Ååååååh..

..Ja tror ja dör ! Så fruktansvärt gullig ! Ett litet troll, Skrutten som hon kallades. Farsan hade sina namn, Jag hette Gäspan å hojna lilla tösen var Skrutten.




 
Man förändas genom åren..tragiskt.


Jag vill vara ledig bara sitta brevid.

Japp japp då har vi sportis friskis lov, Int är de helt galet. Dock gick hela dagen åt igår till att tro att de var lördag, knasigt. Men för att fira in ledigheten så gick ja å bästaste Malin en sväng oppa stada plus en sväng på nyöppnade willys. Svängde förbi Älsklingen och kramades lite me sötaste Agnes, fikade på snålcafé Pite och tränade ett hårdpass på Step in. Klart å betalt, nu är de total ledighet och tystnad som gället. Inga tider att passa, ingen stress. Vart en myskväll igår med några thrillers och godis (PEPSI!), åter igen me bästis.

Och idag så ringde Älsklings å fråga om vi skulle dra upp till kåbban å mysa, svar JA ! Så ska ta å plocka bort skålar och glas från gårdagen och sen traska ut me Gnelly. Puss på er.

Jag vill vara ledig resten av mitt liv, bara sitta brevid som ett tidsfördriv,
vill inte vara tyngd av ett ruttet kneg synd att världen byggs upp av det,
vill inte gå i skolan bara skolka, inte för att det är cool att vara korkad,
men kan du förklara hur man ska orka jag vill bara ha semester på maljorca.
Vill inte ha några utgifter men snälla lilla mange det måste du visst det,
det är så jävla tråkigt o segt o trist me, alla dessa bills så om bara gud visste,
om bara gud visst hur skön jag va skulle gud säkert pröjsa min lön idag,
men jag har säkert för höga lönekrav och jag glömmer som vanligt min bön idag

Jag vill ha min kaka o äta den me o jag vill äta min kaka i fred,
inte dela med mig till nån' annan é det möjligt o jag undrar om man kan.

   
Hittade några bilder på mammas dator..


Luletripp med bästis.

Igår så va de skola as ususal, men för att leva livet liiite annorlunda så gjorde ja dels klart min svets koves och sen bar de av till Luleå me malin. Upptäckte att närman åker så tänker man inte alls likamycke på vars man kör så när vi körde förbi avfarten till lule så tänkte jag 1 min försent, "hörru där skulle vi svängt" hoppsan, de vart en liten omväg, en liten sightseeing, genom storheden innan vi parkerade i luleåstad.

Där gick i i kylan mot stadium, hittade min fantastiska bindningar (vilket verkligen var på tiden, md tanke på att jävla skitpite å jävla skitintersport å jävla skitteam sportia int tar in nå snowboardprylar.. men nu ska ja int hetsa upp mej över de igen.), men tillbaka till bindningarna. Eftersom att ja är så awesome och träffade en sån awesome försäljare (samma snubbe som ja köpte skorna av) så fick ja ett rea-pris, halva priset tillochme,  gröna-gula Burton bindningar 1700:- delat på två. Sweet !

Sen vart de en litet besök på Max, sen rullade Audin vidare till Storheden för ett efterlängtat besök på Jula. Dock är de dammigt på kontot så inga inköp denna vända. Jah, förutom mina helt awesome bindningar. Sen poppade vi lite gammla låtar och rullade hemmåt.


Dagen efter dagen före..

Var en helt awesome gårkväll, firade Majk som fyllde 19 a lá storpojke i sjulsmark. Började med att jag och Älsklingen käkade tacos och myste framför en film innan ja for hem och gjorde mej klar. Vart Springsteen tröjan, nitbältet och skinn koftan. Sen skussa älsklingen mej till skogen dvs. Sjulsmark där festen redan va i full gång. Fick ett glatt välkomnande med massa kramar, satt mej me Linn och snacka innan killarna kom och drog me mej för lite smygsupande och snack. Killarna hade kommit på idéen att ha skotsk kilt och mössa på sej, så där traskade dom omkring med benen bara och..jah..ni kan ju gissa vad, fritt dinglande.

Massor med folk hälsade på mej och visste tydligen vem jag var, man är väl kändis haha ;D nämen antingen va de "De är ju du som har blått hår, sweet" eller "De är ju du som är energitjejen, du går i majks klass" haha de va kul :D Kvällen rullade vidare och musiken steg, folk vart gladare och dimman tätnade. Kvällen var den roligaste jag vart me om på länge, var så kul att komma ut och festa loss med massa vänner. Kvällen får 5 av 5 toasters.


