Weekend update..

Älklingen har ju fått lägenhet !! Svinmysig, superfin och nära mej  haha :D Omän de är me dubbla känslor så är ja jätteglad för hans skull, och de är så kul för Erika och Robin bor i huset mittemot och Malin å Chrille bor nått hus snett ifrån också, värsta grannar. Dock måste ja ju understryka att kära mormora bor i huset mittemot också. Gick över me Nelly på lördagskvällen och fick me mej en påse me ägg, skinka, bröd, smör, mjölk, toapapper, tandborstar, tandkräm och tvål.

"Är lägenheten fin ?"
"Jodå.. vi kom just hem."
"har ni nå mat då ?"
"nej vi har int hunnit, men vi ska handla im.."
"MEN HERREGUD FLECKA ! no sko ni vel håvva lite mat, nu tjeck je ve lite mat henna i na posa så ni klar er till a mårnna."
(översättning, Men herregud flicka, nog ska ni väl ha lite mat, nu skickar ja me lite mat i en påse här så ni klarar er till imorrn, Pitbornska RULES ! )

Joför kära mormor, efter ett vegmål på max och en lunch på IKEA så svälter vi till skinn och ben efter en kväll utan mat !! tack TACK för att du är våran lilla lifesaver, jamenar ett ägg är faktiskt skillnaden mellan liv och död ! Puss
(dock så kan faktiskt en toarulle VARA skillnaden mellan liv och död, så du är så söt mormor, tack för att du finns )

Jomen vi var ju som sagt på IKEA på lördagen och shoppade loss till lägenheten, eller älsklingen shoppade loss och ja köpte ljus och småtjaffs för att pryda dom tomma ytorna. Så nu doftar de gott av doftljus och alla bord och fönsterbänkar är prydda me små krimskrams. Fiiiint :D

   

Dock hände detta påväg hem från nordligaste norrland/sverige. Påväg dit upptäcker vi att de är pyspunka på vänster däck på den statoil-lånade släpvagnen och senpåväg hem vaknar ja (somnade, skööönt) av en smäll, då har höger däck sprängts. FAIL ! Man tycker att dom borde ha bättre koll, och de vart int bättre av att vi var tvugna att stanna på en enfilig väg och tror ni bilarna saktade ner.. neeeej, dom körde i 150km/h förbi oss.. Schyrre, not so much..

   

Nu är de lite om möblerat i vardagsrummet och lite mer kramstjaffs framme men this summs it up..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0