En ny folkgrupp..

Något jag inte klarar av är bullshittare, sånna som säger en sak men bara för.. ja bara för att egentligen, bara för att de förväntas sägas typ. Som påstår sej tycka en sak men sen helt plötsligt får man höra bakvägen att så tycker dom inte alls.

Dom här så kallas Bullshittarna är en speciell grupp, ett speciellt slags människor. Dom syns inte så vidare och dom utmärker sig inte för att tillhöra denna särskilda kategori, men sen när man väl har upptäckt deras sanna identitet så står de BULLSHIT me stora bokstäver i pannan och med gröna neonpilar ovanför huvudet, totally obvious. Iaf så något som kan känneteckna dessa individer är att dom kan, i nästan vilken mening som  helst, smyga in en ful kommentar om någon eller något. Och sen så har dom ingen somhelst självinsikt så dom (enligt dom själva) är helt perfekta och gör aldrig nått fel.

Nu är de ju så att ingen är perfekt, de finns ingen som ALLTID dom rätta sakerna, ibland kan man få bita sig i tungan men de kommer en gräns när de blir för mycke, när de bara blir irriterande. Ytterligare ett bevis på människans förfall.


Kvinnor är från Venus Män från Mars

Satt och tittade runt på lite bloggar och reagreade på ett inlägg som Amanda skrev om generella tjejen i dagens samhälle, vilket ja tyckte var riktigt bra. Då kände jag att jag är inte ensam med att känna mej lite förälskat ensam ibland.

Tjejer rent genrellt har en tendes att överdriva och förstora små skitsaker, tjejer rent generellt är mer känslosamma är pojkar, vi måste alltid få prata om nått bekymrar oss, spelar ingen roll om de handlar om klädrea eller tjejtjaffs me kompisen så de ska alltid tas lika allvarligt annars äter de upp oss inifrån. I överdriftkategorin ligger också våran bedrift i att alltid ta folk på orden och liite för seriöst så därför kan vi inte alltid skojas me alltför hårt, vilket kan leda till oro vilket kan leda till att tjejen vill prata vilket leder till att killen inte alltid lyssnar vilket leder till att de slutar i små tårar innanför stängda dörrar. I många fall så tycker killarna att vi tjejer överdriver, men man måste väl ändå ha i baktanke att vi tar det på allvar.

För är de inte lite så att om grabbarna tänker efter så skämtar inte vi tjejer på samma sätt me killarna, vi lyssnar (även om vi inte alltid förstår) för de mesta, vi tar alltid allvarligt på problem (vare sej de är vårt egna eller grabbens personliga). De kan lätt bli så att Killar i ren allmänhet ska visa sig lite butchiga och manliga och verkligen inte svaga på nått sätt, så därför kan tjejen ibland bli lite trampad på tårna. Säkert inte med mening men lätt hänt, och sen när tjejen försöker prata om de kan grabben känna sej trängd och själv lite trampad på tårna eftersom att ingen vill ju givetvis gör fel. Vilket då i sin tur kan leda till att de blir en pajkastning som slutar i ilska och cracks in the chrystal.

Nu klankar jag inte ner på grabbarna på nått sätt, ni är ju våra små hjärtan (oj förlåt, menar givetvis våra stooora tuffingar !) och ingen är perfekt. Och vi tjejer är inte perfekta heller, men jag kan ju bara skriva från vår sida av perspektivet. Men jag tror, min filosofi lyder: Att så länge man tänker att man aldrig kan uppskatta nån för mycke och tänker på att respektera varandra så ska sånna här genusbagateller inte behöva vara värda att en ägna ett stjärnkorn i rymden. Men då är de stora problemet, Kvinnor är från Venus Män från Mars.. Hur gör vi ?

Inte helt obekant ;)


Take a chance and roll a dice.

