Orka rubriker..

De vart att dra ett träningspass idag efter att ha firat Linda på hennes 20 års dag, snacka milf varning mohaha ;D Plus att vi fira Johan igår på hans 23 års dag, gu va folk börjar bli byxmyndiga ! Shit asså..

Anyway så drog ja ett träningspass för att träna bort fikat, och imorrn blir de ett till. Och nu sitter ja hos favvo malin å vi ska se nån film. Sweet.. Och nu ska vi dra på statoil å köpa enn dricka, borde kaaanske käka nå middag. Men de lär ju inte bli "du glömmer ofta å käka midda du" sa Malin nyss. Men men nu skiter ja i hejn.

So long suckers.



Rubriker är överskattat..

Åååh satt å kollade på step in schemat å såg att afro passet på onsdagar har återkommit, SWEET ! Nu kan äntligen min träningsrutin återgå till de normala, SOM JAG HAR LÄNGTAT !! Då blir de ett hårdpass + core imorrn sen gym + afro på onsdag. Idag blir de en liten promenix.

Dock så är de skola imorrn, vilket ja int ids. har verkligen tappat all lust för skolan.. all motivation. Men men bara någraa månader kvar till studenten, bara några veckor kvar till sportlovet. Räknar dagarna haha ;D

So fucking blow those words out the back of your head
I've heard it all and I’m done with that shit..

Ghostbusters

Jag tror på spöken, på de ockulta och de övernaturliga. Jag tror på liv ute i oändligheten, jag tror på andar, auror, karma och all sån skit. Jag tro på mycke som ingen kan bevisa, som ingen kan se. För vad säger att de inte finns när ingen ändå kan se de.. eller kan och kan, vissa kan.

De spökar hemma, dörrar öppnas när ingen är där, handtaget vrids ner utan att nån rör de, ibland har man steg när ingen går, eller nelly kan höras tassa omkring när hos redan ligger hos mej. Många mysko ljud hörs här hemma, och då kanske nån viktig jävel kommer och säger "De finns en logisk förklaring, huset knäpper, du inbillar dej bla bla.." Men nej säger ja då, jag vet va ja hör och ser. Och jag är inte ensam, Älsklingen har ochså hört de. En natt när när ja hade somnat var de konstiga ljud från kaminen och när Älsklingen kollade slutade de och in gen var där. En annan gång låg vi i sängen och skulle sova så hörde jag steg i vardagsrummet och sa "nu har mamma kommit hem" men en timme senare kom mamma hem, så de var alltså ingen där. Sånna mysko grejer händer lite titt som tätt. MammaMu tror mej inte bara för att hon int själv hört nå, kanske för att hon int tror.

Såg Paranormal Activity med Älsklingen i onsdags. Jag är och har aldrig nånsin vart skrajj för en film, jag kan gå ut me Nelly i skogen på kvällen utan lampa och ändå int bry mej. Jag är aldrig rädd, men i onsdags var ja ruskigt skrajj. Har ju som gode livlig fantasi så de var väl den som satte in, men när jag efter filmen , skulle köra hem där vi 1 tiden på natten kände ja hur de kröp i kroppen och jag var livrädd ! samtidigt som ja skrattade åt mej själv lite, Älsklingen lugnade mej lite iaf och just när ja gått ut genom dörren och lugnat ner mej en aning så säger han "Kolla inte i backspegeln nu" Jag trodde ja skulle hoppa ur mitt eget skinn. Tårarna började rinna och ja fick panik, OBS ja har aldrig nånsin lipat för att ja har vart rädd men när han sa så blev ögona helt tårfyllda. Som ursäkt följde han me mej ut i bilen och väntade tills ja hade farit. De första ja gjorde var att vinkla bort backspegeln, och vinklade inte tillbaka den igen förns dagen efter efter skolan. Haha, inser att de låter skitlöjlig men så var de hah ;D


Je t'aime. Ti amo. I love you

Mon trésor bien-aimée. Si vous imaginez à quel point tu es pour moi, combien vous satisfaire mon cœur et tous mes rêves. Je veux vous donner mon temps, l'avenir et ma vie, sachant juste que vous Armin réchauffe le cœur et sachant juste que vous êtes à la maison en attendant que moi me rend heureux. J'ai toujours, toujours exemplaire, toujours nous. Je t'aime.

