Take me back to those sweet dreams..

som sagt så är jag en vek liten sjukling idag men lilla mia som är så snäll sov över hos mej och höll mej sällskap idag :) men i morse drömde ja att ja sprang om kring och letade ett oerhört irriternade knack- och vibrerande ljud, å helt plötligt vaknade jag av att mia skakade på mej och då ser ja malin så utanför mitt fönster och knacka med mobilen i högsta hugg och ringer till in mobil ( som ligger nedanför min säng och vibrerar, därav ljuden). ja skriker bara VA VILL DU ! å vänder mej om xD så svårväckt som jag är, klockan var trots allt halv 7 på morron och hade sett fram emot en lååång febrig sovmorron. men iaf tvingar mia mej att gå upp och låsa upp för malin. då säger hon att hon glömt sin väska med sin börs med sitt busskort här igårkväll, så ja måste gå och låsa upp ytterdörren för att släppa in malin, men väntar inte på henne utan lägger mej och somnar om, men hade tydligen sagt Puss hej då helt super glatt till henne innan hon gick och de kommer ja inte ens ihåg. vilken morron människa ja är xD

Get off my back or into my game..

Jag har som funderat på att sluta skriva egentligen, och ja vet att  ja tisigare sagt att ja tänkt börja skriva mer. men de är nu så att de är hur skönt som helst att bara få skriva av sej lite. skriva om lite tankar och funderingar, för vem ska annars lyssna  på dom ? Fast alla tankar man har gå ändå inte å få ner på papper.

Och har åkt på världens förkylning nu också, ont i halsen, ont i skallen feber hosta osv. mindre kul, så nu sitter ja i mjukiskläder och dränker mej själv i varm choklad. vilket iof är ganska mysigt.. idag på skolan var ja tvungen å gå till skolsyster för att få lite medecin mot min kära hosta. sen gick ja å la mej å sov i tvrummet i 1h30min.. skönt som fan ^^sen fick ja inte va me gympan å de lider ja inte så mkt av så ja gick hem å drack varm choklad ^^

Got to fight another fight, I gotta run another night
Get it out, check it out
I'm on my way and it don't feel right

I gotta get me back, I can't be beat and that's a fact
It's OK, I'll find a way
You ain't gonna take me down no way

Don't judge a thing until you know what's inside it
Don't push me, I'll fight it
Never gonna give in, never gonna give it up no
If you can't catch a wave then you're never gonna ride it
You can't come uninvited
Never gonna give in, never gonna give it up no
You can't take me I'm free

Why did it all go wrong? I wanna know what's goin'on
And what's this holding me?
I'm not where I'm supposed to be

I gotta fight another fight
I gotta fight with all my might
I'm getting out, so check it out
Ya, you're in my way
So you better watch out

So come over here and tell me what I wanna hear..

Ja läste någonstans att man måste vara arg fö att skriva blogg, och kanske de är sant.. kanske inte just ilska utan känslor i största allmänhet. För självklart finns de inget tråkigare än att läsa en blogg som bara inheåller "Tjena, idag gjorde ja ditt och datt" nog är de roligare att läsa om folks tankat och funderingar(Dock är de kul att skriva om mina inte alltför spännande dagar) , men ibland är de bara helt tomt i skallen, som att de bara finns ett vitt fluffigt moln där inne. Men samtidigt är de inte heller kul att läsa hur folk skriver Screw the world lets commit some suicides. Så därför tänkte jag skriver lite happy thoughts. Lite svengelska gled in där mellan radera också. Men samtidigt som man tänker Jippi nu ska ja skriva lite glatt då blir de........................................................öh................................. För nog är de lättare att förklara dom där lite jobbiga tråkiga sakerna, folk är till för att klaga. Personer förvandlas till apor ibland, tröga dumma och bara kastar skit. Bokstavligt talat. nja kanske inte riktigt sånt skit. Men iaf så är de så.

You're so fine I want you mine you're so delicious
I think about you all the time you're so addictive
Don't you know what I can do to make you feel alright
You could do so much better
I think we should get together now

so were are we..

Its so bad, so bad too bad..

jag söker nån sorts egen livskvalité, Jag vet jag måste göra min grej, spelar ingen roll vad folk säger, Det är nu eller aldrig det är allt på ett kort. Att det är nu eller aldrig gör steget för stort. Det ser ut som jag får vänta för evigt för att få något gjort. När ska jag leva mitt liv för mig? Göra dom saker jag tror på? typ så äre. Jag är less på att vänta å bara få velande svar. vill ha saker konkret och skrive på papper. Orkar inte heller vara beroende av saker, att lixom måsta vänta på svar som aldrig kommer. jag är less på att vara så passiv, men samtidigt är ja less på att vara så aktiv. För vill lixom stänga in mej i min bubbla igen bara för att få känna mej lugn och ifred, men samtidigt vill ja vara mitt i allt och hänga me i svängarna. Vill som inte ha nån på hjärnan 24/7 men samtidigt finns det inget bättre.
Haha finns de hjälp för förvirrade tonåringar ? Säg att du känner dig lika liten som jag. Säg att du förstår mig och jag gör det idag. Som i dom där reklamerna för bilar "finns det ett tonårslexikon".. men det är väl de livet går ut på, Chansa och var lite wild and crazy. Jopp det är ja, och allt kommer ändå sluta bra. Puss

just a little bit stronger
just a little bit wiser
just a little less needy
and maybe I'd get there...

image7

försöker välta cyklister med hårfönen, de lärde jag mej när pshykavdelningen sov över..

AAh skojjigaste fredan på vääldigt länge.  stressa sönder på dan för att hinna fixa allt sen typ for ja till malin å lämna av alkoholen. Sen for ja hem å fixa mej å sen bar de av till mallan igen ;D började me att svepa för att hinn ikapp, vilket ja gjorde rätt snabbt eftersom att vi spela ölspel ^^ sen så kom de jätte jätte mkt folk. som max va där kanske 50 pers. kul som fan, träffa en söt en. Och vaknar med massa blåmärken pga att ha varit lite för ostadig på kvälln, men sånt man får ta ^^ And thats all I have to say about that..
Var iaf länge sen ja hade så kul :)

image6

When a lady in a limousin drowe my way..

Var på roasters ikwell.. väldigt mysigt, satt me flickorna och pratade på i några timmar.. en gammal vän blev åter min vän, känns skönt :) pusspuss. sen for vi hem til malin och såg anacondas. tänk att bli jagad av en 10 meters lång anakonda, vafan skulle man göra ? de är faktiskt bara i filmerna man överlever, knappt där. får springa omkring och tänka DetärenfilmDetärenfilm,jakommetattöverlevaaaaaaaaaaaaaaah ! poff där dog jag, blev uppäten mumms. jojo, inte skojj alls. förhoppningsvis kommer jag aldrig bli jagad av en baota anaconda, men man vet aldrig.

på freda är de ferre big time. skojjit värre.

RSS 2.0