Ööörebrooo..

Okey lite snabb uppdate innan ja ska skicka vidare dator till nån annan som desperat hungrar efter internet och omvärlden. Sitter just nu i Örebro, eller närmare sagt Hallsberg på en gymnasieskola. Är på RFSL kongress, Nord är uppbäddade och upppackade i ett klassrum, lyx Nej tack.. Tydligen hade några flitiga studenter lämnat sina datorer på så vår kvällsäddning vart räddad, facebook, blogg och trevligt sällskap. Vad mer kan man begära ? Jo de ska ja berätta, en snabb hemfärd hemmåt. Ja har hemlängtan !

Inget ont om RFSL, jätte mysiga människor men ja kände inte för att lämna Pite stad just idag, sitta på de förbannade flyget (som jag än en gång lyckades klara mej helskinnad ur) och sen färdas hela dagen, dock med en 2timmars stop i vår huvudstad, fjollträsk. Vart en liten snabb runda på stan och en litet snabbt inköp från JC. Träffade även Wallick där i vimlet av människor vilket var mycket trevligt, lite otroligt men trevligt. Sen träffade vi även på kändisen Martin Timell. Ja där ser man, även kändisar åker tåg.

Nu ska de tydligen bli lite hopp och lek så ska väl dra mej härifrån, får se om internet återstår imorrn isf kanske de blir en snabb update på facebook. Til' then So long, från hallsberg.


Detta tycker jag summerar hallsberg gode bra, grått tråkigt och allmänt mellanmjölk. Inte helt olikt piteå, ja bortsett då från att i Pite ser man faktiskt människor, kan tänka mej att vi ökade populationen med 50% när vi anlände..


Here I go again..

Jag vet att ja gör klantiga saker ibland, säger fel saker, klättrar högre än jag egentligen vågar och dyker för djupt, men ibland blir de bara så. Jag är en felande människa, eller ursäka jag är nog bara en människa. Jag tänker inte länge än läshåret ibland och de får ja senare sona för, eller så tänker ja för mycke och då slår de tillbaka på mej också. Hur ska man då göra för att göra rätt ? Jag tänker att trots mina klantigheter så är de väl ändå en del av mej, nått som ja måste göra för att senare lära av. Även om ja givetvis helst önskar att jag inte skulle göra ett enda misstag what so ever, men skulle inte livet bli ganska grått och tråkigt då ? Vars tog då spänningen vägen, om allt bara var glatt och lycklig, hur skulle man då veta att de var glatt och lyckligt. Jag vet inte, men vad ja vet är att man har en väg att gå och den vägen är stenig, ibland slår man tån och de kan göra ont men de går över.


All I ask for is one fucking hour..

Jag orkar inte, all denna stress. Allt handlar om att stressa, i skolan, till träningen, tid.. Tid finns de inte allt gott om, tid när nått knapert som aldrig, hur man än planerar, räcker till. Hinner ja me detta så missar ja de andra. Jag ska hinna skriva ihop dedär i svenskan, ja ska hinna träna och samtidigt ska ja hinna umgås, leva, älska. Jag ser bara hur timglasen snurrar runt, hur de vänds uppochner för att, utan att hinna blinka, rinna ut. Tiden rinner mellan mina fingrar, jag stressar mej till ett betyg, ett träningspass, ett liv.

Att allt man ska hinna göra egentligen hinns göras, men man stressar bort all tid. Man stressar för att åtminstonde hinna stressa. Jag vet inte, kanske de bara är någon inre stress jag känner. Men de känns som att trots att jag skyndar mej, planerar, flänger runt så blir ändå inget gjort. Jag somnar halv 11 på kvällarna med tankar snurrandes i skallen, rättvända, uppochnervända. Vad händer om jag inte..? Vad händer om jag.. ? Tänk om..?

Sen att paniken över sommarjobb tillkommer hjälper inte heller, jag har panikångest för inget tyckt hjälpa. Har jag jobbat en sommar och lagt mina praktikdagar där så verkar de inte hjälpa, vad ska jag då göra ? Jag trodde jag var lite safead där. Men trots de så är de otydligt. Jag får en klump i magen, jag har en klump i magen. HJÄLP!


