I just want you to know..

Älskling ja vet hur de känns, när broar till tryggheten bränns.



© Av mej en fin höstdag ^^

Still Im glad, for the youth that I have..


jag brände mej på handen många gånger idag (i verkstan), å de hjälpte inte alls när mamma blåste på de !!!!!! ja vill va ett litet barn igen då alla sånnadär smågrejer hjälpte. Fast ja kanske fortfarande är ett litet barn, för skar mej i fingret, men de gjorde int ont föränn ja såg att ja hade skurit mej.. haha ;D

Var hos Mona igår och fixa till ögonbrynen, färga å plocka.. så nu känner ja mej vacker igen ^^ Yäääy mee.. ååh vilken tönt ja är -.-

I miss my friend...

Lyssna och älska:
Johnny cash                            Audioslave
Ramones                                  Bruce Springsteen
Hardcore Superstar              Millencolin
Nomy                                         The clash
                         + mer..

You make my heart and soul collide.

Känns som att de är fetmycke känslor som bara bubblar upp inombords just nu, ja vet inte varför. Ena sekunden är ja helt sprattlig och energisk och glad sen slår de om och ja känner bara blä, sjunker ner i soffan och blundar. Vill bara total glömma livet. Ja vet varken in eller ut. Jag tänker alldeles för mycke på allt, på sånt som vart på sånt som kommer hända och på sånt som ja vill ska hända mej aldrig kommer hända. ursh.

Det känns som att samtidigt som ja tar ett steg fram så vet ja att snart kommer allt slå tillbaka på mej och ja kommer ta två steg tillbaka, eller egentligen inte två utan ett steg.. så ja kommer varken framåt eller bakåt.. bara stannar kvar på samma jävla gammla ruta ett. Skulle som vilja fara bort ett tag, en längre tid.. typ nån månad eller två. bara fö att se hur de blir, bara för att få känna lunget och slippa tänka så mycke på saker som måste göras eller kännas. Fast samtisigt så vet ja att ja borde stanna kvar för att lyckas ta mej igenom allt, som kanske egentligen inte enns finns, Ja vet inte. jag antar att ja själv skapar mina problem och olyckor. för de är väl så man brukar säga att man skapar sin egna tur och otur... Ja vet inte. Jag vill ha nån vid min sida, samtidigt som ja vet att ja har de. De är de som verkligen stör mej, att ja vet saker men ja vet inte om ja riktigt vet att ja vet de. Jahaa.. hur logiskt lät dedär då ?! Men ja antar att ja får fortsätta tänka, fortsätta andas å bara helt enkelt se hur de går, ta dagarna som dom kommer. Dag för dag, timme för timme, minut för minut. För de är väl så man ska göra, de är väl så man förväntas göra ?

Uppdate:
haha åter igen en humörsvängnig, märker att de behövs inte mycke för att denna förbannade ..jah.. grej som kallas humör ska ändras. Just efter ja skrev tidigare så startade ja upp Hardcore Superstar igen å nog fan mådde ja bättre, jag behöver bara toner för att ändra på mej. Ja skiter i om öronen tar skada eller om högtalarna sprängs, ja ska ha på högsta volym för att hålla mej högst, så på me skinnjackan , nitbältet, svarta stuprörsjeans och band-tshirten, jag behöver rock n' roll, jag är rock n' roll, thats what I live for, Sex drugs and Rock 'n roll. ROCK ON !


"Dont know were we going, dont know where we've been. Sailing on and on, and away.."

                             

You told me Yes, and then you told me No...

