Its enough to drive you crazy If you let it..

Ooooh fet nervös !!! Imorrn är de operation, å de är väl int så stor operation å ta bort halsmandlarna. Men för mej är de stort, så kom int å säg att ja kröjm ! Ja kommer leva på twister och ja kommer leva på vänner ! (tv-serien) å ja kommer leva på johnny cash... och min bästa vän kommer vara Alvedon. så så är de me de.

Har fått skivan av pappa nu, den är grym ! Är otroligt stolt faktiskt, å fick en glad överraskning när ja hämta den också, då låg ett paket me mitt namn på på bordet. Och innuti de var en T-shirt me johnny på :D It maked my day. Så den ska ja ha på mej imorrn å få lite mentalt stöd av Mr.one and only.  Önska mej lycka till !


" And you know I ain't never prayed before
but it always seemed to me
If prayin' is the same as beggin' Lord
I don't take no charity.. "



T-shirt Johnny Cash

Sing for the memory and all thats been before..

Grym låt ! se om ni kan lista ut vilka Astrid Lindgren sagor han sjunger om :D




Preformed in the name of the Lamb..

Nu skriver ja nog bara för att ja inte har nått bättre för mej, har som inget vettigt kvar att säga.. har ju redan skrivit två inlägg i kväll.. hejn blir tredje. Men de vart en hemmasittakväll ikväll.. de skulle inte bli de. men de vart de. Så sitter nu och lyssnar på winnerbäck och skriver onödiga inlägg.. försökte installera the sims 2 också men neeeeeej inte ska de gå. Så de vart såhär ist.. men inge fel på de.

Hade dock önskat lite sällskap ikväll.. för ska ju opereras på onsda så efter de kommer jag vara ett skal och inte palla göra nått. Så då får folk som vill va me mej acceptera att de blir film/tv gluttande och ätande av glass.. inga road trips eller utekvällar. Hejna var som sista kvällen ja kunde göra nått på ett tag, för imorrn far ja till storforsen på konferans å är där till söndakväll.. sen är de skola å då blir de int mycke gjort. Har dock planerat upp min sjukledighet.. ska hyra en buch of films å massa isglass.. å me isglass menar ja givetvis Twister och Piggelin MUMMA ! twister slår Ben & Jerry's skiten bigtime ! :D 

Kändes som att de va mass planer för kvällen men de vart inge av de. Skulle va me mange men de vart int, så skulle va me malin men hon skulle ut på krogen me sara, skulle va me erika men hon skulle på fest, skulle va me frida men hon tog sej int.. så ides int ringa runt nå.. eftersom att ödet sa att ja skulle va hemma.. å ja tror på ödet så stannade hemma.. annars kanske nått hemskt skulle hända ! ^^


Men lägg armarna runt mig eller slit ut vad jag har
Och gräv i det dunkla med sök inga svar..


" Well some say life will beat you down
Break your heart, steal your crown
So I've started out, for God knows where
I guess I'll know when I get there.. "


Bother me tomorrow, today, I'll buy no sorrows..

" - It should be called 'Its a sucky life, and when you dont think it can suck anymore It does.' "

Nu menar ja ju inte dedär, lät bara så kul när hon sa de, å me hon menar ja ju givetvis Phebee i Vänner.. för vad skulle ja annars mena. Är ju de ena ja gör, sitta framför dumburken å glo vänner. Men vad är fel på de ?! :D Kul ju. Okey de är väl int de enda ja gör.. men nästan. de är ju standarden efter skolan. Kommer hem, tar en frukt lägger mej och ser vänner och somnar.. Not bad.

Jag är less på att man ska MÅSTA veta vad man ska bli och göra efter skolan. Att man måste välja sin framtid, och man ska svara så propert som möjligt. "Jag vill bli tatuerare.." "haha hur har du tänkt då. de har du väl redan sabbat me tanke på ditt linjeval."  "Jag vill bli svetsare.."  "Nej de vill du inte, de är kasst."  "Jag vill bli rörkrökare" " Jaha.. men är inte de lite för jobbit för en tjej ?"  Så i framtiden ska ja svara att "Jag vill bli en överviktig alkismorsa som lever på bidrag och bor med 50 underlater, jag vill gå omkring i morronrock dagarna i ända och se på dåliga tv-reklamer. Så säg inte att jag inte har mål i livet." Ska bli intressant att se vad folk svarar då, förmodligen blir de ett litet nervöst skratt och ett Jaha.. okey.. eum.. fint väder idag. För ärligt talat så har ja inte den blekaste vad jag vill göra efter skolan. Helt skulle jag vilja resa och jobba utomlands nått år.. men neeej de ska man inte, för så kan man ju få malaria eller herpes eller nått sånt. Jamen om man nu ska vara en sån viktipetter så ge fan i å fråga då. Leave me to my thoughts.

