Akuten

Som då alla vet så är ja sjuk, men igår var de värst. Eller började kanske i förrgår kväll, hostade så mycke att ja fick tungt och andas men tog lite ventoline och gick och la mej. Iallafall så var de bättre på dagen om än ja såg risigast ut och hostade som ja vet int vad.


Jag och Älsklingen käkade palt hos mormor och fick direktiven om att fara hem och lägga mej och absolute INTE fara på skolan, men dum som ja är tänker ja "äh vafan de är lungt.." trots att ja hade svårt att andas. Stannade hos Älsklingen sen och han slog på South Park filmen åt mej och köpte lite godis, sen for han och hälsade på sin bror som fyllt år. Grattis !


När han kom hem började han städa å själv låg ja ynklig och patetiskt på soffan utan kraft att göra nå så där vid halv 10 tiden knep de om i halsen och världens smärta utvecklades i bröstet så de vart akut in på akuten med andningsnöd. Började grina av rädsla och Älsklingen fick sitta och hålla om mej inne i väntrummet så att ja int skulle svimma. När sjuksyster sen kom fick ja dricka nå tabletter och andas in nå.. ja vet int.. nått iallafall så att de vart lättare och andas. När hon sen lyssnade på lungorna va hon int nöjd så fick andas in i den  där maskinen två gånger till. Vi fick fara hem nångång vid 12+ och så la vi oss direkt. Kunde andas normalt då men hade fortfarande ont i lungorna men hon sa att de va för att ja hade hostat så mycke.


När ja vakna i morse hade(har fortfarande) ja lite tungt att andas men inte så att de är farligt. Fick nå tabletter och  nytt pulmicort utskrivet så mormor gick och hämta ut de. men måste säga att nu när ja mår bättre så är de fruktansvärt jävla skittråkigt att sitta hemma och göra inget, även fast ja vet att ja int orkar göra nått. 


Hyrde Step Brothers å har int ens stt klart den för den va kassast. Mormor ringde till mamma i USA och berätta om igår så nu är hon skitorolig där borta i Manhattan, tråkgit.. hade int tänkt säha nå för ville int förstöra nå för henne. Men som sagt ja lever iallafall :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0