The baby's eyes are red from weeping..

Sticker till fjollträsk imorrn, på kongressen me jobbet.. de blir skojj :D ska köra (med pappa i sätet brevid of course) till kallax vid halv 3 å sen flyger vi 4.. blir borta hela helgen, lite skönt faktiskt ändå.. komma bort lite :)

Dock saknar ja mitt hjärtegull :)

Haha satt å lekte lite på teas datorn idag.. hade sjukt tråkigt..


Hahaha askul tidsfördriv !! xD

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Kan ja ringa dej ?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Lol, ja får int knippsa ditt lås..
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Nej !! så tråkigt, ska va fara å träna idag läckerbit ?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Okey, jo här me 20 minus..
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Haha okey..
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jadå, pösspårä !
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Sjärtgosse !!
8. Vad vill du höra mest av allt?
NÄ ! fan va bra !
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Statt 1906 ikv..
10. Din romantiska replik?
De kommer bli billigast å åka me christoffer för bussen kostar 220kr
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Natti natti, älskar dej
12. Hur hanterar du kärlek?
Jaså, jaja vi ses snart..
13. Vad är ditt motto?
Haha vilken sopa !!

Touch like, taste like fire..

" You dont have to move, you dont have to speak
Lips for biting.
I'll be fine, you'll be fint, this moment seems so long.
Dont waste now, precious time.. "

Jag saknar min gubbe, vil pussa på han. Hoppas de går bra för honom där nere, ändå kul å få fara å jobba borta. Fast är nog lite tråkigt å vara borta från allt, skulle ja då tycka. Men dock läckert å jobba i gruvan, lite småläskigt. Dom är ju som dom 7 dvärgarna i Snövit :D fast dom är nog fler är 7.. men ändå same shit diffrent name :D Undra vilken dvärg mange å ers skulle va.. kanske glader å toker ! Hoppas min dvärg ringer snart, saknar hans röst.

Ledigt idag, har vart ute me nelly å legat i solskenet, not bad not bad. Skulle va me Lindagullet idag men måst på step in kl 3 så de vart int, vi hade tänkt va ut me vovvarna för hon har ju en liten plutt hos sej också :D Imorrn är de praktik och upp på sjukan å kolla öronen..igen.. Men he går no fint..

Jag är hungirg, ska ta ett äpplä... Hare gött.




En raggares lördakväll..

Jävligt skojj lördagkväll, mycke skratt !
Här va erik i sitt ess å hade skitkul åt "KvistFritt KvastSkraft" och "SexLaxar i EnLaxAsk"
Ja man ser ju hur he gick..




http://www.youtube.com/watch?v=_XEBX-V-Su0&feature=channel_page

Let the good times roll..

Sitter på jobbet i kassan å väntar på att nån ska komma å handla nå men icket, dom sitter och dricker sitt kaffe i godan ro. haha int nu för å klaga, de är gode slappt å sitta här å göra ingenting ;D Änyväj så har ja min praktik på Ahlsell och trots allas kommentarer om hur boring de är så är de faktiskt ganska kul. Nu kan inte ja förklara varför, för då låter de ändå bara tråkigt. Ashärliga jobbpolare iaf :)

Var på stan en sväng i tisdags innan ja skulle på mötet på jobbet (RFSL) å träffa Anders å Linda, de va trevligt så stog å surra me dom en stund. Ni är så söta tsms !
Sen drog ja till mötet och där satt vi och bestämde om WinterPride. De kommer nog bli svin skojj. Ska då jobba ikväll på stat till kl 2.00 och sen imorrn lite på dan och midda på kvällen.

De lite udda är dock Bingon som vi ska ha, folk köper bingobrickor och tävlar.. men grejen är den att priset är VI ! Micke Jullan Anna Jag å Max. Då får vinnaren bjuda oss på en midda på stat. visst kommer de bli lite smygroligt så länge man hamnar me nån någorlunda normal person :P Och de är inte så att de är nån ensamdejt utan vi sitter allihopa i samma bord :) Så de kommer nog på bra vilket slisk man än hamnar  me. Ska ju dock snabbkäka sen skynda hem till älsklingen som har kommer hem !! :D

De finns vissa regler, som alla vet hur man följer !!

" He was the prince of the county to the manor born
The sheets were bloody and dirty and torn
Nobody saw nothing, not out this way
And they probably won't until the judgement day..  "


I wanna wake up where you are...

