Midsommar och 16..

Mysigt värre ute på svinöra me Jossipossi ;D men from scratch. Va hemma å grillade me massa folk :D skojjit, de va barn hundar vuxna å lejda människor haha ;D sen kom jossan å vi körde ut till farfar å hämta en båt å drog til piteås hjärta, Svinöra. Där skulle vi maybe träffa lite vänner emn dom var ej där så vi underhöll os själva. Vi såg lite tv i nya stugan å plocka 7 blommor till natten. Gissa vem jag drömde om ;) Ingen , glömde blommorna. Att göra en märta. Aja sen blev vi utråkade och tänke att de va en dålig midsommar att se på tv, så vi for hem och stannade till hos Petter på fejtingfesten där. Lejda människor de finns xD Träffade Malin å satt å surrade lite me henne, dom enda nyktra på festen haha xD Hörde om fittbögen som kommit också och om alla som skällt ut han för att han va allmänt FUUUUL Äckelpäckel. Anyway så drog ja hem efter nån timme me Tommy därbak, han åkt me en bit. sen for ja hem och grina över dum pappa. Då fick ja min första födelsedagspreseeent :D Helt nytt Shiseido borttag. Feta flaskorna exklusivt mohaha. Lucky me. Så fick ja en necessär me massa roliga grejer (parfymer,smink,borttag,foundation m.m) av Mona. Sen sov jag...

natt

natt

natt

Sen vaknade jag.. och fyllde 16 bast haha Nu är jag stoor. Då kom tjocka släkten på besök å åt schmörgås tårta ^^ mumma. Sen kom segmalin och jossan å gratta mej ^^ Hade en trevlig kramochprat stund . Sen stack jag och Mallan till Bigbååj woho happy life. Sen parta vi lite hos malin och hade allmänt kul xD haha intärnet dära. Aja Tycker väldigt mycke om malin, fast hon är seg i rumpan och lite afk ;D <3 Men liet besviken på dej Carolin fö att du int gratta mej, har du int gjort än ;) fyy skam haha ;D Sen så ringde ( JUST DE Malins hjälm blev stulen på petters fest) Lidman och vi for till han sådär 2 ¨på natten och hämtade malins hjälm, för i fyllan och villan var de han som tattat den. Skäms grabben ;D haha Anyway så sen kom vi på att vi skulle tälta så vi for till malin och sov på hennes bakgård. Men sen kl 5 på natten kom ja på att ja blev helt kruppig så ja drog hem och sov ^^ Då blev mamma glaader haha Nämen skulle faktiskt upp dan efter å va LÄÄÄÄÄGERLEEDARE ! woho ! ^^

Fulast å hej.


Är de så ni vill ha de ? fine för mej, Er förlust. Bajs. Have a nice life

when somethings goes right.. ?

Huh ? Wont someone just kill me please ?
Skut mej xD

Igår kom Louise, Björn, Molly, Marie och Olle på midda :) grillat mumma ^^ De va mysigt, sen for jag å olle å körde en sväng på hansbadsvägen ( hon har just fått moppe :) ) Mohaha min gick snabbast ;) stolt haha. Sen kom Jossan :) de va mysigt, va som så länge sen vi vart tsms. Vi såg på våran spanienfilm sen 5:an å åran "skräckfilm" sen 8:an HAHA de va kul. Fyfan hur man såg ut xD Men kul vade, Sen for Olle (Olivia så ingen tror nå annat :P ) och ja å jossan satt å snackade ett tag, de va kul. satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Om hu livet utvecklas numera.. Och hur gås egentligen livet ? Hmm.. Aja, sen såg vi lite filmer på Youtube, filmer från klassresan i GBG och typ våra klassfilm, och de va nästan så att ögonen tårades lite. För tänk nu är de inget mera 9D.. Tragiskt.. Tillochmed som som alltid var VI och DOM skiljs, inget kommer blir desamma som förr.

Men nu är de sommar. Då blir allt bra. Då ska vi ordna upp all skit här.. För är de int så man säger. En gång vi, alltid vi. Jag hoppas de är så. :) NÄÄMEN nu ska vi inte va sånna :) tänk positivs, vi kommer alla får nya kompisar i nya klasser och då va har vi dubbelt så många vänner :) iiinte dååligt ;) För men ska väl inte se bak på vad man haft utan se de man har.
 

(( you put a quite big hole in my heart, and it still hurts when the wind blows trough... ))


Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

Oh, kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Lift your open hand
Strike up the band and make the fireflies
Dance silver moon?s sparkling, so kiss me



Men nu ska jag äta lite mat, för de har jga inte gjort ida än. Fulast å hej

sunny rainy days..

