Longin'..


Som att ja längar..


What to do..

Vad är egentligen tanken att man ska göra när karln i huset blir utringd på jobb ? Vi fick igång tvn idag men har redan lessnat och varken bloggar, facebook eller blocket är heller längre kul. Då tänkte jag att, yes låt oss ladda ner en film ! Men neeejdå, då ska de ta hundra år. Funderar på att sätta mej i ett hörn och fundera på livets stora frågor. Men de har ja redan gjort bort tidigare idag och kom inte fram till nå vettigt, så what to do ?

Har redan polymasat färdigt me lägenheten också, idag vart de gardinhängning och detaljpill. Hämngde lite tavlor, klistra lite på väggar och diskade lite disk. Gosh, låter som värsta hemmafrun men vad ska man göra när pite tycker att alla ska stanna hemma och inte alls boka havsbadet fullt och ge märtis jobb.. Hmm, tror ja ska gå och längta lite mer efter påsk och kåbdalis. Ja de blir bra, hoppas de tar en halvtimme till för mange på jobbet så han blir ledig på fredag. Då är de fredagsmys !

I dont wanna grow up..

Jag funderade lite på vad meningen men allt är ? Vad är meningen med mej, med den här stan, med denna värld, med detta universum ? 1000 frågor, inga svar. Detta ska inte vara en deprimerande själssökande inlägg som får alla att fundera på vad som ska stå på gravstenen. Utan det är snarare en genrell allmän fundering. För vad kommer hända och händer runt omkring en ?

Jag har flyttat från pitholm till parkgatan, p-holm goes p-gatan. Yes en milstolpe avklarad - check. Nudå ? Åh just de ja, de är inte klart än. Gardiner ska hängas, lackhyllor ska skruvas och disk ska diskas. Ungefär lika kul som de låter, not much alltså. Jag vill att allt ska va färdigt me ett fingerknäpp. Men vad är egentligen de roliga i de ?

Alla säger hur mycket dom längtar efter att flytta hemmifrån, att inreda och få handla sin egna mat. Men I'll tell you, its exhausting. nej nej, missförstå mej rätt, jag trivs jättebra i lägenheten (eller ditåt lägenheten är påväg) och den är jättefin, men den är ine hemma än. Lådorna är inte i oraniserad oreda än, de är ingen smuts latsopad under mattorna, skåpen är inte proppade me saker som man inte vet vars man ska lägga dom och hyllorna är inte fulla me damm. Allt är kliniskt, tråkigt.. Kan de inte gå ett halvår så att allt än inbott ? Jajavet de kommer de kommer. Man ja vill att de ska komma nu !! Just de, påtal om oreda, måste skicka tillbaka hyreskontraktet..

Okey, lets see. 18 år - check. Studenten - check. körkort - check. Jobb - check. Förlovning - check. Lägenhet - check. Hmm.. vart tog barndomen vägen ? Nu helt plötligt vart allt så allvarligt och vuxet. Nä ja tror ja måste gå och se lejonkungen igen.. So long.

"Some people say a man is made outta mud.
A poor man's made outta muscle and blood.
Muscle and blood, skin and bones;
A mind that's weak and a back that's strong.

You load sixteen tons an' what do you get?
Another day older deeper and debt.
St Peter don't you call me I cause can't go:
I owe my soul to the company store. "

Frankenstein..

Its alive ! Ja, vad kan man säga ? Att detta me bloggandet kanske riktigt längre är min grej, i ett försök att peppa sej själv och faktiskt få något skrivet så lägger ja upp en plan, en bloggplan om att skriva varje dag i en månad. Men hur bra gick de ? Ganska käpprätt å nånstans. De sket sej första dagen då ja fuskade genom att lägga upp tre inlägg för att se de som "ledigt" i två dagar. Hmm.. känns bra att fuska mot sej själv.

Men sen sa min goda vän linda på facebook, VAFAN ! uppdatera. Så here i am. Men då är ju frågan, vad ska man skriva om ? De har ju hänt en del saker, såsom ny hårfärg, nytt boende, nya vänner och nya äventyr.. Eller vem ska ja lura, ja har mina vänner och ja är fortfarande en nolifer som bara jobbar, tränar eller ser en bra rulle. Men de är väl ett life de också ? Snälla håll me, så slipper ja känna mej som en totally loser. Haha, okey okey ja kanske överdriver lite, men januari februari mars känns som en dömånad. Hoppas sommarn kommer snart..


RSS 2.0