Sarkasm.. japp min bästa vän.

Low down ...

Satt och prata me en kär vän och vi kom in på ordet lycka.. vad är lycka ?

De är svårt att definiera, det är så mycke som egentligen är lycka. Men ja tror ändå att de är dom där småsakerna som alltid händer fast som man inte riktigt tänker på. För dom där stora grejerna man gör känns som flyktig lycka.. för dom händer, men sen övergår till minnen som sedan bleknar mer och mer. Men som sagt dom där småsakerna som bara värmer i själen och som egentligen bara är vardagliga men som gör att man trivs och mår bra.. Som tex.

när man ska sova och den man älskar ligger och håller om en, och man hör dens andetag och bara känner värmen från den andra personen. Då man känner att fantasimonstrena som finns under sängen eller i mörka hörnen inte kan skada en hur dom än försöker.

Eller då en vän ringer utan speciell anledning bara för att prata och höra hur man mår.. Det är lycka för mej. Då känner (iaf jag) att de överväger alla dom där kassa stunderna man har då och då... men som sagt.. lycka är svår att definiera.


" Low down once again,
Well, I'm struggling, now, to get by, my friend.
It's keepin' me up real late at night.
I just can't settle down my honky-tonk life.

Driftin' around, 'bout a half-past-four,
With the blues on my back an' a bottle on the floor.
Drinkin' till I think I'm gonna fall down.. "

Learning to Fly..

Now I lay me down to sleep, I pray to god my soul to keep.
And if I die before I wake, I pray the lord my soul to take.

Var på fest hos Ershammar och Linda i fredags, de var mucho mucho trevligt, eftersom att jag å Linda knappt drack nå så satt vi å bonda lite, hon är himla mysig den där tjejen. Du har verkligen hittat ett kap Ers !! ^^ Gjorde iaf hål i ögonbrynet också ( återigen så drack vi knappt nå så de va inge fylle inslag, har tänkt göra he i typ två år ) Linda gjorde de på mej, å he gjord då int nå ont. Låg dock ändå och sjöng för mej själv för att överrösta knastret som låter när kanylen går igenom köttet, de låter i skallen haha. Sen iaf kom mamma å hämta mej å skussa hem mange för han skulle ju upp till Jokkmokks landet på morron, så vakna i min ensamhet och såg Herbie innan ja börja måla om i rummet. De blir really najs ! Har dock kommit fram till att ja kan fan it måla, så min kära morfar har fått ta över.

Sen hände väl int så mycke mer i helgen, var me Malin J och Mange på lördakvällen och vi for till Erika å Robin och spela lite Wii, ruskigt skojjit. De måste ja köpa. Rockar fett i bowling ! :D Sen köpte vi carra på 10ti12 och for hem å såg film.. Hitta en jacka i garderoben från typ 60/70/80-talet.. nåt av de.. som ja skratta åt å tänkte pröva för att den va så lejd och kom fram till att den va ganska snygg ! Som lite lejd snygg. Somna iaf i soffan efter halva filmer men vart som vannligt väckt av malingirl.. Har blivit sjukare igen också, hostar som fan och täpp i näsan å mår allmänt kasst, SUCKS ! 

Slutade iaf tidigare idag (Månda) så for hem å bädda ner mej i soffan å såg lite film. Såg Sanning Och Konsekvens ( I know, nostalgi ! ) The house bunny och Walk the line (<3).. mysigt sällskap av min vovve :)

på Lörda är de Alla hjärtans dag, dont forget your darling ! Så då blir de nog midda me mange erika å robin. Sen ville Öbba göra nå på dan, å ska också hinna kolla in farsan när dom spelar in en cd.. de blir kul :)

ROCK ON !


"Cus you're everywere to me
and when I close my eyes its you I see.
You're everything I know that makes me belive, Im not alone.. "

 

Cleanliness is next to godliness..

Det verkar som att jag är den enda bloggarn som inte har kommit på hur man gör bloggen snygg.. för har kommit  fram till att den ser goooode tråkig ut.. måste be nån hjälpa mej. Malin (Ö) du kan väl sånt ?! Help me pleas ! Btw så sitter ja å skriver på skolan så om vissa ord blir sammansatta så är de för att mellanslaget är trasigt efter killarnas vilda Q3 fighter..

