yes indeed..

dubbelbubbelmoral jäpp jäpp indeed. Tillåt mej skratta ha ha ha.
 
Igår så va ja hos Mia och Johan. Erika Och Robin va också där. KUL ! va gjorde vi ? åssit, jo iof Johan sprillde ut en tekopp i mias knä och erika kasta korv. Sen kolla vi klipp på youtube höhö va gör man inte för lite skratt ;)
Imorrn blir de ferre me Miabus å Johan Å Erik å Robin osv osv skojj skojj. Sen på lörda blir de förmodligen Isabell eller kanske mia å nån om dom tar sitt förnuft till fånga och går in puckon ;) Närå ni är så söta.
Men vad vi har kommit fram till är att barn är elaka, te är varmt, kondomexperten är kul.. Nått som va riktigt kul är om ni söker på New wheels on the block HAHA äkta humor :D

Read between the lies.

sha la la hej å hå nu ska ja gå..


Tell me...

Läste nånstans att "Ibland är en ursäkt de enda rätta. Strunta i förklaringen de är inte alltid den man är ute efter. Det är så mycke enklare att erkänna sina misstag än att försöka bortförklara dom."

Mycket bra skrivet, så sant. För jag vill inte höra nån förklaring jag vill bara höra en ursäkt och att det förstått vad som gjorts fel. För att gå och baktala andra är inte shysst, och har fått höra så många gånger Jag tycker de är så taskigt att snacka skit om folk, jag gör de aldrig men hon är  si och han gör så blablablaaaa har det inte just blivit de det sa att det inte var ? Och de är skillnad att utrycka sin åsikt och snacka bajs. Att säga Jag tycker hon gör fel och han är knäpp som gör så - de är en åsikt. Att säga Fyfan va hon är dum, hon är ju helt korkad.Han är ju helt mongo för han säger så - de är att snacka skit. De är så jag ser på saken, och självklart vill jag inte veta vartenda ord som sägs om mej, de tror ja ingen vill om en själv. MEN vill veta orsaken om detta, eller åsikten. Ingen bortförklaring men en förklaring. har inte jag rätt till de ? Eller ska jag gå omkring och fundera över nått som alla redan vet utom jag, men ingen vill ge mej ett svar. Vågar ingen säga emot vår Drottning ? för de är ju presis de som det beter sig som. och alla behandlar det så också. Om det säger Nej jag vill inte att hon ska va me så lämnar alla mej utanför. Samtidigt som dom säger till mej Asså ja vet inte vilken sida ja ska stå på och jag vill inte vara nån mellanhand. jag håller inte på nån men de blir så jobbit när ni är tillsammans blir så dålig stämning. Och självklart förstår jag att ni inte vill hålla på nån, för ni vill inte bråka MEN vem är de som är utsatt här ? Vem har gjort rätt och fel ? är de ingen som ser det ? eller ser alla de men ingen vågar göra nått för att de kan vika ett veck i kanten på relationspappret mellan det och den. Jag förstår de inte, hur folk kan va så fega och inte stå upp för vad dom vill och varför FOLK INTE KAN ACCEPTERA NÅN ANNANS BESLUT. Alla är vi inte likadana och alla kanj inte tycka likadant. varför kan man bara inte acceptera att nån inte tycker lika dant som en själv. Nä de går inte så ist måste man blir sur på människan tills människan tycker likadant.
jag tänker inte säga att ja bryr mej inte om hur de är nu. För de gör jag och ja är sårad. HÖR NI DE JAG ÄR SÅRAD. så utabarahelvete sårad. för varför kan man inte bara ta detta moget och som vuxna med en normal disskution. Jag skrattar lite för mej själv nu eftersom ja tänker på hur mycke man vill va barn och att alla säger att man ska vara de, MEN nu är de såhär att vi är inte barn och inte heller vuxna men ibland kan man ta fram de lite mognare hjärncellerna och snacka normalt om detta som ända från början var en döbarnslig sak. Och att sen gå till andra och försöka övertyga folk om att tycka och tänka likadant. De är nästan på gränsen till mobbing. fyfan säger ja bara. dålig stil.
jag brukar tänka såhär: att om det skulle komma till mej och säga Okey, låt oss snacka om saken. Och sen skulle det sitta och ösa skit över mej för fulla slanten, då skulle jag inte kaxa tillbaka och slänga ur mej massa skitsaker tillbaka. för då skulle det bli sur återigen och jag skulle inte heller vara glad. så därför skulle jag ta emot dets åsikter och försvara mej själv utan att kasta tillbaka allt i ansiktet. för hur långt kommer man då ? ingenstans. exakt. så ja förstår inte riktigt hur ni tänker, tänker ni att skitsamma hon är ändå bara en i mängden, ja tycker så illa om henne så whatever. Jaha men tänk såhär då, tänk på allt vi haft. hur kul vi haft. hur var de då? slår de om med ett knäpp me fingrarna ?
Måndag: hej kära dagbok idag har ja haft skitkul me märta. hon är min älskling en riktigt fin människa.
Tisdag: hej kära dagbok. jag hatar märta. hon är världens sämsta.
haha hör ni inte själv hur de låter ? jamenar man kan inte kräva att en människa ändras bara för att man vill de. Och visst om man stör sej riktigt mycke på nån pga nått så kan man säga de. Jag vill att du tänker på detta för de är inte kul när du gör så. Okey tck för att du säger de, de ska ja tänka på. Men bara för att man säger de så ändras inte människan barar poff. för en person är som den är. både på dåliga och bra sätt. och dom dåliga vanorna går att träna bort men de går inte över en timma. rom byggdes inte på en dag vetdu. Jag är öppen för förslag för jag vill inte att de ska vara såhär. vill nån de ? Jag t´änker inte vara otrevlig mot det men jag kan inte heller gå runt och låtsas som inget har hänt. Res på er och stå för vad ni tycker, och säg de ni tycker till personen de berör inte till kompisen brevid. Som i detta fall Carolin och Camilla kom å prata me mej ist för att gå runt och tjura sönder med andra. Ge mej iaf en förklaring. För nivet bara för att ni tycker illa om mej behöver inte andra göra de.

