Looking back over my shoulder, with an aching in my heart..

Someone to open each and every door.. Johnny Johnny Johnny, va ska ja göra me dej ? Har alltid en lur i örat och mina favvo låtar rullandes på jobbet, Your help me get trough the day. Funderar om de skulle underlätta mitt teoriplugg om ja hade lite kärlek spelandes i bakrunden.. jo kanske, men risken är stor att mina tankar skulle färdas tilla ndra platser. Och har dom flugit en gång så kommer dom inte tillbaka nå mer den kvällen.

De är Freda imorrn, å ja har visserligen pluggat varje dag.. mer eller mindre. I måndags tog ja mej igenom en fas sen vart ja så pissed för att ja hatar faserna så ja tappade koncentrationen och tisdags satt ja på körskolan två timmar sen igår satt ja me boken en timme nånting.. De går grymt bra när ja väl har koncentrationen men tappar den lätt, igår satt ja och pluggade för fullt sen ringde Hjärtat.. koncentration Gone. Hade körkortsboken funnits på ljudbok hade de gått så mycke lättare..

Iallafall så for ja till Älskligen igår, dock skulle han ut me grabbarna på kalles för lite semeaster öl. Men satt iallafall så satt vi nån timme allihop i läggan och surrade, Jag Älskling David Simon och Robbe. Mucho trevligt. Sen när dom drog ut så såg ja först klart Sex education show på 3an, haha mycke informellt program ;D Sen så fick ja tråkigt så tänkte att "kan ju lika gärna göra nå nytta" så diskade, plockade undan allta burkar och glas och torkade av borden. När ja gick och bytte om till lite mer sovvänliga kläder så upptäckte ja att Halleluja SCI börja just. Så såg klart de och gick sen och la mej. Men kunde fan inte somna, låg i sängen och lyssnade på alla ljus utanför, skränigt folk och bilar. inte nu för att de stör på nått sätt, de är snarare skönare än dödstyst.

Men fick för mej massa tankar, sådär som man kan få på kvällarna i sin ensamhet. Sen börja ja tänka på körkortet och då va de ju kört me att försöka somna, så slog igång Ipoden för att lyssna på lite Cash, Dylan, Hiatt och Sundström. lite lugna favoriter sådär på natten. Tillslut kände ja att jomen nu kan ja nog sova. Så sagt och gjort, somnade men han sova i kanske 5 min innan Älsklingen kom instapplandes. Så där försvann den lilla tröttheten ja äntligen hittat, men int gjorde de nått, för kan hursomhelst ändå alltid somna me hjärtat brevid.

"Älskling, du kommer väl aldrig lessna på mej ?"
"Nej.."
"Lovar du ?"
"Ja.. fast de är svårt att veta, man vet ju inte va som händer i framtiden.. "


Aotch.. Ibland är brutal ärlighet inte alls de bästa.. Men de är väl kanske just sånna tillfällen man märker att kvinnor är från Venus, män från Mars.

" Even though I upset you
I think we make a really good team
I think it's cause I love you
That I've been living in a dream
And it's you who are that dream
And you've already come true.. "

Kommentarer
Postat av: Your babe

Haha, tack stumpan :)

2009-08-06 @ 13:25:50
URL: http://malinkatarinaohberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0