crappy !!!!!!!!!

idag har inget alls gått som jag vill, börjar med att kanske inte alls får g i ellära.. har klarat alla prov å sånt men sen börja anders snacka om att några kommer få IG.. känner mej träfad.. jävla skit !
sen så gick ja på stan med min goda vän mia å niklas å blev trött som fan, och tänkte att ja skulle ringa till min handledare i sommar och fråga när ja ska börja, NÄHÄ då har nått skitit sej så  ja får inte ens de jobbet ja skulle ha, så istället för att jobba med barnteater i 6 veckor ska ja måste va på nån jävla mack nånstans i 3 veckor.. fyfaaaaaan ! å sen så skulle ja köpa ett par skor å sökte som ett jävla cp efter den matchande skon, å int fan hitta ja den, nä för efter 15 minuters sökning upptäcker ja att hela tiden har ja hållt i rätt sko fast me fel sula.. IRRI ! sen så kommer ja hem å ska sätta in mina nya hörlurar, nå självklart är dom ju då trasiga.. JA ORKAR INTE LEVA ! jävla skitäckelbajs dag.. kan int nån bara ta bort den här dagen, radera jävla piss30 maj från jordens yta, en dag mer elle rmindre spelar väl ingen roll.. äckel !


What now ?

sweet baby dont cry..

Haha lär dej ta ett skämt ;)


Jag har tappat det.. idetorka som fan, vars är min musa ? vars är min skrivarglöd ? gone and away, tydligen. Är i en liiiten svacka just nu.. känns jättejobbit allt me skolan och mycke annat. men ska bara försöka hålla skenet uppe så går he fint ^^

Hopp å hej

HAHAHAHAHAHAHAHAHA


Memory, all alone in the moonlight !

Det var så att jag och carro fick för oss att byta ! hon tog min bräda å ja tog henne skidor.. :D detta blev resultet haha ;D



Why dont you realize, vienna waits for you..

You've got your passion, you've got your pride
but don't you know that only fools are satisfied?
Dream on, but don't imagine they'll all come true

And you know that when the truth is told
that you can get what you want or you can just get old
You're gonna kick off before you even get halfway through
 ..


<3

You give love a bad name..

"An angel's smile is what you sell, you promise me heaven, then put me through hell
Chains of love, got a hold on me, when passion's a prison, you can't break free"


Har haft tre dåliga dagari veckan, först så "försov" jag mej i tisdags, men sen FÖRSOV jag mej på riktig på onsdan.. Me dont like ! hata å försova mej, får panik när jag vaknar och vet inte va ja ska göra. Skolan börjar bli ett riktigt helvete nu, hade fet provet i måndags som förmodligen gick åt helvete, wo anne. Så har då omprov på måndag.. å jag måste plugga. jag försöker men jag kan inte, vet typ int hur man gör.. Å de är då karaktärsämnet VVS teroi.. så MÅSTE ju kunna hejna.. Och om jag inte klarar dehär provet s klarar jag kanske inte kursen.. witch sucks ! orka gå om kursen me ettorna nästa år ! Å elläran går ju också åt helvete, där försöker jag verkligen förstå alla formler och labbar men inte fan fattar jag de. Kan lika mycke som nån som inte ens gått kursen. FAAAN !

He's adorable..

...

okey lyssna här, jag säger de här nu och sen lämnar jag allt detta.. jag har svårt för vissa människor, jag har svårt att se förbi och acceptera en människa som tidigare hoppat på mej och bara varit otrevlig. Jag har svårt att glömma vissa saker. Så gör som du vill, men jag känner såhär. Jag kan va din vän men inte som förr, för du betedde dej illa och de hoppas jag du också vet. tyvärr blev de söjna. Så gör om du vill, jag gör de på mitt sätt.

How can I loose faith in something that dont even exist ?

"I was born long ago.I am the chosen I'm the one. I have come to save the day
And I won't leave until I'm done. So that's why you've got to die. You got to breath and have some fun
Though I'm not paid I play this game. And I won't stop until I'm done
..But what I really want to know is. Are you gonna go my way? And I got to got to know"

Igår var de valborg, skojjit värre. Kändes skönt att få göra nått, umgås me alla vänner. Dricka lite å ha kul. Leva fritt lite. Och kvällen blev trots allt lyckad även fast min pissdåliga dag. Men då ordnade ju kvällen upp allt :D So dont cry for me argentina.

Men.. alltid detta men. Att hur kan man vara så uppåt och sen på en millisekund har allt förändrats. Allt som behövs är en liten väntan, en väntan utan svar. Tomt. För är de inte så att människor behöver respons, spelar ingen roll vad de gäller. Säger man "Vad fin du är." så vill man höra tack. Säger man "Dra åt helvete" vill man höra nån form av mening tillbaka. Slår man nån vill man ha respons. Alltid denna respons. För om människan man konfronterat på ett sätt inte ger ett svar, då blir man stum och osäker och inte riktigt vet vad man ska göra. Då bli de fel. Vi lever på andra människor, vi är som parasiter som lever av varandra och andra. Alltid ska man ha nånting tillbaka. Att ge och ta brukar man ju säga, och så är de.. i vilket sammanhang som helst. Och när man väl får den respons man vill ha så tänker man itne ens på de, man tar de för givet. Ursh.. vi människor är patetiska.

RSS 2.0