There must be lights burning brighter somewere..

Jag har absolut ingen aning vad som pågår nu.. att folk är annorlunda för varje dag. Ska man anpassa sej efter deras humör och sida ist för att lita på sin egen instinkt. Ibland känns de som att jag lever i en stor bubbla, en sån där såpbubbla som till utsidan synes vara blank, vacker och färgglag. Men alla vet att en såpbubbla kan spricka med ett litet plopp. Och att det sen blir kladdigt och halkigt på golvet. Ja jag jämnför mej själv med en såpbubbla. Att ena dagen allt kan kännas så himla wonderbart och happy life, men sen andra dagen känns de som att den där sprickan blir större och större, som att snart kommer allt försvinna.. plopp.

jag är så less på allt, på alla fina låtar, på alla fina människor som lägger på en sida. På all skit och på hur alla är mot varandra. För jag klarar mej själv javisst, men de blir gode långtråkigt efter ett tag. Less på att alltid söka och längta efter nått. Varför kan inte människan vara skapt att vara nöjd med de man har ? Jag vill inte leva i min bubbla, men ja vill heller inte flyta omkring i en burk me såpa utan att bli nått. För jag har min framtidslista här:

1. Gå ut skolan och blir rörkrökare
2. Flytta till sthlm och dela lägenhet me Mia
3. Skaffa jobb i sthlm
4. Jobba några år
5. Pröva på bartender
6. Flytta hem
7. Dö

Dedär me dö var bara för att ja fick slut på idéer. Men de är så lätt att säga Jaaamenskitsamma, jag tar mej igenom tonåren lätt som en plätt, för alla tyck väl de är lite småjobbit nu. Men de är en sak att säga, en annan att göra. Haha tro inte att jag är självmordsbenägen eller nå skit nu, vill bara skriva av mej lite. För självklart kommer jag klara de, om ja nu inte typ krockar, blir mördad eller påkörd av en buss.. men vad är oddsen ;) Och kanske dessa humörsvängningar är en del av alltet. För hur kul skulle de vara om man alltid gick omkring och kände lycka.. hur skulle man då veta om man var lycklig ? 
Näru de är bara att tugga och svälja, ta de me en nypa salt så har man skapat sin egen tonårsmidda.. Idag serveras Livet.

Understand me..

Don't call my name out your window, I'm leavin'
I won't even turn my head
Don't send your kin folk to give me no talkin'
I'll be gone like I said

You'd say the same old things that you've been sayin' all along
Lay there in your bed and keep you mouth shut 'till I'm gone
Don't give me that old familiar, "cry n' cuss n' moan"
Understand Your Girl (I'm tired of your bad mouthin')
Understand Your Girl

You can give my other dress to the Salvation Army
And everything else I leave behind
I ain't takin' nothin' that'll slow down my travelin'
While I'm untangling my mind

I ain't gonna repeat what I said anymore
While I'm breathin' air that ain't been breathed before
I'll be as gone as a wild goose in winter
Then you'll Understand Your Girl (meditate on it)
Understand Your Girl (You hear me talkin now darling?)

The thoughts of you, they just fade away

De va ett tag sen ja skrev.. tråkigt ;D
Vad som har hänt ? jadu, inte mkt alls.. varit i skolan och lallat på. Trivs riktigt bra. fast tyck int om min mattelärare.. han är ett P-U-C-K-O.

JÅÅH ! va ju modell i onsdags.. de va kul. steg upp 8 på morron å for me mamma till salonger däer alla blev stylade å sminkade.. sen blev de musikhögskolan där vi blev fotade for real. läckert var de :D

vad har mer hänt.. typ åssit, va på en väldigt skojj fest me mia hos Robin. barket men de va kul :D

Jag och mike håller på att lägga ett avlopp på skolan, har tagit två tisdagar tt göra (varje tiosdag 7 timmar) eftersom att efter första dan när vi nästan va klara hade nån slitit upp allt dan efter. Mindre kul, så då fick vi göra om allt.. Aja de gick väl bra :)

Känner mej väldigt tråkig haha ;D




Sometimes I see you when I close my eyes
You're still a part of my life...

But I can breathe again, dream again
I'll be on the road again

Fulast och hej.

gulligt..

Det var en gång en tjej som hade fötts med ett genetiskt fel. Hon var blind. Och hon önskade inget mer än att få se världen. Hon sa till sin pojkvän :Om jag bara kunde se så skulle jag gifta mig med dig, två veckor senare donerade någon ett par ögon till henne. Hon kunde se, då frågade hennes pojkvän om de skulle gifta sig. Men när flickan såg att han var blind så vägrade hon och lämnade honom. Det sista hon hörde från honom var ett brev. I brevet stog det : Jag älskar dej och lova mej en sak.. Ta hand om mina ögon.

Isnt that real love or what !




Jag har tappat det..

En bamse saga..

Bamse och lilleskutt hoppa uti skogen, då kom skalman trampelisvamp snubbla på ett kaatt. Bamse sa:
- Kom hit kom hit, kisselikisselikissemiss, så ska du få ett köttbulle när vi kommer fram.
Snart så såg dom farmors hus, låångt upp på kullen. Lilleskutt han sprang så fort, hela vägen fraam. Då sa bamse:
- Nu springer du för fort för fort, vänta på oss andra. Vi har inga långa ben och skalman han är trött..trööött.
- Kom in kom in i stuga min så ska ni få ääta, köttbullar me lingon på å glass i stora lass. Vill du inte ha nå honung stora starka bamse.
-Nej tack nej tack inte nu, för ja är så määtt..
Då ska lilla husmusen:
- Honungen är stulen.
Bamse sprang så snabbt så snabbt, fånga jansson katt.
- Ajesenbajsen lilla katt, du får ont i maagen. Inte hitta på nå bus spring till farmors hus.

Så var sagan slut. xD

Och den blick, som ja fick, Sa mej allt..

You could tear me apart, but it won't break anything that we are
So don't say your goodbyes you know its better that way
We won't break, we won't die
It's just a moment of change !




Ingen vet de ja vet, en hemlighet. Någon som jag tycker om ha gjort mej het. Kan ja hjälpa att ja känner de såhär ? De ja vill kan ja nog få 1000falt. Känner du som jag ? Blickarna du gav, gav du dom som svar, eller ej ? Och ja går hem igen, med din bukett. De ja vill säga dej är inte lätt. Kan inte hjälpa att ja känner de såhär. Jag vill vara din, ska du veta, bara vara din. Ingen annan vet om min hemlighet, mer än jag. Ska du aldrig nånsin få veta, att ja gillar dej. Står här vid din dörr Kär som aldrig förr.... Margareeeetaaaaa. HAHAHA ;)


Nämen dendär Mia är väl rätt söt ;D haha Å Malin, nivet den där skojjiga typen hon är väl också gode gullat. Å hojna Erika, blonda helt knäpp, hon är också wonderbar.

Step In ?

Ketchup

Lingon

"Du vill ligga me mej, men de går inte.." - Robbans tant imitation

RSS 2.0