 

Grus och John got the rythm.


Like a rainbow in the dark..

Vart en lite stressig dag, men ack så mycke gjort..typ. Började me att i morse vaknade ja kl 7.00 vilket var lite tråkigt med tanke på att ja int börja förns 10.00. Somnade iaf om och vaknade sen kl 8. Tänke då "jag har sovmorron, i helvete att ja går upp !" Så lyckades somna om för att vakna en timme senare, sucka och gå upp.

Vart en semla till frulle på skolan, fettisdag igår tydligen. Semlor är inte gott, har ja kommit fram till, och ack så onyttigt ! Slutade där vid 1 tiden så for hem och kollade klart på "De regnar köttbullar" Awesome film ! Men nått som var mer awesome var att sen for ja till mamma och Camilla satt i långhåret igen, så nu är man väldigt tjejig :D Stressade sedan vidare till körskolan för sista delen av skoterkortet och eftersom att ja är så extremt Awesome så fixa ja ju givetvis provet. Okey okey de kanske int är nån större bragd eftersom att de är nått av de simplaste ever, men vafan ett godkänt är allt ett godkänt, Inte varje dag man får de.

Detta firade jag då med ett hårdpass på Step in. Spinning + core med Mia som tränare, totally awesome. Men de känns dock att ja legat me 39 graders feber, krafterna är iiinte riiiktigt tillbaka, men dom kommer :D Vilken dag asså ! Bara tagga för morgondagens redovisningar, men he fix vi, Its gettin' back on right track now.



Dock måste ja säga att ja hitta en låt som passar läskigt bra in på Älsklingen !! Ganska söt :D <3

"Avbryter dej när du pratar ibland,
och jag lyssnar inte alltid så bra.
Jag försöker va rolig med skämt,
som jag egentligen vet att du inte tycker om"

Haha ååh älskling.


Burn baby, burn..


Klant

Satt på en awesome låt vid namn Brother in arms med Dire straits. Och de är som Simon kommit fram till att man kan lyssna på den i vilket tillstånd man är i, man kan bli glad för att den är så bra eller blir lessen för att den är så bra. I mitt tillstånd så vart ja bara låg. Damn thats good shit. Så den kommer väl rulla i huvudet hela dan och jag kommer gå omrking och va låg, shit happens I guess. Men med tanke på gårdagen kan väl allt bara bli bra.


Ni ska ja dra till skolan, kul.

Dire Straits – Brothers In Arms - Live Version


Leka leva livet, livet leker levande..

När jag blir stor ska jag se världen. Ja ska klappa våra människoätande vita björnar på nordsydpolen, jag ska spela blackjack i Las vegas, jag ska leva farligt i på broadway, jag ska vara bartender i varma länder, jag ska resa runt, bort, hit, dit. Jag ska vara överallt och ingenstans. Jag vill se, höra, känna och smaka. Allt. Tänk er, alla människor man inte än pratat me, all mat man än int smakat, all musik man int hört och alla ytor man än int kännt. Är livet för kort för att hinnas me ? För samtidigt som man ska drömma ska man förverkliga, men samtidigt som man ska förverkliga ska man leva, men samtidigt som man ska leva ska man jobba och när man jobbar ska man vara allvarlig, duktig, vuxen och tråkig. Men när jag blir stor ska ja aldrig bli vuxen.

När blir man vuxen då ? När är de dags att ta ansvaret ? Är de när man fyller myndigt, eller är de när man tar studenten, eller är de när man flyttar hemmifrån ? Jag vill leva ett rock n' roll liv, nya platser, nya människor, nya intryck varje dag. Jag skulle kunna luffa lite, leva på inget, leva på allt. Se vart man kommer. Ta ett sabbatsår, ett levnadsår och bara leva fullt ut. Leva av de som jorden erhåller. Packa en väska, ta me lite cash och bara ge sej ut och se vad som händer. De värsta som kan hända är ju att inget händer alls.

Leka leva livet, livet leker levande


Trash..

"En vis man sa en gång att Från den dagen vi föds är vi döende."

