Orka rubrik..

Haft en riktigt bra helg i helgen faktiskt, har kännt mej lite låg hela veckan men lördagens var riktigt rolig. Iallafall så har ja som haft en lite halvkass vecka, dels är ju Älsklingen inte hemma och sen allt dedär me bilen och lite pms imellan åt. Så veckan har väl vart som den vart.. så ber om ursäkt för eventuella sympatidepressioner haha ;D

Iallafall så satt ja å Älsklingen hos Simon hela fredagkväll (efter att ha käkat på Furu, de sög) och efter att pojkarna dragit i sej lite vin och öl så började disskutionen om samhällets svårigheter och livets mening. You know. Satt där i mitter och bara lyssnade samt tittade på en livespelning av HIM. Disskutionerna vart ruskigt djupa där efter ett tag å då gav ja upp och ville hem.. livets mening har en helt annan mening när man är nykter, get my piont ?

Sen lördagen.. drog till PiteåTown (ish..) me Jonsson en sväng och kirrade nå nya bralls och liknande, sen bestämde vi för att gå ut på kvällen. Så käka midda me JohanFrida å Älsklingen på kvällen och och sen drog vi ut hela högen, inte bara vi då utan självklart resten av gänget också.. Träffade sjuk mycke folk ute, och tydligen massa människor som kände maj fast ja int dom.. hmm.. aja, skojj iaf.

Nu återgå till svetsen. So long suckers.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0