Ja hatar hatar hatar våren !!! Så nu är de sagt, skön å få ut de.. för egentligen hatar ja int våren.. bara detta förbannade slasket ! Tänkte i morse Ja va skönt me uggsen i skolan, dom är ju mysiga. Men ack så korkat av mej, för int tänkt ja på hur mycke vatten bomulls skor samlar på sej. Var mäkta förbannad när ja gick hem från skolan. Försökte tänka Jamen de är vår, härliga vår. Sköna å sol å värme.. men slaskskiten förstörde allt. När ja kom hem la ja mej raklång på bron å sparka av mej skorna, de är helt omöjligt att gå utan att bli blöt såhär års. Låg där i solen i mös ett bra tag men sen klättra en spindel på armen å då gick ja in fort som blixten.

Jag saknar min älskling, han är borta i gällevare. Å trots att han bara är typ 30 mil bort å kommer hem om 4 dar så känns de som om han är på andra sidan jorden å aldrig kommer hem. Hade han vart hemma å vi int setts på 4 dar hade de int vart lika tråkigt, de är väl hejna me avståndet antar ja...  Blödigt javet, men ja tycker de är jobbigt å va ifrån han. Han är ju min stjärna mitt jang.

" The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won, you'll see.. "



As he rolled the dames under and over..

Halloo alla glada, go morron och god eftermiddag. Klockan är halv 11 å är pigg som en mört. Okey dedär va et fetstorlögn, somna int förens halv 6 igår/idag/imorse.. Så är egentligen ganska så jättetrött. Dock har ja haft kul inatt.. Har sett melodifestivalen, städat lite, pillat me håret, vart ut å gått en sväng å sen framåt småtimmarna suttit å spelat alfapet me danne. Sen såg ja lite film..

Grymt länge sen ja va vaken så pass sent å lär ju få sota för de ikväll / imorrn. Men aja, skojj var de iaf. Nu är ja sjukt hungrig och Im thinking about a macka !

" I never thought that I
Could ever find someone
Just having you around
Is so much fun
You're right here by my side
Just like I knew you would
And it feels so good
Baby 'cause you make me happy.. "

   

Find me a palace..

sentimental.. blä.. vad är de me mej egentligen ?! är värsta blödig och smörig. Not like me.. aja kul för dom andra iaf haha :D Stannade hemma från kåbban i helgen, varför riktigt vet j int längre.. hade nog vart lite skojjigare å fart dit. Men aja shit happens kommer fler helger. Är iaf hemma nu ensam å uttråkad,har lyssnar på lite musik sett melodiskitfestivalen å bara slappat. Ändå lite skönt.

Dock rasar de massor från taket, skitläbbigt för de låter som att de kommer nån hela tiden. Å ja har int låst dörrn å nu vågar ja int göra de heller. Måste ju dock förbi dörren när ja ska ner så får nypa mej själv i armen så ja kommer ihåg å låsa..

Älsklingen far till gällevare på månda, lite tråkigt så får pussa på han massor imorrn ist. Men nu ska ja spela alfapet me danne å nån mer.. tjing hej.

" Come let me love you
Let me give my life to you
Let me drown in your laughter
Let me die in your arms
Let me lay down beside you
Let me always be with you
Come let me love you
Come love me again.. "

If they are, then you think to much..

Gaaah ja blir galen, på mej själv, på människans extrema prydhet, på snön och på den idealbild som förväntas av alla. Ikväll ska vi på fest hos Zacke och ja har bytt kläder typ 5gånger, enbart för att jag själv tror att ja inte passar i vissa saker.. och de är enbart för de förbannade idealet som tränger sej på och smyger in i varje hörn och kant. Bläch ! Och de som är ännu värre att efter mina radikalet i garderoben så hittar ja ändå int nå som duger, helst skulle ja vilja ta på mej snowboardkläderna å bara åka.. åka bort alla bekymer. Eller så skulle ja bara vilja ta på mej en stor jävla mjukiströja ett par nötta mjukisbraller och dra en filt över skallen och lyssna på cash. Han är terapi för mitt inre..

Allt känns nött och trasigt, som typ ett löv om hösten.. Från att sitta på trädet och vara grönt färskt och blommande så blir de lite gulnat i kanten och sen blir de helt gult och brunt, sen faller de och ligger på marken tills de torkar ut och nån trampar på de så att de löses upp till små smulor. Hah poetiskt. Sen kommer en kall vinter som tar död på den mesta livskraften, men de ska man inte yttra sej om Nej de ska man inte säga nå. För man ska vara glad. Så är de, de står i regelboken.. okey de gör de inte men nästan, me osynlig skrift står de "Du skall icket bedriva tiden med tunga tankar, du skall ignorera de mesta som ligger under 5/10 på känsloskalan. Du skall se ut som dom flesta, bli en grå massa av likadanhet"

" What's the matter with the clothes I'm wearing
Can't you tell that your tie's too wide
Maybe I should buy some old tab collars
Welcome back to the age of jive
Where have you been hidin' out lately, honey
You can't dress trashy
'Til you spend a lot of money
Everybody's talkin' 'bout the new sound
Funny, but it's still rock and roll to me .. "

Ge mej Rock n' Roll, ge mej sommar, ge mej ett självideal om hur de är att vara en nomal människa, ge mej svart på vitt.. Låt mej vara jag.

