morning has broken..

(Btw måste ja tillägga att jag under dom två senaste dagarna har laddat upp 8 inlägg, bloggryck eller tristess på jobbet ? Check it out..)

Goodmoorning Neverland !
Kom nyss till jobbet efter en mysig kväll me min älskling, är så mysigt att sova me honom, att känna hur han håller om en, bara veta att han finns där. Finns få saker som slår de.

Igår innan vi somnade vart de så att vi slog igång ett avsnitt av Hem till Midgård för att somna till.. fast somna och somna.. kan ju inte somna när men dator lever om som fan så de vart att vi såg klart de sen tvinga ja upp älsklingen för att stänga av datorn, SEN kunde vi somna.Och hör och häpna men inte ett enda mygg jävlades me mej under natten, wonderbart ! Kan dock vara för att de har regnar, har sommarn tagit slut redan ?

Har pluggat in en hörlur i ena örat till Ipoden och har upptäckt hur mycke skit ja har där, har ju dragit in all musik ja har på datorn åd å har tydligen bethovens 9:onde symfoni åkt me också, nive dendär som finns i datorn på Exempelmusik när man köper den. Måste nog rensa i min pod.. skiter i va alla snobbiga gamla gubbar säger, Bethoven sucks.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0