Hur ska man leva livet ? ska man leva efter andras ideal och behag ? Ska man fortsätta i denna spiral, i denna rundgång som bara består av levnadskrav och måsten. Finns de en perfekt värld ? Kommer de komma en tid där man aldrig gör saker för andras skull, där man verkligen på riktigt kan säga "detta är för min egna skull". Utan att de ska skapa disskutoner eller oenigheter ?

Jag ser världens som en typ av spelbricka, fia med knuff. Går någon förbi mej kan ger den en knuff så att man får gå hem och vänta på att slå rätt tal så man får gå ut igen och börja om med hela skiten. Då ska man slå rätt nummer för att kunna gå framåt och varva planen om och om och om igen för att senare gå i mål. Man måste akta sig för andra spelare, se till så att dom inte får samma tal på tärningen för då kommer dom ikapp igen så man får en knuff och måste gå tillbaka. Sen när man väl har kommit i mål och tror att man äntligen kan sluta spela så ser man att man faktiskt har tre pjäser kvar att få i mål.

Livet är en liknelse, livet är ett spel. Ett evigt spel, en evig längtan om att gå i  mål, att vinna. Men hur man än gör så kommer man aldrig i mål. Jag har visserligen kommit i mål men jag har fortfarande spelar kvar på plan. jag måste spela dom rätt, måste se upp för knuffar som skickar mej till starten igen. jag har fått många knuffar och mina pjäser börjar blir nötta i kanten. Men jag fortsätter slå tärningen, jag fortsätter akta mej för dom andra spelarna, jag fortsätter börja om.


Computerage..

Denna eviga söndag, alltid lika tråkig.. aldrig sådär rolig. Idag far Hjärtis till skithålan 30+ mil uppåt i detta avlånga land. Men men nån måste göra de också, han är duktig som fasen den där pojken.

Hur länge sitter du vad datorn ? Är de inte så att när man sitter tappar man lite begreppet om tid och rum. Man slår på strömmen, loggar in på facebook, kollar bloggen och blocket sen slår på ett två tre avsnitt How I met your Mother. Man tycker man bara har suttit lämpligt länge vid burken men huxflux har tre timmar gått. Snacka waste of time. Vi lever vi andas vi dör. Ska vi då slösa de på elektroniken, på datorn.
Vi kommer sluta med fyrkantiga ögon och hjärncancer.

School by day..

Torsdag.. Tor's dag.. ja tänkt om man trodde på en religion, typ gammla asagudarna. Men njaa.. varför orka engagera sej i nått som ändå int är bevisat äkta.

Amanda kom till mej igår natt (aaaah omg !) .. haha nämen hon slagga över för att senare dra vidare till Zackemannen, fick dock sällskap på skolan också av den importerade Gällivarebon. Trevligt värre ! Hon verkar dock vara less på dagens sista lektion. So am I !

Imorrn blir de tacokäk på skolan efter att ha avklarat vissa ärenden och eventuella julklappsinköp. lördagen kommer bestå av skola, öl och film. Härlig kombination. Kanske gör allt på samma gång, vem vet vem vet ;)



Cross the rubicon

Hjärtis kom hem idag på kvällen, efter att ha vart i fjollträsk då som tidigare skrivet. Va mys han va då !! Tänket bara säga de.

Sen är de detta me superstuff som kommer olämligt, alla sånna grejer som man bara måste eller vill kommer alltid vid en dålig tid. Antingen har man int råd eller så har man andra saker inplanerat eller sån skit.. Typ som man har int haft nå å göra på en vecka sen kommer massa inbjudningar och förslag på samma dag så man måste välja mellan awesome awesome eller awesome grejer.. It sucks.

Linda ringde idag och fråga om ja ville köpa hennes playstation, joda klart ja vill (!!) men har ja råd, neeeej ! Orka att Mercan behöver mat hela tiden.. ORKA ! De är bara typiskt.. men får väl se om ja kanske kan låna de några dagar och underhålla mej när Hjärtis är i cpgällevare.

