And a little forgiveness..

Hur najs va int denna design ?! FavvoMalin fixa den, helt grym vart den. Johnny på sidan, visserligen kanske int alla ser de, men han finns där ;)
Finns en sak ja vill skriva och berätta om, men tror int de är så smart att skriva de för då kan de bli trubbel. Men dom som känner mej vet va de handlar om, handar om obehag och ett statligt hjälpmedel.


Så eftersom att alla vart så grymt nyfikna nu (höhö) så ska ja berätta om att snart börjar skolan om och då blir de sista året i min skolgång, PANIK ! Yes sir, men kanske skönt ändå.. fast fan.. dom som säger att jobb är bättre än skolan är ju fetlurade, nog fan är skolan slapp och soft ändå.. har man ett shysst sommarjobb så man tjänar ihop en stadig summa så man klarar sej så är ju skolan soooft. Man får 1050guldpengar i månaden för att glida på statliga lokaler. Vad kan va fel me de ? Börja 10.00 och sluta 13.00.. Hur kan man egentligen klaga ? Få retas me små ettor och lärare, få umgås och lata på lektioner, få free käk och ändå få en utbildning.. Vad är the problem lixom ?

Kan ju lova att sommarn int vart ens en liten bit som planerad, va hände me Götet, utlandet, hemmafesterna, beachen och roadtripperna ? Jo de kan ja berätta, de ersattes av detta beryktade Jobbet. Jobbet som slet ut på en dagar i ända, Jobbet som sabbade dom så väl planerade sommarplanerna, Jobbet som trots gnäll och kroppssmärtor ändå rockade.. (säger ja nu, en dag före slut och 6 dar före löning) . Nä ja är int bitter, trots omställningar så har sommarn faktiskt vart grrreat !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0