Looking back, over my shoulder..

Detta är ett inlägg från 2007-08-28, satt å läste igenom min blogg lite.. å me min humörs berg-och-dalbana som pågår just  nu (PMS) så kändes hejna ganska passande. The period of hell !!

" I must take babysteps 'till Im full grown..

Man tror man känner sej själv, tror att man har känt alla dom där känslorna. Dom där som man int trodd fanns. Men sen känner man känslor som är helt främmande, man lär sej dagligen något nytt om sej själv. Man brukar säga att man kan läsa någon "som en öppen bok". De tror ja inte, för man kan inte läsa av hur någon känner innerst inne, hur någon tänker. Man känner sej själv i nya situationer, då känner man den där obeskrivliga känslan av rädsla ? osäkerhet ? irritation för att man känner som man känner. Och självklart måste de int alltid vara dåligt. Men nog känner man sej oftare lite liten på jorden är vad man känner sej stor. Och de är dom dåliga känslorna som sätter sej i kroppen och alltid finns där. För de finns många olika typer av rädsla och svaghet. För lycka och gladhet är bara en och samma känsla. vad är en känsla då ? en plötslig impuls i hjärnan ? En rysning genom kroppen ? Kan någon berätta för mej vad mer exakt en känsla är. 

Och sen alla dessa minnen, exakt samma minne kan kännas olika beronde på vilket sätt man tänker de på. Som när man sitter någonstans och helt plötsligt kommer ihåg ett minne som man inte tänk på på jätte länge, bara för att något eller någon påminner om de. Då kan dessa oberäknerliga känslor helt slå om. hur mycke man än försöker övervinna den där lilla känslan så finns den där, även om man tänker på annat. man kan inte bara springa från en känsla, hur fort eller långt man än springer.. "

Look at the world outstanding..

Ja måst göra nå åt mej själv, åt min dator inne i skallen. Är så sjukt paranoid nu för tiden.. för allt. De är grymt jobbigt, är 100 på att nått finns utanför mitt fönster och i min garderob. Visst skratta åt mej om du vil ha ha men de är fan int kul. När jag är ensam hemma klarar ja ibland int av att släcka i garderoben eller gå till tvättstugan (även om de är dagsljus så är ju int mörkis).. bara för att ja får för mej massa saker. Å kan int kolla ut genom fönstret i dörren för då är ja säker på att nått ska va bakom mej, eller gå ner i trappan för är rädd för att nått ska va där under. Å detta är ju bara ibland, ibland går de hur fint som helst. Å är rädd att om ja stänger kylskåps dörren kommer nått vara bakom, eller att nån ska bara stå å stirra på mej när ja ser tv typ.. PARANOID !!! Å nu när ja läser va ja skriver hör ja hur knasigt allt måste låta men de är sant, är sjukt paranoid. Är de bara min fantasi ?

Sen har ja ju mina tvångstankar.. haha de låter så otroligt överdramatiskt. men kan ju inte låta nått vara ojämt, om ja tex vaknar på morron å klockan är 07.01 måste ja vänta tills den är 07.05. Å om ja höjer på tv/radion osv måste de va ett jämn nummer. Om ja ska ta en karra måste ja ta två. Fråga int varför de bara är så, om ja int gör allt jämnt så känns de konstigt i kroppen. Och om ja springer på springbandet MÅSTE ja springa minst 5 min eller 10 eller 15 osv.. dock är de ju ett bra sätt å pressa mej själv, för om ja har tänkt springa i 10 min åsså blir de 10.02 måste ja springa tills den är på 15 min.. Allt måste altså vara jämnt.. problem ?

Herregud ja måste låta som ett phsyktroll -.-

I hung my head..

PMS !! fruktansvärt mycke pms, å ja ork it ! humöret går jävlat upp å ner hela tiden. Allt stör mej, allt gör mej lessen, allt gör mej arg.. total whaist me energi. Jag blir helt konstig, tänker för mycke i allt. Tänker för mycke i va som sägs, va som görs och alla små smågrejer som annars int är nå alls.. Ursh, grymt jobbit å va brud hah ;P men har ju sett dendär reklamen för sånna här besvär, he ska ja pröva. Å int bara för min egen skull utan även för min omgivning. Kan int va sådär superskojj såhär tids. Men då är de ju tur att ja rockar fett annars !! hah ;D självförtroende OH YES BABY !

btw så missar ja hemmafruarna ikväll -.-

" When loneliness and paranoia feeds me
God help the person who needs me
If ignorance is bliss than take me off the list I'm leaving.. "


Only the love survives..

Min baby kom hem igår, tänkte att ja skulle inte få se honom förns idag, men där tog ja fel. För när ja satt i min ensamhet och såg en filmpå tv så dök han bara upp. Lycka ! var länge sen ja blev så glad att se nån :D så vi kramades och ja kände bara kärlek till den grabben och lycka över att han äntligen är hemma. Har vart en lååång vecka, har känts som att han har vart borta i ett år. Var så mysigt att bara få lyssna på han röst, få krama honom och se han le. Sen att känna honom hålla om en när vi skulle sova, awsome !!