When the night is dark the stars will shine..

PÅ min himmel finns många stjärnor. Samtidigt som ja tänder nya stjärnor så brinner vissa ut. Och faller. Älskling du är en fallande stjärna nu, snart slocknar du. Hade tre lysnade stjärnor, har en kvar. Ibalnd när man sover slocknar vissa och bara några lyser fortfarande i dagsljuset. På min himmel finns ingen sol, ingen måne bara stjärnor. Ibland när ja står och tittar upp mot stjärnorna så faller någon och de gör så ont. Att veta att man förlorar någon. Att veta att dom bara lyser på någon annans himmel. Jag vill ha alla på min himmel. Trots att vissa lyser svagt i bakrunden så vet ja att dom finns där ändå och lyser för mej. Där har vi uttrycket När en faller står de tusen åter. jag vet att min himmel kommer aldrig bli helt mörk. Ni är mina stjärnor och jag älskar er och behöver er för att min himmel inte ska bli mörk. Ibland lyser ni så starkt att jag tror de är dag men ibland så slocknar ni. u lyser ni inte upp mina himmel klart länge, min himmel har skymnat. Man jag vet att ni finns där. Jag vet två stjärnor som alltid kommer lysa upp min himmel. Och de älskar ja er för.en ny dag kommer komma och nya stjärnor tänd. Vissa är som en komet som bara drar förbi, nivet en sån som man bara ser för en stund. Vissa brinner ut me tiden, dom som inte orkar lysa föralltid. Dom svaga. Er tycker ja synd om. För jagvet att hur många tändstickor ja än tänder så har gasen tagit slut. Då kan ni inte brinna längre. Men om ni visar en gnista av hopp så ska jag behålla er plats på himmlen, som minne, som reservat kanske bara kommer vara ett tomt för resten av livet. Vet man aldrig, men ni ska veta att på min himmel finns plats för alla..

marie du ska veta att du är en stjärna på min himmel, och även när du lyser svagt så finns du där. Jag ska hjälpa dej att lysa. kanske starkare än solen. För jag vet att du kan..