Har vart i göteborg nu, fyfan va roligt vi har haft :D Kursen var helt underbar me mysigt folk å roliga handledare. Vi fick läraosmer om HBT-historia och hur man ska betee sej i en klass osv. Ja kanske ska säga de, det var en utbildning för att bli skolinformatör, så ska ut i skolorna å berätta om homosexuallitet :)

Fredag: Som dom flesta kanske vet så är ja ju sjukt flygrädd å vet inte vars ja ska ta vägen när ja sitter på ett plan, Får panik. Iaf som många vet har ju ett plan  kraschat nånstan för ett tag sen, har it läst om de för tycker de är för läskigt. Iaf så när vi sitter på planet mot arlanda visar micke dedär för mej, julia får damp å ja blir bara mer rädd. Sen när vi lyfter mot göteborg vänder anton sej mot mej "Nu kraschar vi !" Ja trodde ja skulle börja gråta ! Kan man vara nå mer elak ?! Å sen som topp på allt så var piloten kass på landa så de va rakt ner i backen å alla i planet studsade upp en meter. FYFAAAAAAAAN ! Hade märken i händerna för att ja nypt mej så hårt. Men aja vi överlevde. En taxi stog å väntade på oss så de bar av mot vårt hotell Comfort City Center. Det var ändå mysigt.

Linda Julia å Ja dela rum medans Anton å Micke fick de andra. Sen tänkte vi gå ut på stan å hitta nånstan å käka, men innan gick vi ner till ett lite sällskapsrum som fanns å till vår stora glädje kunde man göra VÅFFLOR !! :D iaf sen så gick vi ut mot stan, vi virra bort oss totalt å de börja regna, men humöret var ändå på topp, de sluta me att vi gick in på Seven/Eleven å köpte en macka.

Lördag: Upp och hoppa, De bar av till kursen efter att ha käkat en helt OK hotellfrukost.. mmm hotellfrukost. Då träffade vi alla på kursen å våra handledare Karol Carro å Carro.

Sen på kvällen var de utgång som gällde. Eftersom vi var norrlänningar så charmade vi oss förbi vakten på Bishops Arms å satt där å drack lite öl tsms, Jag Micke Linda Anton Julia Aleks Jessica. Mysigt värre, Sen skildes vi åt.. Julia jessica Aleks å Anton drog till Stars n' Bars å Daniel å Micke drog till Greta å Jag å Linda for till ROCKBAREN <3 Lätt bästa krogen i svergie. Bästa musiken å läckert folk, Till min stora lycka ringde Daniel å sa att han skulle vara hemma i helgen ist för att hälsa på sin bror, så han skulle komma å möta upp me oss på rockbaren. Kan inte beskriva min glädje när ja såg honom. Äntligen ! :D

Söndag: Eftersom att de va omöjligt å väcka daniel så var ja tvungen å ksta mej ut i okända göteborg för att försöka ta mej hem.. Å jag me mitt otroligt dåliga lokalsinne var lite skrajj ja. men lyckades hitta rätt buss mot Linneplatsen där en spårvagn gick mot Järntoget för där trodde ja att ja skulle hitta hem. Jomenweist ja står på järntoget, min vilket jävla håll ska ja gå.. hmm gick in på seven/eleven å fråga vilket håll. "Kommer du hem nu ? ;)" haha killen i kassan flina lite åt mej när ja rodnande nicka. Fick iaf rätt riktning å hitta hem till hotellet HUR BRA ÄR INTE JAG ! :D *stolt*

Sen efter att ha fräshat upp mej lite å träffat upp me dom andra (btw så var de bara micke å linda som sovit på hotellet haha)  så for vi ner till kursen för ett litet sista genomgång å avslut me dom andra. Kändes lite sorgligt att lämna alla.
men fan va vi har haft kul :D RFSL Göteborg 2008 <3


Talk on, talk on, but love is what you need.
And sooner or later that love is gonna make you bleed.



                          
           
        


Steady feet, dont fail me now.

Var me Erik igår, vi såg batman å spela lite guitar hero.. Har nu insett att jag suger verkligen på de. Eller klarar ju dom gamla goda låtarna, men dom svåra no no. Men kul var de, känner att ja kommer vara glad hela dagen, men de är ju ju som ändå oftast. Men kommer typ gå omkring me ett leende på läpparna hela dagen. 