Nu ska ja väcka Hjärtis som somnat på soffans å ska vi svänga förbi fjörn en sväng. Bajs så länge.

En ruskigt mysko låt men jävligt skön.

Old times were good times - Son of Dave
Son Of Dave – Old times were good times
(för er me spotify kan lyssna på länken, för er andra losers som int hänger me i revolutionen.. skit på er ^^)


What doesn't kill you makes you stonger..

Ibland får man reda på saker som man int egentligen vill veta, sånt som inte har nån egentlig betydelse men som ändå känns bättre att lämna till ovetandet. Huvva. 

Godmooorning..

Hoho alla läsare, observera tiden ! 07.34 på en fredag, en ledig freda tillochme ! va hände lixom.. Nämen är faktiskt så att Simon flyttar till fjollträsk idag så steg upp och sa hejdå till honom, sa till Älskligen igår att väck mej, och lova de. du får int säga bara typ men du sov så gott, utan väck mej ! (vet att ja kan vara gode svårväckt på morron). Så vaknade av att han lev om som fan och gick just ut genom dörren.

Tänkte bara helvete ! och gick upp för att söka igen min telefon, men hitta ja den neeeeej. Har han tagit me den till sthlm.. faaan ! Men han kom tillbaka efter en kvart eller så med telefonen (och min bil som han också lånat haha ) och dom skulle inte fara riktigt än. Så de va ju tur :)

Så nu sitter jag här och kollar lite på dumburken och väntar på att Henke ska ringa så vi ska fara och koppla in högtalarna i min bil ^^

Har hunnit träffa Johan nu såhär på morronkvisten också, tänkt så mycke man hinner före 8. Jag stiger int ens upp såhär tidigt till skolan.. men när man är ledig Jåhå så fasen går de bra att gå upp före fan ;D

Sen fyller morski år så ikväll blir de mat och socilajsa me 45åringen mohaha, Grattis Mami <3

Old times rock n' roll..

Asså ja förstår int dom där "storbloggerskorna" som typ har som mål att skriva 70000 inlägg om dan, 1. man hänger int me 2. de kommer mycke skit 3. Vem ids, har dom inge liv ?
Ja själv skriver precis när ja vill och tycker ja har nå vettigt att säga, då kan de blir tre gånger på en dag eller tre gånger i månaden, beror på hur mitt liv väljer att slingra sej.

Lider avlite mellancoli just nu, ligger och dagdrömmer och saknar gammla minnne, längtar efter nya och ivras efter framtidens olika datum. Shit asså, saknar gammla vintrar och alla äventyr, längtar efter vintern å alla dess gamla traditioner och ivras efter kåbban, brädan å tider me hjärtat ! Suck, livet är en enda lång väntan, å när dedär man väntat på kommer så är de över lika fort. Dom som säger att Den som väntar på nått gott, vänntar aldrig för länge !.. har FETT mycke fel, söjna är de Den som väntar på nått gott, väntar ALLTID för länge..

Älsklingen for till äckelGällevare idag igen, blir bara tråkigare och tråkigare för varje vecka,  men som Joel skrev på facebook, "se de positivt, vi är lediga imorrn." Haha jaadu, de är väl klart att man ska va positiv :D

Notis: Se aldrig (!) Kenny, the shit has hit the fan. Handlar om en skittömmare.. ja de säger väl allt, tog oss två minuter att bestämma oss att den sög.

Ska vi vältra oss i gamla minnen eller se framåt ?.. Låt oss vältras.


Just like a tatto..

Ååååh gjorde min andra tatuering igår, är sjukt nöjd asså ! Som man ser på bilden så är de en örn me vingarna ute och en ros/ranka som går runt. Å då kommer den evig frågan "Varför, Va står den för ?"
1. En tatuering måste inte stå för nått
2. Den är snygg
3. Den står för mitt eget liv, en örn står för Styrka Självständighet och Frihet. Vilket mitt liv består av.

