Im I to abvouis to preach it, your so hypnotic on my heart..

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där.
Jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här.
Jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår..

And all I really want is you to stick around..

If someone said count your blessings now..

Åååååh ja orkar inte, allt känns tung, tröttsamt och gammalt. Känns som att allt är likadant, whats new ? Åssit.. har kommit i nån typ av vinter depprission känns de som. Ursh, allt irriterar och gör mej lessen.. ( å sen kan ju min jävla äckel cp mongo dator fara åt helvet, skrev fetlånga inlägget åsså laggar fanskapet ihop) Allt känns uttjatat och nött. Skulle behöva fara bort nånstans, typ thailand i tre veckor.. egebtligen skulle de räcka me lule en vecka, behöver lite omväxling eller nått extrem roligt. Hjälp mej !! Fast jag vet ju egentligen hur jag kan bota min tillfälligt kassa självkänsla, de gäller bara att få de gjort. Men jag säger dom Adidas, Just do it !

Sen är jag less på människan, fula själviska människan som bara bryr sej om hur man ska se ut och vara. Att man ska vara nån sorts perfektion. Ha rätta kläderna, ha rätta håret och vara så nära en superstjärna som möjligt. Och givetvis om man nu har lyckats få ett rätt i samhällets eviga tjat om beauty, så ska man ju visa upp de på så många sätt som möjligt. " Hej kolla på mej, detta är dagens outfit, kommentera. Men passa dej för att kommentera ärligt eller nått som inte behagar mej, för då inser jag att jag faktiskt inte är perfekt och att det kanske finns nån som int tyck som alla andra och vågar säga vad dom tycker. OH NO ! men jag kan fixa dehär, jag drar in magen lite extra, stoppar upp behån och putar me läpparna. Är jag perfekt nudå ? "  Sarkastiskt javet, men dock sant. har umgåtts för mycke me pojkarna i klassen och faktiskt börjat gå på deras snack lite, it sucks.. för jag vet ju ändå att de bara är ytlig bullshit, men får man höra de dagligen så börjar man också tänka i dom banorna. Och det är inte de minsta positivt alls. det är det som gett mej kass självkänsla.. Och sen blir de värre när man inte riktigt får en såndär värmande spontan komplimang av den man mest tycker om, gör så man bara tar fler steg neråt på sin inre stege. Jag vet att jag har gjort de iaf. och man behöver ju självklart inte överrösas me komplimanger och lovord, men att få höra att man duger från den man älskar, de räcker för mej.

Everyday I fight a war against the mirror, 
Cant take the person staring back at me.
Dont let me get me, Im my own worst enemy.
Its bad when you anoi your self..


Just take those old Records from the shelf..

Buhu tappa mitt minneskort till telefonen idag.. SUCKS ! Å ja har bara mej själv å skylla.. vilket suger ännu mer.. Skulle kolla hur mycke de rymde eftersom de var fullt ( då kan man ju ana hur mycke ja had på han ) åsså sprätte de iväg i johans bil nånstan. Så de finns ju där nånstans men lär ju aldrig hitta igen de eftersom de for typ under mellan sätet där bak.. men vi lyft upp sätet å kolla men hitta de int.. de är ju int så stort. Tur att ja har min Ipod så ja kan lyssna på musik iaf, å måst bara hitta laddarn till kameran så ordar de sej säkert.. men ändå.. är smidigt å bara ha telfonen ist för kameran telefonen OCH Ipoden.. Men aja, shit happens..

Men när ja kommer hem så upptäcker ja att dum som ja är så har ja tydligen inte stängt locket till sminkborttagnings flaskan tillräckligt så nu är min väska helt blöt å.. orka va jag, ORKA VA KLANTIG !




Har iaf städat ut hela mitt rum nu, för ska äntligen börja göra om. Men nu är mitt rum ödligt å tomt, de ekar faktiskt.. de enda som står kvar är sängen å datorn.. dock är de roligt å få riva i tapeterna å skriva på väggarna :D Men ska äntligen få upp min älskling Cash på väggen.

Party igår hos Johan, typ födelsedagsfest kan man säga.. fast han fyller på månda. Iaf så var de väldans trevligt gode mycke folk var där å de va kul å träffa alla, inte så ofta man ses. Så de va roligt, å idag så for vi å käka frulle på brillans ochså trevligt :) 





But here's a thought ! Satt å såg Fredagen den 13onde för nån da sen ( LOVE IT ! ) å börja tänkta på hur alla tjatar om "ååh mördaren hinner alltid ikapp offret trots att han bara går å offret kutar !" Jamen de KAN ju vara för att offret alltid ska ha ett dramatiskt fall å tydligen aldrig kan ställa sej upp utan måste alltid fortsätta krypa.. int är de konstigt att han hinn ikapp dom då ?! 