And so she walks out.. 

Vadå vafan !? Barket här.. Lämna in moppen ida så har fan cyklat till jobbet ida.. så strängt ! så jävla jävla tråkigt.. Anyway så jobbet på Villa Utkiken är också tråkigt, världen är tråkig ! Nej men seri, gör åssit så he blir rätt båring i längden. Fast har bakat ida.. mumma.

Ja vill bara slå dej i skallen å skrika i ditt öra att ja finns ! Men du är för självgod å upptagen för mej. Va hände me allt förr ? Då vi va oskiljaktiga typ ? Då de va en självklarhet att vi va me varandra. Va hände ? De är inte så att ja säger att du bara ska va me mej, men att få finnas på ett hörn gör inget alls. Vill inte bli en i mängden, en som du raderat ut.  Vill bara säga Go to hell, men det skulle jag aldrig göra och aldrig mena. För ja tycker om dej så mycke. Och vars är egentligen hell om inte där vi redan är.. på jorden. För så som alla är mot varandra och andra, och som allt fungerara i livet så ser jag de inte på nått annat sätt än ett storta jävla brinnande Helvete ! Där ibland lågorna falnar och man känner lyckokänsla, och där ibland elden karnkse bara är aska och de är då som allt fungerar som de ska.. Men man ska aldrig släcka eld med vatten, och de är presis de jag gjort i mina 16 år som människa. Ja ska fan bli munk nunna å leva i celibat och med murar för omvärlden. Att bara ge min kärlek till gud. Fast de blir ju ett annat sorts helvete. Ett ensamt jävla helvete. Nej ja ska fortsätta leva och inte ge upp min tro på en bättre värld. ( vafan tror ju inte ens på gud, så nunna blir nog raderat ) Ska prata om jag behöver de och ska krama alla mina vänner och säga att jag finns. Hej och hå.


Vad är kärlek ? En kär lek.. en lek om vad ? vad är priset för vinnaren ? Ettan förlorar tvåan vann..

Oh loord..

Alla va så duktiga på examen :D:D:D:D Im so proud haha :D Å adam grymt duktigt :D å modigt. Men tänk sista examen på pitholm. För de va vårt sista år SNYFT!!!!!

Fyfan Fyfan Fyfan Fyfan Fyfan vill inte skilljas me klassen.. men no hade i en bra jävla kul sista kväll. De va fetferre hos matteboy. Kom typ dit vid 7 å hög musik å sprit å cigg , värsta välkommnandet :D Så var de underhela kvällen. Och va onykter som ett as ( låter så fult så säga Fyfaaaaaaaan va ja full asså, fjortis ?) Aja anyway några kommentarer ja fått ida är typ -du välte då många stolar dom ggr du skulle ställa dej upp. å typ massa annat. Micke du skull ju kolla ! skäms. haha Är iaf mycket nöjd med kvällen, trots att ja tyck synd om vissa Men inga allvarliga händelser hnde iaf å de är braa ^^ Och Im sorry.


Dessa 9 år tillsammans är dom bästa i mitt liv, Kommer aldrig glömma er 9D för alltid.


Kommer aldrig glömma er ! och allt vi gjort tillsammas. Har haft den bästa klassen. Ni är underbara allihop <33333

Måst bara säga hejn..

Det märks inte bara på mig, utan även på mina vänner, att vi bara blir tröttare och tröttare, blekare och mer håglösa. Stressen som kommer av att alltid behöva göra sitt bästa, både i skolan och i livet, börjar ta ut sin rätt i form av ångest och sömnlöshet som sedan bara bildar en ond cirkel. Alla måste få ha sina dåliga dagar, men i dagens samhälle verkar det inte som att det är acceptabelt. Och vem orkar med den totalt hopplösa kampen att alltid försöka vara perfekt? Inte jag i alla fall!

Jag som ung idag, känner till pressen om att man bör se bra ut, man måste ha en viss kroppsform, rätt näsa, och snygga kläder. Snygga kläder ger status, och status = pengar. Tänk efter själva, vill ni att era framtida barn, ska lägga ut bilder på Internet, att de ska styras av utseendefixeringen som vi har i dagens samhälle? Vissa lägger ut bilder på andra än sig själv som presentationsbild. Kan det vara allt utseendefixering? Är det ingen som bryr sig om personligheten längre? Kom ihåg, skönheten sitter i betraktarens ögon och på insidan av oss själva! Utan fin insida blir inte utsidan lika glamorös! Res på er och säg ifrån!


