P-suckers from hell.. Samhällets avskum.

Ursh kände på mej i morse att detta va ingen bra dag, en sån där dag som även om man hade satt sej i ett tomt rum på en stol så hade nått jävulskap hänt. Joda de hände..

Macke kom inspringandes efter lunchen och ropa "Satan, ja har fått p-böter" alla vi som hade parkerat vid Energi kutade ut till våra bilar, joda nog hade Samhällets avskum vart där och satt en lapp. 250kr i böter för "felparkering". Felparkering my ass !! säger ja då bara, jävla idioter. De finns inga parkeringar utanför energi, eller de finns plats men inga rutor. Jaja har vi tänkt, vi står int ivägen för nån eller nå.. och lärarn på Energi står ju där osv.. Men nej neeej inte ska de går för sej.

Och nu tänker vissa "ha ha skyll dej själv ! stå på P-däcket" Jamen då är ju grejen att där uppe på däcket får man inbrott/slangning/parkeringsbuckor. Vem ska betala för dom ? skolan ? kommun ? P-lisidioterna ? Nädå, de ska vi stå för själva.. vars ligger logiken ? De står ju mellan att antingen få böter eller inbrott. Hmm.. va ska man välja. Jag å Majk gick iaf till syo-rummen för att fråga vem som ringer p-fjollorna men nä int fan var de nån där. Så vi gick till rektorn men han är då minst lika dum i huvudet. "jah jag parkerar då alltid på p-däcket å int har ja haft nå inbrott" Nämen din jävla idiot du parkerar INNE I däcket, där 1. alla vet att lärarna parkerar 2. de är grindar.

Vem fan vill vara P-lisa ? dom måste ju hata mänskligheten, nått fel måste de ju vara på dom. Och int fan är dom trevliga heller, har nån nånsin träffat en trevlig P-lisa ? Nä. Känner nån en P-lisa ? Nä, för dom kan fan int ha nå vänner. Dom är dom där feta gubbarna som vart nekad en dejt på studentbalen och därför hatar alla, och klimakteriekärringarna som tror dom vet bättre än alla andra. Och hur ofta ser man en sån där missanpassad jävel sätta en lapp ? typ aldrig, som sitter väl i buskarna och väntar på att bilägarn ska gå för att sen kuta dit och sätta en lapp. och sen springa undan med hjärtat i halsgropen och adrenalinet rusandes genom kroppen "SHIT vilket rus, mohahahhahahah".

Egentligen är summan av bötern int så farlig, de är bara principen och att dom int kan bete sej. Vi ringde till nån snubbe som satt lappen, men int fan lyssna han. Men vadååå han har väl en given plats tillsammans me dom andra P-pulvrena så varför ska han bry sej. Samma me rektorn, han har ju också given plats så varför ska han bry sej. Samma me kommunfjollan som ringer dit P-puckona, han har väl en egen ruta me motorvärmare så varför ska han bry sej. Dumfucks.

Borde sätta dit en skyld "P-lisa Förbjuden" så när vi får böter skickar vi böter till dom för att dom existerar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0