Less på livet..

..är jag. Bilen är trasig, har än inget sommarjobb, bilen strejkar (men går igen), svetsen går åt helvete och vi har nationella på fredag. En liten ljusglimt är givetvis Älsklingen och att vi är VIP på spelningen på Valdino på lördag.

to hell with life Im still awesome.

( dessutom fryser ja, depp på hög nivå ! )

Saturnight live..

Hela helgen bestod av utång, men fredagens utgång var jobb på stat. Däremot lördagen var de utgång, taggad till tusen. I snabba drag så hade vi asjävla kul ! Första grilla vi hemma hos mej, Jag Älskling Malin Jacki Angelica Bagarn Frida Johan och David. Bara de var awesome, men sen drog jag och Malin ut till stat där ja fixa in henne gratis och som en försenad 10års present så bjöd ja på en tequila. Sen sög de där så vi drog vidare till Kalles där vi mötte upp me John, Majk och Nybba + andra kändisar. Där rockade vi resten av kvällen innan vi käka lite efterkrogen käk på bigboy som egentligen skulle vart Max, men whatev. Sen skussa Macke, snäll som han är, hem malin mej och en rackarns tankad Nybba. Kvällen får 5 av 5 stjänor !

   
 
   
 
   


Heres trouble..

   
   


 

 

  


Thats so going im my blog..

I dont care, ja ids int blogga. För vad är grejen egentligen ? Jag är helt awesome ändå så varför ska ja skriva ut de ? haha nä skämt åsido, har ingen inspiration så de lär bli rätt dött här tills inspirationen kommer tillbaka. Vad är grejen me en blogg egentligen.. EGENTLIGEN ? Vad är hysterin över de ? Såg en t-shirt på cubus igår där de stog "Im so bloggin' this" men varför ? Jamenar de är ju tråkigt att skriva skolarbeten så varför skulle blogg va roligare ? Och vem bryr sej egentligen, vem bryr sej om va folk gör på dagarna ? Jag skulle nog aldrig kunna bli nån storbloggare, ja bryr mej för lite helt enkelt. Se kommer de kommentarer där de står "här var de dött" eller "kom igen, blogga nu !" Sure, de skulle ja kunna göra.. men varför, för vem ? Jag har för mycke längtan till studenten och balen, för mycke oro över min bil och för mycke kärlek till min Älskling för att hinna tänka på att hinna blogga.


RSS 2.0