Sweet summer of mine..

har tränat för examen idag, gick ju bajs (enligt mej) känns bara som att ja låter som en uppstoppad höna eller nå haha :P nämen är typ förkyld så.. Har vait och satt om hårförlängningen idag :) blidde mykket mykket fint. syns ingen skillnad men he känns ^^ va å köpte dom sista grejerna för examen också ^^ Ikväll blir de pentan me klassen, sista spurten typ, eller nå haha :P Men nu ska ja gå å fixa mej.

Fulast å hej..

 De är sjukt hur man kan ha en sån vrickad självbild, asså att man ser helt sjuk ut i egna ögon fast helt ok i andras. Och de är ju iof bra att man ser ok ut i andras, men vore inte helt fel att be nice typ. Im in love with my self, right.  well well, vad ska man ha focus på ? räcker de att ha fina ögon, nice hår, fylliga läppar, vackra ben, fina tuttar eller hur man då ser ut generellt ? eller måste man va proportionerlig ? Alla är vi olika, Skönheten sitte rpå insidan, lär er de !

Hur ser ungdomstidningarna ut idag egentligen? På ena sidan kan man läsa Var dig själv så ser du automatiskt bättre ut men bläddrar man till nästa sida står det motsatsen Så här blir du snyggare Vad är det för dubbelmoral? Jag har hört många klaga på att ungdomstidningarna är extremt utseendefixerade och vad gör man åt det? Absolut ingenting! Tidningarna är och kommer att förbli så som de är nu, om inte värre med tiden. Människor kommer alltid vara fast i det eviga grupptrycket, det osynliga kravet på hur man ska se ut, det ständiga sökandet efter ett perfekt utseende.

How to save a life..

De känns hemst just nu bara. vet inte varför. Känns som att alla människor går ifrån en. Men som dom säger Faller en står de tusen åter. Säkert sant, men nu känns som att Faller en faller de tusen me. MEn jag ska skärpa mej, jag ska visa att jag klarar mej. Ska inte fundera och analysera så jävla mycke hela tiden. Ska bara leva och vara glad. För att jag vet att mina bästa vänner är mina bästa vänner så försvinner dom inte. Visst man kan ha perioder med varandra men i slutändan så håller vi ihop ändå.

Fast igentigen hur kan man vara så beroende av andra människor ? JAmenar man måste ju typ ha kompisar för annars är man en NOBODY. Och nog skulle livet blir allt bra tråkigt utan någon brevid sej. Och tro inte att jag menatr att jag inte villö ha mina vänner för dom betyder mest i världen. Men jag menar för dom som inte har så många kompisar ? dom då? Folk tror typ att bara för att nån är ensam så kan man inte va me den för då blri man klassad som nått jagvetintevad. Men de är ju dom ensamma som behöver värmen från nån annan mest.

Ja nu har jag bestämt mej. Nu ska ja lägga på min bästa sida och vara me mina kompisar å ha kul. Int tänka så mycke på framtiden och förr. För livet är idag. vem vet nånting om framtiden ? Inte jag iaf. Lev livet leende. De gör jag och de ska jag fortsätta me.


Lillan, saknar dej så himla mycke. vill att de ska bli som förr. Snackat på tåget kan visst upprepas. Kom till mej bara, vill att du ska veta att jag vill fortfarande vara din vän. Hoppas du känner the same.. Minns du hur kul vi hade förr :D vem säger att de inte kan blir så igen ?

Girl, were are you know ? Du är inte som förr. Om de är nått som du tycker illa om eller så, så säg de istället för att gå och vara konstig. Cous after all youre one of the best, show me that.

Så how to save a life, de är bara jag som kan ändra mitt eget liv me mina egna beslut.

Resor och 9D

Jah man har ju varit å rest lite me klassen. Först göteborg och sen Paris. Och jag känner bara hur jävla mycke jag kommer sakna våran klass. Även fast vi är slöa, jobbiga och ibland klättrar uppmot väggarna så är de ändå vi som gått tillsammans 9 år.. OCh nu är de två dar kvar tills vi splittaras. Kommer sakna all så himla mycke.

There's no combination of words, I could put on the back of a postcard,
No song that I could sing, But I can try for your heart,
Our dreams, and they are made out of real things,  Like a shoebox of photographs,
With sepiatone loving, Love is the answer
At least for most of the questions in my heart , Like why are we here? And where do we go?
And how come it's so hard?  It's not always easy,
And sometimes life can be deceiving,
I'll tell you one thing, its always better when we're together

RSS 2.0