Show me the way..

image4

I must take babysteps 'till Im full grown..

Man tror man känner sej själv, tror att man har känt alla dom där känslorna. Dom där som man int trodde fanns. Men sen känner man känslor som är helt främmande, man lär sej dagligen något nytt om sej själv. Man brukar säga att man kan läsa någon "som en öppen bok". De tror ja inte, för man kan inte läsa av hur någon känner iners inne, hur någon tänker. Man känner sej själv i nya situationer, då känner man den där obeskrivliga känslan av rädsla ? osäkerhet ? irritation för att man känner som man känner. Och självklart måste d einte alltid vara dåligt. Men nog känner man sej oftare lite liten på joden är vad man känner sej stor. Och de är dom dåliga känslorna som sätter sej i kroppen och alltid finns där. För de finns å många olika typer av rädsla och svaghet. För lycka och gladhet är bara en och samma känsla. vad är en känsla då ? en plötslig impuls i hjärnan ? En rysning genom kroppen ? Kan någon berätta för mej vad mer exakt en känsla är. 
Och sen alla dessa minnen, exakt samma minne kan kännas olika beronde på vilket sätt man tänker de på. Som när man sitter någonstans och helt plötsligt kommer ihåg ett minne som man inte tänk på på jätte länge, bara för att något eller någon påminner om de. Då kan dessa oberäknerliga känslor helt slå om. hur mycke man än försöker övervinna den där lilla känslan så finns den där, även om man tänker på annat. man kan inte bara springa från en känsla, hur fort eller långt man än springer..

I'v got no explanation for the awsone sensation, And im ready to let it fly..

I'v got a confession, My own secret obsession and its making me loos control. Everybody gather round...

Nån bad mej berätta varför göteborgare är så.. bra ! Jah för de första är dom så förbaskat trevliga. Tänk bara när vi var i gbg på klassresa. Var de nån otrevlig snubbe där ? Inte vad ja kommer ihåg.. men då ska man ju inte heller lita på mitt minne, vilket på senaste tiden visat sej vara mindre än bra haha ;D men iaf de hör inte hit. Som tex inte klagade dom i receptionen när vi kom å bad om nya nycklar typ tre gånger under en vecka ? Haha nä, sen va dom sa tillvarandra om oss slarviga norrlännigar är ju en annan sak ;).
Sen deras dialekt, bedååååårande haha ;D Nämen den är ju hur söt som helst. Sådär böjd och lite luddig, skitsöt :D Hur är våran dialekt ? Alla låter som män och vi plockar bort bokstäver i varje ord. 
Men ja nog är vi norrlänningar söta också, vem är bäst på snö om int vi ;)
Iaf så själva göteborg är ju större än lilla pite, därför borde dom ha världens bästa lokalsinne :D och att kunna läsa palla tidtabeller å sånt så borde dom vara typ duktiga på att läsa.. eller nått.. 
Typ,vad vet jag ;) Men alla är vi människor och alla är vi liiiika bra ^^ 
Sen finns de ju vissa göteborgare som är lite extra söta, och charmiga ;)

Men nor är norrland fint också ^^

Whatever..
 
 

EN1A

nu har skolan börjat igen. Kändes skit i början, men har som börjat vänja mej lite nu. Är inte så farligt som man tror. Är helnöjd över min klass, shyssta killar :)  ( skulle gärna säga shyssta tjejer me, men tyvärr så finns ingen tjej i klassen) Iaf så Idag fick vi pröva ut jobboveraller och fick verktygslådor ( ja förmodligen verktyg också). Blir skönt när allt är klart så man kan börja skola på riktigt, nu gör vi åssit på lektionerna :P blir bättre ^^

Nu ska jag och min hund ut och powerwalka (MB) xD

I really don't mind what happens now and then
As long as you'll be my friend at the end

If I go crazy then will you still call me Superman
If I'm alive and well, will you be there holding my hand
I'll keep you by my side with my superhuman might

You hear the playback and it seems so long ago And you remember, the jingles used to go..