Känns som att jag har mycke å skriva, att ja hela tiden får nya ideer om vad och hur ja ska skriva. Men trots detta så när ja sitter framför datorn så är de blankt. Jaaa just de,orsaken till att ja skriver på skolan är att min mongo cp jävla äckeldator lever sitt egna lilla liv igen. Den laggar ihop och vissa sidor funk int. Trodde nästan min skalle skulle sprängas igår när allt gick mej imot. Så Förlåt mamma och Förlåt systeryster, inte meningen å va sur å gnällig men allt går emot iband samtidigt som ja tror att ja har PMS.. Vet inte egentligen va de är, för borde inte ha PMS än (dessutom har den blivit värre än den vart förr) så ja vet inte. Vissa dagar känns bara allt tung, som att hela jorden plus solen och månen har nån konspiration att bara göra livet tung för en viss pitebo. Andra dagar känns de som att jag kan gråta hurmycke somhelst men ändå tar aldrig tårarna slut, och grejen är att ja har inget att gråta för,jag kan sitta och se den tecknade Robin Hood och storlipa, dom gångerna grinar ja till allt som är sorligt, roligt, romantiskt eller läskigt.. Sen kommer dom dagarna då jag bara känner mej arg och irriterad påvärlden. Och destovärre blir de när jag tänker på hur jag beteer mej, för då blir jag arg/lessen/nertyngd av att jag inte vet varför de är så. Nu ska ju ingen gå å tro att de alltid är såhär, visst har ja bra dagar också,då allt bara känns kul och glatt och lyckligt.. visst dominerar dom glada dagarna men ändå dom andra somkänns mest. Vill bara inte att nån tror att ja är en arg människa, har bara nån liten dybbuk som vrider om bland mina känslor ibland..

Var en jättefin kväll i onsdags. Då var Jag Malin Ö Erika Robin Malin J Mange Ershammar och Linda hemma hos mej å spela poker, ruskigt skojj var de. Dock vart ja less efter ett tag och satsa All in på kassa kort, så åkte ut och övergick till att spela Hjärter 7 me de utslagna paret Erika och Robin.. Kom dock trea i poker ! Linda den lilla muppen vann alltihop, och tror eller hoppas att Jonsson ger upp sina Las Vegas planer.. Sen kom Fredde å nån annan brud förbi på skotran å sa hej. Sen när dom skulle fara säger ja "var försiktig och kör int fast nu..." En kvart tjugo minut senare ringer fredde.. "Duu.. vi står här och dragremmen har gått av" hur ironiskt är inte de ?! så trots den tråkiga situationen för dom så var vi tvügna å skratta lite åt ödet.. Det var en kul kväll, och skojjit å äntligen börja umgås me min egna lilla apa Malin Jonsson :)

Nu ska ja återgå till min förbannande panna.. dock är den snart färdikopplad ! Peace

I've been kicked by the wind, robbed by the sleet..

Måste först och främst bara påminna om att jag ÄLSKAR Johnny cash, ifall nån glömt de. Om hur underbar han är, hur vacker röst han har.

Var på spelning ikväll på krokodil, ett band spelade enbart johnny låtar, gissa om jag var lycklig. Sen spelade Hog Hill, grymt duktiga. De är nå polare till morsan och bekanta till mej. Ruskigt trevlig kväll, behövde få komma igång lite kändes de som. Så satt där i min goda ro och njöt av människorna på scenen som underhöll oss med denna underbara musik.

OMG ! satt å läste på en viss persons blogg, och läste om denna persons värderingar gällande homosexuella. Å ja säger bara att så trångsynt och självisk människa borde få sej ett riktigt smisk på rumpan. Iallafall stod det att homosexuallitet är ett felande beteende och att dom inte ska få adoptera/gifta sig för att barn tydligen MÅSTE ha en mamma och en pappa inte ett "substitut". Men lyssna här då din lilla hillbilly,  man måste inte ha barn och det är inte upp till nån annan att yttra sig om vad som är bra föräldraskap å inte. Man måste inte vara en mamma och en pappa, man kan lika gärna vara en mamma och en mamma eller en pappa och en pappa, så länge man bryr sej om barnet och är en bra förälder. Och om det är en "hetronorm" familj med en mamma och en pappa och dom skiljer sej och skaffar nya, är inte de ett substitut då ? De är exakt samma sak.
Att hoppa på en folkgrupp sådär är något av de mest idiotiska man kan göra, varför ska man bry sej så jävla mycke hela tiden ? varför kan man inte bara låta människor vara ifred och vara som dom är. Men nu ska väl nån smart jävel komma och säga Jamen varför skriver du såhär då, då gör du ju samma sak. nej de gör jag inte, jag klankar inte ner på nån (möjligvis nu denna persons åsikt i detta fall) och jag hetsar inte upp mej över ett problem som inte finns. snacka om primitivs beteende. Så länge man tar hand om varandra och visar varandra respekt spelar de väl ingen roll om vilken läggning man har. Har mucho mucho mer att säga om detta men de tänker jag ta upp med personen för såhär kan de inte vara. Behövde bara skriva av mej lite tills vidare. Jävla pucko. Okey NU är jag klar.


" I'v got arms and you've got arms
Lets go thoghter and ude those arms.
Lets go, time's a-wastin'
I'v got lips and you've got lips
Lets get thogether and use those lips.
Lets go, time's a-wastin'.. "

RSS 2.0