Nu kommer frida å johan, så ska va ite social innan vi gibbar till zackemannen.

Whenever this world is cruel to me, I got you to help me forgive..


" You're the best friend that I ever had, I've been with you such a long time
You're my sunshine and I want you to know ,That my feelings are true
I really love you, Oh you're my best friend
In rain or shine, You've stood by me, girl
You're my best friend.. "




" I wont let the sun go down on us.. "

Feel the art running trough you body..


Är äntligen klar me rummet !! Är sjukt nöjd, å nu har ja min lycka abstrakt på väggen ^^

tack malin för hjälpen, att du är så teknisk å har en projektor som ja får låna..



Vem kan segla utan vinden, vem kan skrika utan luft.

Ursh skola imorrn, harju haft de kassaste lovet.. eller egentligen inte. Har bara inte fått göra göra dom där sportlovs grejerna :P

Var iaf på bio i fredags å såg Män som hatar kvinnor, ruskigt bra.. dock obehaglig och hemsk. Se den !

Sen va vi på fest hos Simon igår, i hans nya lägenhet. Inte dålig alls. Där kom christoffersson förbi å foppa, å robban, zacke å ullis å nå fler va också där :) ändå mysigt :).. men ja vet it.

" All you gotta do
Is smile that smile
And there go all my defenses
Just leave it up to you
And in a little while
Youre messin up my mind
An fillin up my senses

How come I never hear you say
I just wanna be with you ? "






Är de värt de ?

What's a fella to do..


Away from growing old..

Sitter här å har nyss vaknat, har sjukt tråkigt... mycke har hänt sen ja skrev i bloggen sist.. här är lite

onsdag 25/2
Jag å mami for till sunderbyn, skulle vara där 07.00 för inläggning. sen vart de operation vid 10 typ. Fick iaf ett litet litet blått piller innan operationen som gjord att man vart lite groggy men som även resulterade i et stort fett skrattanfall.. garvade i minst en kvart åt ingenting.. å pillret var inte större än en.. ja,vafan ska man jämnföra me.. de va jävligt litet iaf å plus att ja bara fick halva pillret. Sånna skulle man ha hemma ;D

Operationen gick bra, hade inte så ont efteråt, dock fram mot kvällen så kom smärtan då all bedövning å skit släppte. Fick en lista me kanske 400 filmer (ink. barnfilmer !! :D)  som ja fick låna, så lånade harry potter, familjen addams, sjätte sinnet, rädda willy, Oh brother were are thou, huckelberry finn å några fler.. sen vaknade ja mittt i natten runt 5ish å trodde ja skulle dö av smärta.. typ.. de gjorde jåääääävluskt ont iaf.. så fick medecin å somna om. Sen dan fter fick vi fara hem, så vi for på ica å köpte massa yogurt å kräm å sånt, å hyrde lite filmer. Sen kom älsklingen förbi och vi såg Götakanal och fick faktiskt i mej lite pasta :)



hmm.. va har mer hänt.. får ju inte göra ett skit.. får knappt gå ut å gå för de är för ansträngande för halsen..
men fick iaf komma ut i tisdags !! vi for till Ikea ja å morso å syrran å tog me mej Lindaplutten :)
De va trevligt värrre, dock vart man lite less i slutet.. de va långt som faaaaaaan. Köpte lite små tjafft.. 8 kuddar å ett täcke.. å fick en byrå två lackhyllor å lit sånt :) sen när vi kom hem sov ja hos Linda å vi såg de efterlängtade Desperata Hemmafruar OH YES ! sen låg vi å prata om allt mellan himmel å jord innan vi gick å la oss. Vi hade tänkt fara till lule dan efter men de vart ont om tid så vi sket i de. Så vi kolla lite film å käka chokladpudding, not bad att all...

Sen kom älsklingen och vi for hem till mej, färga håret å han å mami klippte. Han vart så fin så, fast de är han alltid. Världens finaste <3

Funderar på att få i mej lite frulle å sen ta me vovven på en prommit, kanske gå å hyra nån rulle.. måst ändå lämna igen nå filmer.. kanske köpa lite godis. Har vart sjukt sugen på flaming hot sen ja operera å har tänkt att när ja blir så pass frisk att ja kan äta sånt så ska ja köpa en påse. Dock är de inte riktigt än så får va sugen ett tag till.. Damn.

RSS 2.0