So play me some from 1954..

Någon sa till mej en gång att "Olikheter passar bättre ihop för då har man nått att dela till varandra" Vem var de som sa de ? Jag. Och du höll me. nudå ?







Har varit på vårdcentralen idag och dom har stuckit mej i armarna, tagit mitt blod haha ;D var där i fyra timmar. så nu vet ja att ja är sjuk, skojj. Lunginflammation och nå i öronen. Yippii. Så nu blir de å medicineras igen.
Och så va ja där i höstas och snacka me nån dum kärring som sa att ja va allergisk mot hundar !? Idiot. ja sa ju att ja va allergisk mot katter och hästar INTE hundar. Har juförfan en hund haha puckat.
Har ni hört en våg på nära håll nångång ? Kanske de. Men jag har haft en våg i örat, dom spolade i örat för att kolla på trumhinnan, värsta tsunamin. Lite klul va de haha. Dom sa att ja skulle få lock men lilla kära sjuksyster ja har haft lock i öronen sen ja opererades så kände ingen skillnad. Sen for vi och handlade och jag me mina stickhål i armvecken såg ut som en knarkare xD Aja shit happens.

Vänner från vår huvudstad har kommer på visit. Mycket trevligt. Så ska nog busa lite me stockholmsfjölat några kvällen här framöver :D

Och nu är de PDOL snart och allt. Blir trevligt värre. The sounds, Neverstore, Millencolin och Sahara blir lummit värre ^^

Nu och då, hej och hå.

We live in the limit to disterness..

As sure as night is dark and day is light. I keep you on my mind both day and night. When you think your trough then it will all come back at you. What comes around goes around. We will all se the end of our days.Your a rich girl and you'r gone to far cuz you know it dont matter anyway. You can relay on the old mans money. So can we all. We cant live a life we dont have. Sometimes the light in the end of the tunnel is tge only light we se. we are all someone, somebody in this mixed up world. So boys and girls dont think that what the moment shows is what the life shows. But it creeps me out. Your a cool boy but your gone to far, listen to those thoughts that you just push away. those are the one. Knock knock, whose there ? Life. Life who ? exatly. take care of what you se, of what you feel. Even if we changes we will always feel the same. so boys and girls, animals and older perple, trees and clouds, NEVER fear to live. Take care and listen to thouse days ehan you feel that speciel feeling.

luddigt..

Follow me, baby I wont let you leave if you belive in me..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33.. whatever !

Har vart och seglat på högan. Väldigt mysigt, pga vissa saker. Men de tänker ja nite säga för att då kanske vissa börjar tro nått. kanske tror att är för bortskämt eller nå sånt. Har ju fått höra sånt. Skit. Nämen nu ska ja inte va sån. Mind your one buissnes. Ja iaf, kappsegla på Ulvön men de gick väl ganska dåligt, 25 plats. men van över Makalös men förlora mot Tant raffa. Skit. Men värsta flörtön ju. Vädligt skojj. Men kli på benen. Skit. Men sen drog vi vidare mot andra äventyr även gulligt värre där. Men sen skiljas. Skit. Så detta blev ett väldigt osammanhängande, oupplysande inlägg MEN JA IDS INTE. SKIT ! Men om man drar över hela så har de varit väldigt mysigt och skojj. Ingen fattar nått. men vetnivad man måste inte veta allt i världen. Bars så ni vet. Lär er acceptera !
Om ja är sur ? JA. Eller nej, jo, nej, jo.. ja vet inte.. förvirrande. Pinsamt. kosdjognsouibnuob dobndiobhngij ioghiogsgiosgionsfv sbu ! Man ska inte skiva blogg när man är såhär. Helt knäpp. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !!!!!!
skönt.