Vilken helvild kväll de blev i fredags.. Först så kl 10 i 4 kom jag på att kl 4 skyulle ja vara på midda hos adam me klassen. så de blev en snabb dush och lite mascara. sen 20 över 4 var ja där. Är faktiskt stolt över mej själv att ja va så snabb höhö. Iaf så var de väldigt trevligt dära me kära 9D. Vi snackade lite sommarbus och lite om backa.
Micke: Va skulle världen varit utan 9D
Alla: mycke säkrare och bättre.. Haha

Sen bar de av till Najje på "kändisfest". Jag var då Bam Margera :D wonderbar människa dedär. Iaf så träffa jag Marylin Monroe, Pippi, Fredde Mercury, Robban osv osv där. riktigt kul. var där någon timma och sen så ringde en vän från klassen och bad mej komma på fest där. Kände som att de va sista kvällen me hela klassen så ja drog dit. Där blev de mycket alkohol. Snacka gojja. Iaf så for jag och micke in till stan där vid halv10 tiden oh handlade lite gott. Sen drog vi tillbaka till alkisarna. Tänker inte gå in på viodare personliga detaljer.. Då kom Tommy och lidman. Trevligt värre.

Sen där på natten nångång körde jag hem ^^

Shame on me
I keep forgetting what my mama said
She said
"
No matter what you think
you'll always be at least OK
"

Pappa..

Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?
And do you think I'm wasting my time
Doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that I'm all right
And you can't change me

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever

I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back

I'm sorry
I can't be perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore

I can't stand another fight
And nothing's alright


Nothing's gonna change the things that you said
Nothing's gonna make this right again
Please don't turn your back

I can't believe it's hard just to talk to you
But you don't understand


stupid is what stupid does..

ååååh roligaste kvällen ever xD
Igår fick ja bästa iden. Har nån sett reklamen när bilar leker kurragömma, när en tjej räknar 1 2 3 4 5 6 ... 100. Ja anyway så kom ja på iden me att lekam kurragömma i stan.. me MOPPARNA :D Iaf så blev vi ett gäng som va på iden. Jag Malin Linn Emma Soffe Isabell Carro och Amanda. Vi lekte på där, men blev lite less ett tag och förflyttade oss till Coop ( Ica typ) Å lekte kurragömma inne där :D haha kuta runt i affären som töntar. Kul :D Sen drog vi ut på stan igen. Jag Malin och Amanda letade. Såg Linn och Emma å följde efter dom. Blev typ värsta jakten. Vi körde som cpn. MOT traffiken och MOT röttljus. Höll på att krocka ett antal ggr. Iaf så körde vi i P-hus å förbi roasters och slirade och sladade. Alla stirrade på oss som att vi var idioter. Dock va vi säkert de om man syftar på våran körning. I högta fart efter Linn hittade ja även Isabell och Soffe ikrupna i ett hörn haha xD KUL. Sen körde dom in sej i ett hörn och gjorde en U- sväng, tänkte stoppa dom genom att tvärsvänga framför, de resulterade n krock. Ingen skada skedd men ändå en krock. Fyfan va vi garvade haha Sen efter de, hade vi världens adrenalin så vi lungnade ner oss lite och avslutade leken innan nån blev allvarligt skadad ;)

Då såg vi en Igelkott, inte alltid man ser en sån istan :D

Sen satt Jag Malin och Amanda utanför gottis efter alla andra dragit hem. Då kom ett fyllo och började babbla. Kollade in mina bröst i ca en halvtimme och bad mej ta hand om mej både "där uppe och där nere" . ÄCKELPÄCKEL. går inte in på vidare detaljer.

Sen drog vi hem till mej, ca kl halv12. Då kom Isabell Öhman Melanie Jens och Mattias. Nu var vi alltså Jag Malin Amanda Isabell Melanie Jens och Mattias. Nu kom vi på en ny ide att gå ut i skogen bakom mitt hus och leka kurragömma. jag och Malin letade. De tog en helvetes tid innan ni satt på ficklamporna och släng ut mobilen me läskigt ljud på. Då hittade vi er, KUL SOM FAAN :D

Sen blev vi lite mer cp och for ner till statoil och köpte ägg ketchup och senap och for och kladdade på bilar opch hus. Vi drog till skolan och skrev saker som barn inte får läsa ;D Oj vilken rolig kväll de blev :D

Men nu är klockan halv tre och ja ska sova. Är trött av alla äventyr.  Natti natti

I got a song to sing, it keeps me out from the cold.