Människan är ett patetiskt kreatur. Vi bara slänger och kastar omkring allt som är värt nått. Sitter och ser på Djurpolisen och jag kan inte fatta hur nån kan vara så grym mot ett försvarslöst litet djur. Hur människor bara kan lämna en liten hund eller häst eller vad de än är till sitt öde, bara "glömma" bort den lilla håriga familjemedlemmen. Det ger mej tankarna att skulle denna människa som lämnad denna jycke ensam för att dö, kunna göra desamma med ett barn om människan lessnade på barnet ? Jag förstår verkligen inte hur vår jords befolkning ibland tänker.

Vår jord tar skada av vår misshandel. Om jag säger "Byt till lågenergi lampor, kasta i sopkorgen.." osv så flinar bara folk och bryr sej inte ett skit. Dom säger "Men vadå, alla gör de ju ändå..bla bla.." men går de inte att tänka att även om man är ensam så kan man hjälpa till ? Visst, om bara en människa värnar om miljön blir deingen skillnad men de blir ju inte sämre heller. Så om alla kunde tänka så att "Jag kan iaf hjälpa lite" skulle vår miljö, vår natur bli mycket mycket bättre. De behövs inte mycke, bara källsortera lite, använd sopkorgarna och släck när man far hemmifrån. Ett litet steg för människan ett stort steg för naturen.

Kolla in Al Gores film, en liten tankeställare.

Fredag..

Åååh ja är trött å har lite ont i magen/huvudet. Trodde ja va helt frisk men tydligen så har inte riiktigt alla krafter återvänt i min ägo än. Har dock kommit fram till att datorer är tråkiga, man kollar facebook och nån blogg, kanske eventuellt spelar ett parti hjärter eller harpan sen rullar spotify men man sitter där.. uttråkad. Så därför ids ja int stimulera er med ett inlägg om min klippning eller kvällens bio besök, de får bli imorrn.

Puss

What you see is what you get, so what do you see ?

Tjejer säger han är player..

..eller var de tvärtom ?


hahahaaa..


Vinterkräksjukan hann ikapp mej ..

Åååh har vart sjuk nu i två dagar, känns som en evighet. Började kräkas livet ur mej natten mot onsdag.. sen fortsatte de på morron, å dagen, sen slutade de men gick över i 39,5 graders feber. Har lipat, svettast, frusit, ömmat i huden osv och ja är så förbannat LESS !

Mår dock mycke bättre idag, feberfri och kräkfri men otroligt ont i huvudet och i kroppen, skit yr och allmänt tung och seg. Yrseln kan ju dock bero på mat intaget har vart.. jah.. noll. Snarare kräkts upp allt ja lyckats få i mej, dvs en banan typ.. Kräksjuka är INTE att rekomendera. Hatar att må illa. Må illa och ont i halsen är de absolut värsta inom sjukdomskretsen enligt mej, för då går tamejfan int att göra nå åt de. Dessutom sett mej själv som spöke, ibland säger folk "men vad blek du är" men har som aldrig själv tyckt jag vart blek (pga. sjukdom) men igår fick ja en chock, kritvit i ansiktet, tänkte "Shit nu dör ja !" Men tadaa, Im alive..typ.

Älsklingen var me mej hela dan idag iaf, vilket fick mej på otroligt bättre humör. Men trots de har ja lipat floder ändå. Vad är de me mej ?! Men de räckte med att älsklingen tog mej i famnen så vart allt mycke bättre. Han är för fin.



Har även under min period som livlös zombie, sett lite filmer. Igår hyrde ja Princessa och Allt för min syster. Allt för min syster är ett MÅSTE MÅSTE. Otroligt sorglig men ruskigt bra, även tydligen baserad på en sann historie. Vilket gör den ännu sorgligare. Så för alla er lipande dramatörstande människor där ute, Allt för min syster, Hett tips.

Ikväll kollade ja å mammamu på Changeling. Också bra film, hemsk men bra. Även denna baserad på true story.




They're building a gallow outside me cell..

Sometimes you make me sick, so I hung my head.

Var nog bara de ja ville få sagt.


Trötthet är överskattat.

Direkt när vi kom hem från uppåtlandet så skulle vi på inflyttningsfest, så jag och Älsklingen trotsade tröttheten och började fixa oss lite innan Angelica, Bagarn å Jackie kom. Angelica fick köra pärlan min, snacka om att de kändes konstigt att sitta på passagerarsidan ! Jag och Älsklinge hade som tänkt vara hos Robbe en stund sen fara hem och typ sova. Men detta gick Annie icket med på ! Vi skulle promt ut på krogen. Jodå, så vart de. Där runt 12 snåret gick vi till Kalles, där gjorde vi misstaget att shota teguila. Man ska aldrig shota Teguila. Vet aldrig hur de gåt, men just då gick de bra. Vi skaka lite rumpa och träffade trevliga vänner och hokuspokus var klockan över 2 och lamporna tändes.