Började se Kenny starfighter igår, eftersom att killarna kallade mej retard i skallen för att ja aldrig sett de. Men ja börjar minnas att ja sett vissa saker. Men de är ju skitkul :D 

Uppdate :
maha börja skiva på hejn igår men vart avbruten å orkade int fortsätta sen.. så gör väl de nu ^^ Sitter å väntar på att flygtaxin ska komma å ta mej å mina vänner till kallax, sen bär de av mot Götet och rfsl-kurs. Nog blir de säkert roligt.. Men känner mej ändå it på G.. Känns nästan lite halvsugit allt just nu. Av olika orsaker, men samtidigt så händer de skojjiga saker så är lite fucked up i skallen nu :P

Tänk på hur alla känslor och tankar kan förändras på en millisekund. Ja livet leker allt är super ,Beep-beep, fan.. Men ja vet inte, känns som att ja int orkar bry mej på nå sätt, även fast ja verklige gör de. ägnar många minuter om dagen åt just dom tankarna. Ovisshet och tveksamhet.. JA exakt så känns de ! Hej flummit inlägg detta blev då, men ärligt talat så SKIT SAMMA ! För vad spelar de för  roll ?

Frågar mej själv frågor hela tiden men får sällan nått bra givande svar tillbaka, så därför frågar ja min hund istället men hon svara då  it alls. Tystnad, underbart men skit. Bra men dåligt, långt men kort. Va ?


Puss puss


"Wollie bollie, jag är ute å socilajsar"


Cynide and Happiness..

Har vart en riktig skitvecka i veckan.. fast de har ändå ordnat sej frammot kvällarna.. Iaf så började de me att måndag morgon en helt ok dag i skolan men sen pratar ja me micke på kvällen och får höra att jag kanske inte kan följa me till göteborg ( å ja just jah, kanske ska förklara de.. ska till göteborg på kurs nästa vecka ) och att ja skulle jobba i helgen vilket inte alls passade.. Sen får jag vet att en vän till mej har tagit livet av sej. Så de var en lite tung kväll..

Sen tisdag, jag vaknar på morron stressad och trött som ett as men tänker äh vafan ja tar moppen idag så slipper ja stressa, för då kan ja ju fara 5 min innan ja börjar, nä men givetvis så hatar gud mej så mycke att moppehelvetet inte startar.. så då får ja halvspringa till skolan och kommer typ 15 min sent. För att lyssna på ett kasst radioprogram om hur begravningsbyråer blåser folk på pengar.. passande.. Iaf sen så på kvällen så blev jadå ja lite gladare för att ja fick ett litet sms av en liten söt person.. och så klart så har Malin Ö förgyllt mina kvällar <3

Sen onsdag så kommer ja försent till skolan för att ja är seg som fan.. 4 MINUTER !!!!!! DRA ÅT HELVETE JÄVLA CP GUD ! Sen så hinner ja sitta typ 10 min i klassrummet innan min telefon ringer.. fuck ! skulle ju klara mej utan nå sånt iår.. men ICKET ! Aja iaf så får vi rast bla bla bla.. givetvis så hör ja fel och tror att vi börjar 20 i ist för 20 över.. crap.. tredje förseningen i veckan.. men sen när ja kommer hem så ringer micke och berättar ATT JA FÅR FÖLJA TILL GÖTEBORG ! can I be any happier ! (kommentera inte mina felstavningar..) Och ja ska inte jobba i helgen.. underbart :D Så de va kul.. sen for jag till morso och klippte mej.. fast först var ja me malin å käka i stan och hon följde mej till mami.. så nu är ja nyklippt å fräsh :D sen for vi hem å såg idol som INTE var i Lule.. Sen kom de hemska bombnedslaget.. min film, min underbara älskade film, walk the line, funkar inte. Den har blivit helt råpig ( Ja, råpig inte repig..) Så nu känns de lite jobbit igen.. buhu..

jag får sällskap i helgen, det blit trevligt.. då behöver ja inte bekämpa alla monster under sängen helt ensam :)

Us girls we are so magical, soft skin, red lips so kissable..

Puss å knull hjärtegull :)


                                          

RSS 2.0