Tjohoo ! jippi. ja typ :D

Var i min faders hus me malin och kollade på Satans little helper, kass som satan.. haha xD ja iaf så va den bajsdålig, tillochme sämre än camp slaughter å då är den verkligen dålig. Iaf hade vi mysigt där och for sen till min mor och sov, mm ja malin sov ;D ja kund int sova. vilket är hemst eftersom att skolan snart börjar. buhu. Sen lördag så tönta vi på här hemma , då kom bellabus m vänner förbi och vi satt och surra ett tag. Sen drog mallan och jag ner till big boy å käka ( åt så gott de gick). sen for vi hem och såg lite film ^^ givande helg javet -.- mysig dock ^^ haha jaa men ibland är de lilla som är de stora :D typ att ha så kul även fast man har så tråkligt ;D

Bury me (you thought your problems were gone)
Carry me (away, away, away...)

Nästa vecka blir de lite klassträff :) fest ?

Don't you think that I would cry, over the phone?
Do you know what it feels like, being alone?
I'll find someone new

Swing, swing,swing from the tangles of
My heart is crushed by a former love
Can you help me find a way to carry on again?


One sunny mornin' we'll rise I know, And I'll meet you further on up the road

1..2...3...4...6..8..10..100 !

Ja orkar inte. Förlåt, de finns nite mer ja kan göra nu. Just let it go. If you missed the train Im on, you will know taht Im gone. Och de är de ja är, så jävla gone. längst bort. Men iaf så mår jag och malin bra. vi ser kassa filmer och jag äter soppa. Tog hål i tungan i tisdags. Eller jag gjorde inte de, hon på house of pain gjorde de.. på mej asså. Eum ja.. carry on. Öbba tog hål i ögonbrynet också :D You go girl. höhö.

Malin sover så sött nu, hon slocka under Brigdet Jones Dagbok, förstår henne. de är en väldigt tråkig film ;P

Känns ju väldigt tråkigt att få höra sånt där, men som sagt så finns de inget ja kan göra.

Åh åh hitta bästra Cash låten ju :D Eller bästa och bästa, hade int hört den förr bara :P allt me The man in black är ju bra. Iaf så hette låten Furter on up the road. Ladda ner den, underbar. Och börjat om att lyssna på The river me Bruce. Också underbar.

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning

I've found a reason to show
A side of me you didn't know'

Nu är klockan 04.50 å nu ska ja sova.. typ :P om en stund, ska lyssna lite på The king först ^^

Sweeet !


I state my place in nowhere

Mod är att gå vidare när du inte har styrkan..

De finns så mycke att skriva, dedär som är oskrivet.. men pallar inte skriva sånt som inte ska skrivas men som borde skrivas. Att sitta och grina är kanske patiskts, men att gråta tills de tar slut är skönt. att lixom göra bort de. Ja bryr mej inet vad folk säger då, att bara sitta och få gråta en skvätt är som rätt okey. Im sorry för att de blev så, I wish de hade blivit annolunda.. Tänk lite för mycke kanske, ve att du int tänk lika mycke på mej som jag på dej.

Calling out loud with no respect
I'm not the one, just another reject
I'm the voice to offend
All those who pretend
Unsung against the grain I'm here to rise against

Va ute me jens å hans epa ida hahaha skojjit. Drog ner på stan en sväng ;P

I miss you quite terribly.


Så nu sitter jag med Malin och dränker mina sorger i Melon. Gott men tragiskt.


We pity you loves leftovers,
we look down on those who can't stay true
We are safe but we can't stop wondering,
if this is it then who's fooling who?


it's coming closer
The flames they're licking my body
Won't you help me
I feel like I'm slipping away
It's hard to breathe
And my chest is just a-heaving
Lord have Mercy
I'm burning a hole where I lay

Vem håller eldvakt för dej ?

aaaaaaaaaaah ! JA så kul :D Bye bye for now. How sweet :D Gullegull haha ;) De va inte bättre förr men de ska blir bätter framöver ;)

Va me Malin å Mia på bio igår å såg Ciao Bella. Den va riktigt bra. lite smått pinsam men ändå ;) Har ni sett Linas Kvällsbok ? den är också sådär pinsamt, samma me hejn typ ;D haha ida ska ja sticka till Mia å johan tror ja. nja vi skulle spela volleyboll men får väl se hur de blir me de i detta gäsliga väder höhö.

PDOL - kul som fan. bästa året. iaf fredan me mia å johan å erika å robin. kul som fan ;) Men missa mando diao BUHU ! såg ju dock The sounds igen å millencolin UNDERBART ! mohaha.

I dont give a fuck.

PUSS                                                       PUSS
                         PUSS

PUSS                                        PUSS

RSS 2.0