Charge it, point it, zoom it, press it.. technologic!

Well well, ser att du trogna läsare fortfarande kollar in min något åsidosatta blogg. Trots min lathet och  mitt oinspirerande bloggande så släger ja iväg ett blogg inlägg då och då. Mest när ja har tagit en break från mitt fruuktansvärt intressanta liv och faktiskt delar me mej av min vardag. Skämt å sido, jag har tappat vitsen me bloggandet over all. Vem bryr sej egentligen om vad jag har å skiva här, nu när facebook tagit över världen ?

För ärligt talat, vem bryr sej om när vem går på toa enligt fejjan, och vem bryr sej om när vem skriver skål eller vem bryr sej om när vem har tråkigt, enligt ett inlägg på ansiktsboken ? Kan de vara så att teknologin tar över så mycke av vår tid så vi numera är tråkiga grå homosapiens som givetvis måste dela me oss av vår tråkighet på en totalt meningslös hemsida som facebook. För lets face it, facebook är int så kul..

Men vem är jag att säga nå, jag sitter själv i min facebook abstinens och klickar ut ett meddelande om hur uttråkad ja är, eller hur otrooligt kissnödig ja är. För de måste ALLA veta om, intresseklubben antecknar typ. Men å andra sidan så har vi ju slutat använda våra telefoner och, ja.. faktiskt våra käftar för att berätta eller skvallra om vad som verkligen händer, för de kan vi ju ändå läsa på facebook. Har man facebook vet man vem som dejtar vem, vem som fyller år eller vem som är online, dvs hemma. Så varför då använda oss av mänsklig kontakt ?

Aah fan, fel av mej.. nu har ju faktiskt facebook tagit över våra mobiler också så man måste ju inte vara hemmavid för att tala om att man inte är hemmavid.. via fejjan.

Kan de vara så att teknologin kommer ta över vår tid så mycke att i slutändan kommer vi aldrig lämna huset eller röra oss ? För vad är poängen egentligen, vi behöver int gå vi har ju bilar, vi behöver int träffas vi har ju telefoner, vi behöver int ses vi har ju webbcam och nu, vi behöver int ses tala eller höra.. vi har ju facebook. Antar att snart kommer väl rullande toastolar och kommando lagade maträtter också uppfinnas och då behöver vi ju aldrig nånsin lyfta på röven, eller varför inte tankestyrda,ja vet inte vad.. allt för att göra allt så lätt som möjligt för människan. Vi lär väl se.. på facebook.

Kan även tillägga att under min studentvecka ringde en vän och frågade om ja skulle komma till en fest me klassen, jag frågade Vilken fest ?!! Hans svar var, Meh har du int kollat facebook ?!.. Nej ja hade ju inte de än, just den dan. Oh no världen går under. Läser ja int facebook varje morron till frulle så vet ja int va som komma skall under dagen. Komiskt kanske, eller sådär lagomt oroande, beroende, totalt troende till teknologin. Hmm javet inte, men de ja vet är att nu ska ja fortsätta se Spiderman eller de kanske ni redan vet.. från facebook.


RSS 2.0