Pojkarna skulle givetvis käka innan hemgång men efterkrogen-tiden är alla ställen fullsatta så de blev en baguett på shell. Ringde till Henke som tur nog var påväg in till stan så han skussa hem oss, gulle dä. Och väl hemma fick jag världens astma attack, inte kul, äckligt läskigt.

Men en väldigt lyckad kväll.


Fordons 1a, Hakkas.

Jag är en sån person som gillar detta med vintermarknader och lite lantigt sådär. Vi var på Jokkmokks marknad i lördags och I love it ! Jag och älsklingen gick upp där vid åtta och sen kom Tommy och hämta oss. Vi hade planerat att vara iväg vid 9 men alla vet ju hur de brukar bli, förseningar hit och dit, så innan vi släppt av barnen i fjörn och tankar osv så var klockan runt 10. Iallafall så stnnade vi för att hämta ut lite cash i Älvsbyn och där runt halv-20 i 11 var vi framme i tjocksmock.

Var väl inte sommarvärme direkt men med pälsmössa, täckisar och vantar så blir de helt levnadsbart. Hade som mål att hitta mej nya lovika vantar och jojajjemän, såg ganska snabbt ett stånd me de beryktade vantarna så jag och Ellinor köpte oss varsitt par. Vi traskade vidare och kände hur de började kurra lite i magen och kylan gjorde så att tårna domnade lite. Jag rinde till mammamu som också befann sej på marknaden så vi möttes upp i de stora öltältetkåtan. Fick i oss lite varmchoklad och jag förklarade min förkärlek till dessa evenemang, Jag tycker de är asmysigt med vinter, mycke folk, bra stämning, varm choklad, pälsmössa och lovika. Då tyckte Tommy att jag lät som fordons, Hakkas.. Hakkas märta. KUL !.. Vi traskade sen vidare och såg efter en runda ett stånd med två par lovika till samma pris som jag köpte mina för. crap, men skitsamma.. fick ju mina vantar så.. När vi tyckte att vi sett nog me samer, renkött och kyla så började vi dra oss mot Kåbban för lite käk och afterski.

När vi kom till Kåbban beställde vi lite käk för att senare vänta in bandet och mamma med onyktert sällskap. Vi fick oss nån öl innan vi drog vidare hemmåt, innan vi for hade kylan drastisk avtagit, från ca -20 till -6. Kände hur tröttheten la sej och fick en liten powernap i bilen med pälsmössan som kudde. En helt awesome vinterdag enligt mej.

Till mitt försvar så är lovikavantar LÄTT som skönade, varmaste vantarna enligt mej !


So we're ready and now we're steady..

Efter som att jag är så otroligt awesome och går en sån awesome linje så fick vi sluta halv 10 idag, de var AWESOME :D Så passade på att göra lite ärenden och köpte lite lunch, veg pytt. Kan lova att de är inte dåligt ! Iallafall så när ja kom ut från kwantuum så stog Malin N's mamma där och såg ensam ut så hälsade och de visade sig att hon lyckats låsa in nyklarna i bilen så skussa hem henne, fick en liten peng, aldrig fel de. Så dagens goda gärning är gjord ^^

Nu sitter ja här med mitt täcka och fryser, börjar bli lite små less på kylan och dessutom kom ja nu på att ja glömt stoppa in motorvärmarkabeln och att gå ut å sätta in den kommer inte på tal. Då måst ja ju faktiskt lyfta röven från fotöjlen, å de kommer icket hända.

Woho !! Nu har The Hole laddat (oops, förlåt herr farbror polis sir ) klart, sweeet ! Så ska kolla den och sen blir de step in för lite work out inför helgen. So long.


Det finns många idioter i världen och än är inte den sista idioten född..

Jag förstår inte vad allt detta bullshit kommer ifrån, vad har en 35+ ut av att försöka hänga ut en 17åring en 18åring och en 20åring ? Men jag antar att när man inte har kvar nån så måste man söka nån form av sällskap, i detta fall söker man bråk. Man börjar snacka bajs om en person som man aldrig någonsin träffat, eller känner.