La mia amata d'imposta, se solo immaginare quanto ti amo. Quanto sei importante per me. Quanto mi piace quando sorridi, tenere su di me, solo tu. Non ho mai pensato che si poteva sentire come questo, ma hai davvero mi ha fatto sul caso, ho pensato che questo solo i veri sentimenti esisteva nei film. Io voglio pagare il mio tempo, il mio futuro e la mia vecchiaia. Tu sei la più bella che ho il mio tesoro, ti amo.

Min älskade skatt, om du bara anar hur mycke jag älskar dej. Hur mycke du betyder för mej. Hur mycke jag älskar när du ler, håller om mej, bara är du. Jag trodde aldrig att ja kunde känna såhär men du har verkligen fått mej på fall, jag trodde bara sånna här känslor existerade i filmer. Jag vill ägna dej min tid, min framtid och min ålderdom.Glöm aldrig hur underbar du är och att du är min stjärna, Du är de finaste jag har min skatt, Jag älskar dej.




Good news travles fast, bad news travles faster..

Tänk på de.

The truth is out there..

Kan berätta att de är myyyycke skönare att skiva på en bärbar än en stationär dator, lätt de första införskaffar till sommarn. Kan ju också vara för att min dator snart ligger i graven, och nej deär inte för att jag kommer slå sönder den för att den aldrig vill uppföra sej, utan de är helt enkelt datorn självförvållade uppträdande som gör att den snart inte lever mer. DÖD ÅT VIRUS OCH TROJANER !!

Tycker alla borde köpa å se lite Arkiv-x. Köpte första säsongen för nån da sen, med alla dom bästa avsnitten. Har suttit nu i en vecka och snart sett klart alla avsnitt. Totallt awesome ! Mulder är dessutom äckligt snygg. Antar att alla har sett nått avsnitt och vet att de handlar om de ockulta å oförklarliga fenomen, helt underbart :D


Snygg mulder å vackra scully :D


Du irriterar mej, ge upp din existens.


Märkesfjolla a lá moi..

Har folk hittat mycke på mellandagsrean ? Inte då jag, har hittat en par vita sneakers vinterskor, (!) å en klänning (!!!!). Till mitt försvar så är klänningen fakstisk ganska jag å inte så klännig. Jeanstyg me slitet uttryck, lagomt rockig :) Var doch me MammaMu i luleåstad en sväng å shoppa nya snowboarddojjer å en par nya warpglajjer, blått spegelglas Boyah !

Var lite kul när vi kollade på skorna, dom enda Burton skorna som fans var vita å de är ju gooode opraktiskt att ha vita snowboard dojjer så köpte ett par andra svarta, visserligen warp med de är ju ett toalt plagiat av Burton så same shit diffrent name. Snacka märkes fjolla ja är. Hajna som hjälpt mej å hämta skor sa söjna:
- är de märket som känns jobbit, ser ju på dina kläder att du bara köra på bra dyra märken.
hahaha, oh yes. Jag är en sån som baaara köper de dyraste..not ! Däremot när de kommer till snowboarden så är de märkesskit som gäller, bara de bästa är bra nog oh yes ;D Är väl lite inkränkt kanske, när de gäller vanliga kläder är de carlings som typ är enda affären som har snygga rock kläder, sen när de gäller brädan är de stadium, internet eller stale. Å kan säga att He kost å vara vä.


Nyår a lá kåbban -09

Kanske borde skriva lite om vår helt Awesome helg i kåbban under nyår också haha :D eftersom att ja vill att alla ska avundas oss, vilket ni borde era suckers ;D

När vi kom fram till kåbban var de assvårt å hitta till stugan, vi han köra fel och köra fast me skotersläpet innan vi hitta rätt väg från resturangen till den nya studbyn. När vi väl kom dit å stog de ingenstans vilken stuga som var vilken så ja hoppa ur bilen å kuta upp och ner för backarna för att försöka hitta rätt stuga, till slut kom ja på att Aha, vi frågar i receptionen. Då va de lätt å hitta, men när ja väl i min ensamhet hittat stugan hitta ja inga människor, alla var borta. Tillslut kom kakan å jadde, men då tog sej int Johan å mange upp me sina bilar efetrsom de va glashalt å äckligt brant. Aja de gick ju tillslut.