Är riktigt kär i mina gaddar nu asså, längtar bara tills om två veckor när den är färdigläkt och klar så man verkligen ser slutresultatet. Vilket, jag är övertygad om, blir Awesome ! Gjorde mina tatueringar hos Kristina, störtskön tjej :D Mer gaddar åt folket !

Blir dock sjukt störd av dom som ska komma och vara moralpolis och käfta om hur fult/fel/onödigt de är me gaddar, eller vilket motiv man nu har valt. Är de inte så att de är min kropp, mina tankar om just de motivet, mitt liv, min förälskelse till gaddar ? Kan inte folk bara vara glada för min skull istället ? För mej kanske tatueringarna är skitnödvändiga, då de väl bara onödigt att käfta å predika. allt är relativt..






Livet är en gåta..

blää.. ja är trött och har ont i knäna. Var dum nog att fara å träna på tom mage idag, totalt tom. Käka inge frulle i morse ( morse, jo tjena. vakna sent som fan.. ) och drog då till fjörn å Linda, sen efter de vart de direkt till step in för ett hårdpass. Så att ta ett hårdpass på fastande är inge bra ide, totalt energi lös och orkar inget. Efter de så käka ja dock gomaten hemma. Sen orka ja int göra nå så låg på soffan å såg Jonas Gardell Tillfällig gäst i ditt liv. Han jär gode rouli hanna.

"Kvinnor, ursäkta att jag frågan men va faan tänker ni me ?! Ni förväntas hitta en man som ska vara en passionerad älskare, en trogen bästa vän och en bra pappa. Vi är inga kinderägg !!"

"Nu ska jag berätta om hemlisen bakom ett långvarigt förhållande. Ett långvarigt förhållande bygger inte på kärlek, utan på skuld och tjänster ! Kärlek är för bräcklig, kärleken är flyktig skulden står ALLTID kvar !"

Men dock fick en sak han sa mej att tänka, han sa "att enligt statistiken så är vi människor till 97% liak schimpanser". 97% är mycke, och om vi är så pass många procent lika apor, hur lika är vi inte då varandra ? Då kan man inte komma och säga att vi är totalt olika, dom där 3% består då av hud, hår, färg, kön och språk. Och knappt de, för det spelar ingen roll om vi kommer från sverige japan eller afrika, vi är ändå mer lika än vi tror.

Frågar man en man om han tycker han är olik från en tex. transversit, vad skulle han svara ? Jävla bögjävel, int har ja nå gemensamt. Men de är väl just de han har, båda har snopp, båda har ögon, mun, näsa, ett språk, ett hjärta, ett andetag. Man tänker inte på hur lika vi alla egentligen är.

Visst har vi alla olika åsikter om saker och ting, men de ändrar ändå inte oss som männsikor, som själva skapelser. För trots våra meningsskillnader så är vi alla kött och blod, om man säger att vi alla är olika och unika är inte de att säga att vi alla är lika då ?

We dont celebrate sundays..

Då var det söndag igen, denna förbannade söndag. Inget bra kommer med söndagar, man är antingen bakis eller så är man bara seg. Älsklingen far, vädret är tråkigt, allt är stängt och ingen orkar göra mer än ett halvt knop. PLUS att de är sista dagen på helgen, å hur kul är de på en skala ?!

Som sagt så far älsklingen idag, känns extra tråkigt idag. Vet int varför men har en känsla av att jag kommer sakna honom lite extra i veckan, känns som att han far lika fort som han kommer hem. Ursh vad ja vill ha honom hemma, känna honom nära och bara få sitta med hans arm om mej. Fall ihop jävla skit gällevare, fall ihop NÅNGÅNG så han kan komma hem !!!

Och imorrn slutar lovet och skolan börjar, de firar jag med att va ledig mohaha !

RSS 2.0