Jag har haft en samtalskonferans med Malin och Linda ikväll, eller OJ borde kanske skriva MA*** och LI*** så att iiiingen fattar. Iallafall så har vi haft ett snack på telefon i över en timme där vi kommit fram till att ingen av oss har nånsin sagt det vi blivit anklagade för. Och när vi sen försöker reda ut saken så sitter de patetiska låtsases bakom sin dator och ändrar historien för att försöka vända saken till sin. Jag är inte störd och jag tar inte åt mej av anklagelserna för jag vet att mina kära vet att inget av de som sagts är sant, på samma sätt som jag vet att de som påståts säga inte heller är sant. Men det som stör mej är att helt från ingenstans är jag indragen i denna härva, bara för att en tant inte har nått liv och därför ljuger ihop en salva om några ungdomar. Vad är poängen ? Ingen, men jag kan säga att vi har försökt prata med denna föråldrade kvinna men utan reslutat, resultatet vart snarare fler lögner och fler förvridna svar som förövrigt är FRUKTANSVÄRT dåligt stavade och formulerade. Därför Ungdomar 1 - 0 Ragata.

Jaadu, Det finns många idioter i världen och än är inte den sista idioten född.


Alla snubbar vill ju vara katt !

Sitter här i min ensamhet, efter ett hårt träningspass ( spinning ) och har nyss tryckt i mej en fulkorns macka, yummi. Tänkte slå igång en rysare så ja får sitta å rysa lite här i min fotölj. Ååh kul ens.

Vem klara religions provet idag ?! Och vem lämnade in den 3 veckor försenade svenska uppsatsen idag ?! Jag, fyfanken va ja är awesome.

Sen efter skolan vart de en liten tur på stan med Milfen Linda, hittade mej en söt liten t-shirt på rea rean. Röd med en snögubbe på ( ni anar inte hur länge ja funderade va de hette, snötomte kom ja fram till..shit, å jag ska va norrlänning). Iaf så tänkte ja att den blir sweet att ha i sommar :D Sen kastade ja även bort mina pengar på några nya hotta troller. [Denna mening vart radrad eftersom att Linda tyckte de va Piiiiiinit ;D] Efter de så drog vi en drive in på Max i Lindas svärpärons Fårrd, bara för att sådär, Fajita Sallad, Inga konstigheter. Jah, en helt okey eftermidda helt enkelt. Imorrn blir de ett ännu hårdare spinning + styrke pass innan ja tar helg och känner lunget.

ÅÅÅÅH ja ska till jokkmokks marknad !! ÅÅÅÅÅÅH ja ska köpa nya lovikavantar ! åhnej vilken bonne ja lät som.. lovika å marknad, yippi ens ;D

Nu ska ja iaf skrämma skiten ut mej själv me Deadline. So long suckers.


Se med blida ögon, klarögt vaken..

En rysning går längds med ryggen när jag tänker tillbaka på gammla minnen och tider, samtidigt som jag ler för mej själv så känner jag en viss skam. En skam över saker som jag ångrar, för visst har man gjort mycke saker som man önskar ogjort, sårat människor, blivit sårad. Men samtidigt så blir man starkare efter varje motgång, men ibland önskar jag att dom där motgångerna hade vart enklare.

Jag hade abslut inte vart denjag är idag om mitt liv inte utspelat sej som det har gjort. Men jag vet inte, nästan lite så att jag hellre vart lite "svagare" och utan dom smärtfyllda minnena än starkare och med minnena. Fast varför tänka så ? de går ju inte att ändra. Ingen kan nånsin ändra de förflutna. De känns lite som Pumpa säger "Lämna de bakomflutna före dej", för ibland så rullar dom där bildspelen av minnen framför ögonen. Likt en zombi som gräver sej fram ur graven som man grävt ner allt i, då får man kämpa med blod svett och tårar för att begrava allt igen. Minsta lilla ord eller gest kan återuppliva ett longgone minne. Det är väl de som är finessen antar jag.

Jag är inte deprimerad eller på nått sätt lessen så, bara lite melancolisk och sentimenal. Har gått i ide, jag orkar inte skutta och skratta lika mycke just nu, inte som på sommarn och soliga dagarna. Just nu känner jag mej bara låg och trött, jag känner mej oerhört känslig. Känslig för ord, känslig för beröring, snarare utebliven beröring. Jag känner mej känslog för minsta lilla tonläge. Men ingen fara, björnar vaknar ur sitt ide. De gör jag me.