It's the final countdown..

                                                   


There aint no time for losin'..

18 and life You got it. 18 and life you know. Your crime is time and it's, 18 and life to go..


bittersweet..

Okey, ja erkänner ja kunde inte hålla mej borta. Men jag LOVAR dyrt och heligt att ja inte tittar på designen, ja bludar heeela tiden..typ.

Älsklingen for till fjollträsk ikväll tsms me Zackemannen för att hälsa på Simon. Skussa dit dom och pussa farväl till Älsklingen, är ju sjukt flygrädd själv så har haft lite ångest tills nyss då dom ringde och sa att allt gått väl. Å tur var ju de, hade blivit lite tråkigt annars. Dessutom kommer ja sakna(r) honom, men tror dom kommer ha asskojj där nere..

Jag har en liten tanke om livet, om vi föds för att växa upp för att sen återgå till samma stadie som födelse. Var är då vitsen med att göra så stor grej av de ? Varför ska man jämn gå och fundera och analysera sönder saker, för jag vet hur jag själv är, har jag en dålig dag så räcker de med minsta lilla tonläge eller ord för att jag bara ska vilja ..ja.. dra nånstans. Men varför ska de vara så ? Varför är människan så otroligt komplicerad så att om man har hört 10 komplimanger och sen får höra en negativ åsikt så gräver man ner sej och BARA lyssnar på de dåliga. För vad är egentligen skillnaden ? Båda är ju bara åsikter.

" Take a sad song and make it better. "

I wont !

Jag tänker inte blogga mer innan ja bytt design. Är så ruskigt less min nu så vill int se den, men då är ju problemet att jag har ingen som helst aning hur man gör. Så lär väl få vänta tills GullMalin kommer hem från Polen. Så tills dess, so long suckers.

Dessutom är sportlovet slut nu, så har lite å berätta. Keep in touch.

Kåbban a lá myspys..

Kom hem från kåbban för några timmar sen, en supermysig helg me Älsklingen. De finns verkligen ingen bättre än han, skulle så gärna vilja lägga upp alla fina sms och saker han sagt men de är just for me. Men iaf kåbban var de, vi kom då upp i lördags eftermidda och då vart de att hålla på att tjaffsa me värmen i den förbannade husburken, så efter hackade tänder och gåshud (plus att älsklingen rammlaflög ner från taket ! ) så vart de nog varmt att ta av sej jackan. Då gjorde vi lite mat innan bordet bäddades ner inför lite lördagsmys framför tvn. Vart int så jätte sent för älsklingen vart lite trött i ögat, så de vart en lugn lördagskväll.

Sen söndag så vakna ja as usual runt 9 och kollade lite LA ink och Family guy innan ja vart less på att va ensam vaken och väckte en trött Älskling. Vi bestämde oss att dra en liten tripp upp till tjocksmokk för att eventuellt fika, men bara för att jokkmokk vill vara tvärsöver så hade ju givetvis inte de enda cafét vi hitta stängt. Så de vart en dyr lunch på nått av jokkmokks alla miljoner matställen. Man tycker ju att dom kan skippa alla renfiléeande, samefulla matställen och fixa ett fikaplace som faktiskt har ÖPPET en söndag förmidda. Men neeejdå, icket !Inhandlade även en dubbel cd me Beck, så där hade vi vårt Söndagsmys. 

Sen idag så tänkte ja fan inte tråka ut mej själv me datt va uppe ensam så låg kvar i sängen till 11 tills Älsklingen började vakna. Vi plockade ihop och drog hemmåt där vi fick besök av Zackemannen en stund innan ja drog på Step in för ett väl behövligt träningspass tsms me Jackie.  

           

"I've longed for you
And I have desired
To see your face your smile
To be with you wherever you are.

It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end
If you can make a promise
If it's one that you can keep
I vow to come for you
If you wait for me

And say you'll hold
A place for me
In your heart."


RSS 2.0