" Have I ever told you
How good it feels to hold you
It isn't easy to explain

And though I'm really tryin'
I think I may start cryin'
My heart can't wait an other day

When you kiss me I just gotta
Kiss me I just gotta
Kiss me I just gotta say :

Baby, I love you
Come on baby
Baby, I love you
Baby I love, I love only you

I can't live without you
I love everything about you
I can't help it if I feel this way

Oh I'm so glad I found you
I want my arms around you
I love to hear you call my name.. "

Och för att undvika missförstånd och liknande i mitt förra inlägg så syftas de inte på nån speciell person (( eller jo de gör de, men känner int människan )) utan bara på samhällets förfall i största allmänhet :)


Just raise you wings and pray..

Va ska man säga ?! vårt samhälle idag är patetiskt, idag är de accepterat att en tjej på 19år får barn och förlovar sej me en 40+ gubbe. idag är de acceperat att små 13åringar går omkring i tillsynes inga kläder alls, idag är de accepterat att folk får uttala sej om allt mellan himmel och jord. Ingen respekt för varken framtid eller nuet. Ska man säga sverige, sammhället eller eller 2000-tal ? De stör mej, eller stör är väl egentligen fel ord.. de bekymrar och skrämmer mej snarare. Tänk när jag blir mammapappabarn ålder, ska mitt barn få gå klädd hur som helst, säga vad som helst och gå å tro att allt detta är okey ? för de är inte okey !!

Vem ska man skylla på ? ansvarslösa päron ? media ? skolan ? Jag tror snarare att den bristande kunskapen om och i människan själv är boven i det hela. För samtidigt som de är okey att klä sig och betee sej som en plastfigur från tv så är de helt oaccpetabelt att vara tex. homo, lite speciell eller helt enkelt bara säga sin åsikt. Nästan lite skrattretande att i detta fall är de faktiskt sant att Det var bättre förut.. tänk tillbaka på 1900kallt och säg att de är bättre nu, går de ? Yeah right.

Satt och såg en film på dumburken för nåndag sen å då sa en snubbe att "I thailand är de lagligt att sälja sina 5åriga barn till god knows what, dom gör desamma här hemma. men här kan man inte reklamera om de.." Jag vet inte om detta stämmer, jag hoppas verkligen inte de, men vad säger att detta sjuka levene inte gör så.

"I know I aint no angel, but I sure hell try to spread some belives.. "

On the blue side of the evening, when the darkness takes control..

Sitter och spelar Tic-Tac-Poker me Frugan på msn, våra sessions är inte lika skojj som förr men ändå ett hyffsat tidsfördriv..

Har sjukt mycke träningsvärk efter tre dagar på gymmet, beach 09 oh yes ;) Nämen de är faktiskt riktigt skojj nu när Malin (eller Maria enligt Svea) också börjat där. Kul att ja nån å gå dit me :) Men träningsvärk är härligt, eller ja..jo ändå.. lite obekvämt och jobbigt å ta sej upp ur sängen men ändå härligt. Man har ju dock ont av en god orsak.. å de är jubra.

Ja orkar itne me all stress !!! Är fett stressad över allting, över körkortet, moppen, matten, träningen.. ALLT ! De tär på hjärnan faktiskt.. åsså ska ja till tandis imorrn, pure EVIL ! ursh va livet kan va påfrestande i ibland..

Åsså är de mycke som händer i slutet av maj, roliga saker dock ^^ så då kan hjärnan få slappa lite, SOLSEMESTER !

Vi som hade så skojj förra året stumpan, åsså kan vi int fara iår.. This blows -.-

" Though the miles lay long behind you
You have still got miles to go
How's love ever gonna find you
If it ain't here it's down the road
Keep on lookin' on down the road.."

Please write a song for me..

Konstig känsla, positiv negativ ? ja vet inte.. min älskling far till gällevare imorrn, vill int va utan honom. Men de är bra att han får jobba me nått kul iaf, å som han sa innan han for "hur tråkigt de än är när ja far så är de dubbelt så roligt när ja kommer hem.." å de är ju givetvis sant, men ändå. I miss my sugarpie. Hah han är som ett sötsug, nått man bara måste få minst lite av varje dag. Lite smak av iaf. Å ja har ju mina kära vänner att fördriva tiden me, men dom är som cola light ett litet substitut av vad man egentligen vill ha. Men som sagt Dagarna går sakta och veckorna fort så han är snart hemma igen ^^

Vi va på fest hos Ullis igår i älvsbyn. De va kul hon fyllde gammalt, de va en rolig fest. Å dom som säger attman int kan ha kul trots att man är nykter har fel :D

" Well I heard Steve Earle had lots of wives,
About as many as cats have lives.
Met him on his records and we're good friends.
He writes a song for everyone.
They fall in love and before it's done,
He writes an even better one when it ends.
Well I don't have to take your name.
And you won't have to take the blame.. "

Your still the one..