Jag nynnar på Lisa Ekdahl, känns så pricksäkert.

"Bärga vad du kan från det här vraket
det finns en spillra av mitt forna jag
Ta då med mig hem gör mig vacker
låt mig sova i din säng ett tag, låt mig sova ett tag.

Säg minns du hur det är jag brukar vara
minns du hur stabil jag var igår
nu är jag påväg att lösas upp till ingenting
för dagen har varit prövande och svår
kanske onödigt svår.

Bärga vad du kan från det här vraket
se på mig kisande, se mitt bättre jag
Se med blida ögon, klarögt vaken
inse att jag bara haft en liten motig dag
och det kan vem som helst ha
men du kan enkelt göra allting bra

Men mig ska du inte tycka synd om
du vet väl hur nöjd jag brukar va
Jag tror att du ställs i min väg för att du
kan återställa allt så allt blir bra.
Du kan enkelt göra allting bra

för nu ska du säga följ nu med mig
nu ska du säga ta min hand
säg att du begriper du förstår och allt det där
säg att du har känt precis såhär ibland
säg att du har känt såhär ibland

Bärga vad du kan från det här vraket
Säg turen vänder ska du se
Lova när jag somnar att du vakar över mig
så att inget mera ont ska kunna ske
nu ska inget mera dumt få ske
säg mig att du lovar mig det. "













Remember ?

Älskade vänner, kommer ni ihåg ?

Malin, älskade malin. Kommer du ihåg när vi var i kittelfjäll, när du försökte lära mej texten till vår låt. När vi åkte i backarna och jag slipade dina stålkanter för hand. Kommer du ihåg när vi somnade kl 6 på morron och steg upp 3 timmar senare. Kommer du ihåg att jag lipade hela sista dan och de där mysiga fiket mitt uppe i backsystemet.

Kommer du ihåg dagen efter examen i ettan, när du kom till mej på kvällen och vi for till badhusparken och såg på nordman. Och att de sen hyrde en kass rysare och du blev skrajj för att köra moppe hem på natten. Kommer du ihåg vilken mysig kväll det var.

Frida, kommer du ihåg när du och jag for till luleå. När jag knappt hittade dit och hur kul vi hade. Hur mysigt prat vi hade när vi fikade på dedär matstället. Hur mycket vi poppade i bilen hem.

Kommer du ihåg när vi satt barnvakt för din syster, kommer du ihåg att vi spelade twister och kort. Att vi senare låg i soffan och kollade film. Och att jag somnade först av alla och pratade i sömnen.

Mia, min mia. Kommer du ihåg när vi båda vad singlar och kollade på bridget jones och skrålade till eftermusiken. Kommer du ihåg våran pakt, att vi skulle förevigt vara singlar och endast använda oss av uppblåsbarab dockor.

Kommer du ihåg sommaren när vi umgicks varje dag, vi gjorde allt tillsammans. Och även fast vi inte gjorde nått så hade vi så roligt. Kommer du ihåg den sommarn, det PDOLet. Då du vart jättefull och vi alla kom ifrån varandra. Men så mysigt det var dan efter då vi samlades allihopa och myste oss igenom bakisheten.

Malin J, kommer du ihåg allt vi gjort tsms ? De gör inte jag, de var så mycke. Så mcyekt bus vi hittade på, så mrycke vi lejdade oss. Kommer du ihåg den kvällen när vi inte hade nått att göra så vi for till badhusparken och fotade. Lekte i sandlådorna och med leksakerna. Kommer du ihåg va varmt det var den sommarkvällen.

Kommer du ihåg när vi bestämde oss för att göra nått för ungdomarna i Piteå. Vi hade möten med PÅPP och allt men sen rann de ut i sanden.

Och resten av mina vänner, mina minnen. Kommer ni ihåg så kul vi alltid haft ? Så mycket knasigheter vi hittat på, tjuvrökte på skolan, lekte kurragömma med mopparna i stan, smög på fest och flörtade med pojkar, skolkade och var som dom flesta 15 åringar är. Aldrig att vi hade en stund när vi inte hade nått att göra. Vi hittade alltid på nått. Det var aldrig tråkigt ovh vi var jämt tillsammans. Men sen började alla gymnasiet, alla gled ifrån varandra. Alla växte upp och blev allvarliga. Reality sucks !

vad hände me oss alla ? Växte vi upp ?

   


RSS 2.0