara fler och fler. snart är hela min bubbla täckt med tejp. jag måste utvidga min bubbla, eller ta bort tejpen och låta bubblan spricka. men om ja gör de, då ger de också inträde till andra i min bubbla, då blir den inte min längre, utan nån annans också. så är de alltid, allting är någons. Får se hur ja gör.. välkommen in, till min värld..

men jag smälter, min mentala istid är inte för alltid. lika snabbt som den fryser smälter den. Får se hur pass kall den är imorrn..


I'll edmit it, Im in love <3

If i could run..

Jag föddes inte för din skull, och kommer heller inte dö så. Tycker du inte om mej, så är det ditt problem inte mitt.
Snackar du skit bakom min rygg så kan du inte förvänta dej att jag ska vara ärlig.
Och betyder du nått för mig så vet du om det...
Jag behöver inte berätta så mycket om mig själv, Det sköter ju alla andra så himla bra!

Kräftan/Cancer

"Kräftan är en impulsiv, spontan känslomänniska. Hon försöker göra de bästa för alla och har lätt att anpassa sig men har också lätt för att bli missförstådd. Hon känner efter mycket på sinnestämningar och följer hjärtats väg. Hon är tankspridd och säger vad hon tycker. Trots att hon är en känslomänniska så  står hon för sig själv och säger vad hon tycker och tänker. Hon låter ingen sätta sig på henne eller hennes vänner. Hon har ett starkt självförtroende och är en väldigt självständig person, hon tror också på en ljus framtid och är väldigt filosofisk. Hon är gladlynt och positiv men har även sina deppiga stunden. Hon är busig men är även en som många väder sig till för att tala ut med.

Kräftans ordspråk: Ett gott skratt förlänger livet
Kärleksdag: 1/12 - 2007"

When someone said count your blessings now..



I can run, just as fast as I can
To the middle of nowhere
To the middle of my frustrated fears

Im my own worst enemy..

"Människan lever i flock med 1-15 andra människor. De går ofta i smågrupper på egna strövtåg. Det innebär att flocken hela tiden ändrar sig. Inom flocken finns en bestämd rangordning som bestäms av kön, ålder, styrka och personlighet. Ledaren är oftast en man. Ibland kan två män samarbeta för att gemensamt ta tronen ifrån en annan. Då gäller det för ledaren att visa vem som bestämmer. Styrkedemonstrationen börjar med att han spänner kroppen, vaggar fram och tillbaka, svänger med armarna, stampar med fötterna och svär. Sedan springer han genom flocken i full fart och skriker högt. Han sparkar gärna bort grus på marken och ibland kastar han stenar omkring sig. Då gäller det för de andra att flytta sig. De kryper ihop, visar stora ögon, i ett ängsligt grin och skrattar ynkligt för att visa att de låter honom bestämma. När ledaren lugnat sig, brukar de andra samlas omkring honom för att fjäska genom att ge honom uppmärksamhet. Men tro inte att ledarmannen är en typ som alltid bestämmer över sin flock. Han är omtyckt och försvarar den mot fiender. Den som hotar, får räkna med att bli bombarderad med både ord och slag. "

regn och kärlek.

Morronen började så super, gick upp i tid å han dusha osv utan att stressa. gick i min egna lilla takt me cash <3 dunkande i lurarna till skolan å de va soligt å vindstilla. kan de blir bättre ?

skola skola skola sen vart de gympa å blev en av dom bästa på luftgevärskyttet, vilket ja inte riktigt gillade eftersom ja tycker vapen av alla slag är fel, speciellt som leksaker. vad ger de för bild ? Men de va väl ltie kul att få va bra på nått ^^

Sen började ja vandra hemåt från strömbackas fängelse. Å då hade min tur vänt, de regnade och var halkigt. Plus att batteriet till mobilen OCH mp3 dog. så gick där och blev mer och mer blöt, och kände bara hur otoligt mky jag hatar vårat svenska land. Då ser jag barn som sitter ute och leker, och tycker de är jättekul för att när de förbannade regnget faller blir de kramsnö, jaaaaaaaa va kul ! -.- så blev ännu surareoch tänkte bara att ung-- kan väl gå in å inte se så förbaskat glada ut. lite roar dom små. och hur kul är de att när de regnar då vill man snabbt hem, vill gå fort.. men IKKE ! för då skulle ja halka ihjäl mej. å de hade väl inte varit så kul. pessemist-javisst. å gick där för mej själv och försökte sjunga Always look on the bright side of life. såg inte riktigt dendär bright side- sidan just då. min mascara rann, Å DEN VA VATTENFAST ! happy ..

Men som räddning kom mia lika genomvåt efter nån timme och vi myste i soffan framför disneychannel <3

Men ljuset i mörkret är min nya Peter Ström bräda, nu kan ja dö lycklig.


Ni är homofober ! patetiska patrask.

RSS 2.0