Min lista här :
Tomten är faktiskt död.
Försvirrad.
Fan.
Skit.
Ja.
Nej.
Ibalnd finns de inte tillräckligt många stenar.
Life is like a box of chocolate, you never know what you gonna' get..


Skärp dig förfan ! Jädra fjortisfan.

Got no cure for misary..

So shut your mouth, Cuz Im not listning any how. I''v hade enough, enough of you. Enough to last a lifetime throgh, so what you do you want of me ? Got no word of sympathy.

Nu blir de segling i två veckor på Högan. Skojjit. Å två jappseglingar WOHOO :D En å Ulvön å en på Norrbyskär. De är så himla mysigt, speciellt när man ligger i nån fin vik där allt är tyst man hör bara människor sompratar tyst och solen går ner ÅÅh så mysigt :D eller när man ligger i en hamn och de är full rulle me massa människor å båtar :D wosch calm, lovely. Dock bli rja ju babysitter åt svea hela tiden -.- hon har ju blivit så jobbig nu. Igår när ja skull sätt apå Forest Gump i videon så gick int videon in, ja tryckte men he to jävlat stop. Så ja känd in i videospelarn och vad hittade jag... en tutte ! såklart har ju lillan varit där och smart nog pillat in en tutte där. Gulligt ;P
Nu är de bajsväder, vi får hoppas på finare så man blir liet brownish ;D liet mer iaf.. :)

Ska snart ringa Malin men ska dusha och handla först. Ja orkar inte åka långtradare i typ 6 timmar.. båååååring ! ME nån snbbe ja int känn. läskigt.

Later Fulast å hej

Ja måste ha en gnu.

 Lämna ditt bakfluta före dej.  ( xD )


Take the world, shake it, and stir it
That?s what i've got going on
I throw my cares up in the air
And I don't think they're coming' down

I can be glamorous,
Just like you see in all the magazines.
I can be cool as ice,
Or anything I wanna be

Whoo!
Who said, who said
I can't be worldwide.
I say, I say
Time is on my side.
Who said, who said
I can't be ten feet tall.
I say, I say that I can have it all.

Who said, who said
I can't be Superman.
I say, I say
That I know I can.
Who said, who said
I won't be president
I say, I say
You ain't seen nothin' yet

Sjösports..

I got my head among the clouds and I will never be free..

Roligaste åre i år tror jeg.. ^^ Allmänt skojjsigt bara ( haha vilket ord, umgåtts för mycke me barn xD) anyway så jobba ja ju på dagarna å stack till jobbet dirr efter. Jobb 24/7 assoo.. yeahyeah had ju några shyssta dar därute ^^ å alla lejdsaker i ledarstugan under natten mohah Johan pajja minmadrass och he flög damm everywere. Mass bastu å öl på kvällarna. när alla barn sååååv, vilka ledare vui är xD änyväj så badade jag mykket med barnen, snörd i dom HAHA kul ^^ veckan gick fort. Ser fram emot nästa år ^^ Mimmi är söt.



Pär var så kär i Stina så han kunde inte äta, han bara petade i maten. Hans mamma sa då:
- Gå hem till stina å säg som de är.
De gjorde Pär, när han kom hem till stina sa han:
- Stina, när jag ser dej... så tappar jag aptiten.
xDxDxDxD HJAHAHAHAHAHAHAHA


Malin Jonsson är min gud. Hon är den lejdaste bajskorven jag känner, men hon är mycket underbar ^^ och hon är sååååå söööööööööt och guuuuuuuuuuuuullig. Och Lejdonkungen är min himel ^^

Hej och hå. 

RSS 2.0