Say hello to hesitence..

Hum.. en kort resumee av helgens bravader får väl bli.. jah.. tre ord chaffis dans glädje.

Har upptäckt att jag inte kan dansa "men följ bara musiken, känn rytmen bla bla bla.." de är int så jäkla lätt ! Att dansa me gammla gubbs som dansa innan ja ens fanns i päronens tankar, då är de int så lätt att ta ikapp på 20sec. Men trots detta så vart de en och en annan sväng om under älghippan i lördags.

Lördagen började då såsom att Älsklingen och jag vaknade, käkade och drog till fjörn för födelsedagsfirande och smörgåstårta (dvs mer käk). Sen bar de av till Zackemannen och Amanda, boysen drog till älghippan (där matsedeln löd något sånt här Rätt: Älg Innehåller: Död älg. ) anyway så drog ja me Amanda till Nybba som äntligen fyllt 18 bast och surrade lite där me folk, men burna iväg efter ett tag och snurrade lite i stan, Amanda fick en liten sightseing i pite stad, innan vi drog till grabbsen som var på topphumör. Där vart de som sagt dans innan våra slagna hjältar ville hemåt. Där har vi de, en kort kort resume av helgen. Inget ordbajseri här, de har ja int lust för. Tjing.

Oro, en krypande känsla som kommer och går. Avsaknaden av ett litet ord, en liten rörelse kan ersättas av denna ångest. You tell me, what up ?

Kommentarer
Postat av: A.

Det blev en och en annan dans under kvällen ;)

2009-10-26 @ 10:29:35
URL: http://siwamandanilsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0