Public Enemies, Waste of time..


Denna får MINUS 5 Stjärnor.

Igår efterjobbet sammanstrålade Jag Frida Johan och Mange på max för lite flottkäk, man blir sojm aldrig gott mätt på sånna måltider snarare "uuuuh.. ja är määäätt.. ja vill sova.. bläää "  Iallafall så bestämde jag och Frida oss för att traska till bion på kvällen. Litet impuls fall sådär. För ingen av oss visste vilken rulle som gick eller vilka tider, när vi kom tilllägenheten så kolla vi upp filmerna och bestämde oss för Public Enemies. De var inte ett så svårt val eftersom att de bara gick 4 filmer, och en hade vi sett och dom andra gick inte just den dan. Så de fick bli denna film me Johnny 'snygginggen' Depp. Vi möttes upp på bion och satt och surrade ett tag innan filmen började.

Ja kan lova att den var waste of time. Vill ni känna hur livet förkortas sakta och plågsamt me 2½ timme.. då ska ni se denna. De var kassare än kassast. Kände nästan hur rynkorna började komma och döden knacka på axeln. Den var så tråkig ! man brukar ju få olika känslor me olika filmer, men den enda känslan ja fick var träsmak i röven och ont i knäna.

Efter kanske 2 timmar viska Frida till mej "Kan man gå ut även om filmen int är slut ?" Jojajjemän, men fan om man har plågat sej såhär långt så msåte man ju faktiskt se slutet. Omän man fattar hur de kommer gå, Han dör. HAH nu pajja ja slutet så nu har ni abslut ingen anledning alls till att se denna katastrof.

Nått som störde mej var att filmen hade typ 10 slut, tänkte flera gången "Yes äntligen slutar den, hoppas ahn dör snart så ja får gå hem". Men nä nogfan överlevde han. Rullen handlade då atlså om en gangster på 30-talet som rånade banker och bröt sig ut ur fängelser.. thats it. De va de enda som hände.. om och om och om igen.. åsså om igen. Ja kan erkänna att ja gilla atmosfären och 30-talets genrella miljö. Men tyvärr så kompenserade de inte upp för att filmen saknade handling, början och slut...

Men somsagt, vill ni uppleva dom längsta timmarna i livet så se denna. Live and let die, i detta fallet.. Die.

Bye Bye Blackbird

Kommentarer
Postat av: spikie

Fan va trist att den verkade vara så tråkig :-( hade hoppats på att den skulle vara bra. men antar att man kommer att se den iallafall....Lööööv Johnny Depp ;-)

Han är snyggast i "Pirates of the Caribbean"



om du undrar...så är det ju jag som "gadda" dej ;-) hihi.....när du har möjlighet och VILL (såklart) svara på min vännerförfrågan på Bilddagboken ;-)

2009-08-06 @ 11:33:07
URL: http://spikie66.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0