Men gammla rysare är bra, dom bästa faktiskt, för samma är de ju me Terror on Elm street å Halloween också (också mina favoriter). Halloween och Fredagen är ju gode lika ändå, en galen mördare har en stor kniv å går runt å slaktar folk, de är härligt ! ;D Däremot Elm street är ju lite olik, Freddy gör ju egentligen inget, utan de är ju ungdomarna som gör de själv.. eller självklart gör han ju nått han är ju mördaren men ungdomarna drömmer ju fram honom. Och de finns ju sätt att slippa han, de ser man ju i ettan när Nancy bara vägrar vara rädd för han så försvinn han ju. Han är ju egentligen inte riktig. De är ju däremot Jason å Mike, eller ja.. dom är väl int riktiga heller, domär ju typ odödliga.. iaf Jason.. OKEY filmerna är olika varandra ! Egentligen får dom ju skylla sej själv, dom envisas att, trots historier och varningar, fara till Chrystal Lake. Å Freddy hade inte dödat ungdomarna om inte ungdomarnas päron hade dödat han först. Å Mike är galen pga dålig barndom.. Så dom kanske inte ens är bad guys egentligen.. de är bara att folk har vart taskiga mot dom. Oooooh inte shysst. Men hur som helst, Its not for real... or is it ?

Kill me, kill me now..





OMG !!! WFT !!! NEJ NEJ NEJ, vafan är fel på människan idag !? Sveriges Johnny cash ? KISS MY ASS !!! Nån jävla Christer Sjögren låter ju som en döende kråka me halsfluss jämnfört me älskade Johnny.. omg hur kan nån smutskasta min älskling på de viset ?! Herregud, ja tror ja måste ringa nån å klaga.. fyfan.

De är som att säga att Idolfjanten johan palm är dagen Freddy Mercury.. omg, nu är de bevisat Människan är korkad.

Han är INTE sveriges Johnny å han är INTE dagens man heller, han är nån gammal kärring älskande fyrtaktssångare som var för kass för riktig musik så därför började hans sjunga nått som liknade dansband, men egentligen så är han bara sämt å ful. LÅT MIN JOHNNY VA IFRED !!

In the youth of before..

Ja är 110% säker på att de spökar i vårt hus, faktiskt. För att dels så säger dom ju att de finns "spöken" överallt.. fast att säga spöken låter så barnsligt.. låter som om nån ska hoppa fram me ett vitt lakan å skrika BU ! å de är ju inte riktigt så ja menar. Nämen dom säger ju att folk å fä från förr lever kvar, kanske lever kvar vid nått dom älskar, kanske för att dom inte blev färdiga i livet.. jag vet inte. Är iallafall säker på att de spökar hos mej.

Bodde ensam hemma i helgen, och trots de så har de gått nån på övervåningen. Å de är inget som ja börjar tänka på just den här helgen, så har de vart förr också. Nu menar ja ju inte att de låter som att de är värsta discot där uppe, men man kan höra ibland hur nån tassar några steg där uppe. Eller att nått går nått steg nerför trappan. Det är lite obehagligt när man är ensam hemma.. Men de är sant faktiskt. Och för nån vecka sen när mange kom till mej stog vi och snackade i hallen, då vreds handtaget ner till ytterdörren och dörren öppnades lite. Som när de blir korsdrag typ, och mange stängde garanterat dörren och de var ingen utomhus. Lite småläbbigt.. Fast ändå spännande.

När jag låg och skulle somna i  min ensamhet igår kväll så låg jag och lyssnade lite, då hörde ja att datastolen rullas ut lite på övervåningen. De lät precis som när mamma ska gå och lägga sej, för ja tänkte att de va mamma innan ja kom på att ja är faktiskt ensam. Men stolen rullades ut lite sen togs de nått halvtyst steg sen vart de tyst igen.. Då kan ja ju berätta att ja vart rädd. För som sagt så är de int lika spännande när man är ensam. Och javet.. nu kommer nån viktig jävel komma å säga "De finns en logisk förklaring till allt, de va säkert bara huset som knarrade.. bla bla bla.. människan har aldrig gått på månen.. bla bla.." typ.. men de hörs faktiskt skillnad på om huset knarrar och om nån går ett steg.. Men om man ska lyssna på Ika i rutan "Man måste ju vara rädd för att kunna bli modig.." 


Ika i rutan snackar skrämsel..
http://youtube.com/watch?v=p3We9p4QdvY

Happy new years.. on so on..

oouh.. kom hem från kåbban igår kväll, kändes lite tråkigt att fara hem.. men samtidigt skönt å få lite space å sova i sin egna säng ;) Men nyår var hur kul som helst !! Förstår inte hur man kan spendera nyårsafton nånannanstans än i kåbban.. stället me stor S ! haha

Aja, for iaf upp till kåbban tisda kväll, å satt å myste me mange jojje å fredag hela kvälllen typ, sen när vi vaknade på nyårs morron var de fetstormen... 30mps blåste de.. å de är it lite.. så backarna var stängda å strömmen gick hela tiden, så därför så satt vi i husvagnen och roade oss lite själva, innan vi gick till After Skin, personligen tycker ja att afterski är roligare än kvällen :D iaf satt vi där och drack lite öl och sjöng me bandet. Efterde så gick vi å dushade, enbart kallvatten.. de är de sugiga me kåbban, varmvattnet tar slut dirr typ... anyway så tog vi en snabbdush ändå.
sen vart de ännu mer party, all night long. Innan vi tillslut somnade i husvagnen.. Fin kväll !! :D

Sen vart de lite slötid dagen efter, såg lite film bla 3000 miles to graceland å svensson svensson. För att ladda upp inför fredagens åkning, jävligt roligt !!


" Oh you're the best friend that I ever had,
I've been with you such a long time
You're my sunshine and I want you to know
That my feelings are true, I really love you
Oh you're my best friend.. "


        


RSS 2.0