Vi packade in och upp alla grejer å började korka upp, tog inte länge innan festen var i full fart. Nyårsmiddan bestog av grillat å potatissallad (ooh viktigt info ens..). Efter några timmar och midda så kom min kära bästa vän Malin å Chrille upp å fortsatte festen med oss, vilket resulterade i ölspel å måååånga skratt. Där runt 10 tiden gick vi ut och fortsatte festen. Kan lova att minst 12 ölkannor a lá 3 liter köptes och konsumerades. Så ingen behöver väl ens tänka vilket skick vi var i. Där efter tolvslaget var alla minst sagt slagna så de vart lite si så där, lite tårar osv men vafan, på nyår kan allt hända så skitsamma.

Dock när ja vakna dan efter var så då (ursäkta språket) helvetes jävla bakis, har aldrig mått så dåligt dan efter förut. Men som man bäddar får man ligga haha, efter där vid 3-4 tiden och x antal toabesök å en yogurt började krafterna komma tillbaka så alla fräshade upp sej, gjorde mat och knäppte lite kapsyler. Denna kväll tömdes även en och en annan champangeflaska. Detta var så dan efter nyår, dvs fredagen så även denna kväll vart de utgång, vissa tog de liet lugnare medans andra klunkade hej vilt. Men kul hade vi, Jadde visade oss hur man underhåller innan bandet började spela och våra grannar visade oss hur en ruskigt äcklig shot smakar, tabasco shot. uuuuh !

Även denna kväll vart som den vart lite men inget märkvärdigt, inget som försörde stämmningen bland oss deltagare utan de vart en grym förfest, en grym fest och en ännu grymmare efterfest. Jo kan även nämna att David bjöd oss på sitt sällskap dan efter nyår också, han bjöd även på en städning av stugan medans vi släpat ut oss i backen på fredagsdagen (tro mej, städning behövdes.)

Så lördagen när vi vaknade började vi städa ihop, bakis som dom flesta var tog de låååång tid, men gjort vart de. Vid 4 tiden började vi rulla hemmåt för att stanna för en sista måltid allihopa i älvsbyn. Men för att sammanfatta, Älskling, Johan, Frida, Jadde, Robbe, Kakan, Malin, Chrille, David, Adam, Robert, Zacke + grannar Tack för en AWESOME helg ;D



Eftersom ja är för lat för att lägga upp massa bilder (finns på facebook) så satte ja ihop en liten film ist. De som händer i kåbban stannar i kåbban.. NOT ! Have fun.


Konsiration och hämdkomplott.

Är livet till för att jävlas ? just nu känns de som att alla materiella ting har en hemlig konspiration mot mej, en hemlig komplott. Ta tex min bil, är de inte tändmodulen som är knas så är de termostaten, är de inte de så är de en högtalare, är de inte de så är de nå annat. å plus de så fick ja punka idag. Äckelvinter som bara ska försvåra för mej. Så nu måste ja köpa ett nytt däck, men ska kanske få köpa en uppsättning av en god vän. vore kanoners :) Sen gick min bindning av i kåbban på nyår, å inte lite heller, utan den gick av TOTALT. Pangbom så vart de inge mer åkande den helgen. Å sen så går mina knappar sönder på min jacka också.. buhu för mej va haha ;D men vafan, ja ska få min hämd, vänta å se bara.

tack för visat intresse över min klagostund, nu ska ja hålla för näsan för de luktar makrill i lägenheten. Puss


Kära kära bloggen..

Varför ska man låta bloggen bli en belastning ? Tänker på alla "stor" bloggare, som hela tiden tjatar om Oj va dålig min uppdatering är, ska bättra mej å böra uppdatera minst 10 inlägg per dag. Och visst gör dom de men då är ju 9 av 10 bara skit. Är de då inte bättre att skriva en gång i veckan men komma me nått vettigt ? ta mej som exempel, ja skriver ju  bara intressanta viktiga världsomvändande nyheter medans fjortisbloggarna skriver Hej dagens outfit, jag är blond. hejdå. haha nämen skämt åsido, tycker faktiskt de är mycke mycke intressantare att läsa när nån har nått relevant att säga. å tro nu inte att ja menar allvar me mina världsomvändande nyheter ja skriver också ganska mycke skit men fan så sällan haha ;D

Men brukar faktiskt tänka att hejna ska ja skiva i bloggen, eftersom de är ju som en liten dagbok över mitt högst ointressanta liv, men sen när ja väl ska skriva så ids ja fan int. Leave it to the imagination typ ;D

Å kan även tillägga att mitt liv är otroligt spännande, arkiv-x SLÄNG ER I VÄGGEN !


RSS 2.0