Livet är en gåta..

blää.. ja är trött och har ont i knäna. Var dum nog att fara å träna på tom mage idag, totalt tom. Käka inge frulle i morse ( morse, jo tjena. vakna sent som fan.. ) och drog då till fjörn å Linda, sen efter de vart de direkt till step in för ett hårdpass. Så att ta ett hårdpass på fastande är inge bra ide, totalt energi lös och orkar inget. Efter de så käka ja dock gomaten hemma. Sen orka ja int göra nå så låg på soffan å såg Jonas Gardell Tillfällig gäst i ditt liv. Han jär gode rouli hanna.

"Kvinnor, ursäkta att jag frågan men va faan tänker ni me ?! Ni förväntas hitta en man som ska vara en passionerad älskare, en trogen bästa vän och en bra pappa. Vi är inga kinderägg !!"

"Nu ska jag berätta om hemlisen bakom ett långvarigt förhållande. Ett långvarigt förhållande bygger inte på kärlek, utan på skuld och tjänster ! Kärlek är för bräcklig, kärleken är flyktig skulden står ALLTID kvar !"

Men dock fick en sak han sa mej att tänka, han sa "att enligt statistiken så är vi människor till 97% liak schimpanser". 97% är mycke, och om vi är så pass många procent lika apor, hur lika är vi inte då varandra ? Då kan man inte komma och säga att vi är totalt olika, dom där 3% består då av hud, hår, färg, kön och språk. Och knappt de, för det spelar ingen roll om vi kommer från sverige japan eller afrika, vi är ändå mer lika än vi tror.

Frågar man en man om han tycker han är olik från en tex. transversit, vad skulle han svara ? Jävla bögjävel, int har ja nå gemensamt. Men de är väl just de han har, båda har snopp, båda har ögon, mun, näsa, ett språk, ett hjärta, ett andetag. Man tänker inte på hur lika vi alla egentligen är.

Visst har vi alla olika åsikter om saker och ting, men de ändrar ändå inte oss som männsikor, som själva skapelser. För trots våra meningsskillnader så är vi alla kött och blod, om man säger att vi alla är olika och unika är inte de att säga att vi alla är lika då ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0