Trust, faith, belive..  Tro hopp och kärlek. Lika fort som de kommer kan de vara borta, trust då alltså. Peace, bullshit.VAd ska man göra ? sitta och trösta en vän i nöd när man själv har fetaste problemen själv. De är inte så lätt osm de låter. Man tror att man kan prata om saker och sen är de sagt och glömt. Men riktigt så är dei nte, de är snarare sagt, satt i hjärtat och kvar där forever tills de är sagt otherwise. Ursh, nu ska ja gå å lägga mej för ja vet int ett skit längre ändå så whatever let it be..

" You're here, you're gone
I'm still hangin' on
This game ain't nothin' new
You've changed your mind
So many times
But I'm still in love with you.. "

" And when the broken hearted people living in the world agree,
there will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is still a chance that they will see,
there will be an answer. let it be.. "

Dock så kurrar de i magen, ska man idas käka en macka innan JB ( John Blund ) hälsar på ?


It was awsome..


Här är återigen KvistFritt KvastSkaft alltid lika skojj, och tydligen Not suitable for adults.. :D



Cuz I know what it means..

he har vart lite småtorrt här på sista tiden, men har int idats skrivat nå. Å har ju fortfarandt int fått tummen ur arslet att fixa min dator heller. Så smyglånar systers ibland när hon int vet om de ;) Å vet egentligen fortfarnde int va ja ska skriva om, å då blir de lätt bara svammel.

Man får alltid dom bästa idéerna när man ska sova eller just vaknat, så man borde typ ha en block vid sängen där man skriver upp alla idéer man får :D För så fort man har somnat eller gått upp ur sängen så har man glömt va man tänkt på !

Iaf så som till synes så har min blogg blitt lite finare, tack malin älskling för hjälpen :D  har ingen som helst aning hur man gör å då är de ju tur att man har en stjärna som hjälper en :D


" look me in the eye and tell me you'll find me attractive
look me in the heart and tell me you wont go
look me in the eye and promise no love is like our love
look me in the heart and unbreak broken it wont happen.. "

Say what ?

Hold me close, hold me tight
Make me thrill with delight
Let me know where I stand from the start
I want you, I need you, I love you
With all my heart

Every time that youre near
All my cares disappear
Darling, youre all that Im living for
I want you, I need you, I love you
More and more

I thought I could live without romance
Until you came to me
But now I know that
I will go on loving you eternally

Wont you please be my own?
Never leave me alone
cause I die every time were apart
I want you, I need you, I love you
With all my heart..

Klyschigt å lite smörigt javet.. men vill bara att du ska veta hur mycke du betyder för mej.
how about you ?

skratta me mej..


You are my sunshine..

Har vart i kåbban hela helgen, vart väl inte riktigt som jag tänkte att en perfa helg skulle bli men de va skitskojj ändå :) Mellan pauserna.. vi körd skotran hela helgen å låg i solen och myste, grymt najs. Har dock bränt mej i facet lite, d ehetter om läpparna, men de va de värt :) Sen på lördakvällen va de lite party å ja å conny gick upp till resturangen en sväng å parta lite.

Älsklingen och jag hade 6 månader i onsdags, ett halvår, 180 dagar.. De är de längsta jag vart me nån, men de finns ingen annan i världen jag hellre skulle vilja fira ett halvår med. Ett halvår kanske int låter så mycke, men för mej är de mycke. Jag är förundrad och stolt över mej, över oss.. eller mest över mej, en del av mej trodde nästan att jag skulle lyckas sabba allt på nått sätt. Men hjärtat får mej att bli en bättre människa, nu låter kanske hejna helt fel men försök att förstå att jag bara är lycklig. Lycklig att vara me mitt hjärta att han är världens bästa och de älskar jag honom för..

" The grey ceiling on the earth
Well it's lasted for a while
Take my thoughts for what they're worth
I've been acting like a child
In your opinion, and what is that?
It's just a different point of view

What else can I do?
I said I'm sorry, yeah I'm sorry.
I said I'm sorry , but for?
If I hurt you then I hate myself
Don't want to hate myself, don't want to hurt you
Why do you chew your pain?
If you only know how much I love you, love you

I won't be your winter
I won't be anyone's excuse to cry
We can be forgiven
I will be here

The old picture on the shelf
Well it's been there for a while
A frozen image of ourselves

You read my eyes just like a diary,
oh remember, please remember
Well, I'm not a beggar, but what's more
If I hurt you, then I hate myself, don't wanna hurt you
If you only knew how much I love you.. "
 

Läs inte för mycke i mej, jag tänkte för mycke.. Är bara rädd för å göra fel..

RSS 2.0